Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άμα τη βρεις πες και σε μένα, δυο χρόνια σε αυτό το σπίτι δεν αξιώθήκαμε να βρούμε κανένα χαλί. Πού θα μπουσουλήσει ο μπουσουλέξ; Καλά, στο προηγούμενο είχα κάτι της πλάκας από το Praktiker....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Πρωινή και σήμερα, πήγα τον πιτσιρίξ - κατά το μπουσουλιξ της Cate ;)- σχολείο και τώρα με την μπεμπού στο γραφείο του μπαμπά. Μόλις κοιμήθηκε, αφού χτυπήσαμε την φαριν-λακτέ...

Λοιπόν κορίτσια, είχα βρεί μία ιστοσελίδα για χαλιά, δεν ξέρω ποιότητα, αλλά είχε καλές τιμές και αναγνωρισμένες μάρκες...

www.e-tapis.gr

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Πρωινή και σήμερα, πήγα τον πιτσιρίξ - κατά το μπουσουλιξ της Cate ;)- σχολείο και τώρα με την μπεμπού στο γραφείο του μπαμπά. Μόλις κοιμήθηκε, αφού χτυπήσαμε την φαριν-λακτέ...

Λοιπόν κορίτσια, είχα βρεί μία ιστοσελίδα για χαλιά, δεν ξέρω ποιότητα, αλλά είχε καλές τιμές και αναγνωρισμένες μάρκες...

www.e-tapis.gr

Δεν είναι μπουσουλίξ, κατά το αστερίξ και οβελίξ, είναι μπουσουλέξ, όπως το πλυντηρεξ.....:tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστούμε.. θα το κοιτάξω. Ο Αιών είναι και δίπλα μου....

Κορίτσια τι διευθυνση εχει ο Αιων ?

Εγω πήρα προς το παρον μοκέτα για το δωματιο της και της εχω βάλει και πάπλωμα απο πάνω και θέλω να πάρω και για το σαλόνι χαλί ή μοκέτα . Θα δω .

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

τι κανετε μανουλες???

εμεις ολα καλα, χαθηκα αυτες τιςμερες γιατι το ριξαμε στις βολτες με την μικρη, ειπα αφου γυριζω δουλεια την εβδομαδα που ερχετε να χαρουμε μερικες βολτιτσες ακομα. Και η Ινκα καλα ειναι , πηγαμε εχθες για καφε , το φουφουλακι μεγαλωσε απιστευτα και ολο γελαει, να δειτε χαρες που εκαναν τα μικρα μας η μια με την αλλη σαν μικρες φιλεναδιτσες:D:D

Γιωτα καθυστερημενα να σου ευχηθω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ, ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ , να χαιρεσαι την κορουλα σου και να σε χαιρεται κι αυτη, α και καλα να περασετε ζηηηηηηηηηηηλευω!!!

Mummy και Cate και Ιωαννα τεεεεεεεεεελεια αβαταρ μεγαλωσαν πολυ τα ζουζουνια σας και ειναι ολα κουκλακια!!!!

Παρος και Ιωαννα καναμε Παρασκευη το mmr στον Αλκη ,αργησα να το κανω γιατι με αυτα που ακουγα φοβομουνα αλλα τωρα λογω παιδικου ηταν απαραιτητο , εσας οταν το εκαναν ειχαν παρενεργειες ?? Περιμενω πυρετους κλπ απο οτι εχω διαβασει το καναμε Παρασκευη και σημερα ειμαστε στην 6η-7η μερα και ακομα τιποτα αλλα ειμαι σε επιφυλακη..

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρα!!!

Είμαστε αρρωστούλες... 39 πυρετό είχαμε εχθές το βράδυ.. Ψήθηκε το μωρό μου.. αφήστε τις μύξες που έχει όλο ορούς και τις τραβάω... και από φαγητό ..αφήστε..

lX5Hp3.png

Καλημέρα!!!

Είμαστε αρρωστούλες... 39 πυρετό είχαμε εχθές το βράδυ.. Ψήθηκε το μωρό μου.. αφήστε τις μύξες που έχει όλο ορούς και τις τραβάω... και από φαγητό ..αφήστε..

Περαστικά σας, μην στεναχωριέσαι, όλα τα παιδάκια το περνάνε. Σου το λέω εγώ που τρελλαίνομαί όταν μου αρρωσταίνουν. Θα περάσει γρήγορα και θα είσαστε μια χαρά πάλι. όσο για φαγητό, πώς να φάει η ζουζουνίτσα, αν είναι κλειστή η μυτούλα της? Σκέψου και εσύ όταν είσαι αρρωστούλα, έχεις όρεξη??

