Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κυβελη μου να σου ζησει η μπεμπουλα σου!Να ειναι γερη και τυχερη στην ζωη της!

Τι αλλεργια εχετε?

Τη γνωστή και αγαπημένη αλλεργία στο αγελαδινό γάλα. Επειδή είχε ταλαιπωρηθεί λίγο το έντερο της μικρής από το αίμα στις κενώσεις, αργήσαμε να βάλουμε την κρέμα, αργήσαμε να βάλουμε τα φρούτα και γενικά, πήγε όλα το πρόγραμμα πίσω. Κι επειδή θηλάζω ακόμα, τα έχω κόψει κι εγώ τα γαλακτοκομικά εδώ και μήνες. Και υποφέρωωω!!! Μα τρώγονται τα μακαρόνια χωρίς τυρί;;;:confused:

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και ειναι σιγουρο οτι εχει αλλεργια?

Εχετε κανει εξετασεις?Γιατι και εμεις υποτιθεται οτι ειχαμε,καναμε εξετασεις αρνητικες και ξεκινησαμε να κανουμε και την κλινικη δοκιμη

Τελικα ειμαστε μια χαρα και τωρα πινουμε κανονικο γαλατακι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γιωτα γιορταζεις???

Δεν το καταλαβα, πολύχρονη κ ευτυχισμενη!!!!

Ολγα και αντρας και υδροχοος και με ωροσκοπο διδυμο! αστα!!!

Ευχαριστω !!!!!!! Εχω γενεθλια.. και το καλυτερο δωρο μου το εκανε η κορη μου εφαγε το μοσχαρακι μεσα σε πεντε λεπτα... απλα ανοιγε στομα, εχωνα κουταλια και τσακ μπαμ αδειασε το πιατακι!! :P

Το περιεργο ειναι πως ηταν απο το ιδιο που της εδινα εχθες και δεν το ηθελε με τπτ.... ακατανοητα αυτα τα παιδια πια!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, ερώτηση που απευθύνεται σε όσες βάφτισαν: Δώρα & αλλαγές.

Ένα έχω να πω: ε, ρε, γλέντια! έχω γεμίσει ένα δωμάτιο δώρα και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω το ξεκαθάρισμα. Όσο για τις αλλαγές, προβλέπω να μου πάρουν χρόνια. Δυο χριστιανοί δεν βρέθηκαν να μου ψωνίσουν από το ίδιο μαγαζί. Πρέπει να επισκεφθώ εκατό διαφορετικά μαγαζιά σε όλη την Αθήνα...

Θέλω τη γνώμη σας σε 2 θέματα:

1. Της έχουν φέρει πολύ ωραία παιχνίδια, αλλά είναι για μεγαλύτερες ηλικίες (για 18 μηνών και πάνω τα περισσότερα). Τι κάνω, τα αλλάζω και παίρνω κάτι για τώρα ή τα φυλάω στην ντουλάπα, όπου θα μου πιάνουν βέβαια τρελό χώρο - μέχρι του χρόνου;

2. Στα ρούχα, τι νούμερο τους παίρνετε για φέτος το χειμώνα; 9-12 ή 12 - 18 μηνών. Είναι στρουμπουλούλα και μάλλον ψηλή, οπότε φοβάμαι μήπως το 12άρι τη βγάλει με το ζόρι ως το Φεβρουάριο. Δεν θέλω όμως να της πέφτουν και σαν ξένα. Τι λέτε;

Και, Δανάη, καλωσήρθες κι εσύ!

να σου ζησει η μικρη σου γερη και δυνατη να ειναι!!!:D

Όλγα, οι εξετάσεις βγήκαν και σε εμάς αρνητικές, αλλά κάναμε τεστ, έκοβα εγώ τα γαλακτοκομικά, η μικρή δεν είχε αίμα, έτρωγα λίγο τυρί, αμέσως αίμα στα κακά της. Και ήταν και τα ηωσινόφιλα αυξημένα στη γενική αίματος που είναι, λέει, σαφής ένδειξη αλλεργίας.

Mummy, κι εγώ μάλλον κλίνω προς το να κρατήσω τα παιχνίδια, ειδικά κάτι ωραία ξύλινα... Μπορεί να της τα δείξω και τώρα λίγο, να κάνει μια αναγνωριστική. Προς το παρόν παίζει με λίγα, κάτι πάνινα κουκλιά, ένα αυτοκινητάκι με ζωάκια που πετάγονται και ακούγεται μουσική και κάτι κύβους για την ηλικία που της πήρα προσφάτως. Τώρα, όταν λέμε παίζει, μη φαντάζεσαι, εννοούμε ότι τα κοπανάει με λύσσα και τα δαγκώνει. Μόνο με το αυτοκινητάκι έχει βρει ένα σύστημα και πατάει με την πατούσα το κουμπί για να αρχίσει η μουσική και μπορεί να το κάνει μέχρι τελικής πτώσεως (δικής σου).

Και στα ρούχα κανένα τέτοιο συνδυασμό θα προσπαθήσω να κάνω, αναλόγως και με τη μάρκα. Υδροχοάκι, σε ποιες μάρκες τα 18άρια είναι ΟΚ για την ηλικία μας;

Διαφημίσεις

kyveli τα πηρα τωρα (απο αλλαγες δωρων κ εγω) για να τα φορεσει το χειμωνα, πυτζαμακια κ φουτερ για μεσα στο σπιτι

ποσο υψος εχετε..αυτο μετραει, ο δικος μου ειναι 73

φοραμε τωρα 12αρι αρα πιστευω οτι το καταχειμωνο το 18αρι θα του ειναι μεν λιγο φαρδυ αλλα το 12αρι σιγουρα κοντο..οποτε επιλεγω 18αρι

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

μμμ δοντια το ευαισθητο μας σημειο!Δεν εχουμε ουτε δειγμα!

Ωραια εγινε η γλυκοπατατα.Ελιωσε.Αντε να δουμε αν θα την φανε

Κυβελη τοτε οντως εχετε θεμα με την αλλεργια.Αλλα πιστευω οτι μεχρι τον χρόνο θα εχει φυγει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Η μικρή είναι 69, όχι τόσο ψηλή όσο ο δικός σου, αλλά σε κάποιες μάρκες ήδη φοράει 12άρια και της έρχονται κουτί. Χμμμ, θα δω πώς θα το κάνω...

Εσείς αλλάζετε από τώρα ρούχα για να τα φορέσουν του χρόνου το χειμώνα;

εννοείται, αφού για φέτος το χειμώνα έχω αυτά που είχα αλλάξει οταν γεννήθηκε :tongue:

και μια που το φερε η κουβέντα πάω mothercare να αλλάξω κάτι πυζαμάκια 9-12 να πάρω μεγαλύτερα 9-12 το γεμίζουμε ήδη και μια ζακετούλα γιατί τόσες ζακετούλες ούτε η γιαγιά μου δεν έχει

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...