Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα....

Δαναη καλωηρθες να χαιρεσαι το μωρουλινι σου να ναι παντα γερο και καλοτυχο

Γιωτα χαρουμενα γενεθλια....

Κυβελη υπομονη με τις αλαγες εμεις ειμαστε εκτος συναγωνισμου καθοτι μικροκαμωμενε αλλα το χουμε το μποϊ 70 ποντοι αλλα απο κιλα.... τσιλιβιθρονι οποτε θα μεινουμε στο 9-12 του mothercare γιαπολυ καιρο ακομα !!!!!

Φιλακια παω να αγκαλιασω το στουραπακι μου που μολις ξυπνησε απο 3ωρο νανι

Αυριο παμε παιδων θα σας τα παω αυριο τα νεα μας ....

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, επειδή λέτε για αλλαγές, προσέξετε η ανάπτυξη δεν είναι ίδια όπως τώρα. Μετά τον 12ο μήνα πάιρνουν 1-2 πόντους ανά μήνα ή και λιγότερο.μέχρι και τον 18ο και μετά, 1-2 πόντους το δίμηνο...

Για φέτος, τα μικροκαμωμένα 12-18, τα πιο ψηλα ίσως και το 18..και πάντα με βάση το ύψος...και πάλι, μπορεί ένα παιδάκι να έχει μακρύ κορμό ενώ άλλο μακριά ποδαράκια και να φοράνε άλλο νούμερο πάνω και άλλο κάτω, ή ακόμα και με ίδιο ύψος 2 παιδάκια να φοράνε άλλο νούμερο.

Τα παιχνίδια θα τα κρατούσα, ούτως ή άλλως τον παιχνιδότοπο δεν τον γλιτώνετε :D:D:D

Και είναι και πιο ακριβά από το να πάρεις π.χ. ένα μπλουζάκι και πιο πολύτιμα θα έλεγα..

Μάλλον ξύπνησε ο Νικόλας...

Κοιτάξτε την μπομπό μας καλύτερα, 'εκανε photoshooting ο μπαμπάς μας..

Δανάη, εμένα έχειο 2 δοντάκια, βγήκαν πριν 1 εβδομάδα περίπου. Μέχρι τον 12ο πρέπει να έχει βγάλει τουλάχιστον ένα..μετά ανησυχείς!:D:D

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Γιωργιτσα μου περιμενουμε νεα απο το παιδων!

Ιωαννακι δεν εχω λογια για την μπομπο!Ειναι τελεια!!Τρελαινομαιιι

Τζιφος.Οπως το εφτιαξα το πεταξα,2 κουταλιες εφαγαν και αυτες νε το ζορι.

Καλε συγνωμη τα παιδια μου θα μεγαλωσουν μονο με γαλα και το μεσημεριανο φαι????

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Μ' ακουτε που φωναζω? Ειναι που τσακωνομαι με την κορη μου. Ασπρο εγω, μαυρο η μικρη.

Να ελπιζω οτι θα ηρεμησει μεγαλωνοντας ή στην εφηβεια της θα ειμαι "τα χαπια μου κι ενα ταξι να φυγω???"

Και μου ελεγε η Τζενη " καλε τι υπακουο παιδι?", μονο εξω με αλλους ομως, δυστυχως........

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλησπερα!!!!!Ολα καλα, τα ετοιμαζω για νανι.πηγαμε παιδιατρο.η μπεμπα 6 κιλα και 66 ποντους και ο μπεμπης 7700 και 70 ποντους.απο αυριο λιγο λιγο αυγουλακι κροκο μαζι με το φρουτο μας ειπε και απο τον αλλο μηνα και ψαρακι.οτι δινω μια χαρα, και ζυμαρικα και αρακα και τα παντα και απο τον αλλο μηνα μπορουν να δοκιμαζουν κι απο τα δικα μας.φιλακια σε ολες,

PN8Qp2.png

csXep2.png

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!:D

καλε δεν προλαβαινω να σας διαβασω...τρεχω τρεχω τρεχω η μανα!!!!!!!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα κ μπεμπακια ε;:P

Εμας ακομα δεν εχουν εμφανιστει οι φωτο απο την βαφτηση...θα τον παρω τηλ αυριο γιατι ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση ο κυριος φωτογραφος..γκρρρρ!

Καλα ο κυριος ΑποστολοΑγγελος μου εχει γινει πολυ σκληρο αντρακι..κ πολυ σκανταλιαρικο...μη δει κατι....το θελει..ειδικα μπουκαλι ποτηρι κ τετοια..ααααχ με βλεπω να τρεχω απο πισω του συνεχεια!

