Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Ελίτα, μήπως βγάζει δοντάκια η μικρούλα σου? Γι αυτό έχει και ανησυχίες? Κλειώ, επίσης...ο Νικόλας μου το είχε κάνει αυτό όταν ήταν 7 μηνών, ξαφνικά ένα βράδυ και για 1 εβδομάδα ξυπνούσε 8 φορές κάθε βράδυ!!Τα είχα παίξει..ε μετά έσκασαν τα πάνω δόντια..και ηρέμησε!

Υπομονή μανούλες...

Η δική μου πάλι το βράδυ στις 8:30 έφαγε 240 μλ!!!!!!!!!!!Κοιμήθηκε μέχρι τις 6!!!!!Και ξαναέφαγε άλλα 240 μλ!!!Και τώρα λογικά την παίρνει πάλι ο ύπνος...

Ναταλία και Ελίτα τα παιδάκια σας μούρλια καλέ!!!Ναταλία, ο μικρός είναι ΙΔΙΟΣ ο μπαμπάς του!!!Όμως ίδιος!!!Απο φωτό που έχω δεί έχει ακόμα και την έκφραση νομίζω...πωπω θα τρελαθεί ο άντρας σου όταν έρθει με το καλό!!

Χθές ήρθαν τα βαφτιστικά μας, είναι πολύ-πολύ όμορφα!!! Πήρα και υλικά για να φτιάξω το βιβλίο των ευχών...αύριο θα πάμε πάλι Ηράκλειο να τελειώσω με τα της βάφτισης δλδ κουτί, λαμπάδα, μαρτυρικά...και την άλλη εβδομάδα έχουμε ντύσιμο μπέμπας, Νικόλα και μαμάς- ο μπαμπάς μας είναι καλυμμένος!!

Σήμερα φτιάχνω μοσχάρι για την μπεμπού, να δούμε θα το φάει???

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

πωπω κοριτσια ειμαι ενα πτωμα ορθιο

αφου ετσι μου ερχεται να κοιμηθω εδω οπως καθομαι στον καναπε

η μικρη δεν ηθελε να φαει , κοιμηθηκε σχεδον νηστικια... ελπιζω να μην εχουμε τιποτα περιεργα το βραδυ,... δεν μπορω ουτε να κουνηθω.

αντε καληνυχτες...

Μην ανησυχείς Γιωτούλα, δυο φορές μου το έκανε ο σκιουροΔημητράκης και κοιμήθηκε τις κανονικές του ώρες, απλά νηστικός. Δοκιμές κάνουν κι αυτά, μωρέ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια η δικιά πρώτη φορά φώναξε στις 5 σαν να έκλαιγε με λυγμούς και μετα μισή ώρα αυτό έκανε και μετα την πήρα στο κρεβάτι μας και κοιμήθηκε.Τι λέτε να έπαθε στον ΄ύπνο της τρόμαξα....

mz6Up2.png

Ναταλία .Ελίτα τι κουκλάκια είναι αυτα μου ερχεται να ερθω κι εγώ να παίξω ετσι ωραία που παίζουνε!!Ο Λουκάς-Αντρέας είναι οντως ίδιος ο μπαμπάς του συμφωνώ κι εγώ Ιωάννα.Αλλα νομίζω οτι και η Αγάπη είναι ίδια η μαμά της..

Σήμερα αν έχουμε κανέναν Στάυρο 'η Σταυρούλα χρόνια πολλά!

mz6Up2.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!!

Πάλι δεν κοιμηθήκαμε ... ανά 1 ώρα κλάμα της έπεφτε η πιπίλα και της την έβαζα και πάλι τα ίδια μέχρι που στις 4 την πήραμε στο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε όχι πάλι τελείως αλλά τουλαχ δεν σηκωνόμουνα...και στις 6 είπιε 200 μλ πάλι καλά γιατι τώρα τελευταία δεν μου πίνει αρκετο ..

Ρε κορίτσια δεν παλευεται το πρωινο ξύπνημα για την δουλεια.............. με τέτοια ωράρια ε?

Λέτε να είναι τα δοντάκια της??? τι να πω???? πάλι σέρνομαι

lX5Hp3.png

και εγω Σοφια ειμαι!!!! με βαλατε μεσα εεεε???

γιορταζω παρασκευη κ την επομενη βαφτιζω το παιδι μου! οπως καταλαβαινεται το εκανα ετσι για να μην μου μαζευτουν σπιτι παρασκευη...θα λεω σε ολους "θα σας δουμε αυριο!"

Συμπεθέρα μου Σοφούλα σε λένε????????????????????

Αχ το αγαπημένο μου όνομα!!!!!!!!!!!!!!! τυχαίο???? δεν νομίζω χχχχχχ

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!

Κοριτσια τι να πω για τα μωρακια σας?Ειναι ολα μικρα θαυματακια!!!Το ενα καλυτερο απο το αλλο!Δεν ξερω πιο να πρωτοκοιταξω!

Ελιτα και γω το ιδιο προβλημα εχω.Και οχι την νυχτα,γιατι κοιμουνται σερι μεχρι το πρωι,αλλα ολη την υπολοιπη μερα.Ο ενας ξυπναει τον αλλον με την μουρμουρα του και μετα κλαινε και οι δυο μαζι απο τα νευρα τους!Αλλα δυστυχως ενα δωματιο εχω τι να κανω

Σιλβη ονειρο θα ειδε μην ανησυχεις!

Σημερα κοριτσια θα κανω ενα τελευταιο πειραμα για να φανε φρουτα.Βρηκα γλυκοπατατες και λεω να κανω μια δοκιμη μαζι με φρουτα!

Παει με ολα τα φρουτα?Για πειτε οσες εχετε δωσει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Λεω να κανω καμια βολτιτσα σημερα στο factory outlet στο αεροδρομιο.Μπας και βρω κανενα φορμακι λεπτο μακρυμανικο για το βραδυ

Μου ξεσκεπαζονται συνεχεια και στο τελος θα κρυωσουν

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα σας γραφω και παω να την ξαναπεσω.

Ενα θα σας πω χτες τελικα την εβαλα να δει το Fantasia του disney κανοντας κουνια, αυτο με την κλασικη μουσικη που χορευουν τα φυτα , τα ζωα.Του 1940.Ε καποια στιγμη κοιμηθηκε.

Την πηρα οπως ηταν και την πηγα στο κεββατι της.

Αυτη η στιγμη ηταν 3μιση ωρα.

Οχι δεν νομιζω ναναι δοντια, ουτε σαλια εχει ουτε μασαει, απλα κανει δαχτυλοπιπιλα οπως παντα, δεν κλαει οταν την παρουμε αγκαλια , μας βλεπει ή κκαι οταν την εβαλα στην κουνια και εκλεισα τα φωτα παλι ησυχη ηταν και με το ντισνει μετα νανουριστικε τι να πω.Αν το ξανακανει σημερα θα την βαλω απο νωρις στην κουνια μπελλα να δω αν θα νανουριστει.Μπορει ναχε και βαρυστομαχια γιατι ειχε πιει και στηθος και μετα μπουκαλι.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Και γενικοτερα τι το ψαχνεις γυναικα δεν ειναι?Ο μικρος δεν εχει σαλεψει απο τις 10μιση χτες.Ηπιε το γαλα του τωρα και υπνο.ΓιΑυτο πηρε 1 κιλο σε ενα μηνα ενω η αλλη 500 γραμμαρια.Το τσεκαρα χτες.Σημερα εχουμε και κολυμβητηριο και γιατρο μετα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...