Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

riaili 19/06/2010 ΑΓΑΠΗ

georgiab 15/08/2010 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ek31 21/08/2010 ΜΙΧΑΛΗΣ

ramonitsa 25/08/2010 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ

mummycool 05/09/2010 ΜΑΡΙΟΣ

Cate 05/09/2010 ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εleonora2 12/09/2010 ΣΟΦΙΑ

kardoula 12/09/2010 ANΔΡΕΑΣ

ydroxoaki 18/09/2010 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Πανουλης junior)

Mariamg 26/09/2010 ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

jend 26/09/2010 ΓΡΗΓΟΡΗΣ

inka 03/10/2010 ΘΕΟΔΩΡΑ (Ντορινα)

IoannaK 10/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

giota 24/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

silbh ??/??/2010 ΔΑΝΑΗ

Litsaki19 07/11/2010 ΑΓΓΕΛΙΚΗ

paros99 12/12/2010 ΑΝΔΡΕΑΣ-ΛΟΥΚΑΣ

katerina23 29/5/2011 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ (Χριστιανα)

olga79 12/06/2011 ΧΡΗΣΤΟΣ & ΝΙΚΟΛΑΣ

elita ??/??/2011 ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ & ΕΛΠΙΔΑ

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Natalia einai super!!!!

Exoume idi kleisei simpetherio, alliws einai glykas!!!

Pwpw apo to prvi olo etoimazw kai akoma oute mpanio exw kanei, oute beaute- apotrixwseis klp- kai eimai kai ptwma.....olo ayto to mazema gia 24 wres re gmt..oyf!!

Tou to eipa toy antrouli moy, tha argisw polyyyyyyyyyy na ksanapaw kapou..afou kai ta Xristoygenna pou ithela na pame Athina na doun ta paidakia mas diafora pou einai pio stolismena, den to blepw...kai edw mia xara eimaste!

Paw na araxw ligo TV... filakia!!!

Ydroxoaki kali epitixia gia ayrio..NA PANE OLA TELEIAAAAAAAAA!!!Tha eisai mia THEA kai o mikros sou TELEIOS!!!

ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ !!! και τα κοριτσακια μας τα μικρακια !! τα νεοφωτιστα!!! \

ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ !!!

Ελεονωρα να σου ζησει και το ανηψακι ! γερο και καλοτυχο να ειναι !!

αφηστε κοριτσια και εμενα στο μυαλο μου τρυγυρνα αυτη η μερα και θελω να την ξαναζησω αφου λυσω ολα τα ορμονικα μου πρωτααααα τους τελευταιους μηνες εχω σχεδον 20 μερες αδιαθετη και με το που λεω οκ παει τελειωσε τσουπ ξαναρχεται !! να περασουν τα βαπτισια και θα επισκεφτω τον γιατρουλη μου παλι !!

Υδροχοακι ολα τελεια θα σου πανε αυριο και στο λεω εγω που εχω ενα αγχος που με μπλοκαρει αφου ακομα και ονειρα οτι ολα πηγαν χαλια βλεπω αλλα στο τελος ξερω δεν μπορει !! τοσο καιρο τρεχουμε ε ??

Μαρακι μαλλον οι δικοι σου ερχονται σ εμενα !!! ολο και αυξανουμε την λιστα ..αισιως 140 και βλεπουμε μεχρι την Κυριακη ! 150 μπομπο κτλ εχω παραγγειλει ..ελπιζω να φτασουν....

Ιωαννα εισαι πολυ καλη ..μια χαρα τα καταφερα και σ ευχαριστω για χθες !!! αντε καλα να περασετε και εσεις !!!!

εγω εκανα μαλλακια σημερα και εκανα και την τελικη προβα στο φορεμα ...συμπαθητικο μου φαινεται και για τα κυβικα μου !!!

Ναταλιααα super το παπουτσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μεγεια !!!

