Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ ζήλεψα θέλω κι εγώ χριστουγεννιάτικο γάμο...στον επόμενο λέτε;;

μαζι σου!!:mrgreen:

..αυτο το μπαλονακι θα δωσω στα πιτσιρικια στην βαφτιση δωρακι (μαζι με τις μπομπο φυσικα) 50 παραγγειλα = 50ευρουλακια

post-24128-1482544044677_thumb.jpg

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Cate πολυ ομορφοι εισασταν.και πολυ ωραιες οι μπομπονιερες.Ο σκιουρακος σου σουπερ!!!

Υδροχοακι πολυ ομορφα μπαλονακια.

Κι εμεις σε δραση post-22755-14825440447386_thumb.jpg

post-22755-14825440448234_thumb.jpg

post-22755-14825440449071_thumb.jpgΑυτη ειναι αγαπημενη μου, προσπαθουν να αγγιξουν τα χερακια τους

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

καλε τι γραψατε παλι???

κουμπαρες εκει στα βορεια και εγω που ειμαι καπως πιο μακρια σας ακουσααααααα

ναταλακι εχεις δικιο αλλα δεν μπορει καποια θετικη πλευρα θα υπαρχει σ αυτο ε????

και μια χαρα την τακτοποιησε την μαμα ο ανδρας σου! μπραβο του!!

ειδα τις φωτος σας και ενα εχω να πω!! εχουμε τα ΠΙΟ ομορφα μωρα του καφε!!!!!!!!!!!!! δεν το συζητω!!!!! οσο για την νυφη μου τα λογια περιττα εχει μοιασει στην πεθερα το εχετε καταλαβει ε ???????? χαχαχα καλα απαιχτη γιωτα ! απλα απαιχτη !!!!!

kalhspera filenaditses mou

gyrisame kai emeis. exoume pleon onoma. h vaftisi mas htan fantastiki kai perasame telia. kala o papas htan apsogos kai o prigkipas to diaskedase an kai otan tou evaze ta mira mpike sto mataki tou ladi kai eklapse kai autos ligo. kala gia oses den exoun vaftisi akoma einai trelh sigkinisi. o antreoulis mou meta th vaftisi pinase toso poly pou efage dio merides faghto kai ithele kai triti alla den tou dwsa giati sto telos tha to ksernouse olo. tha sas valw photo molis ths exw.

na euxithw kai egw se osa koritsia vaftisan na tous zhsoun kai na einai panta xaroumena ta paidakia tous kai eutixismena:)

paw twra na sas diavasw kai tha epanelthw:)

kale ti na diavasw? posa grapsate pali? as kanei kapoia kamia periplipsi xaxa. den exw to kouragio me tosh kourasi.

ksexasa na sas pw o papas pou mas vaftise oti ekane mas ekane analisi giati to kanei kai mathame etsi gia to mistirio ths vaftisis. apisteutos se olous arese den to exw ksanadei auto to pragma. tha sas to analiso kai esas aurio giati tora eimai kourasmeni gia na skefto:)

Cate ανηκουμε και στην ιδια ενορία, εεεε?

Και ο πατερ Πολυκαρπος........

Οσο για τον αντρα σου, κατι θυμιζει στον δικο μου αλλα δεν ειναι και πολυ σιγουρος (ατιμο αλτσχαιμερ). Συναδελφος?

nG0fp2.png yu71p2.png

Cate ανηκουμε και στην ιδια ενορία, εεεε?

Και ο πατερ Πολυκαρπος........

Οσο για τον αντρα σου, κατι θυμιζει στον δικο μου αλλα δεν ειναι και πολυ σιγουρος (ατιμο αλτσχαιμερ). Συναδελφος?

Το γνωστό Αλτσχαιμερ των φαρμακοποιών.... χιχιχιχι

Μπα, Νατασάκι, μαθηματικός. Και τα φτιάξαμε όταν τελείωνα το μεταπτυχιακό, οπότε δεν είχε ανέβει ποτέ πάνω για να τον δει....

Η εκκλησία είναι δίπλα στο πατρικό μου. Ο παπά-Πολύκαρπος ήταν άψογος.

Διαφημίσεις

πωπω κοριτσια ειμαι ενα πτωμα ορθιο

αφου ετσι μου ερχεται να κοιμηθω εδω οπως καθομαι στον καναπε

η μικρη δεν ηθελε να φαει , κοιμηθηκε σχεδον νηστικια... ελπιζω να μην εχουμε τιποτα περιεργα το βραδυ,... δεν μπορω ουτε να κουνηθω.

αντε καληνυχτες...

mYQbp2.png

Καλησπερα.Τα καταφεραμε και κοιμηθηκαμε, μετα απο βολτα, κουνιες, ποδηλατο, τραμπαλα, παιχνιδι με τον Λουκα -Αντρεα, και τη Ματθιλδη, κινουμενα σχεδια και πολυ φαι!!!!!!Κοιμηθηκανε.

Τελικα δεν εκοψε σημερα τουρτα γιατι μας τη χαλασε η μαμα του που κατι ειχε κανονισει αλλα εμεις βρεθηκαμε οι κουμπαρες και εγινε χαμος.Βαζω φωτος σε λιγο.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσια help τι να κανω με τη μικρη ξυπνησε την αφησα να πλανταξει.Τι στηθος της δινω, τι γαλα , τιποτα,Κλαιει δε τσματαει.Τη σηκωσα και την εβαλα στην κουνια που κουνιεται μονη της χωρις να της δινω σημασια στο μεσα δωματιο με σβηστο φως.Ελεος καθε βραδυ μου κανει το ιδιο.Κοιμαται 40 λεπτα και ξυπναει και ο αδερφος της κοιμαται σαν πουλακι.

Νομιζω πως πρεπει να την μετακομισω σε δικο της δωματιο και να την αφηνω να κλαιει οσο θελει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...