Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καταρχην να σας πω οτι η κοπελα που παντρευοταν ηταν η κουμπαρα μας στον πολιτικο και αυτη χαρη στην οποια γνωριστικα με τον αντρα μου.

Εφυγα ευκολα απο το σπιτι γιατι η μπεμπα κοιμηθηκε κατα τις 9μιση , αμεσως μολις την ταισα.

Μετα οταν φτασαμε εκει χαλαρωσα δεν ειχα τοση αγωνια οπως νομιζα ισα ισα που το ευχαριστηθηκα.Απλα μου στειλε μηνυμα η αδερφη μου , η μπεμπα με το που φυγαμε ξυπνησε.Αραγε να το καταλαβε?

Και μετα λιγο τους ζορισε γιατι οταν βαρεθηκε το παιχνιδι, γαλα δεν ηθελε, στο κρεββατι δεν καθοταν.Τελικα τους ειπα μετα απο ωρα να την βαλουν στο κρεββατι με ησυχια γιατι τους εβλεπε ολους και ηταν ανστατωμενη, επισης η πεθερα μου ελεγε πως την ποναγαν τα ουλα.Καμοια σχεση, η μπεμπα απλα ηθελε την αγκαλια της μαμας και επιεδη δεν την ειχε ειχε νευρα γιατι στο τελος αφου την βαλαν εκανε μπανιο, ξαναπιε γαλα ουρλιαζε και αποκοιμηθηκε μονο οταν την πηρε η αδερφη μου αγκαλιτσα στο στηθος της.

Αυτα απο το σπιτι.Η πεθερα μου καλουλα αλλα δεν ξερωαν θα τα καταφερνε γενικα μονη, απλα η γυναικα εκατσε και μουκανε τρια πλυντηρια σιδερωμα ομως μεχρι το ξημερωμα.!!!!!!

Αφου της ειπα της αδερφης μου την επομενη φορα θα τους αφησω μονους τους με το αγορι της να εχουν τα μωρα γιατι τα πηγαν τελεια.Η μπεμπα ειναι μπεμπα δεν αλλαζει και ενταξει θα μαθει.

Εμεις οταν λεμε λιωσαμε στο χορο λιωσαμε ομως!!!!!!!

Στην αρχη ειχαν φερει ορχηστρα με ηπειρωτικα και απλα ριξαμε κανα καλαματιανο.

Περιμενα με καρτερικα ποτε θα πεσει το προγραμμα της νυφης που ειναι και αυτη χορευτρια λατιν και ετσι.Ε οταν επεσε κατσαςν οι ηπειρωτες-του γαμπρου κατω και σηκωθηκαμε ολοι οι υπολοιποι χορευτες και μη.

Τι σαλσες, μαμπο, ρουμπες, ντισκο, χορευα με τον αντρα μου, ο οποιος αμα πιεει και λιγακι, με ανεβαζει στα αστρα μου τραγουδαει, φιλια, αγκαλιες λες και ειμασταν μονοι στην πιστα.

Αφου χορεψαμε μεχρι και το καλοκαιρι μου του χατζηγιαννη και τραγουδαγαμε κιολας.

Τελεια σας λεω.Και αφου τελειωσε το προγραμμα της νυφης ο κλαριντζης ετοιμασε το κλαρινο τους και πεςσαν τα βαρια ηπειρωτικα κατα τις 4 η ωρα οπου φυγαμε!!!!!!!!χιχιχ

αυτα κοριτσακια και λεμε να αρχισουμε να πηγαινουμε για καν χορο με τον αντρα μου γιατι μουχε λειψει και μου λεγε πως οταν χορευω γινομαι αλλος ανθρωπος και λαμπω.

Ναταλια που εισαι?Λεω να τα παω βολτα.

Και μετα το γαμο σημερα ο αντρας μου εχει να παει σε κηδεια.Ολα μες τη ζωη.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalispera koritsakia mou,

natasa mou kouragio. ola tha pane kala einai dinato to antraki sou kai proseuxomaste oles gia auton.

elita bravo sas makari kai o dikos mou na tou arese o xoros:)

loipon koritsia peira ena spray gia th miti tou mpempakou mou legete athomer spray kai me mia fora tou fygane kai mikse kai mpoukoma. legete athomer spray check http://www.biobaby.hu/english

kalispera koritsakia mou,

natasa mou kouragio. ola tha pane kala einai dinato to antraki sou kai proseuxomaste oles gia auton.

elita bravo sas makari kai o dikos mou na tou arese o xoros:)

loipon koritsia peira ena spray gia th miti tou mpempakou mou legete athomer spray kai me mia fora tou fygane kai mikse kai mpoukoma. legete athomer spray check http://www.biobaby.hu/english

Δηλαδή όρός με πρόπολη. Να προσέχεις γιατί η πρόπολη είναι ισχυρό αλλεργιογόνο. Αν δεν έχει αλλεργία στην πρόπολη, όλα καλά. Διαφορετικά παρ'του κανέναν ορό σε σπρέι, ας πούμε physiomer.

Διαφημίσεις

Ήρθε ο γιατρός σήμερα, όλα καλά, πήραμε 350 γρ σε 20 μέρες και 5 πόντους!!! Τα δοντάκια μας είναι φουσκωμένα και τον βρήκε μια χαρά. Έίχα τρελό άγχος όλη μέρα, εκείνο το "υστερεί σε ανάπτυξη" που μου είχε πει ο προηγούμενος γιατρός ακόμα με κυνηγάει.

Νατασα μου.....!

