Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

geia sas !!!

παλι στο σπιτι μου χαραματα μαζευομαι που λεει και το λαικο ασμα !!!

πηγαμε γιατρο σημερα ...πηραμε 400 γρ μαστε πια 10440 και συνεχιζουμε !! μου εχει κανει διαρροιες ομως τις τελευταιες μερες και σταματαμε λιγο φρουτα κτλ και το γαλα μας αραιωμενο γιατι ειχε πολλα αερια αφου του χτυπουσε την κοιλιτσα και το καταλαβαινα και εγω ! καναμε και το εμβολιο της μηνιγγιτιδας και μου ειπε τωρα παλι σε εναμιση μηνα να ξαναπαμε !! νομιζω θα το καταχαρει ο μπεμπακος ~!!!

του πηρα και ενα πουκαμισακι για να βαλει στην βαπτιση και λεω αν του παρω και καμια γραβατουλα ...μωρε μηπως ειμαι υπερβολικη ???

ιωαννα τον βρηκα τον συνδετηρα και τωρα πρεπει να βρω ενα προγραμμα να μειωσω τα αρχεια γιατι ειναι τεραστια για να τα ανεβασω !!!!

αλλα επειδη ειμαι ντομπρο παιδακι θα το κανω αποψε!! τελεια και παυλα !!!

νατασακι μου και μ αρεσει που σου ελεγα διαφορα προχθες ! καλα το κανατε και γελασατε μαζι μου με τον ανδρα σου !! ελεος !! ειναι πολυ απαραδεκτοι οχι απλα απαραδεκτοι !!!

με το καλο κοριτσακι μου να μπειτε και ολα καλα θα σας πανε !!! να εισαι ψυχραιμη ειπαμε εσυγια να ειναι και το ομορφακι σας !!!

:-P:razz:

geia sas !!!

?

ιωαννα τον βρηκα τον συνδετηρα και τωρα πρεπει να βρω ενα προγραμμα να μειωσω τα αρχεια γιατι ειναι τεραστια για να τα ανεβασω !!!!

αλλα επειδη ειμαι ντομπρο παιδακι θα το κανω αποψε!! τελεια και παυλα !!!

ΦΩΤΟ

"άνοιγμα με"

Microsoft office picture manager

Επεξεργασία εικόνων

Αλλαγή μεγέθους

Προκαθορισμένο πλάτος επί ύψος

web μικρό

ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!!!

ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

οπως παντα..... οταν μπαινω δεν ειναι καμια μεσα.....

νατασσα και γεωργια, σας ευχομαι να τελειωσουν συντομα οι ταλαιπωριες για τα πλασματακια σας.... δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απ΄το να βλεπεις παιδακια να ταλαιπωρουνται. εννοειται, κουραγιο και σε σας....θελει πολυ δυναμη ψυχης....

κατα τα αλλα δεν προλαβαινω ουτε να ξυθω ,που λενε.... ειδικα τωρα που αρχισαν τα σχολεια εχουμε πρωινο ξυπνημα,διαβασματα,εχω και τη δουλεια... η Αγαπη κλαει οταν φευγω και αυτο με τσακιζει.... ειναι πολυ μικρουλα .... παντως ολη μερα την κυνηγαμε.... και μεσα σε ολα εκανα και αιτηση για μεταπτυχιακο.... γιατι αραγε????

Πρωτον εχω κολλησει με τα χαλια και δευτερον σημερα ηταν μια γεμααατη μερα.Ηταν και η Ναταλια εδω, σβησαμε κερακια στο Χριστοφορο.

Οοοο χαμος, ασπρο η Ματθιλδη, μαυρο ο Χριστοφορος, ο πολεμος των αστρων μεταξυ λεων και παρθενου!!!!!Επρεπε να τους δειτε!!!!!Ομως στο τελος λεει η μικρη, ποτε θα ξαναπαιξω με το Χριστοφορος και ο αλλος ποτε θα ξαναδω τη Ματθιλδη.Αφου μεχρι που δεν αντεξε και αρχισε να ουρλιαζει και ουρλιαζαν και τα δυο μαζι τοσο πολυ!!!!!!Οι πιο ησυχοι στην παρεα ηταν ο μπεμπης οταν κοιμηθηκε, ο Λουκας -Αντρεας που προσπαθουσε να κοιμηθει αλλα δεν τονα φηναμε με τις γκαριδες μας και η μπεμπα που μας εβλεπε και δε μιλουσε σα να λεει!τΙ παλαβη οικογενεια ειναι αυτη που εχω!!!!!!!!

