Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδιααααααααααααααα...

Με προλάβατε, μπράβο κοπέλες μου!!:D:D

Πολλές δουλειές λέμεεεεεεεεεεεεεεεεε..οεο!!

Αντε, καλά κουράγια σε όλες μας να έχουμε μια καλή ημέρα και πολύ-πολύ αγάπη στις μανούλες που αγωνιούν για τα παιδάκια σας, στέλνουμε όλες μας θετική ενέργεια!!!

Σήμερα ο γιόκας μου ξύπνησε 8 παρά!!Αφού πήγαινα να δώ αν είναι καλά!

Τώρα η μπέμπα παίζει με μια κιθάρα του μέσα στο πάρκο που μιλάει κινέζικα- ο τόπος καταγωγής βλέπετε- και ακούω συνέχεια "τσάο μέι " " κουνγκ ποα" και τέτοια.....!!1

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κοριτσάρες μου και μπεμπάκια καλημερούδια!!!!

Χάθηκα μια εβδομάδα....

Ξεκίνησαν τα σχολεία και ειχα αναλάβει τον ανηψιό μου γιατί η μαμά του δεν μπορούσε να πάρει άδεια...

Έχετε γράψει πάρα πολλά!!!! Να ζήσουν όλα τα νεοφωτιστά μωράκια!!! Πάω να σας διαβάσω και τα λέμε αργότερα!!!!!!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Σοφάκι (mummycool) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

Επίσης Eleonora και Riaili να χαίρεστε τα μωράκια σας!!!!!!

Ελπίζω να μην ξεχναω κάποιο κοριτσάκι....

Σοφάκι (ydroxaki) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ (μόλις τώρα το ανακάλυψα) σας διαβάζω σιγά σιγά....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μας!!!Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!Mummy και Υδροχοάκι χρόνια πολλά να χαίρεστε την γιορτή σας και τα παιδάκια σας !!!

Ελεωνόρα και Riaili χρόνια σας πολλά να χαίρεστε τα παιδάκια σας να σας ζήσουν!!Νομίζω και η μικρή της Ελίτας γιορτάζει αν ναι χρόνια σας πολλά και σας να την χαίρεσαι!

mz6Up2.png

Bre koritsia, koitaxte stolismo kokkino-leuko gia gamo,...teleios!!!

http://www.evendi.gr/BFB11948.el.aspx

Ιωάννα μου πολύ ωραίο αλλα πρέπει να κάνω κατι πιο παιχνιδιάρικο για να το συνδιάσω με την βάφτιση αλλα δεν ξέρω πως ,εξάλλου θα γίνει 11.30 το πρωί ο γάμος και μετά αμέσως η βάφτιση και με δυσκολεύει αλλα δεν σε φοβάμαι εσένα όλο και κάτι καλό θα μου βρεις μεχρι τότε!

mz6Up2.png

Γεωργία και Νατάσα σας εύχομαι όλα να πάνε καλά με τις εξετάσεις και να είναι οι τελευταίες ταλαιπωρίες αυτές ....αντε να ησυχάσετε κι εσείς ρε κορίτσια .Κι όλες αυτές οι εξετάσεις Γεωργία είναι απαραίτητες μήπως σας παιδεύουν άδικα και σας τρέχουν τι να πώ..

mz6Up2.png

Kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaa

Xronia polla stis eortazouses manoules kai mpempakia. Ektos apo tis sofies kai tis agapes exoume kai kamia elpisa i pisti? Kanena irakli giati kai autos giortazei simera xixi:)

Paraskeuh simera epitelous sxolaw kai noris kai einai super:) Perase allh mia vdomada. Na euxithw kales vouties sta mpempakia pou vaftizonte auto to sk. Kale pou einai h lista?

Elita pare mia vathia anasa kai xalarose sth tsita se vlepw. Kai nai prepei na apogalaktistite ligo oses den to exete kanei giati nomizw kako sta mpempakia sas kanete kai meta kai ston eauto sas.