Απλά δίνε της νεράκι όσο μπορείς, να μην αφυδατωθεί...

Περαστικά σας, μην στεναχωριέσαι, όλα τα παιδάκια το περνάνε. Σου το λέω εγώ που τρελλαίνομαί όταν μου αρρωσταίνουν. Θα περάσει γρήγορα και θα είσαστε μια χαρά πάλι. όσο για φαγητό, πώς να φάει η ζουζουνίτσα, αν είναι κλειστή η μυτούλα της? Σκέψου και εσύ όταν είσαι αρρωστούλα, έχεις όρεξη??

Απλά δίνε της νεράκι όσο μπορείς, να μην αφυδατωθεί...

Σε ευχαριστώ Ιωαννα μου... αστα είμαι να σκάσω.. ευτυχώς που την κρατάει η μαμά μου...

Νεράκι πίνει της αρέσει... πάλι καλά

Το χειρότερο είναι πώς η αδερφή μου που γεννάει από μέρα σε μέρα είναι κι αυτή χάλια μετην κόρη της τα ίδια... τι να πω μάλλον κόλλησαν από την βάφτιση..

lX5Hp3.png

καλημερα!

ελενα περαστικα!!! ελπιζω να περασει πολύ γρήγορα!

αδιαθετησα οποτε στη βαφτιση θα ειμαι στι "δυσκολες"...ε βεβαια ηταν δυνατον να μην γινει??? τουλαχιστον δεν θα ειμαι πρωτη μερα που ποναω

λαχανικα του βαζω καροτο πατατα κολοκυθι στανταρ κ η φασολακι ή αρακα και λιγο ρυζακι ή λιγο κουςκους κ ντοματα καμια φορα ...θα δοκιμασω κ μελιτζανα κ πιπερια αυτη τη βδομαδα...δεν το ειχα σκεφτει

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες.

Για χαλια ειχα ακουσει και από το flycarpet.gr (καπως ετσι).

Ελεονορα περαστικα σας.

Κατερινα εμεις της ειχαμε κανει το priorix, αντι του mmr, που ειναι αλλης φαρμακευτικης.

Ελιτα, κοιτα και στο παιδων πεντελης, νομιζω ειναι πιο χαλαρα. Επισης δες στο Ωνασειο, ξερω ειναι μακρια, αλλα ειναι συμβεβλημενο με ταμεια (ζητα την Κιαφα ή τη Λασκαρη, και πες στον παιδιατρο να σου γραψει υπερηχο καρδιας, αυτο καλυπτει το τσαυ τουλαχιστον). Επισης συμβεβλημενο με ταμεια ειναι το babymed κοντα στα παιδων, εχουμε περασει και από εκει.....

Δεν θυμαμαι κατι αλλο να σχολιασω, ως συνηθως τωρα τελευταια, συγνωμη κιολας, αλλα τα εχω λιγο χαμενα, ενας κομπος το στομαχι μου, Κυριακη πρωι κανουμε εισαγωγη, Δευτερα χειρουργειο................

nG0fp2.png yu71p2.png

Νατάσσα μου, να πάνε όλα καλά, όπως λέει και η Καρδούλα να είναι η τελευταία σας ταλαιπωρία!! όλα καλά και εύκολα να είναι και γρήγορη ανάρρωση!!!

Καρδούλα, πιστεύω όλες οι μανούλες αισθάνονται το ίδιο...είναι η κοινωνία μας τέτοια. Αραγε οι μπαμπάδες αισθάνονται το ίδιο? όχι νομίζω..τους έχουν "μάθει" ότι η μαμά φροντίζει τα παιδιά...μην αισθάνεσαι άσχημα!Τον αφήνεις σε καλά χέρια, και περνάει πολύ καλά..!!!

Πήρα χαρτόνια να κάνω δοκιμές- κατασκευές και ότι άλλο μου κατέβει...

Καλέ η Τζένη έβαλε φωτό????????

Ρε κορίτσια πήρα την παιδίατρο τηλ και την πήγε από το ιατρείο της η μητερα μου..

Για το κρύωμα όλα καλά δεν έχει ακροαστικά θα περάσει.... αλλά ανησύχησε για το βάρος της πάλι...... 5700 και είπε πάλι για εξετάσεις αίματος+καλλιέργεια ούρων..

αυτή τη φορά δεν τη γλυτώσαμε... της κάναμε αίματος αλλά ούρων προσπαθεί στο σπίτι....

είναι λέει πολύ κάτω από το όριο... μου την έχει δώσει πια..

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...