Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

μολις μιλησα με τη παιδιατρο γιατι ο μικρος μου παει να κοψει εντελως το γαλα

μονο 150 και σε 2 δοσεις την ημερα

μου ειπε να του φτιαχνω πρωι βραδυ κ να του βαζω μεσα μια σκονη της νουνου που λεγεται κοιμαμαι κ μεγαλωνω. εχει ρυζαλευρο κ καλαμποκι κ νοστιμευει πολυ το γαλα...μηπως πιει...το ξερει καμια?

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το είδα στο σουπερμάρκετ καλό μου φάνηκε

αχ τι αλλο να κάνει η έρμη η μάνα;;;

ελεονόρα περαστικούλια σας μωρέ, μονο μυξούλες δεν πειράζει θα περάσουν

ιωάννα για μια ακόμη φορά τέλεια λέμε

το διχτάκι σε τι σχήμα είναι; εσύ το κοψες;

θα στείλω το νονό μας κατάσκοπο στη βάπτιση σας να σας πάρει μια να μου τη στείλει χε χε χε

i1lzp2.png

Κοριτσακια καλησπερα!!!!!Ολα καλα, τα ετοιμαζω για νανι.πηγαμε παιδιατρο.η μπεμπα 6 κιλα και 66 ποντους και ο μπεμπης 7700 και 70 ποντους.απο αυριο λιγο λιγο αυγουλακι κροκο μαζι με το φρουτο μας ειπε και απο τον αλλο μηνα και ψαρακι.οτι δινω μια χαρα, και ζυμαρικα και αρακα και τα παντα και απο τον αλλο μηνα μπορουν να δοκιμαζουν κι απο τα δικα μας.φιλακια σε ολες,

σούπερ μας φτάσατε καλέ εσείς

αυγό εμάς μας είπε από το 10ο τι μαζί με το φρούτο;

ψάρι δε ρώτησα να σου πω την αλήθεια

νόμιζα ότι θα μπορούσαμε σιγά σιγά να φάμε γιαούρτι πρόβειο αλλά μας είπε μετά το χρόνο κι αυτό

τεσπα να σου πω την αλήθεια καλύτερα στήθος το απόγευμα που είμαστε βόλτες ακόμη

αρακά του βαλα κι εγώ

επίσης είπε οκ και για το πορτοκάλι τώρα που θα βγουν τα εποχής

i1lzp2.png

Υδροχοακι το εχω ακουσει κ το εχω δει που το πουλανε στα σουπερ..αλλα δεν εχει τυχει να το παρω....για δοκιμασε το ...αν ειναι να το πινει τοτε....εαν ομως δεν θες να του το δωσεις, εχεις δοκιμασει να αλλαξεις γαλα;

Cate μου, απαπαππα...δεν μπορω αλλη μαυριλα...εσυ τουλαχιστον εχεις ασπρους τους τοιχους κ εναν spasmeno gkri, εμενα ειναι ολοι οτι τοιχοι του σπιτιου πολυ ανοιχτο γκρι οκ αυτο, αλλα εχω κ την ταπετσαρια που πιανει σχεδον 1.5 τοιχο κ το τζακι, ειναι κ η τηλεοραση μαυρη πανω στην μαυρη ταπετσαρια, δεν την επαιρνε τουλαχιστον inox , ειχα κ τον καναπε μαυρο, εχω κ τις 2 πολυθρονες μαυρες, κ το ρολο στο παραθυρο σκουρο γκρι!!!!!!! ΕΛΕΟΣ! δεν μπορουσα αλλο..εχω αρκετα διακοσμητικα , κ πινακες, κ βαζα με λουλουδια, κ κορνιζουλες, αλλα οτι κ να βαλεις..αστο αυτη η μαυριλα δεν παιζεται...οποτε αλλαγη κ παλι αλλαγη...!