BRE koritsia, psaxnw rouxa gia ton Nikola kai koitaza ton katalogo toy Premaman...kale exei teleia gadgetakia..pwpw ksetrelathika! Rixte mia matia..exei kati wraia kathismatakia, kati pouf gia ta paidakia, gia to fagito diafora, ayto pou mou arese exei eidikes pipiles odontofyias gia kathe stadio dontiwn...teleia sas lew!!

efigaaaaaaaaaaa...kalo mas brady!

Διαφημίσεις

Χρονια Πολλα στα κοριτσακια μας που γιορταζουν κ στα μπεμπακια που γιορταζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σας χαιρομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Ινκακι εννοειται κ μενουν τα γραπτα...!!!!!!!!!!!!!!Νυφουλα μου η φουφου...παει την εχω κλεισει ειπαμε απο την κοιλια!!!!!!

να δω ποτε θα την δω!!!!!!!!!!!!!να γνωρισει κ τον γαμπρο...

Ποτε θα κανονισουμε καμια συναντησουλα ρε παιδια; πριν πιασει για τα καλα κρυο;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Υδροχαοκι με το καλο αυριο η βαφτηση!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα καλα θα πανε! κ θα εισια μια Χολυγουντιανη ομορφια!!!!!!!!!!!!;)

Ρε συ Ναταλακι τι παιδαρος ειναι αυτος ο γιος σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!

I am in Love λεμε!!!!!!!!!!!!!!:D

Ααααααααααχ μαμα Ελιτα υπομονη...τρεξιμο παντα θα υπαρχει!!!!!!!!!!!οι αλλοι μια χαρα περνανε!!!!!!!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

καλησπεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Γιορταζοουμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Ευχαριστω πολύ κοριτσια για τις ευχες!!!! Αναποδιδω με πολλη αγαπη και στη θεσ/κια μας σοφια, στην σοφια της ελενας της συμπεθερας μου, στην ελπιδα της ελιτας και στην αγαπουλα της Ριας!!!

Τρεχω με κατι λεπτομερειες της βαφτισης αυριο!

Θα τα πουμε το συντομοτερο δυνατον! θα σας βαλω πολλές φωτος...wish me luck!

φιλια πολλα και οσες κανετε γιορτουλα να περασετε απιθανα!!

χχχ

Αντε Σοφούλα με το καλό για την βάφτιση αυριο!!!!!!!!!

Εμείς είμαστε καλύτερα σήμερα αναμένουμε τα αποτελ θυροειδη.....

κοριτσακια καληνυχτα!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

ΕΧΩ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ!!!!

Η μπέμπα αποφάσισε να μου κάνει παρέα το βράδυ, ξύπνησε 3 παρά και κοιμήθηκε ξανά 4 παρά. Και όλη αυτή την ώρα, κούνημα, αγκαλιά, παιχνίδι...στο τέλος με πήρε το παρπάπονο και μάλλον με είδε και είπε "ας ξεραθώ τώρα, καλά έπαιξα!" και κοιμήθηκε. Ξύπνησε 6 για γάλα, κοιμήθηκε 6:20, ο Νικόλας ξύπνησε 7 παρά...πώς με βρίσκετέ?????????????????

http://www.ollipops.com/shopexd.asp?id=1399

http://www.ollipops.com/shopexd.asp?id=1123

Είχα αγοράσει αυτά τα 2 ζευγάρια Bobux είναι νούμερο 0-6 μηνών, αλλά της μπεμπούς δεν της κάνουν με τίποτα. Πριν να τα βάλω στις μικρές αγγελίες, ήθελα να το πώ εδώ σε εσάς, είναι εντελώς αφόρετα, απλά έχουμε κουτουπιέ και δεν μπορούν να μπούν :)

Τα πήρα 20 ευρώ το ζευγάρι, θα τα δώσω και τα δύο 30 ευρώ και δικά μου έξοδα αποστολής.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...