Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια ευχαριστω για τις ευχές!!!!!!

χρονια πολλα σε ολες τις εορταζουσες!!!!!!

τελικα ελιτα ελπιδα θα την ονομασετε?

ναι μωρε τοχαμε πει απο την αρχη ε και ειχαμε πολλες αγαπες στο σπιτι, αν και ωρες ωρες ο αντρας μου την λεει και Αλικη για πλακα επειδη ειναι σπουδαια θεατρινα χαχα.ασχετο.ελπιδουλα τη φωναζουμε ομως.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερα κοπελες και μωρακια!!!!

Σοφιες Χρονια πολλααα να ειστε παντα γερες και χαρουμενες!!!!

Κορη της φοβερης Ελιτας χρονια Πολλα να κανεις τη μαμα σου παντα περηφανη και να σαι γερη και ευτυχισμενη!!!!

Ελεονωρα και Ρια να χαιρεστε τα αγγελουδια σας!!!

Σημερα εγω θα κανω το προγραμμα της Ιωαννας το απογευμα τα φρουτα γιατι της πεφτει βαρυ το μεσημερινο και δε μου τρωει τη φαριν λακτε και μετα πινει και συντομα γαλα για να πεσει για βραδυνο υπνο!!

Σιλβυ μου ειναι αραγε οι εξετασεις απαραιτητες ποιος μπορει να το κρινει! Υποτιθεται για να σου λενε να τις κανεις οτι ειναι !!! και τελικα στη πορεια μενεις με την απορια και το ερωτημα ειναι ή δεν ειναι! γενικα παντως ο κοσμος εχει χασει την ανθρωπια και την ευαισθησια του....Ενταξει μπορει να ειναι επιστημονες μπορει να χουν δει χιλια δυο και να παθανε ανοσια δε λεω λαλ ο σεβασμος στην αγωνια του γονιου και στο αχγος για το παιδι του επρεπε να τη ξεπερναει...

σας αφηνω κοπελες ξυπνησε το σκαθαρακι μου!! τα λεμε πιο μετα

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

elpidoelitaki xronia polla kai se sena. na eisai panta tsaxpina opws se perigrafh h mama sou:)

elita parea me to gio mou prepei na kanoun foveros ithopios akoma kai pseutiko vhxa mou kanei gia na tou dwsw simasia kai meta gelaei

georgia mou exeis apolito dikaio. egw antipatho poly tous giatrous pou exoun xasei thn anthropia tous oso kaloi kai an einai

Διαφημίσεις

elpidoelitaki xronia polla kai se sena. na eisai panta tsaxpina opws se perigrafh h mama sou:)

elita parea me to gio mou prepei na kanoun foveros ithopios akoma kai pseutiko vhxa mou kanei gia na tou dwsw simasia kai meta gelaei

georgia mou exeis apolito dikaio. egw antipatho poly tous giatrous pou exoun xasei thn anthropia tous oso kaloi kai an einai

ki emena to kanei ayto me to vixa xaxa!!!!!!!!!!!ευχαριστουμε!!!1

PN8Qp2.png

csXep2.png

εχω απιστευτο πονοκεφαλο!!!!!!!!!!!λεμε ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!κοριτσια να ρωτησω εχετε παρει χαλι απο λαικη?ειναι καλα?αυτα που πηρα υποτιθετε ειναι αντιαλλεργικα κλπ της λαικης ειναι?Θελω να παρω και για τον διαδρομο αλλα επειδη εκει παταμε ελεγα να βρω στη λαικη κανεναν για να μουρθειμ πιο οικονομικα.στα παιδια πηρα καλα χαλια ομως.αχ και μαρσεουν πολυ ανυπομονω να ερθουν

PN8Qp2.png

csXep2.png

χτες ολο το βραδυ κοιταγα χαλια.εχω πλακακι κατω αλλα στα παιδικα ξυλο αλλα φαντασου εχουμε σεπτεμβρη και κατω ειναι παγωμενα.Το ενα θα το βαλω τωρα για να παιζουν στο σαλονι και αργοτερα θα το βαλω στο δωματιο των αγοριων μια και τωρα δεν καθονται ακομα εκει.αυτο με τα χαμογελα ειναι για τα αγορια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους γύρισααααααα!!!

Πούλησα το fiataki που είχα γιατί ο σύζυγος πήρε μηχανή και λέω δεν θα έχουμε τρία μεταφορικά μέσα και θα χρησιμοποιούμε ένα.. Λέμε να δώσουμε και το jeep που έχουμε και να πάρουμε ένα λίγο μεγαλύτερο, θα δούμε όμως..

Τρέχω σαν την τρελή...

Ελιτάκι συγνώμη για εχθές.. Μου ήρθε να την πνίξω την μικρή μου, κορίτσια μας τρέλανε... Τι θα την κάνω?????????????

Εκτός οτι ότι και να της πω με γράφει κανονικά, θεωρεί οτι, ότι και να πει εκείνη πρέπει να γίνει... Κάνει και το εξής καινούριο, όπου και να πάμε φωνάζει ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩ.. Ε, ρεζίλι με κάνει.. Ζηλεύει τον μικρό, και τα κάνει αυτά, δεν μπορώ να καταλάβω... Παίρνω κουράγιο απο την Νατάσα που λέει οτι με την κόρη της γίνεται μάχη!!!!

c4ade5ab7835e82765f722be4ecea9d9.gif

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Και εμείς έχουμε μηνογενέθλιααααααα!!!!

8 Μηνών!!!!!!!!!!!

Θέλω και εγώ ένα χαλί για την κουζίνα, αλλά θέλω να μπει πρώτα για να δω τι θα ταιριάζει και ένα χαλί για το δωμάτιο του μικρού!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...