μονο ο καναπες που εχει γινει εκρου εχει φωτισει κατα πολυ το χωρο του σαλονιου! οταν μπουν κ οι κουρτινες , οχι ακριβως κουρτινες πανελ ειναι....μοντερνο στυλ , οχι οι κλασσικες κουρτινες, κ μπει κ το χαλακι μου ....θα αλλαξει εντελως ο χωρος....η ταπετσαρια με ξινιζει , αλλα ακομα τη ν αφηνω, αν δω οτι οταν μπουν κουρτινες κ χαλι, ακομα με ξυνιζει θα φαει σουτ!

Η κουζινα μου κ ητραπεζαρια μου ειναι φωτεινα ...δεν εχω προβλημα. τα ντουλαπια ειναι ανοιχτο γκρι με αμοβολενια τζαμια, κ τα ντουλαπια κ συρταρια στον νεροχυτι απο κατω κ στην κουζινα ειναι κ αυτα ανοιχτο γκρι, κ ο παγκος επανω μολυβι σκουρο...

Το τραπεζι της τραπεζαριας ειναι σκουρο καφε με τζαμι απο πανω σκουρο κ αυτο, κ οι δερματινες καρεκλες, κ εχουν inox ποδια...κ ευτυχως εχουμε κανει ενα πανελ στον τοιχο της τραπεζαριας για να κλεισουμε ενα στρογγυλο παραθυρο που δεν μας αρεσε, κ εχουμε βαλει λαμπες φθωριου απο μεσα κ το αναβουμε οταν εχουμε κοσμο.

Ολα τα αλλα καλα ειναι δηλαδη, το σαλονι ηταν ο εφιαλτης μου!σου λεω για πολυ μαυριλα...αστο! :|

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Ολα τα αλλα καλα ειναι δηλαδη, το σαλονι ηταν ο εφιαλτης μου!σου λεω για πολυ μαυριλα...αστο! :|

ramonitsa και εγω φως θελω κ πολλα χρωματα!! φρικαρω στα μουντα

πορτοκαλι σαλονι εχω κ ξυλο κουζινα πασο κ τραπεζαρια..τζακι κιτρινες αποχρωσεις και γενικα μάρεσει κιτρινοπορτοκαλογαλαζιο

λοιπον να σας πω τι πηρα για τη βαφτιση

φορεμα κοντο μπροστα μακρυ πισω μπλε με τιραντακι και κατι πετρες στο στηθος ανοιχτο λευκοχρυσο

το ιδιο παπουτσι, πεδιλο με πετρες

αυριο το απογευμα παω για νυχια..να κανω γαλλικο δεν ξερω αν ταιριαζει σιγουρα?...

μαλλια θα παω κομμωτηριο το σαββατο στις 3..κατω οπως ειναι λεω ισως καμια μπουκλα χοντρη..μετα στις 5 θα ερθει σπιτι να με βαψει η κοπελα που θα κανει τα νυχια...θα προλαβω ετσι?? 6.30 ειναι η βαφτιση 5 λεπτα απο το σπιτι η εκκλησια να ειμαι εκει 6...ή νωριτερα..???

τωρα το πως θα με βαψει δεν ξερω δεν την εχω ξαναδοκιμασει αλλα σιγουρα καλυτερα απο το να βαφτω μονη μου - ειμαι εντελως αχρηστη -

δεν πηρα τσαντακι...νομιζω δεν θα το χρειαστω κ πουθενα αφου θα εχω το μωρο αγκαλια και μετα ενα κρασι στο χερι...τι λετε??..το σκεφτομαι...θα πρεπει να αγορασω αν ειναι δεν εχω

Διαφημίσεις

ramonitsa και εγω φως θελω κ πολλα χρωματα!! φρικαρω στα μουντα

πορτοκαλι σαλονι εχω κ ξυλο κουζινα πασο κ τραπεζαρια..τζακι κιτρινες αποχρωσεις και γενικα μάρεσει κιτρινοπορτοκαλογαλαζιο

λοιπον να σας πω τι πηρα για τη βαφτιση

φορεμα κοντο μπροστα μακρυ πισω μπλε με τιραντακι και κατι πετρες στο στηθος ανοιχτο λευκοχρυσο

το ιδιο παπουτσι, πεδιλο με πετρες

αυριο το απογευμα παω για νυχια..να κανω γαλλικο δεν ξερω αν ταιριαζει σιγουρα?...

