Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!

Εμεις σημερα ξυπνησαμε στις εφτα το πρωι αλλα την πηρα στο κρεβατι μου και συνεχισαμε τον υπνο ας αγκαλιτσα μεχρι τις δεκα.... τεμπελες γυναικες !!!

Τωρα ηπιαμε γαλα και η μαμα πρεπει να κανει του κοσμου τις δουλεις αλλα βαριεται!!!

mYQbp2.png

Καλημέρα κι από εμάς!

Με καθυστέρηση μιας μέρας λόγω τραγικής κούρασης, σας γράφουμε κι εμείς τα νέα από τη βάφτισή μας.

Όλα πήγαν τέλεια, καλύτερα κι από ό,τι φανταζόμουν: το Σάββατο βράδυ περάσαμε και φάγαμε εξαιρετικά, την Κυριακή ο καιρός ήταν σούπερ, ο παπάς πολύ ήπιος και δεν ζόρισε τη μικρή, εκείνη δεν έβγαλε ούτε κιχ - αν και φοβόμουν ότι οι φωνές της θα ακούγονταν ως το Σούνιο -, απόλαυσε όλες τις αγκαλιές με μπλαζέ ύφος και αδιαμαρτύρητα και το απόγευμα που γυρίσαμε στο σπίτι έφαγε και κοιμήθηκε με δύο μισάωρες διακοπές - ξανά για φαγητό - από τις 7 το απόγευμα της Κυριακής ως τις 12.30 το πρωί της Δευτέρας! Και φρέσκια - φρέσκια, ξύπνησε όλο χαμόγελα!

Επίσης, τρελή επιτυχία είχαν οι μπομπονιέρες... αλλά ανάποδα: οι μεγάλοι σάρωσαν τις παιδικές και τα κοριτσάκια πήραν τα φορεματάκια σε όλα τα χρώματα για τις κούκλες τους! Πλάκα είχε!

Τέλος, σε όποια δεν θέλει να κάνει τραπέζι ή δεξίωση μετά τη βάφτιση, προτείνω ανεπιφύλακτα τη λύση του Κωνσταντινίδη: το ζαχαροπλαστείο στέλνει ένα αυτοκίνητο - αντίκα που παρκάρει στο προαύλιο της εκκλησίας και σερβίρει ό,τι παγωτό ή γλυκό διαλέξετε. Εμείς είχαμε παγωτό κρέμα - σοκολάτα, οι μερίδες ήταν πολύ πλούσιες και οι άνθρωποι - ευγενέστατοι - σέρβιραν και μερικές πορτοκαλάδες που τους πήγαμε εμείς. Οικονομική και πρωτότυπη λύση. Όποια θέλει λεπτομέρειες ας μου πει.

Ελεωνόρα και Καρδούλα, να χαίρεστε κι εσείς τα μικράκια σας, να είναι γερά και ευτυχισμένα! Κι επειδή είδα ότι τις τελευταίες μέρες σχεδόν όλες ανεβάσατε πολλές φωτογραφίες από τα μπεμπάκια σας έχω να πω ότι είναι όλα πανέμορφα και πολύ προχωρημένα για την ηλικία τους! Η δική μου η φουσκίτσα για να σταθεί στη μέση της - για να μην πω στα πόδια της - θα φτάσει στο νηπιαγωγείο!!! :lol:

Φωτογραφίες δεν πρόλαβα να τραβήξω καθόλου με τόσο τρέξιμο. Περιμένω αυτές του φωτογράφου και μερικές που τράβηξαν κάποιοι φίλοι για να σας βάλω κι εγώ. Όμως επειδή δεν θέλω να τις βλέπει όποιος περαστικός μπαίνει στο site, αλλά μόνο όποιος επιλέγω εγώ, πρέπει να φτιάξω άλμπουμ και να γίνουμε φίλες για να τις δείτε; Και, προφανώς, το ίδιο ισχύει για να δω κι εγώ τις δικές σας; Βοηθάτε την άσχετηηηηη!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Καλημέρα!

Καλωσήρθες!

Πες μας για σένα...

ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ 8 ΜΗΝΩΝ!!!ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ.......ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακι μου!!!!

τωρα τελιωσα το διαβασμα....

καλε μην ουρλιαζετε κουμπαρες!!! Τι κουκλια μωρακια και τι ωραια που παιζουν Ελιτα μπραβο για τις φωτο μας εφκιαξες τη μερα!!!!

Καλα ολα ειναι πανεμορφα τα μωρα του καφε

Δημητρακη εισαι κουκλακι και η μαμα επισης

Υδροχοακι ωραιο το μπαλονι καλη ιδεα

Ολγα ειδα και τα δικα σου γλυκουλια αντε να ταδ ω και απο κοντα καλε πως μεγαλωσανε ετσι!!!

