Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν είναι κόπος, αλλά τη Δευτέρα και την Τετάρτη είμαι σπίτι γύρω στις 3. Πότε να την φτιάξω και να προλάβει να φάει; Πρέπει να είναι έτοιμη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστώ Καρδούλαααα!!! ε> ε>

Κορίτσια, είμαι λιώμα.. πάω να αράξω στην tv μαζί με τον γιόκα μου να κοιμηθούμε...αχ νυστάζωωωωωωωωωωωωω....

Ραμόνα, αν ο φωτογράφος είναι...καλλιτέχνης. θα αργήσει!!Χαχαχαα...εννοώ αν είναι κάποιος γνωστός...εγώ του γάμου, όπως λέει και η Cate, παραλίγο να γεννήσω και να μην το έχω. Παντρευτήκαμε Ιανουάριο 2007 και πήρα το αλμπουμ Μάιο 2008!!

Στην βάφτιση του Νικόλα, άψογα! Αλλος φωτογράφος όμως. Εγινε Ιούλιο, Οκτώβριο είχαμε το άλμπουμ- αν σκεφτείς ότι είναι full season για γαμοβαφτίσεις στην Κρήτη αυτή η εποχή, είναι πολύ καλά!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Cate, πώς την ζεσταίνεις? Δοκίμασε να την ζεστάνεις σε μπεν-μαρί...μήπως βρε έκαιγε πολύ γι αυτό δεν την ήθελε?-το έχω πάθει γι αυτό σου το λέω!:oops:

Δεν έκαιγε, το έχω κάνει κι αυτό...:oops::oops: Αλλά του αρέσει κρύα. Όταν τη φτιάχνω κατά τις 10 και την τρώει 3- 3:30 την τρώει μια χαρά. Μπορεί να έφταιγε αυτό, που ήταν ζεστή. Τί να πω;

Δεν έκαιγε, το έχω κάνει κι αυτό...:oops::oops: Αλλά του αρέσει κρύα. Όταν τη φτιάχνω κατά τις 10 και την τρώει 3- 3:30 την τρώει μια χαρά. Μπορεί να έφταιγε αυτό, που ήταν ζεστή. Τί να πω;

ούτε του δικού μου του αρέσει ζεστή με τίποτα και είναι πολυ βολικό :tongue:

πάντως ούτε εγώ μαγειρεύω κάθε μέρα, μέρα παρά μέρα μια χαρά είναι,

και ο beaba super έκανα και μπρόκολα για μένα φοβερά μιλάμε, και για το ζέσταμα πολύ βολικός

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

bravooo νεφελιτσα μου !!! αντε και η πεθερα απ εδω θα σου στελνει τα καλυτερα κομματια κρεατος χαχα μωρε ηξερα εγω ποια εκανα νυφουλα ε ???

αα και συμπεθερα καλα να περασετε !!! για την ακριβεια να περασετε τελειαααααα

ιωαννα μου πολυ ομορφα οολααα

που ειναι εκεινη η λιστα με τις βαπτισεις ?? ιωαννα και εσεις την αλλη κυριακη μαζι μας βαπτιζεστε ???

νατασα μωρε μια χαρα ειναι τοκοριτσακι !! σου ειπα εγω αστην εδω !!

γιατι να στρωσω τον δικο μου αποκλειεται!! και τελικα οσο τον αφηνω απ εδω και απ εκει μαλλον χειροτερα τα κανω !! σημερα ειχε νευρα κοριτσια !!! απιστευτο!!! μιλαμε πολλα νευρα !!! να μου θυμωνει και να κοκκινιζει !! ασε που ετριζε τα δοντια του !!!

αυριο εχουμε γιατρο θα της πω και ελπιζω να μην μου πει κανενα ειναι θεμα χαρακτηρα.... θα την χαστουκισω !!

εγω τρεχω με τα της βαπτισης ακομα και επισης δεν ξερω να σας βαλω και εγω καμια φωτο ρε γμτ !!!

αα δεν σας ειπα ραβω και φορεμα !!!! μωβ παρακαλω!! και ραβω για ευνοητους λογους με καταλαβαινετε ετσι ??? που να βρω στο νουμερο μου οεοεοοοο????

καρδουλα μεσα στο μυαλο μου εισαι !!! και εγω αναροτιουμουν που ειναι τα κοριτσια και ειδικα με την νινια νομισα πως μιλατε εστω και μεσω τηλ !

λες να της εχει παρει τα μυαλα η κορη της ?? μαλλον ε???

Τζένη ,εμείς στις 10 Οκτωβρίου, αλλάξαμε ημερομηνία.

Τί ωραία που βάλαμε όλες καινούργιες φωτό...και ο σκίουρος και ο βεντούζας είναι απίστευτα αγοράκια!!!Γλύκες!!