Καλημεεεεεερα!!!!!!!

τι κανετε μανουλες???

Mummy και υδροχοακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

Ελιτα και ριαλι απορω πως αντεχεται εγω 1 η ωρα πεφτω ξερη και σηκωνομαι και γυρω στις 8 και νυσταζω κιολας.

Βρε κοριτσια ακουστε τι επαθα εχθες το απογευμα η μικρη ειχε γκρινια και καποια στιγμη δυναμωσε και εφτασε να κλαιει κανενα 10λεπτο γοερα και να μην ησυχαζει με τιποτα, στο τελος ηρεμησε και βγηκαμε βολτα ηταν μια χαρα πυρετο δεν ειχε κλπ και οταν γυρισαμε της εδωσα γαλα το ηπιε ολο και την πιανω και μου φανηκε λιγο ζεστη , της βαζω θερμομετρο στον ποπο και ελεγε 38 αρα 37,5 περιπου απο την μασχαλη κοιμηθηκε ησυχη και σε κανενα μισαωρο που της ξαναεβαλα ειχε 36,7 , τωρα αυτο πυρετος ητανε η μηπως επειδη ειχε πιει το γαλα εκεινη την στιγμη ειχε ανεβασει θερμοκρασια? Ανησυχησα παντως και την τσεκαρα ολο το βραδυ , κοιμηθηκε μια χαρα και δεν ξανανεβασε τιποτα.

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, ξεχάστηκα η μάνα!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΣΟΦΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ!!

Σιλβή, αυτή η ιστοσελίδα έχει πολύ ωραίες ιδέες!!Αλλά αν σου άρεσει το κόκκινο-λευκό, μια ωραία ιδέα είναι και τα κερασάκια!!Είναι αρκετά παιχνιδιάρικο και για βάφτιση και έχει πολύυυυ θέμα...π.χ.για γλυκό μπορείς να δώσεις κομπόστα κεράσι, μπομπό μεγάλων λευκό τούλι πλούσιο με δεμένη με κόκκινο τρίκλωνο πασά, και κάποιο μεταλλικό pendant, και η παιδική να είναι "κερασάκι" δηλαδή δύο μπαλίτσες με καραμελίτσες και σμάρτις δεμένες σαν κεράσι! Και ο στολισμός να είναι με τριανατάφυλλα, που βγαίνουν σε πολύ ωραίο κόκκινο!!Λέω εγώ τώρα..

Ο γάμος μου ήταν σε κόκκινο, θα βρω φωτό να σου δείξω, ο στολισμός είχε στοιχίσει στους κουμπάρους 2500 ευρώ..:lol::lol:

Κατερίνα, μην μετράς ποτέ πριν και μετά το φαγητό, λόγω ενεργοποιήσης μεταβολισμού ανεβάινει η θ.

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Kοριτσακια καλημερα!!!!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν εχουμε νερο και δεν ξερω γιατι.ειμαι αλουστη και αξυριστη και θαρθει κομμωτρια στις 2μιση κι εγω δε θαχω νερο να λουστω!!!!!!!!!!!!!!!!οεο!!!!!!!!!!!καιχουμε να παμε στον γαμο!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΟΦΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΜΥ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΑΚΙ!!!!!!Σ

PN8Qp2.png

csXep2.png

πΩς ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ?σΥΝΕΧΙΖΩ ΣΤΗΝ Σοφια της Ελεονωρας.Στην Αγαπη της ριιαιλι, στη μανα μου, στην μπεμπα κια ς μην την εχω βαφτισει ακομα.Να μια Ελπιδα!!!!!!!

ξΕΧΑΣΑ ΚΑΜΟΙΑ?Πειτε κατι βρεκοριτσια κανουν εργα και δεν εχω νερο/η ο ιδιοκτητης ξεχασε να το πληρωσει?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...