μαλλια θα παω κομμωτηριο το σαββατο στις 3..κατω οπως ειναι λεω ισως καμια μπουκλα χοντρη..μετα στις 5 θα ερθει σπιτι να με βαψει η κοπελα που θα κανει τα νυχια...θα προλαβω ετσι?? 6.30 ειναι η βαφτιση 5 λεπτα απο το σπιτι η εκκλησια να ειμαι εκει 6...ή νωριτερα..???

τωρα το πως θα με βαψει δεν ξερω δεν την εχω ξαναδοκιμασει αλλα σιγουρα καλυτερα απο το να βαφτω μονη μου - ειμαι εντελως αχρηστη -

δεν πηρα τσαντακι...νομιζω δεν θα το χρειαστω κ πουθενα αφου θα εχω το μωρο αγκαλια και μετα ενα κρασι στο χερι...τι λετε??..το σκεφτομαι...θα πρεπει να αγορασω αν ειναι δεν εχω

Καλημέρα - 2 η ώρα, λέμε τώρα...

Υδροχοάκι, τα ίδια χρώματα έχουμε στο σπίτι. Κίτρινο τζάκι, κίτρινος ένας τοίχος, μπορδοροδοπορτοκαλοκόκκινα υφάσματα, αλλά μπεζ καναπέδες. Και ξύλο...

Σούπερ το ακούω το outfit, και νομίζω ότι ταιριάζει το γαλλικό, κι εγώ γαλλικό έκανα. Εναλλακτικά, κάνε κάνα ήσυχο, φυσικό χρώμα, σπασμένο λευκό ή κάτι τέτοιο...

Και το μαλλί μια χαρά το ακούω.

Έχεις δει καμία άλλη που να έχει βάψει η μακιγιέζ αυτή; Πες της ακριβώς τι θέλεις για να αποφύγεις τις εκπλήξεις και μια χαρά θα είναι.

Στην εκκλησία εμάς μας είχε πει να είμαστε μισή ώρα πριν μαζί με το νονό, και οι τρεις με τις ταυτότητές μας. Όσο για τσαντάκι εγώ πήγα και αγόρασα ένα από αυτά που φοριούνται χιαστί για να είναι ελεύθερα τα χέρια μου και καθόλου δεν το χρειάστηκα. Το είχα όλη την ώρα περασμένο πάνω μου και τώρα σκέφτομαι πως θα βγω σαν βλακεία στις φωτογραφίες! Με δυο λόγια, δεν το θεωρώ απαραίτητο!

Άντε, με το καλό! :D

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Yδροχοακι..οπως ακριβως το λες κ εγω ΦΡΙΚΑΡΩ ΣΤΑ ΜΟΥΝΤΑ!..χχαχαα

Θελουμε φωτο ετσι;

Το Γαλλικο ταιριαζει απολυτα με ολα...!Μην το φοβασαι καθολου! διχνει κ περιποιημενο το χερι πολυ, αν το πεδιλο σου ειναι ασημι, θα σου ελεγα να μην κανεις κ στα ποδια γαλλικο, αλλα ενα ανοιχτο γκρι, ταιροαζει σουπερ με το πεδιλο εαν ειναι ασημι, κ με το φορεμα σου, μπλε δεν ειναι; το εχα κανει στην βαφτηση του γιου μου κ ηταν πολυ καλο..εχω κ φωτο στο προφιλ θα δεις.

