Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χεχε

να παρεις μια γευση!!! μιση ωρα ειναι τελεια βρε! 1.45 σου λεει κατι???????

ναι φιλενάδα αλλά εσύ πληρώνεις τα δικά σου

εγώ μια χαρά φαγανό μωρό ήμουν ο άντρας μου ήταν έτσι εγώ τι φταίω;;;:rolleyes:

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

από που να αρχίσω;;;

Γιώτα μας χρόνια σου πολλά πολύχρονη και ευτυχισμένη

σκιουρομαμά ήσουν μια κούκλα και ο σκιουράκος το ίδιο! να τον χαίρεσαι! πολύ χαλαρούς και φυσικούς σας είδα μπράβο με αρέσατε

υδροχοάκι και ελεονώρα έχετε φοβερές ιδέες και γούστο! Μπράβο σας, νομίζω θα σας αναθέσω την επόμενη βάπτιση

κυβέλη να σου ζήσει και σε σενα!!

ελίτα και πάρος είναι πανέμορφα τα παιδάκια σας! ελίτα περιττό να σου πω οτι ο νικος μιλάει συνέχεια για την ελπίδα ε; τον έχει ξετρελάνει τον πεθερούλη της και περιμένει πως και πως να τη δει λέμε

Είναι που είμαι φυσική ομορφιά, δεν είπαμε;:tongue::tongue: Ούτε κομμώτρια, ούτε μακιγιαζ

ναι φιλενάδα αλλά εσύ πληρώνεις τα δικά σου

εγώ μια χαρά φαγανό μωρό ήμουν ο άντρας μου ήταν έτσι εγώ τι φταίω;;;:rolleyes:

μπορει να περναει καμια φαση! εεε το παιδι εχει δικη του προσωπικοτητα!!!! :tongue:

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ\

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ !!!!!

Διαφημίσεις

καλε ποια γιορταζει?

ιιιιιι η γιωτα εχει γενεθλια??????

Εγω παλι i love onur σκετο!χιχι

Λοιπον η γλυκοπατατα και το μηλο ετοιμαζονται.Θα φορεσω στολη βατραχανθρωπου και θα τους την δωσω

Υδροακι σε νιωθω πιστεψε με!Δεν καθονται πουθενα!Και ειναι και δυο αντρες

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ήρθα πάλι...

Εμείς από φαϊ μια χαρά πάμε, αν απλώσω το χέρι μου θα το φάει κι αυτό! Κάτι σουβλάκια που τρώγαμε χτες τα κοίταζε και ξερογλειφόταν... Βέβαια λόγω αλλεργιών τώρα ξεκινάμε λαχανικά και κοτόπουλο. Μέχρι τώρα όμως δεν έχει αρνηθεί γεύμα - μητρικό, συμπλήρωμα, τα φρούτα, την απογευματινή κρέμα, όλα τα καταβροχθίζει με χαρά ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αυτό φοβάμαι εγώ, μη γίνει σαν τον μπόγο και άντε να της κάνω δίαιτα!

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, ερώτηση που απευθύνεται σε όσες βάφτισαν: Δώρα & αλλαγές.

Ένα έχω να πω: ε, ρε, γλέντια! έχω γεμίσει ένα δωμάτιο δώρα και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω το ξεκαθάρισμα. Όσο για τις αλλαγές, προβλέπω να μου πάρουν χρόνια. Δυο χριστιανοί δεν βρέθηκαν να μου ψωνίσουν από το ίδιο μαγαζί. Πρέπει να επισκεφθώ εκατό διαφορετικά μαγαζιά σε όλη την Αθήνα...

Θέλω τη γνώμη σας σε 2 θέματα:

1. Της έχουν φέρει πολύ ωραία παιχνίδια, αλλά είναι για μεγαλύτερες ηλικίες (για 18 μηνών και πάνω τα περισσότερα). Τι κάνω, τα αλλάζω και παίρνω κάτι για τώρα ή τα φυλάω στην ντουλάπα, όπου θα μου πιάνουν βέβαια τρελό χώρο - μέχρι του χρόνου;

2. Στα ρούχα, τι νούμερο τους παίρνετε για φέτος το χειμώνα; 9-12 ή 12 - 18 μηνών. Είναι στρουμπουλούλα και μάλλον ψηλή, οπότε φοβάμαι μήπως το 12άρι τη βγάλει με το ζόρι ως το Φεβρουάριο. Δεν θέλω όμως να της πέφτουν και σαν ξένα. Τι λέτε;

Και, Δανάη, καλωσήρθες κι εσύ!

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

κυβελη να χαιρεσαι την κορη σου!!!

εγω του πηρα για το χειμωνα κατι πυτζαμες και φουτερ 18αρια

τωρα φοραμε 12αρι κ ειναι καλο οχι τρελα φαρδυ

αφου δεν παιζει 14 πας κατευθειαν στο 18! κ τι εγινε αν ειναι πιο φαρδια ???? καλυτερα !! ασε που δεν ξερουμε ποσο γρηγορα θα ξεπεταχτουν

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

για τα παιχνιδια λέω να τα κρατήσεις

πόσα παιχνίδια παίζει τώρα; εμένα λίγα περισσότερο παίζει με παντόφλες, κουτάλες τάπερ

για τα ρούχα κράτα λίγα λεπτά 9-12 και τα υπόλοιπα 12-18 λέω

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...