Εμεις ακομα δεν εχουμε βγαλει δοντακι..αλλα μας ειπε η γιατρος οτι ειμαστε ετοιμοι..για να δουμε...μου αρεσει ομως που ειναι ετσι φαφουτακος!χαχα

Εκανα κ καποιες αλλαγες στο σπιτι.στο σαλονι δηλαδη...γιατι ο κυριος αρρεν τα ειχε πολυ μαυρα...καναπες...πολυθρονες...ταπετσαρια εκει που ειναι κρεμασμενη η τηλεοραση, σκουρο γκρι ρολο στο παραθυρο αντι για κουρτινα..πολυ αυστηρο στυλ κ πολυ αντρικο....εμ οχι πια! Τωρα που εχουμε το παιδι πρεπει να αλλαξει ..δεν μπορει να ζει στην μαυριλα...ετσι λοιπον αλλαξα τον καναπε..τον εντυσα με εκρου υφασμα,κ οι μαξιλαρες ειναι κ αυτες εκρου με πιο σκουρα εκρου τετραγωνακια για σχεδιο, εβαλα κουρτινες στυλ πανελ ...δεν μπορω να περιγραψω τα σχεδια κ το χρωμα ειναι λιγο περιεγες ταιριαζουν με τον καναπε ομως, θα παω να παρω αλλο χαλι γιατι θελω να εχει κ δαμασκηνι μεσα σαν χρωμα για να δενει με καναπε κ κουρτινα, κ εβαλα κ λουλουδια στο μπαλκονι...καλα αυτα τα εχω βαλει εδω κ 3 μηνες περιπου..

οποτε το μονο μαυρο που μενει πια ειναι η ταπετσαρια κ οι 2 πολυθρονες..!που κ την ταπετσαρια θα ηθελα να αλλαξω..αλλα τωρα θελει πολλα!

καλα δεν εκανα κ τα αλλαξα ρε κοριτσια; δεν μπορουσα αλλο τοσο μαυριλα στο σαλονι...με ψυχοπλακωνε...φαντασου κ το μωρο ετσι; που αρχιζει πλεον κ καταλαβαινει κ θελει να βλεπει ανοιχτα χρωματα..

Κ τα βλεπει ο αντρας μου κ μου λεει...΅Ωραια....αλλα....το μαυρο ειναι πιο αρχοντικο χρωμα, πριν ηταν πιο ωραιο....΅ ουκγγγγγγγγγγγ....

ωραιο ..δεν λεω ..αλλα οχι για μεσα στο σπιτι κ τοσα πολλα μαυρα...ελεος..να ηταν γραφειο παει κ ερχεται..!

Αφου μου λεει η διακοσμητρια που το εφτιαξε ..οτι εδωσε μαχη για να κανει την κρεβατοκαμαρα μας ασπρη....κ αυτη μαυρη την ηθελε!!!!!!!!!!!! Παναγία μου!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Κι εμένα γκρί και μαύρο είναι το σαλόνι, κούκλα. Αλλά έχει εδώ κι εκεί, έναν πίνακα, ένα βάζο, ένα διακοσμητικό στο τζάκι, κόκκινο και είναι πολύ όμορφο. Βέβαια οι τοίχοι όλοι άσπροι, κι ο κεντρικός σπασμένο γκρι. Ίσως αυτό σε ενοχλεί, η ταπετσαρία.

Κι η κουζίνα μου που είναι συνεχόμενη με πάσο είναι γκρί με ασημί τα ντουλάπια και κόκκινα τα μικροπράγματα, καφετιέρες, βραστήρες, μίξερ κτλ. Ωραίο είναι. Μήπως να άλλαζες απλά τα διακομσητικά;

Διαφημίσεις

kalhmeraaaaaa,

ti kanete? danai kalosorises.

elita mia xara sas vriskw. kai psaraki kai augoulaki ti kala. :)

emeis vgalame ta mira xthes. i nona mas argise na rthei kai o mikros gkriniaze kai nistaze toso poly pou eklege mesa sto mpanio. meta kserathike ston ypno parolo oti eixame kosmo kai ekane fasaria. simera enoite oti eimai ena ptwma kai oneireuome to krevataki mou.

ante ksipniste na poume kamia kouventoula.

ioanna oraia h mpompo:)

Kαλημερα...

Και εγω ενα πτωμα ειμαι σημερα... σερνομαι. Ξενυχτησαμε εχθες, ειχαν ερθει και κατι φιλοι, εκανα και τα θεικα κανελονια μου και μου επεσα βαρια... αχ δεν μπορω θελω παλι υπνο!! αλλα εχω να ετοιμασω και βαλιτσες και πραγματα της μικρουλας γιατι αυριο φευγουμε παλι ενα τετραημερο... ετσι για να κλεισουμε το καλοκαιρι και να πουμε καλο χειμωνα !!!

Αχ εκανα και τα νυχια μου εχθες και τα δυο στο χερι, εχουν ηδη χαλασει... γκρρρρρ... φταιω εγω να παω να της σπασω το κεφαλι?

mYQbp2.png

Καλημέρα κορίτσάκια.... εμείς μάλλον κρυώσαμε από την βάφτιση...

Το μωρό μου όλο το βράδυ έκλαιγε - δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά -γεματο μύξεςαφήστε δράμα η κατάσταση........

Πήρα παιδίατρο+ανεβαλα το εμβόλιο ... + μου ειπε πολύ φυσιολ ορό+να τραβάμε τις μυξούλες... αχ το μωράκι μου ταλαιπωρείται.. μου το ματιαξαν από την βάφτιση που ήταν τόσο ήσυχο....

Γιωτούλα χρόνια σου πολλά και να περάσετε τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Καλημερααααα!

Ελιτακι πηραν τα πανω τους τα σαμιαμιδακια σου!!Καλε ποτε θα σας δουμε να σας ξεζουμισουμε λιγο????

Ελεωνορα μου περαστικα βρε κουκλα μου!Πολλους ορους βαζε και θα περασει.Και μην τραβας συνεχεια τις μυξουλες μπορει να ερεθιστει η μυτουλα της

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...