Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ασε που τσαντιζεται κιολας κ μου κανει ουουουοοοοο με νευρα αν τον δεσω με το ζορι στο καροτσι για να κανω κατι βασικο οπως να παω τουαλετα π.χ.!!!

το κρεβατι του θελει κατεβασμα γιατι αρπαζεται απο τα καγκελα να σηκωθει κ ειναι ψηλα! κατι ματακια που του ειχα στη μπαντα τα εβγαλα τον βρηκα με τη καρφιτσα στο χερι ενα πρωι...πως τα ξηλωσε απο εκει πανω????οτι δεν πιανει με τα χερια σηκωνει το ποδι! κ ακομα δεν καθεται κ στον κωλο του...θεουλη μου τι με περιμενει????

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δαναη καλως ηρθες!!! Μηπως βγαζει δοντακια το ζουζουνι σου???

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ...ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.....

Τι ωρα πηγε βρε! κοριτσια?

Τρεχωωωωωωω!!!!!!!

Ολγα οχι δεν ειμαι της τηλεορασης αλλα χτες δεν ηξερα τι αλλο να κανω.Οταν εχεις εξαντλησει τα παντα κατι πρεπει να σκεφτεις.Και μουσικη της ειχα βαλει στο κρεββατι και τον γοινι που αναβει ωφωτακια.

Ε ενταξει κλασικη μουσικη της εβαλα δεν ειδε και τιποτα τρομερ, μην πεσετε να με φατε κιολας!!!!!

Αντε γιατι εχουμε και δουλειες κι εγω κοιμομουν σαν αρκουδα

PN8Qp2.png

csXep2.png

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ...ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.....

Δαναη καλωσηρθες αλλα γραφε με μικρα γιατι θα σου κανει παρατηρηση ο αντμινιστρειτορ.

στο λεω γιατι εμενα μουχε κανει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Τι ωρα πηγε βρε! κοριτσια?

Τρεχωωωωωωω!!!!!!!

Ολγα οχι δεν ειμαι της τηλεορασης αλλα χτες δεν ηξερα τι αλλο να κανω.Οταν εχεις εξαντλησει τα παντα κατι πρεπει να σκεφτεις.

σιγα!!! εγω στα πολυ δυσκολα βαζω κ σεχραζατ!! ασε που δεν χαζευει ιδιαιτερα και σε πολυ λιγο τον βλεπω να αλλαζει καναλια κ να την ανοιγει μονος του

ασε που τσαντιζεται κιολας κ μου κανει ουουουοοοοο με νευρα αν τον δεσω με το ζορι στο καροτσι για να κανω κατι βασικο οπως να παω τουαλετα π.χ.!!!

το κρεβατι του θελει κατεβασμα γιατι αρπαζεται απο τα καγκελα να σηκωθει κ ειναι ψηλα! κατι ματακια που του ειχα στη μπαντα τα εβγαλα τον βρηκα με τη καρφιτσα στο χερι ενα πρωι...πως τα ξηλωσε απο εκει πανω????οτι δεν πιανει με τα χερια σηκωνει το ποδι! κ ακομα δεν καθεται κ στον κωλο του...θεουλη μου τι με περιμενει????

Ε.. έτσι είναι οι άντρες!!!!!!!!!!!!!!χχχχ τι να κάνουμε μας βγήκε λίγο ζωηρούλης!!!!!

Κι εμένα είναι ατακτούλα ιδίως όταν την αλλάζω.. ειδικά στην αλλαξιέρα τα πιάνει όλα και ενοείται ότι στριφογυρίζει....

Τουλάχιστον σου κοιμάται το βράδυ .. ακόμα και νυστικος ε????