Ιωαννα η κορη γρηγορα θα περπατησει αντε να σε βοηθαει και σε καμια δουλεια ειναι γλυκαααααα!!!

υπομονη στις ξενυχτησμενες μανουλες....

Καναμε εμβολιο χτες το prevenar 13 και το βραδυ λοοοοο ομως στριφιγυρνουσε ειχε πολυ ανησυχο υπνο κοιμηθηκα στο δωματιο της

Κοριτσακια καει παω να κανω φρουτακια...

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

μαζι σου!!:mrgreen:

..αυτο το μπαλονακι θα δωσω στα πιτσιρικια στην βαφτιση δωρακι (μαζι με τις μπομπο φυσικα) 50 παραγγειλα = 50ευρουλακια

Σοφούλα τρελάθηκα με τα μπαλονάκια σου... για πες λεπτομέρειες έτσι για να ξέρω!!!!

όπως επίσης και για το βιβλίο φαγητού που παρήγγειλες!!!!

lX5Hp3.png

αχ κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες σας..... να ειστε καλα φιλεναδιτσες μου!!!

περιμενω να κοιμησω την μικρη γιατι εχω του κοσμου τα πραγματα να κανω... μαλλια, φρυδια, το απογευμα εχω και νυχια γιατι το βραδυ θα εχω και κοσμο... αλλα δεν λεει να νυσταξει το μικρουλι μου... μπορει να βγαλουμε φρυδια μαζι, ετσι για να μαθαινει κιολας χαχαχα....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Σοφούλα τρελάθηκα με τα μπαλονάκια σου... για πες λεπτομέρειες έτσι για να ξέρω!!!!

όπως επίσης και για το βιβλίο φαγητού που παρήγγειλες!!!!

ελενα το βιβλιο φαγητου ειναι το ΤΑΙΣΕ ΜΕ, επηρεαστηκα απο την Ελιτα αλλα και καποια ακομη το εχει παρει απο το καφε μας..η Ελιτα ειναι η πιο ενημερωμενη σε αυτο κ το χρησιμοποιει ..πρεπει να παω ελευθερουδακη να το παρω κ να το μελετησω εγω για να σου πω ...δες το στο internet

τα μπαλονια τα φτιαχνει μια τυπισσα που ξερει η κουμπαρα μου! καλα κανει τρελα πραγματα!! στην βαφτιση της κορης της επαθα πλακα ! εγω ηθελα μονο και μικρο να δωσω στα παιδακια..οτι εικονα θες στην κανει μπαλονι! η κουμπαρα μου ειχε θεμα πιθηκακι κ εκανε δεξιωση στο σπιτι της. ολο το γκαζον κ μεχρι την εισοδο ηταν στολισμενο με λουλουδακια μπαλονακια, παντου κρεμοντουσαν μικρα πιθηκακια με ταμπελιτσες και ειχε και ενα διμετρο απιστευτο καρτουν. τα φτιαχνει αυτη δεν ειναι ετοιμα...αν θες για τποτε γενεθλια κ τετοια πες μου

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

καλωσηρθες!!! περιμενουμε φωτο κ λεπτομερειες!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΥΔΡΟΧΟΑΚΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ:(!Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑ 8 ΜΗΝΩΝ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΗ ΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΔΥΝΟ ΥΠΝΟ!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ

Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια.

Εύχομαι ο,τι επιθυμείτε για τα παιδάκια σας, αυτές που τα βαφτίσατε προχθές και οι υπόλοιπες που έπονται.

Δανάη, ξαφνικά δε σου κοιμάται; Τρώει όταν ξυπνάει ή απλά θέλει χαρούλες; Δοντάκια;

και μενα κοριτσια ειναι πολυ ανυσηχος τα τελ. 3-4 βραδια ενω κανονικα κοιμαται ξερος..ασε που δεν θελει γαλα με τιποτα ! 120 πινει το πρωι και αυτο τελος!

μεσα στην ημερα εχει τρελη υπερενταση...για να τον κανω μπανιο και μετα να τον ντυσω μαρτυραω!!!! εχθες με επιασε ταραχη...μου ηρθε να τον βαλω γυμνο οπως βγηκε απο την μπανιερα στο κρεβατι κ να φυγω για λιγο!! δεν μπορουσα να του βαλω την πανα! τα πεταει ολα κατω στριφογυριζει τρωει το παμπερσ τισ μπατονετες το τηλεκοντρολ οτι αρπαξει και κανει τα παντα για να τα αρπαξει ολα...δεν καθεται ουτε στο καροτσι ουτε στο παρκο ουτε αγκαλια πουθενα! λες και εχει ο ποπος του δεν ξερω κ γω τι! ειδα ομως τα ουλα του μπροστα και πανω φουσκωμενα και ασπρα οποτε κανενα δοντι ετοιμαζει...μιλαμε οτι μολις μπουσουλησει με το καλο με περιμενει τρελο κυνηγι!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...