το αντρακι σου θα τα ξεπερασει ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ!

Αυριο θα παω να κοινωνησω τον μπεμπη μου, θα αναψω τρεια κερακια, ενα για Τον Χριστουλη , ενα για Την Παναγιτσα, κ ενα για Το αντρακι σου, για να το φυλανε κ να το εχουν παντα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Ελιτακι τώρα είδα τα μνμ σου!! Μου παίρνει η μικρή το τηλέφωνο και δεν βλέπω τίποτα.. Βρε κορίτσια έχω απελπιστει με την μικρή.. Αφου απο τα νεύρα μου εκτός ότι έχω έναν πονοκέφαλο απίστευτο μου έρχεται να βάλω τα κλάματα.. Δεν ξέρω τι να την κάνω.. Μονίμως φωνάζω.. Νομίζω ότι τα κάνει ολα επίτηδες για να με εκδικηθεί.. Τώρα για πιο λόγο δεν ξέρω, πάντως έχει γίνει απίστευτα αυταρχική.. Λέει κάτι και αυτό είναι, αλλιώς κλαίει, ουρλιαζει και με χτυπάει. Εντω μεταξυ θα ερχόταν και ο άντρας μου σε 20 μέρες θα με βοηθούσε, τώρα σκέφτομαι ότι έχω ακόμα 2 μήνες μπροστά και γίνομαι ρακος.. Πως θα τα βγάλω πέρα;; Κουραστηκαααααα.

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Paros μηπως κανακαυεις περισσοτερο τον μικρο κ ζηλευει;αν κ το βρισκω λογικο να ασχολεισαι περισσοτερο μαζι του γιατι ειναι πολυ μικρουλης κ θελει πολλα....απο φαγητο αλλαγμα μεχρι κ χαδια..κ το αλλο μωρε μικρο ειναι κ καπως νιωθει ε;

Αν κανεις πως την βαζεις κ εκεινη στο ρολο σου; δηλαδη να κανει σαν μαμα για τον μικρο;κ καλα παντα ετσι;απλα θελω να πω να νιωθει οτι κ εκεινη προστατευει κ φροντιζει τον μπεμπη..

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλημέρα

Καταρχήν στην Νατάσσα, κάνε άλλο ένα κουράγιο, το παληκαράκι σου θα βγεί νικητής, είμαστε όλες μαζί σας!!!

Ναταλία, μπορεί να είναι καθυστερημένη ζήλια για τον μπέμπη. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην φωνάζεις και απλά γέμισε την αγάπη και φιλιά!Εγώ αυτό έκανα στον Νικόλα και δούλεψε!Επίσης, άφηνε τον μπέμπη στη μαμά σου όποτε μπορείς και κάντε πράγματα μαζί. Μήπως σκέφτεται ότι και δικός μου, ότι η μαμά κάθεται σπίτι με το μωρό? Ρώτα και τη δασκάλα της, έχει την ίδια συμπεριφορά στο σχολείο? Επίσης, μήπως τα κάνει επειδή της λείπει ο μπαμπάς της? Πάντως κάνε όσο μπορείς υπομονή και μην φωνάζεις, δεν βγαίνει πουθενά...

Και εμείς πήγαμε χθές στο γάμο, όλα καλά, η μπέμπα κοιμήθηκε στην ώρα της, καθόμασταν δίπλα στο ηχείο και δεν κούνησε βλέφαρο..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα κοριτσακια.

Ναταλιτσα ειλικρινα κι εγω δεν ξερω τι να σου πω για τη μικρη.

Ισως της λειπει ο μπαμπας της.Παντως δεν εχω δει να ειναι ιδιαιτερα συνεχεια με το μπεμπη η Ναταλια, τοσο ωστε να της δημιουργει ζηλια.Δηλαδη νομιζω οτι ειναι σε λογικα πλαισια.Απλα ισως η μικρη ακομα και το λιγο της φαινεται πολυ.Εξαλλου φαινεται να κανει και πραγματακια που δειχνουν πως θελει ναναι μωρο.Οπως οτι παιρνει την πιπιλα του μπεμπη, η που ηθελε να κατσει στο μωρουδιακο, καρεκλακι, στην κουνια που κανουν τα μωρα και να την κουναμε ενω ξερει να κουνιεται.Ισως ειναι οντως καθυστερημενη ζηλια.

Εγω τοχα εκδηλωσει αλλιως 6 χρονων οταν γεννηθηκε η αδερφη μου, αρχισα να βρεχω το κρεββατι μου το βραδυ ενω τοχα κοψει απο τα 3 σχεδον.

Επισης ο Χριστοφορος οταν ο Χρηστος παιρνει αγκαλια το μπεμπη του λεει παρε με κι εμενα και φαντασου οτι φετος ζυγιζει 30 κιλα.Μονο τη μπεμπα δε ζηλευει γιατι την εχει υπο την προστασια του.Θα σας βαλω μια φωτο που τους σαλοθηκε και τους δυο χτες.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπέρα!

NatasaZ κουράγιο, όλα θα πάνε καλά!

Μία ερώτηση στις πιο έμπειρες μαμάδες΄ υπάρχει περίπτωση ο μικρός μου από τώρα να λέει "μαμά" και να το εννοεί? Πολλές φορές λέει ''μα μα μα..." (χθες είπε και "μπα''), μερικές φορές όμως όταν του λέω "ναι?" είναι σαν να απαντάει καθαρά "μαμά". Τι να κάνω, να τρελαθώ τώρα ή να περιμένω?

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...