Οσο για το μαλλι επειδη το εχεις μακρυ κ πλουσιο απο οτι εδα σε φωτο, να κανεις ανεμελη μπουκλα κ με λιγο ογκο, οχι χοντρη γιατι ειναι λιγο στημενο...

Παντως ρε κοπελια; μια κουκλα θα εισαι με ολα αυτα....

Ποια κοπελα το ειχε πει; δεν θυμαμαι..εχεις Χολυγουντιανη ομορφια!;)

Τσαντακι δεν χρειαζεται να παρεις..πιστεψε με δεν θα το κρατησεις. τη τσαντα του μωρου που θα παρεις με τα πραγματα του κ βαλε οτι απαραιτητο για εσενα εκει.

Νομιζω 6 ωρα ειναι καλα να πας....πιο νωρις δεν εχει νοημα, εκτος αν θες να δεις τι εχουν κανει με την διακοσμηση.

Εγω ειχα παει 1 ωρα νωριτερα για τον λογο αυτο.

Με το καλο να παρει το αγγελουδακι σου το ονοματακι του!:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Παιδιά, ξέχασα να σας πω να γελάσετε. Στο Θεό σας, τι δώρο λέτε πως μας έφεραν για το μωρό;

Ένα μπουφανάκι για σκύλο! Ναι, ναι, κι όμως, από αυτά που έχουν δυο τρύπες για τα μπροστινά ποδαράκια κι είναι μακριά πίσω για να καλύπτουν το ζωάκι ως την ουρά, για να μην κρυώνει. Κι έχει και ταμπελάκι που γράφει πάνω "αξεσουάρ ζώων". Έχουμε ρίξει τρελό γέλιο από χτες. Και τη μικρή έχουμε αρχίσει να τη φωνάζουμε Λάσσυ!:lol::lol::lol:

ευχαριστω βρε κοριτσια!

κ εγω πιστευω οτι περιτο ειναι το τσαντακι, ασε που βαριεμαι να τρεχω τωρα να αγορασω

θα παρω τη τσαντα του μωρου - του καροτσιου δηλ.- με το μπιμπερο πιπιλα πανα κ τετοια και εκει θα βαλω οτι χρειαζομαι

Διαφημίσεις

Παιδιά, ξέχασα να σας πω να γελάσετε. Στο Θεό σας, τι δώρο λέτε πως μας έφεραν για το μωρό;

Ένα μπουφανάκι για σκύλο! Ναι, ναι, κι όμως, από αυτά που έχουν δυο τρύπες για τα μπροστινά ποδαράκια κι είναι μακριά πίσω για να καλύπτουν το ζωάκι ως την ουρά, για να μην κρυώνει. Κι έχει και ταμπελάκι που γράφει πάνω "αξεσουάρ ζώων". Έχουμε ρίξει τρελό γέλιο από χτες. Και τη μικρή έχουμε αρχίσει να τη φωνάζουμε Λάσσυ!:lol::lol::lol:

καλα εντελως χαζοι ειναι???

βρε κυβελη μηπως κανανελαθος κ μπερδεψανε καμια τσαντα???

να τους παρεις τηλ. και να τους ρωτησεις αν περασανε το μωρο για σκυλακι

Αποκλείεται να μπερδεύτηκαν, είναι μέσα σε μια ροζ σακούλα που γράφει "girl". Ξέρεις τι νομίζω; Ότι θα το πήραν από κανένα Jumbo που φαντάζομαι ότι μέσα σε όλα έχει κι από αυτά - και στο accessorize έχει, αλλά δεν είναι από εκεί, να της έπαιρνα τουλάχιστον κανένα κοκαλάκι - και θα μπερδεύτηκαν. Βασικά, ο τύπος που το πήρε είναι εντελώς κουκουρούκου, δεν έχει ιδέα από παιδιά και τα σχετικά, το είδε μικροσκοπικό και φαντάστηκε πως είναι για παιδί. Τι κανίς, τι μωρό! Ίδιο πράγμα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...