Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κουκλες.

Για χαλια ειχα ακουσει και από το flycarpet.gr (καπως ετσι).

Ελεονορα περαστικα σας.

Κατερινα εμεις της ειχαμε κανει το priorix, αντι του mmr, που ειναι αλλης φαρμακευτικης.

Ελιτα, κοιτα και στο παιδων πεντελης, νομιζω ειναι πιο χαλαρα. Επισης δες στο Ωνασειο, ξερω ειναι μακρια, αλλα ειναι συμβεβλημενο με ταμεια (ζητα την Κιαφα ή τη Λασκαρη, και πες στον παιδιατρο να σου γραψει υπερηχο καρδιας, αυτο καλυπτει το τσαυ τουλαχιστον). Επισης συμβεβλημενο με ταμεια ειναι το babymed κοντα στα παιδων, εχουμε περασει και από εκει.....

Δεν θυμαμαι κατι αλλο να σχολιασω, ως συνηθως τωρα τελευταια, συγνωμη κιολας, αλλα τα εχω λιγο χαμενα, ενας κομπος το στομαχι μου, Κυριακη πρωι κανουμε εισαγωγη, Δευτερα χειρουργειο................

Νατασσάκι μου, να πάνε όλα καλά, και να μην ξαναδείτε νοσοκομείο ούτε ζωγραφιστό

Kalhmera kai apo mas

Natasa mou sou euxome na pane ola kala kai auth na einai h teleutaia sas talaiporia.

Ax kai egw thelw xalia alla prepei prwta na tsekarw ti exw.

Eleonora perastika.

Egw grafeio. re koritsia niotho tipsis kathe prwi pou feugw kai ton afinw:(

Κι εγώ το ίδιο ακριβώς νιώθω. Μου κάνει τα χαμογελάκια του και δεν θέλω να ξεκολλήσω με τίποτα. Κι όσο περνάει ο καιρός χειροτερεύω, μου είναι όλο και δυσκολότερο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε κοριτσακια μου??

Τι εγινε βρε Ελενα μου?περαστικα στην ζουζουνα!

Εχει δικιο το υδροχοακι.Γιατι δεν πας και αλλου?

Οσο για την μπουμπου της Ελιτας μην συγκρινετε γιατι γεννηθηκε πολυ προωρα και νομιζω 1500 κιλο

Τι να πω ρε κορίτσια.... μάλλον πρέπει να κοιτάξω και άλλη......+ αγχώνομαι.....

θα ήθελα να βρω μια καλή οπως είναι ο γυναικολόγος μου..μπορώ?????

γιατί εχω ακουσει τοσα πολλά που ...φορτώνω πια πολύ εύκολα..

lX5Hp3.png

υδροχοακι μου γιατρος δεν ειμαι αλλα μου φαινεται χαζο αυτο που ειπε ο παιδιατρος για τον σιδηρο."Μια χαρα ειναι το χρωμα του"

Και σαφως δεν λεω οτι πρεπει απαραιτητα να παρει σιδηρο,αλλα αμα περιμενει να φανει στο χρωμα του χαιρετισματα

Εμεις για να καταλαβεις στις εξετασεις μας ο σιδηρος ηταν κανονικοτατος αλλα η φεριτινη που ειναι η αποθηκη του σιδηρου πολυ χαμηλη.Και ειχαν γραψει σαν παρατηρηση απο το παιδων οτι χρειαζονται σιδηρο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

υδροχοακι μου γιατρος δεν ειμαι αλλα μου φαινεται χαζο αυτο που ειπε ο παιδιατρος για τον σιδηρο."Μια χαρα ειναι το χρωμα του"

Και σαφως δεν λεω οτι πρεπει απαραιτητα να παρει σιδηρο,αλλα αμα περιμενει να φανει στο χρωμα του χαιρετισματα

Εμεις για να καταλαβεις στις εξετασεις μας ο σιδηρος ηταν κανονικοτατος αλλα η φεριτινη που ειναι η αποθηκη του σιδηρου πολυ χαμηλη.Και ειχαν γραψει σαν παρατηρηση απο το παιδων οτι χρειαζονται σιδηρο

Σε γενικές γραμμές έτσι δίνουν σίδηρο οι παιδίατροι. Διστάζουν να τρυπήσουν παιδί χωρίς λόγο. Αν κάνει αίματος για άλλο λόγο, τότε καλώς. Αλλιώς με το....χρώμα

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως Ελεονώρα μου, επειδή με είχε στην τσίτα με το βάρος και μου πρότεινε και συμπλήρωμα, και ήταν ανένδοτος, τον άλλαξα.

εχετε δίκιο μαλλον ήρθε η ώρα της...........

lX5Hp3.png

Σε γενικές γραμμές έτσι δίνουν σίδηρο οι παιδίατροι. Διστάζουν να τρυπήσουν παιδί χωρίς λόγο. Αν κάνει αίματος για άλλο λόγο, τότε καλώς. Αλλιώς με το....χρώμα

εσείς τι εξετάσεις κάνατε?????????+ ποσο ειστε??

lX5Hp3.png

Εμας απο οταν γεννησα μας ειπε οτι 6 μηνων θα κανουμε γενικη αιματος

Δεν κανουν ολα τα μωρα δηλαδη?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γεια σας!!!! κοριτσαρες!!!

αχ πως θα τα διαβασω ολα αυτα?? Μετα τωρα θα σας πω τα νεα μας! Λοιπον

καταρχην γκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ εχω πολλα νευρα με τα νοσοκομειαααααααααα!!!! Και μετα σου λενε γιατι πας εξω? Και αρχιζω πηγαμε να κανουμε δυο εξετασεις χτες που ειχαμε κανονισει απ' τον Ιουλιο!!!