Εμένα τα βράδια τελευταία δεν τρώει αντε 120μλ αλλά μου τρώει το πρωι 150-200 μλ ανάλογα... αλλά στον ύπνο έχουμε θέμα.........

lX5Hp3.png

από που να αρχίσω;;;

Γιώτα μας χρόνια σου πολλά πολύχρονη και ευτυχισμένη

σκιουρομαμά ήσουν μια κούκλα και ο σκιουράκος το ίδιο! να τον χαίρεσαι! πολύ χαλαρούς και φυσικούς σας είδα μπράβο με αρέσατε

υδροχοάκι και ελεονώρα έχετε φοβερές ιδέες και γούστο! Μπράβο σας, νομίζω θα σας αναθέσω την επόμενη βάπτιση

κυβέλη να σου ζήσει και σε σενα!!

ελίτα και πάρος είναι πανέμορφα τα παιδάκια σας! ελίτα περιττό να σου πω οτι ο νικος μιλάει συνέχεια για την ελπίδα ε; τον έχει ξετρελάνει τον πεθερούλη της και περιμένει πως και πως να τη δει λέμε

i1lzp2.png

τηλεοραση απο ποτε κανει να βλεπουν?

Εγω εχω προβλημα με αυτο.Μην δουν τηλεοραση ανοιχτη καθονται και κολλανε.Και αναγκαστηκά την κλεινω

Υδροχοακι υπομονη!!Ετσι ειναι οι αντρες!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

υδροχοάκι και ελεονώρα σας συμπονώ λέμε

πήγαμε γιατρό χθες μόλις 140 γρ αυτό το μήνα, είμαστε 8300 και 72-73 εκατοστά

μισή ώρα κάνω να του δώσω το πρωίνό και 45 λεπτά το μεσημεριανό, να πως περνάει η μέρα

και ωιμέ σηκωθήκαμε στα δυο και επίσης μπουσουλάμε και δε σταματάμε πουθενά, πήγα σήμερα τζάμπο και πήρα πορτούλες για τις σκάλες

επίσης αρχίσαμε τα μπα μπα μπα οπότε για μπαμπά το βλέπω να λέμε πρώτα (σιγά μη έλεγε μαμά) αν και ο νίκος λέει οτι θα πει νταντα πρώτα μιας και το παιδί νομίζει ότι είμαι η νταντά του επειδή δε μου μοιάζει καθολου :mad::x:x

i1lzp2.png

τηλεοραση απο ποτε κανει να βλεπουν?

Εγω εχω προβλημα με αυτο.Μην δουν τηλεοραση ανοιχτη καθονται και κολλανε.Και αναγκαστηκά την κλεινω

Υδροχοακι υπομονη!!Ετσι ειναι οι αντρες!!

ουτε εσυ κανει να βλέπεις τηλεόραση κλείστην γρήγορα

αντε με τις σαπουνόπερες!!

i1lzp2.png

υδροχοάκι και ελεονώρα σας συμπονώ λέμε

πήγαμε γιατρό χθες μόλις 140 γρ αυτό το μήνα, είμαστε 8300 και 72-73 εκατοστά

μισή ώρα κάνω να του δώσω το πρωίνό και 45 λεπτά το μεσημεριανό, να πως περνάει η μέρα

και ωιμέ σηκωθήκαμε στα δυο και επίσης μπουσουλάμε και δε σταματάμε πουθενά, πήγα σήμερα τζάμπο και πήρα πορτούλες για τις σκάλες

επίσης αρχίσαμε τα μπα μπα μπα οπότε για μπαμπά το βλέπω να λέμε πρώτα (σιγά μη έλεγε μαμά) αν και ο νίκος λέει οτι θα πει νταντα πρώτα μιας και το παιδί νομίζει ότι είμαι η νταντά του επειδή δε μου μοιάζει καθολου :mad::x:x

χεχε

να παρεις μια γευση!!! μιση ωρα ειναι τελεια βρε! 1.45 σου λεει κατι???????

χα χα χα θεος

σοφία εγώ την πάντα την εβγαλα εντελώς, έλεγε ότι πρέπει να βγαίνει όταν μπορεί το μωρό να καθήσει μόνο του

επίσης ήταν γαλάζια και δεν πήγαινε με τα χρώματα του δωματίου :tongue::tongue::tongue:

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...