Καλέ Τζένη, πάτα πάνω στον συνδετήρα, μετά "αναζήτηση", πατάς πάνω στο αρχείο και μετά "ανέβασμα" και είσαι έτοιμη...βάλες μας φωτός!!!

Τί ωραία που βάλαμε όλες καινούργιες φωτό...και ο σκίουρος και ο βεντούζας είναι απίστευτα αγοράκια!!!Γλύκες!!

Καλέ Τζένη, πάτα πάνω στον συνδετήρα, μετά "αναζήτηση", πατάς πάνω στο αρχείο και μετά "ανέβασμα" και είσαι έτοιμη...βάλες μας φωτός!!!

καθοτι και γκαβη ποιο συνδετηρα οεοοοο????

Κοριτσάκια μου?????????????????

Απο σήμερα είμαι 24 ώρες online!!!!!!!!!!!!!!!!! Ήρθε ο τεχνικός και έφτιαξε το τηλέφωνο!!!!!

Λοιπόν η βάπτιση μας πάει 12/12 στις 11:00 το πρωί.. Ακούς mummy???? Απο το άγριο χάραμα θα πρέπει να ξυπνήσουμε.. Λέω στον παπά αφού βλέπω κενή την ημερομηνία, γίνεται να το κάνουμε στις 12:00, και μου λέει ΟΧΙ.. Τι να πεις..

Όντως μερικά κορίτσια μας εγκατέλειψαν... Δεν πειράζει, απο οτι βλέπω έρχεται νέο αίμα!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

καθοτι και γκαβη ποιο συνδετηρα οεοοοο????

Ναι, ναι, είναι πολύ ωραία που φαίνεται που τα παιδάκια μας μεγαλώνουν..... Η κορούλα σου είναι άψογη.

Καλέ, αυτό με το συνδετήρα ούτε εγώ το ήξερα. Τί μαθαίνει κανείς.....

Καλέ, δίπλα στα fonts, μέγεθος, έχει ένα smiley...ε πιο δίπλα αγκαζέ είναι οσυνδετήρας..στο παράθυρο που σου βγάζει όταν γράφεις καινούργιο μήνυμα όλα αυτά...

Παώ για νάνι, κανόνισε αυριο να μην έχεις ανεβάσει φωτό!!!

Μόλις πατήσεις ανέβασμα, όταν ολοκληρωθεί, σου βγάζει το αρχείο απο κάτω με κόκκινα γράμματα. Κλείνεις μετά αυτό το παράθυρο, και είσαι στο παράθυρο του μηνύματος. Γράφεις κανονικά και "καταχώρηση"

Κάνε μια δοκιμή

Καλησπερα κοριτσακια.Δε μπηκα σημερα αλλα εχω κοσμο/Η μπεμπουλα εκανε πυρετουλι και ο μπεμπης δεκατακια απο το εξαπλο.Βλεπεις τωρα δεν πινουν τοσο γαλατακι της μαμας και δεν τη βγαλαν καθαρη.Πρωτη φορα κανουμε πυρετουλι/κΟΙΜΑΤΑΙ ΩΡΕς, ΤΡΟΜΑΞΑ ΝΑ ΤΗΝ ξυπνησω.Ειναι ησυχη και ολο χουζουρευε απο αγγκαλια σε αγκαλια.Τωρα κοιμηθηκε απο τις 10μιση.Α βγαζουμε και δοντακια ισως και γιαυτο.

Δεν προλαβα να σας διαβασω βασικα αλλα μου λενε που εξαφανιζομαι και δεν καθομαι ωρα,επισης εψαχνα χαλια καμοια ιδεα?θΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΓΑΚΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

κΟΥΜΠΑΡΙΤΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ κατα τις 7.

Καλα εχετε δοκμασει να κλεισετε ραντεβου σε καποιο απο τα παιδον!!!!!ΕΣΧΟΣ πριν το 2011 δεν υπαρχει ραντεβου καρδιολογος?Και σε σπρωχνουν να πας απογευμα να πληρωσεις.

PN8Qp2.png

csXep2.png

μολις εκατσα και εγω.. να ετοιμασω τοοοοσα πραγματα.. και ο καλος μου με αφησε να τα κανω ολα μονη μου.. ξερω καλυτερα λεει εγω... αααααααααα... γκρρρρρρ.... με δουλευει μου φαινεται... ευτυχως κοιμηθηκε απο νωρις η μικρη....

στην αντριανα εστειλα μνμ πριν λιγες μερες αλλα δεν μου απαντησε ...:(

αντε φιλεναδιτσες τα λεμε απο Δευτερα ....:P

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...