μας λενε 7:15 θα στε εδω και το μωρο νηστικο, φτανουμε στην ωρα μας και μας λενε θα περιμενετε μεχρι τις 8 να σας παρουμε αιμα καλα και τους αρχιζει ο αντρας μου.... χαμος!! μας παιρνουν το αιμα τελικα και περιμενουμε υποτιθεται το γιατρο που μας εχει αναλαβει να μας τι γινεται παραπερα και να φυγουμε.....

Ενω μεταξυ περιμεναμε και κατι αλλα αποτελεσματα που θα βγαινανε απο εξετασεις που ειχαμε κανει Ιουλη! ειχα παρει μια βδομαδα πριν και ρωταω αν εχουν βγει αγωνια και κακο και μου λεει η τυπισσα "δε ξερω δε μπορω να δω το φακελο θα σας πουμε οταν θα ρθετε" και χτες ακουστε τι εγινε βγηκανε μου λεει θα τα συζητησω με εναν αλλο γιατρο και θα σας πω.... περιμενα περιμενα και τι ερχετε και μου λεει "ε κοιταξτε δε το ειδα νωριτερα ειναι αμφοιβολο το δειγμα που ειχαμε παρει θα πρεπει να ξανρθειτε να παρουμε αλλο θα μπορουσαμε βεβαια να το παρουμε και σημερα αλλα το παιδι πρεπει να ναι νηστικο και δε το ειδα νωριτερα και γω βασικα δε μου το δειξανε" καλα της λεω δεν ειναι κριμα τοση ταιλαιπωρια για ενα μωρακι ε !μου λεει," της να σας πω βασικα αμα θελετε μπορειτε να ρθειτε και σε δυο μηνες να την κανετε δεν ειναι τιποτα το σοβαρο (υποτιθεται οτι ειναι εξεταση που δειχνει μεταβολικα νοσηματα και της λεω και αμα εχει κατι το παιδι τι θα κανω μετα? μπα μου λεει θα μας το δειξει η εξεταση που καναμε σημερα" γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!

εχει και συνεχεια της λεω που θα βρω τη κυρια Παπαβασιλειου (ειναι η νευρολογος που την εχει αναλαβει) μου λεει θα την ενημερωσω και θα σας πω να πατε να τη βρειτε

Ερχεται παλι με το βοηθο της Παπαβασιλειου εξεταζουν το μωρο και μου λεει η κυρια Παπαβασιλειου δε μπορει να σας δεχτει να κλεισετε ραντεβου σε τρεις μηνες και αφου κανετε τις φυσιοθεραπειες (που αμφιβολο αν χρειαζονται γιατι η Κων/να εχει 100% βελτιωση συμφωνα με το βοηθο της )να ρθειτε!!! εχω δικιο που ουρλιαζω ή δεν εχω !! Ειναι δυνατον τι επρεπε να κανω να δωσω φακελακι οχι ρε παιδια δε το δεχομαι ειναι συμπεριφορα αυτη??

Συγνωμη για τη γκρινια αλλα....

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

πωωωωω georgia κουραγιο κ υπομονη!!!

ολγα ξερω εγω?? την ειχα ρωτησει καθε ποτε πρεπει να κανουμε και αν χρειαζεται τωρα τυπικα και μου ειχε πει εξετασεις αν δεν φαινεται κατι μετα το χρονο...και ειναι κ στο παιδων

τι να πω ... ο καθενας αλλα λεει

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Καλημερα κουκλες.

Για χαλια ειχα ακουσει και από το flycarpet.gr (καπως ετσι).

Ελεονορα περαστικα σας.

Κατερινα εμεις της ειχαμε κανει το priorix, αντι του mmr, που ειναι αλλης φαρμακευτικης.

Ελιτα, κοιτα και στο παιδων πεντελης, νομιζω ειναι πιο χαλαρα. Επισης δες στο Ωνασειο, ξερω ειναι μακρια, αλλα ειναι συμβεβλημενο με ταμεια (ζητα την Κιαφα ή τη Λασκαρη, και πες στον παιδιατρο να σου γραψει υπερηχο καρδιας, αυτο καλυπτει το τσαυ τουλαχιστον). Επισης συμβεβλημενο με ταμεια ειναι το babymed κοντα στα παιδων, εχουμε περασει και από εκει.....

Δεν θυμαμαι κατι αλλο να σχολιασω, ως συνηθως τωρα τελευταια, συγνωμη κιολας, αλλα τα εχω λιγο χαμενα, ενας κομπος το στομαχι μου, Κυριακη πρωι κανουμε εισαγωγη, Δευτερα χειρουργειο................

Νατασα ολα να πανε καλα μεσα απ΄τη καρδια μου!! Προσπαθησε να σαι οσο μπορεις δυνατη θα περασει.....

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Κορίτσια και εμάς μας είχε πεί όταν συπμληρώσει το πρώτο έτος κάνουμε εξετάσεις και να σας πώ την αλήθεια,. δεν του έχω κάνει,..:oops::oops::oops:

όλο λέω θα πάω, αλλά όλο το αναβάλω..βλέπετε επειδή είναι στο ΤΕΒΕ πρέπει να πάω στο κέντρο υγείας να μου γράψουν εξετάσεις και να περιμένω με τημ μπεμπού με τις ώρες ανάμεσα σε παππούδες και γιαγιάδες..μα θα στείλω τον άντρα μου μια μέρα, αυτό θα κάνω...και μάλιστα την επόμενη εβδομάδα, να τελειώνουμε..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...