Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κανονισα κ το catering

γλυκα μπουκιες διαφορα (σου εκλερ..τετοια να κρατανε)

σανγκρια μπυρες αναψ/κα κρασι

καναπεδακια διαφορα,φλογερες διαφορες, σουβλακια μινι, χαμπουγκερακια, φιλετακια κοτοπουλου..αυτα θυμαμαι αλλα ειπαμε και αλλα...

ολα μικρα μην φανταστειτε ενας μικρος μπουφες..ενα μεζεδακι δηλ.και ενα κρασι για να ευχηθουνε κ να χαιρετησουμε

εκλεισα κ 2 σερβιτορους και 3 ψιλα τραπεζια αυτα τα μικρα για να ακουμπανε ποτηρια κ τετοια..κανονισα κ 30 γαλαζια τριανταφυλλα να τα σκορπισουνε παντου...αυτα

ελπιζω να μεινουν ικανοποιημενοι

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελπιζω να πεσει κανενα μετρητο ή εστω μαζεμενα απο καποιο μεγαλο καταστημα οπως λητω...να μπορω να τα αλλαξω μαζεμενα

χρειαζομαστε καινουργιο καθισματακι αυτοκινητου κ ειναι μια 300αρα

κανονισα κ το catering

γλυκα μπουκιες διαφορα (σου εκλερ..τετοια να κρατανε)

σανγκρια μπυρες αναψ/κα κρασι

καναπεδακια διαφορα,φλογερες διαφορες, σουβλακια μινι, χαμπουγκερακια, φιλετακια κοτοπουλου..αυτα θυμαμαι αλλα ειπαμε και αλλα...

ολα μικρα μην φανταστειτε ενας μικρος μπουφες..ενα μεζεδακι δηλ.και ενα κρασι για να ευχηθουνε κ να χαιρετησουμε

εκλεισα κ 2 σερβιτορους και 3 ψιλα τραπεζια αυτα τα μικρα για να ακουμπανε ποτηρια κ τετοια..κανονισα κ 30 γαλαζια τριανταφυλλα να τα σκορπισουνε παντου...αυτα

ελπιζω να μεινουν ικανοποιημενοι

Σε ποια εκκλησία το κάνεις και σου επιτρέπουν να έχεις πλήρες catering; Οι περισσότερες το έχουν απαγορεύσει...

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

σε ενα μικρο εκκλησακι σε λοφο κοντα στον σταυρο

το εχουν φτιαξει 2 παπαδες της γειτονιας μας

στη κεντρικη εκκλησια κατω δεν με αφηναν να κανω τιποτα τους το απαγορευει η ενορια

ωστοσο και εκει μου ειπε οχι σε στολισμο κολυμπηθρα και τετοια οχι και σε μπαλονια

τωρα που θα μοιρασω στα πιτισιρικια ενα μικρο μπαλονακι δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα!

Διαφημίσεις

εντωμεταξυ επειδη δεν λειτουργει μαλλον εκει θα πρεπει εμεις να τα κουβαλησουμε ολα (κολυμπηθρες και τετοια)

και ειναι ανηφορα καλη εγω με το αμαξι δυσκολευομαι να ανεβω!

εννοειται οτι μετα θα βαλω ανθρωπο να καθαρισει και τον χωρο...θα το κανουν τα παιδια απο το catering αλλα θα στειλουμε και εμεις καποιον

Α, ωραία, έχει και γυμναστική το πρόγραμμα... Θα διατηρήσετε και τη φυσική σας κατάσταση!:wink:

Πάντως ωραία θα είναι που δεν το κάνετε σε καμία μεγάλη εκκλησία, μου αρέσουν τα μικρά εκκλησάκια... Και για τα μπαλόνια, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, άλλο να τα στολίσεις κι άλλο να τα προσφέρεις...

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

προσκυνώ...μπουφανάκι σκύλου;;; α χα χα

εγώ λέω να τον πάρεις να ρωτήσεις από που είναι πες του ότι είναι μικρό, πες αυτό είναι για κανίς και το δικό μου είναι κόλλευ αχ αχ αχ

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Popo ρε συ Υδροχοακι υπαρχει κ λιγο καναλι δηλαδη ε;

τεσπα...ολα καλα ευχομαι να πανε παντως!:D

Κυβελι αν ειναι ποτε δυνατον !!!!!!!!!!!!!!:shock:

Μυαλο κουκουτσι μαλλον ο κυριουλης....μα σκυλομπουφαν;

καλε; μηπως το περασε για καζακα;;;;;;;;;;;;:?χαχα

μαμυ μου ευγε.....!:D

αλλα κ 15 λεπτα πολυ δεν ειναι; να μου πεις αν συνηθως κανει πολυ ωρα για να το φαει τα 15 δεν ειναι τιποτα...

εμεις το γαλα το πινουμε στο λεπτο, κ πολυ λεω!αφου απορω με το στομαχι του...χαχα..

Πολυ βαριεμαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θελω να βγω βολτα βραδυ...εχω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!

ειδικα μονη μου με φιλες μου 2 χρονια....!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Και σημερα παλι φαγαμε ενα γεματο πιατακι μοσχαρι σε χρονο dt . Kαι μετα ανοιγε στομα που σημαινει οτι θελω κ'αλλο... αλλα φοβηθηκα ρε κοριτσια μην το σκασω το παιδι και δεν της εδωσα.. τι να πω... φτου φτου φου ...

mYQbp2.png

Και σημερα παλι φαγαμε ενα γεματο πιατακι μοσχαρι σε χρονο dt . Kαι μετα ανοιγε στομα που σημαινει οτι θελω κ'αλλο... αλλα φοβηθηκα ρε κοριτσια μην το σκασω το παιδι και δεν της εδωσα.. τι να πω... φτου φτου φου ...

Φτου.....φτου....!:D

Εμας ακομα δεν μας εχει δωσει κρεας να φαμε, τον αλλο μηνα ειπε...βαζουμε ομως διαφορα λαχανικα πια..ενα ..ενα ομως παλι την φορα..

μεχρι στιγμης δοκιμασαμε το μπροκολο κ την κοκκινη πιπερια....μια χαρα γτο εφαγε..μεθαυριο για πειτε κανενα κανουργιο ζαρζαβατικο να βαλω;

να βαλω κουνουπιδι; αλλα μαζι κ με μπροκολο; δεν μου ακουγεται κ πολυ καλο! για πειτε......

Α ...επισης δοκιμαζουμε κ αλλα φρουτα....εχουμε φαει , γερμα, κ βανιλια....αυριο θα βαλω κ βερυκοκο..! καρπουζια υπαρχουν ακομα; ξερετε;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...