Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι κατα τα άλλα όλα μια χαρα και κεφάλι + ύψος + ζωηρή αλλα την ανησύχεί αυτό..

από την αρχή αυτο ηταν το θέμα μας....

Τρώει αλλά δεν πρώει ποσότητες....

δηλ βανίλια κρέμα μέχρι 130 μλ το μεσημεριανό 150-160 μλ και γάλα μας τα χαλάει ιδίως τον τελευταίο καιρό.. πίναμε μέχρι 450 μλ (3 φορές την ημέρα) και φρούτο 150 μλ

καλά δεν είναι.. τότε γιατί δεν παίρνει????????

εγώ λέω πως είναι στο σκαρί της ..αλλωστε κι εμείς αδύνατοι ήμασταν ..

Τι άλλες εξετάσεις σου είχε πει εσένα????

Ασε το παιδι καλε μας εχουν τρελανει σας λεω, τι να χει δηλαδη? απλα ειναι ολιγοφαγο εμενα αμα σου πω ποσο τρωει θα φριξεις...

Ο παιδιατρος δε μου πε ποτε να της κανω εξετασεις επειδη δε τρωει!

Ειναι μεσα στις καμπυλες ειναι τοτε γιατι νατης κανεις εξετασεις??

να ρωτησεις και αλλο γιατρο!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Γεωργια πως σε καταλαβαινω για τα δημοσια νοσοκομεια και τη δωρεαν υγεια...ενας μυθος... Παντως εμεις κατι εξετασεις αιματος που επρεπε να κανουμε, πηγαμε ιδιωτικα, μας της καλυπτε το ταμειο και μαλιστα ηρθαν και από το διαγνωστικο σπίτι να μην ταλαιπωρηθει ο μπεμπης.

Ιωαννα εγω στη μικρη δεν της εχω κανει ακομα αιματος, μας ειπε μετα τα δυο, αλλα με ολα αυτα εχουμε ξεχαστει.... Την πηγα ομως σε παιδο οφθαλμιατρο και θα κανονισω και παιδοοδοντιατρο.... προληπτικα...

nG0fp2.png yu71p2.png

Αχ Γεωργια πως σε καταλαβαινω για τα δημοσια νοσοκομεια και τη δωρεαν υγεια...ενας μυθος... Παντως εμεις κατι εξετασεις αιματος που επρεπε να κανουμε, πηγαμε ιδιωτικα, μας της καλυπτε το ταμειο και μαλιστα ηρθαν και από το διαγνωστικο σπίτι να μην ταλαιπωρηθει ο μπεμπης.

Ιωαννα εγω στη μικρη δεν της εχω κανει ακομα αιματος, μας ειπε μετα τα δυο, αλλα με ολα αυτα εχουμε ξεχαστει.... Την πηγα ομως σε παιδο οφθαλμιατρο και θα κανονισω και παιδοοδοντιατρο.... προληπτικα...

και γω παω εξω και ας μην καλυπτει το ταμειο κιολας γιατι δε τους αντεχω αλλα μας εστειλε στη συγκεκριμμενη νευρολογο ο παιδιατρος η οποια προτεινε τις οοοοοοολεες αυτες τις εξετασεις! Ρωτησα αν την κανουν εξω να τους παω αποτελεσματα πχ Βοιοιατρικη και μου ειπαν οτι τη κανει μονο το Αγια Σφια (σωθηκαμε λεω)

Πηγα στο Παπανικολαου για τον υπερηχο νεφρων και τελικα δε θα της κανω κυστεογραφια οπως ειχαν πει στο παιδων της βρηκε μικροτερη διαταση και συμβουλευτηκα νεφρολογο ο οποιος συστησε απλη παρακολουθηση δηλαδη μετα απο τρεις μηνες παλι υπερηχο! τα ψηλοπηραν στο παιδων και με ρωταγανε πως και τι και ολα !! δε καταλαβα θα μου πουν τι να κανω με το παιδι μου!

Ασε τα μεγαλυτερα παιδακια εχουν μνημες ρε γμτ! κακομοιρακια μωρε πολυ τα λυπαμαι

και ρωταω εμεις γιατι δε κανμε τοσες εξετασεις???

