Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε κορίτσια πήρα την παιδίατρο τηλ και την πήγε από το ιατρείο της η μητερα μου..

Για το κρύωμα όλα καλά δεν έχει ακροαστικά θα περάσει.... αλλά ανησύχησε για το βάρος της πάλι...... 5700 και είπε πάλι για εξετάσεις αίματος+καλλιέργεια ούρων..

αυτή τη φορά δεν τη γλυτώσαμε... της κάναμε αίματος αλλά ούρων προσπαθεί στο σπίτι....

είναι λέει πολύ κάτω από το όριο... μου την έχει δώσει πια..

ελενα ποσο γεννηθηκε κ ποσο πηρε τον τελ.μηνα?

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και από τον Αύγουστο πήρε μόνο 200 γρ??? καπου εκεί...

με σιγουριά θα σου πω αργοτερα που θα πάω σπίτι για να δω τις σημειώσεις της....

Είμαι να σκάσω.. ειπε ότι αν βγουν καθαρές θα το κοιτάξουμε πιο εξωνυχιστικα ....

lX5Hp3.png

βρε κοριτσι δεν παιρνεις και μια δευτερη γνωμη πριν το ταλαιπωρησεις το μωρο με εξετασεις?????

αφου δεν τρωει πως να παρει??? ανησυχητικο ειναι να τρωνε κ να μην παιρνουν

υψος κεφαλι αναπτυσσονται κανονικα???

δεν ξερω ...εγω θα πηγαινα και σε καποιον αλλον γιατρο

ενταξει ακουγεται χαμηλο το 5700 αλλα εχει διπλασιασει το βαρος της +

ετσι δεν ειναι??? οσο για το 200 τον τελ. μηνα θα δεις που θα σου πουν και αλλες κοπελες απο εδω οτι εκει εχουν κυμανθει κ τα δικα τους

μην φρικαρεις θα ελεγα κ αν το παιδακι φαινεται μια χαρα κοιμαται παιζει ειναι ευδιαθετο κ οχι καταχλωμο παρε κ μια δευτερη γνωμη

Διαφημίσεις

και μενα κατι τετοιες μ.... μου ελέγε αν θυμασαι και η καινουργια που παω τωρα!

αλλα εχω αποφασισει αν μου πει κατι τετοιο ξανα θα παω κ σε αλλο γιατρο

η προηγουμενη ηταν πολυυυ χαλαρη με το βαρος

βρε κοριτσι δεν παιρνεις και μια δευτερη γνωμη πριν το ταλαιπωρησεις το μωρο με εξετασεις?????

αφου δεν τρωει πως να παρει??? ανησυχητικο ειναι να τρωνε κ να μην παιρνουν

υψος κεφαλι αναπτυσσονται κανονικα???

δεν ξερω ...εγω θα πηγαινα και σε καποιον αλλον γιατρο

ενταξει ακουγεται χαμηλο το 5700 αλλα εχει διπλασιασει το βαρος της +

ετσι δεν ειναι??? οσο για το 200 τον τελ. μηνα θα δεις που θα σου πουν και αλλες κοπελες απο εδω οτι εκει εχουν κυμανθει κ τα δικα τους

μην φρικαρεις θα ελεγα κ αν το παιδακι φαινεται μια χαρα κοιμαται παιζει ειναι ευδιαθετο κ οχι καταχλωμο παρε κ μια δευτερη γνωμη

ναι κατα τα άλλα όλα μια χαρα και κεφάλι + ύψος + ζωηρή αλλα την ανησύχεί αυτό..

από την αρχή αυτο ηταν το θέμα μας....

Τρώει αλλά δεν πρώει ποσότητες....

δηλ βανίλια κρέμα μέχρι 130 μλ το μεσημεριανό 150-160 μλ και γάλα μας τα χαλάει ιδίως τον τελευταίο καιρό.. πίναμε μέχρι 450 μλ (3 φορές την ημέρα) και φρούτο 150 μλ

καλά δεν είναι.. τότε γιατί δεν παίρνει????????

εγώ λέω πως είναι στο σκαρί της ..αλλωστε κι εμείς αδύνατοι ήμασταν ..

Τι άλλες εξετάσεις σου είχε πει εσένα????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

τα ιδια τρωμε με την διαφορα οτι εμεις ΔΕΝ πινουμε γαλα!! 150 μαχ ολο το 24ωρο να φανταστεις! εμενα μου ειχε πει ουρων οχι αιμα, αλλα τελικα θεωρησε οτι δεν χρειαζεται..την ρωτησα για σιδηρο αλλα μου ειπε μια χαρα ειναι το χρωμα του...οι πιο μεγαλοι παιδιατροι συνηθιζαν να δινουν ευκολα σιδηρο

η πονηρη εγω πριν παμε παιδιατρο τον ταιζω φουλ εντωμεταξυ...αλλα την τελ. φορα της το ειπα κ μου ειπε δεν εχει σημασια...

δεν ξερω βρε ελενα ειμαι πολυ επιφυλακτικη για αυτα που σου λεει...και της εχεις ηδη κανει μια φορα εξετασεις προσφατα σχετικα ετσι??? μηπως τα παραλεει?

τα ιδια τρωμε με την διαφορα οτι εμεις ΔΕΝ πινουμε γαλα!! 150 μαχ ολο το 24ωρο να φανταστεις! εμενα μου ειχε πει ουρων οχι αιμα, αλλα τελικα θεωρησε οτι δεν χρειαζεται..την ρωτησα για σιδηρο αλλα μου ειπε μια χαρα ειναι το χρωμα του...οι πιο μεγαλοι παιδιατροι συνηθιζαν να δινουν ευκολα σιδηρο

η πονηρη εγω πριν παμε παιδιατρο τον ταιζω φουλ εντωμεταξυ...αλλα την τελ. φορα της το ειπα κ μου ειπε δεν εχει σημασια...

δεν ξερω βρε ελενα ειμαι πολυ επιφυλακτικη για αυτα που σου λεει...και της εχεις ηδη κανει μια φορα εξετασεις προσφατα σχετικα ετσι??? μηπως τα παραλεει?

όταν ήταν 4 μηνών αν θυμάμαι καλά είχαμε κάνει μόνο καλλιέργεια ούρων και είχαν βγει καθαρές... αλλά με το βάρος της πάντα είχα θέμα... σας είπα είναι μινιον αλλά από ύψος 66 εκ.

lX5Hp3.png

κι εγώ είμαι επιφυλακτική αλλά δεν ξέρεις πώς το σκέφτομαι να ψάχνω για αλλη παιδίατρο..

και πώς να την τσεκάρω?????????

γι'αυτό επίπα αντε να κανω αυτες και μετά θα την πάρει και θα την σηκώσει αν όλα βγουν καθαρα.. αυτό εύχομαι.............

lX5Hp3.png

Τι κανετε κοριτσακια μου??

Τι εγινε βρε Ελενα μου?περαστικα στην ζουζουνα!

Εχει δικιο το υδροχοακι.Γιατι δεν πας και αλλου?

Οσο για την μπουμπου της Ελιτας μην συγκρινετε γιατι γεννηθηκε πολυ προωρα και νομιζω 1500 κιλο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...