Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

kai egw tha lega me mail kalitera.

toulaxiston sto grapsane oti tha erthei argotera.

emena otan pareigila to karotsi mas to eixan xasei edw ellada kai mou eixan ferei mono to kathisma tou autokinitou. eperna tous anthropous agglia kai den eixan idea giati ta eixan steilei ola kanonika. ase serial kai enoite to provlima htan to courier sthn ellada.

εχω φρικαρει.τωρα δε θα πρεπε να ηταν εδω καποιος να με βοηθησει, μια να κανω μπανιο, μια να ταιζω το μπεμπη και να φωναζει, μια να κανω αποτριχωση μουστακι γιατι ο αντρας μου με κοροιδευει.μια να ξυπνησει η μπεμπα να φαι.εχουν κανει και κακα και στις 2μιση εχω ραντεβου και ο αντρας μου σιγα μην ερθει νωρις.τρεχωωωωω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Σοφίες Χρόνια σας πολλα και καλά!!!!! να χαίρεστε τα καμάρια σας!!!!

Τι κανετε κοριτσακια μου;

Εγω ειμαι σε μια περιεργη κατασταση και αρκετά πεσμένη ψυχολογικά!!! Για αλλη μια φορα πρεπει να παλέψω για τον θηλασμό!!! Αντλώ μονο 20-30μλ γάλα και αυτο με τεράστια δυσκολία!! Δεν εχω αποθήκη!! Χθες προσπαθησα να της δωσω το Χαμαμα αλλα δεν το δέχτηκε με τίποτα!! Με το ζόρι τρώμε 60μλ φρουτοκρεμμα, αν προσθετω μπισκότο φτάνει τα 80γρμ. Φαγητο ευτυχώς φτάσαμε τώρα τα 80-100γρμ!! Δοκιμάσαμε και φαριν λακτε χθες!! Ουτε αυτη την ήθελε!! Πραγματικά με πιάνει απελπισία κάποιες στιγμές και δεν ξέρω τι να κάνω!!! Θέλει μονο μητρικο γάλα και εγω πλεον δεν εχω να της δώσω!!! Δεν ξέρω αν εχω το κουράγιο αυτή την δυσκολη περιοδο για εμένα να παλέψω για 8η φορα τον θηλασμο!!! Εχω αδιαθετήσει κιολλας και ποναω τρελλα!!! Λέτε να έχει σχέση;

Ασχετο!!!! Εχουμε κλεισει πλαφον 200 ατομα για τον γάμο!!! Τελικά είχαμε μαζευτεί 180, και ξαφνικά απο χθες έχω μονο εγω 14 ακυρώσεις!!!!!!! Μας βλέπω να πληρώνουμε πολλα λεφτά παραπάνωωω!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

maria iremise kai mh stenaxoriese. ta mwra exoun to enstikto ths epivosis. an pragmatika peinaei tha fai. oso gia to gala otan exeis periodo meionete. episi den kserw kata poso isxiei auto alla egw me to thilastro den vgazw stagona alla otan o mikros trwei tou trexoun.

oso gia ta trapezia sou an den kanw lathos mporeis mexri kai 2-3 meres prin na tous allaksis ton arithmo atomwn.

Εχουμε στάνταρ το λιγότερο 200 άτομα θα πληρώσουμε οσα κι αν έρθουν δυστηχώς!!!!!!!! Οι ακυρώσεις μόλις έγιναν 16!!!! Μα αν το ήξερα θα το είχαμε κλεισει για Σαββατο!!!!!! Ελεοςςςς!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!

Χρόνια Πολλά σε όλες τις Σοφούλες!!!!!!!!!! και Ελπίδες!!!!!!

Συμπεθέρα + Μαμμυ να σας χαιρόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να χαίρεστε τα κουκλιά σας!!!!!!!!!!

Κι εγώ να χαίρομαι το κοριτσάκι μου!!!!!

Τελικά είχαμε γεννητούρια τα ξημερώματα... η αδερφή γέννησε το 2ο παιδάκι της αγοράκι.. όλα μια χαρά.. εγώ είμαι στο σπίτι για την Σοφούλα μου και από εβδομάδα άδεια γιατί η μητέρα μου δεν την πάλευε..με δύο

Με τις εξετάσεις της μικρής μου όλα μια χαρά αναμένουμε τα αποτελέσματα του θυροειδη + σιδήρου... εν τω μεταξύ από πυρετό : μας έπεσε..

Τι να πω ελπίζω και τα τελευταία να είναι οκ μετά πια ελπίζω να μην με ξανατρελάνει η παιδίατρος για το βάρος της

Σιδερώνω-περιμένω ήδη 1 πλυντηριο-κανω τον καραγιόζη στη μικρή-και εν τω μεταξύ θα πεταχτεί και η πεθερά μου να την δει... γιατί εννοείται δεν κανουμε γιορτη....

Αυτά τα νέα μας.. καλά να περάσετε εορτάζουσες.. θα μπαίνω να σας διαβάζω αφού θα είμαι σπίτι!!!!!! φιλάκια!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...