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Παντως κι εμεις κατι ορμονικες που καναμε, ο παιδοενδοκρινολογος που ιδιωτευει και ειναι και στην Ευρωκλινικη και θεωρειται από τους καλυτερους, στο Αγια Σοφια μας εστειλε. Νομιζω τελικα οτι στα δημοσια υπαρχει η εμπειρια, μυαλο δεν υπαρχει.......

nG0fp2.png yu71p2.png

Παντως κι εμεις κατι ορμονικες που καναμε, ο παιδοενδοκρινολογος που ιδιωτευει και ειναι και στην Ευρωκλινικη και θεωρειται από τους καλυτερους, στο Αγια Σοφια μας εστειλε. Νομιζω τελικα οτι στα δημοσια υπαρχει η εμπειρια, μυαλο δεν υπαρχει.......

εχουμε κλους γιτρους που τους εχει κατα πιει το συστημα ασε το ξερω κι δινουμε εξω τα λεφτα μας... κριμα

Ρε συ Νατασα ειναι δυνατον για μαγνητικη να πηγαινεις εξω να μην εχουν μαγνητικο τομογραφο και εμπειρους γιατρους τα νοσοκομεια μονο το Αγια Σοφια εχει και πρεπει να περιμενεις μηνες τη σειρα σου ελεος δηλαδη, αμα δεν εχεις 400Ε πεθαινεις! στο babymed θεωρειται καλος ο ακτινολογος ή δε ξερεις? Εκει πηγαμε και μεις!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Μαγνητικη εγκεφαλου κι εμεις στο babymed. Εκει στελνουνε εμαθα και η νευρολογος από το Πεντελης και η αναπτυξιολογος από το Αγλαϊα. Ειναι και συμβεβλημενο με ταμεια....Εμεις πληρωσαμε μονο τον αναισθησιολογο, που δεν καλυπτεται...

nG0fp2.png yu71p2.png

Μαγνητικη εγκεφαλου κι εμεις στο babymed. Εκει στελνουνε εμαθα και η νευρολογος από το Πεντελης και η αναπτυξιολογος από το Αγλαϊα. Ειναι και συμβεβλημενο με ταμεια....Εμεις πληρωσαμε μονο τον αναισθησιολογο, που δεν καλυπτεται...

και μεις ρε Νατασακι με το ΙΚΑ πληρωσαμε το σκιαγραφικο και 150 Ε που δεν καλυπτονται αλλα ρε γμτ δε ειναι κριμα για τα νοσοκομεια και ειναι για παιδακια

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Χαλια το συστημα γενικοτερα....

Εμεις ειμαστε ενα παιδακι με προβληματα. Νοσηλευτικαμε τοσες μερες στη μοναδα, βγαινοντας μας εγραψαν ενα κατεβατο εξετασεων που επρεπε να γινουν και το μονο που ειχαν κανονισει αυτοι ηταν η μαγνητικη εγκεφαλου ( χασαμε το ραντεβου λογω βροχιολιτιδας και θα πηγαινε μετα από μηνες και γι΄αυτο πηγαμε εξω). Δεν θα επρεπε ολα αυτα να γινουν εκει, οχι για οικονομικους λογους, αλλα το συγκεκριμενο παιδακι πρεπει οι γιατροι να το εχουν δει από γεννησημιου του.... Και παρολα αυτα δεν μας δινουν το ιστορικο του, μονο μερικες σελιδες γενικες...

nG0fp2.png yu71p2.png

Χαλια το συστημα γενικοτερα....

Εμεις ειμαστε ενα παιδακι με προβληματα. Νοσηλευτικαμε τοσες μερες στη μοναδα, βγαινοντας μας εγραψαν ενα κατεβατο εξετασεων που επρεπε να γινουν και το μονο που ειχαν κανονισει αυτοι ηταν η μαγνητικη εγκεφαλου ( χασαμε το ραντεβου λογω βροχιολιτιδας και θα πηγαινε μετα από μηνες και γι΄αυτο πηγαμε εξω). Δεν θα επρεπε ολα αυτα να γινουν εκει, οχι για οικονομικους λογους, αλλα το συγκεκριμενο παιδακι πρεπει οι γιατροι να το εχουν δει από γεννησημιου του.... Και παρολα αυτα δεν μας δινουν το ιστορικο του, μονο μερικες σελιδες γενικες...