Δεν προλαβα να σας διαβασω, αλλα ναι Ολγα η μπεμπα ειναι 6 κιλα αλλα γενηθηκε 1550 στην 33η εβδομαδα.

Ειμαι ενα πτωμααααααα!!!!!!Εφυγε και η μανα μου που δεν ανυ=τεξε να μεινει παραπανω ενω ελεγε πως ΘΑ εμενε.

Η πεθερα μου ηταν να ερθει αλλα ελεγε ναρθουν και γυρω στα 8 ατομα ξαδερφια, αδερφια να δουν το σπιτι και εκοψα τη φορα γιατι τωρα θα με μαζευαν με το φοριο.Ολο ωραιες ιδεες εχουνε.Και τελικα δεν ηρθε κανεις.

Μου λεει ο αντρας μου μηπως για Κυριακη, το εκοψα ομως γιατι θελει ναχουμε και τον πιτσιρικα και να μαζευτουμε κοσμος.Ε συγνωμη δε γινεται και τιποτα να μην τους ταισεις μονο να βγαλεις νερα, αναψυκτικα, κανα καφε και δυο μωρα να νταντευεις και ο πιτσιρικας να τρυγιριζει εδω κι εκει και μπες βγες στα μπαλκονια να καπνιζουν κλπ κλπ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Δεν εχω διαθεση, ουτε το κουραγιο.Μου επεσαν πολλα για αυτη τη βδομαδα.!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Αστα και μολις ακουσα τη μπεμπα να κλαψουριζει.Ειναι η βραδινη της περιπολος παλι!!!!Και δεν εχει κοιμηθει ολη μερα.Ασε που απο την ωρα που φυγαν οι δικοι μου ολο γκρινιαζαν σημερα!!!!!Ειδικα ο μικρος δεν καθοταν πουθενα περασε και την μαξιλαρα στο πατωμα και ηρθε μεχρι την κουζινα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Της εδωσα γαλα και κοιμηθηκε.

Και την ειχα θηλασει πριν μια ωρα,Ακουστε την τερλλη τη μανα.

Χτες ειπαμε να παμε βολτα με τον αντρα μου χωρις τα μωρα για πρωτη φορααφου ηταν οι γονεις μου.Καλα οι οι γονεις μου αλλο που δεν ηθελαν, σχεδον μας εδιωξαν.Παμε λοιπον μεχρι την κηφισια και αρχισαμε, που θα παμε?δεν ξερω πες εσυ, δεν ξερω ουτε εγω, κοιταγαμε τα καροτσακια με αλλα μωρα, ειμασταν χωρις τα μωρα και δεν ξεραμε που να παμε ασε που πηγα να ανοιξω το πορπαγκαζ για να βγαλω το καροτσι!!!!!!απο συνηθεια.

Φυσικα λειψαμε μιαμιση ωρα εγω ειχα συνεχως το τηλ στην τσεπη.Οταν γυρισαμε η μικρη κοιμοταν και ο μπεμπης στην τρελλη χαρα.Και τι λετε να εκανα η τρελλη πηγα και ξυπνησα τη μπεμπα της εβαλα θερμομετρο να δω αν ειχε ακομα πυρετο και αρχισα να τη φιλαω και να της λεω μου λειψες κοριτσακι μου!!!!!!Απλα δεν υπαρχω?

Ασε που δωθηκε μια ευκαιρια να παμε παρισι δυο μερες με τον αντρα μου απο τη δουλεια και να κολλαγαμε αλλες τρεις να καθομασταν και το σκεφτομουν.Δεν ηθελα χωρις τα μωρα για τωρα Νοεμβρη.

Βρε κοριτσια πρεπει να απογαλακτιστω!!!!!1Βοηθεια!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Α και τελικα δε θα παμε αλλα θα ξαναπροκιψουν αργοτερα ευκαιριες.

Ε δε μπορω ρε γαμωτο ολη μερα μαζι τους εχω φαει κολλημα.Και για αυριο πιο πολυ ανησυχω εγω παρα τα μωρα!!!!!!!!!

Αντε καληνυχτα κοριτσακια

PN8Qp2.png

csXep2.png

χα, χα Ελιτάκι . Ετσι είμαι και εγώ . Αφου το καλοκαίρι πήγα σε ενα γάμο και χόρευα με το κινητό στο χέρι !!!!

Ο αντρας μου ομως είναι χαλαρός .......... Μακάρι να ήταν και αυτός κολλημένος .........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...