Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εδω η καρπουζου!

Εχει ακομα καρπουζακια και ειναι νοστιμαααααα!!!

Γνωμη μου να βαζεις φρουτα και λαχανικα εποχης.Τα εκτος ολο και κατι θα τους εχουν ριξει.Κουνουπιδι και βερυκοκο ειναι εκτος

Εγω βαζω πατατα,κρεμμυδι,κολοκυθι,πιπερια ντοματα,πρασο,καλαμποκι,μελιτζανα.Βαλε και αβοκαντο.Αν του αρεσει ειναι πολυ θρεπτικο!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσιααααααααααααααα....!!!!!!

εδώ είμαι!!!!!!!!!!!!!!

Καλέ Κατερίνα και ίνκα πού είναι πάλι????????

Σήμερα πήγαμε για ψώνια, πήρα της μπουμπούς το Outfit για την εκκλησία αλλά για τον Νικόλα δεν βρήκα τίποτα να με ικανοποιεί ρε γμτ!!!

Πήρα και καλάθια για τις μπομπο- από ένα μαγαζί πήρα 4 καλάθια λευκά, 2 στρογγυλά, 2 τετράγωνα 12 ευρώ!- και κανονίσαμε και λαμπάδα, κουτί κλπ..είπα στην κοπελα να μας φτιάξει από κορδέλα 4 βραχιολάκια, για μαμά-νονά-μπεμπού και φιλιότσα μου που θα κρατάει την λαμπάδα, να τα φοράμε στο μυστήριο. πώς σας φάινεται η ιδέα?

Α έχω και το προσκλητήριο, θα σας το στείλω σε λίγο!! Θέλει μια μικρή διόρθωση...

'όλα καλά και συνεχίζουμε,...

α ναι έφτιαξα και γαλακτομπούρεκο...!!!

βρε κορίτσια, το μόνο που με προβληματίζει είναι τα βαφτιστικά,...είναι όμορφα, αλλά όχι αυτά που έχουμε συνηθίσει εδώ, ξέρετε ταφτάδες και τούλια, είναι ρομαντικά και απλά...

Α πήρα και ένα όμορφο μαξιλαράκι βελουτέ φούξια να βάλουμε πάνω τη μπουμπού για photo shooting στη παραλία μέτα...χαχαχαχα!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Α Ολγακι υπαρχπυν ακομα καρπουζια ε; ωραια να βαλω τοτε...

δεν το ηξερα για τα βερυκοκα οτι δεν ειναι εποχης..εννοειται κ δεν θα βαλω τοτε...Ολγα οι βανιλιες ειναι; του εχω βαλει κ του αρεσει πολυ..γενικα οτι φρουτο κ αν εχω βαλει του αρεσει..παλι καλα...

Οσο για το μπροκολο κ κουνουπιδι ...οχι...δεν θα βαλω εννοειται....κ τα δυο μαζι ειναι τουρμπο...

Μελιτζανα....θα βαλω ναι....τις μαυρες ε; τις φλασκες ; οχι τις μακρυες υποθετω ;

Αβοκαντο ολγακι δεν το πολυσυμπαθω..πολυ βουτηριλα μου κανει...

Το καλαμποκι αλεθεται καλα;

Ιωαννα μου πολυ καλη η ιδεα μετα βραχιολακια...!:D

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι; οσες κανατε βαφτηση ποτες σας ειπαν θα ειναι ετοιμα φωτο κ βιντεο...

εμενα ακομα..κ δεν σηκωνει κ το τηλ....

Θα τον ξαναπαρω αυριο....γκρρρρρρρρρρρρρρρ

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Εμένα τα δείγματα είναι έτοιμα. Από τη στιγμή που θα διαλέξω θα κάνει 1 μήνα να φτιάξει τα άλμπουμ.

Sobara;;;;;;;;;;;;; εμενα ουτε καν τα δειγματα δεν μου εχει δωσει...κ σε 10 μερες κλεινουμε 1 μηνα απο την βαφτηση....αααααααααααααααα

θα τον ξαναπαρω τωρα κιολας....

δεν μου αρεσουν αυτα...την προκαταβολη την ηθελε στην ωρα του κ καποια αλλα μετα....

για να τον ξαναπαρω...!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Παλι δεν απανταει....το κερατο μου!μα δεν εχει αργησει;

κ καλα να μου πει οτι εχει δουλεια κ οτι θα καθυστερησει λιγο...αλλα να μην απανταει στη τηλεφωνα;

ενημερωσε ρε ανθρωπε!

Όχι ακόμα, μπορεί την επόμενη εβδομάδα είπε. Δίκιο έχεις, τουλάχιστον ας απαντήσει. Εμένα έτσι μου έκανε η φωτογράφος του γάμου, όταν παντρευτήκαμε έκλεινα τον 4ο και πήραμε το άλμπουμ αφού γέννησα.......

Τί θα κάνω με το φαί; Χθες έφαγε την κοτόσουπα όλη, σήμερα ξαναζεσταμένη ούτε που να τη δει. Και τρώει τα ρυζάλευρα 250γρ τη φορά κι ας είναι χωρίς ζάχαρη.

Για φτιαχνε του φρεσκια καθε μερα;ειναι λιγο καναλι....αλλα απο το να μη φαει....

μήπως ηταν χορτασμενος απο την φτουτοκρεμα κ για αυτο δεν εφαγε;

Α...μου εστειλε μνμ...ειναι εκτος Αθηνων κ γυριζει Τεταρτη μου ειπε..για να δουμε....θα κανουμε κ next day φωτο με τον γιοκα μου...ελπιζω να μην τις παρω οταν θα κλεσει 1 χρονου!

Διαφημίσεις

kalispera koritsia,

ydroxoaki ola akougonte yperoxa. ante me to kalo na vaftistite kai eseis.

ramonitsa an theleis exw mia lista me ta frouta kai ta laxanika kathe mhna na sou steilw.

giota pareme mazi sou sth valitsa sou thelw kai egw diakopes.

bravo sta mpempakia mas pou arxisan na trwne to fai tous. emeis den eixame pote thema mallon to antitheto prepei na stamatisoume na trwme toso poly xaxaxa

re koritsia ores ores anarotieme ti na apegeinan ta alla koritsia h ninia h huida exete kamia epikoinwnia?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...