Ναι ρε Νατασακι γ΄αυτο σκαω για τετοιες περιπτωσεις! Εμας μας εδειξε ο υπερηχος κατι και καναμε στη συνεχεια μαγνητικη αν δεν ειχαμε τα λεφτα τι θα γινοταν και ειχε κατι κακο το παιδι!! Κριμα! Οσο γι το ιστορικο μου ειπαν θα το στειλουν στο σπιτι για αν δουμε τι θα χει μεσα ! Και θα κανει ενα μηνα να ρθει περιπου εν το μεταξυ θελω να παω και αλλου για δευτερη γνωμη και θα ηθελα να το εχω αλλλααα...

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Είναι να μην μπλέξεις. Απαράδεκτοι είναι.....

Να μη σου τυχει........ασε....

καλο μου τωρα που σε πετυχα να σε ρωτησω θα κανεις εμβολιο κοινης γριπης στο Δημητρακη (σκιουρακο)?

Εχω να ης κανω το ingerix (καλα το γραψα?) αλλα μου ειπε αν της κανω της κοινης γριπης που ειναι δυο δοσεις πρεπει να προηγηθει

Πως εισαστε

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Εμένα σήμερα μου κοιμήθηκε μόνο μισή ωρα ολη την ημέρα . Και αν δεν ηταν στο πάτωμα για να εξερευνήσει (με την μαμά ή τον μπαμπά παρέα) γκρίνιαζε . Εντωμεταξύ , με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να σηκωθεί . Βρε θα τρελαθώ , ούτε 6,5 μηνών δεν είναι , θα στραβώσουν τα πόδια της . Καποιες φορές πατάει και στραβά (π.χ. στον αστράγαλο , αλλα πεφτει) και πάντα στις μύτες . Αλλα ο μπαμπάς της την αφήνει ......... πιστεύει οτι αφού το κάνει μόνη της , είναι οκ .

Αυτα απο εμάς .......... και το ξενύχτι , ξυνύχτι .

Απο αύριο κόβω και τον καφέ , μπας και φταίει αυτός .

Καληνύχτα μανούλες .

Συμπεθέρα, εμείς να μην την ματιάσω έχουμε μπει σε πρόγραμμα ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι, δλδ πρωινό γάλα κυμαίνεται από 05:30 έως 07:00, φαρίν λακτέ από 9:30 μέχρι 10:30, μεσημεριανό στις 13:30, φρουτόκρεμα 17:30 και βραδυνό γάλα 9 παρά. Από ύπνο κάνουμε έναν πρωινό μετά τη κρέμα για 30-45 λεπτά και έναν μεσημεριανό από 16:00 έως 17:30..είμαστε καλά πιστεύω!

Αχ αύριο πρέπει να μας ετοιμάσω, το Σαββάτο αναχωρούμε για Ρέθυμνο για ούτε μία μέρα,,,θα γυρίσουμε Κυριακή δηλαδή. Εχουμε γαμοβάφτιση ξαδέρφης του άντρα μου..και την Κυριακή το πρωί μπορεί να έρθει η νονά του Νικόλα από Χανιά να την δούμε. Και δεν μιλάμε για μικρές αποστάσεις. Μοίρες- Ρέθυμνο είναι περίπου 120 χλμ και Χανιά- Ρέθυμνο 80 περίπου...

Από εβδομάδα ξεκινάω να φτιάξω τις μπομπό για τους μικρούς και το άλλο ΣΚ θα φτιάξω τα μπισκότα..ελπίζω να μου έχουν έρθει τα κουπ-πατ από Αγγλία..θα τα συσκευσω κιόλας και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα. Τώρα που το σκέφτομαι μππορεί να τα αφήσω και για το επόμενο...θα δώ...

Αχ και μετά μένει το τί θα φορέσω..ουφ!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...