Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

H elita με λέει οτι με ακούει που ουρλιάζω, τι να κάνω που μένουμε δίπλα???? Πρέπει να με ακούσουν και οι φίλες Θεσσαλονικές!!!!!!!

Καλά και εγώ απο βοήθεια... Άλλο τίποτα... Ευτυχώς πήρε ο άντρας μου την πεθερά τηλέφωνο και την έκραξε και τώρα το έπαιζε αρνάκι που της είπα να κρατήσει τον μικρό!!!!!! χαχαχαχα! Και ο Άγιος φοβέρα θέλει!!!!!!

Ελιτάκι υπομονή, τρεις μέρες είναι τα σόγια μετά θα είστε freeeeeeee!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε υδροχοακι χρονια πολλα και σε σενα.Εγω θελω να παω και στην αγια Σοφια στον Πειραια να ανψω ενα κερακι.Σας ειπα ειχα κανει ταμα για την μοσχοαναθερεμενη μου, η οποια τωρα κοιμαται του καλου καιρου!!!!!!!!

Εχω μια στιβα ασιδερωτα, να τα αφησω για την πεθερα μου?Πολυ πραμα, αλλα ειναι και των μωρων ρουχα και τα χρειαζομαι δε μπορουν να περιμενουν.Ασε που μολις εβαλα κι αλλο πληντυριο.Σαυτο το σπιτι δεν τελειωνουν ποτε.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μωρε ας τα καναν κι εμενα κι ας τα καναν οπως θελαν χιιχχ.Ναρθει ρε παιδι μου ενας να μου πει, να σου καθαρισω τα μπαλκονια?χιχιχι!!!!!!Να σου σιδερωσω τα ρουχα?Που και η αδερφη μου οταν ερχεται την κηνυγαω να παρει ενα πιατο να φαει το μπισκοτο που μου γεμιζει ψιχουλα!!!!!Η κανεις που δεν κανεις σεβασου πως ειμαι μανουλα με δυο παιδια και προσπαθησε να μη μου λερωνεις οσο γινεται γιατι με βαζεις σε μπελαδες.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Ειπα της Ναταλιας να ερθει εδω να ουρλιαξουμε μαζι και να κοψουμε μια τουρτιτσα για το Χριστοφορο πιο μετα!!!!Ε να γνωριστουνε και τα πιτσιρικια!!!!!Σημερα μαζι με το ανοιγμα των σχολειων εχει τα γενεθλεια του και πηγε πρωτη δημοτικου, το καημενακι!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Πάρος εγώ που είμαι πιο άκρη από όλες μόλις σε άκουσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Νομίζω το δεύτερο αααααααααααααα ΄ήταν πολύ δυνατό και δεν θα χρειστείς άλλο!!!

Ελα θα βαφτίσουμε την ίδια μέρα και σκέψου θα έχουμε χριστουγεννιάτικα θέματα!!Αι βασίλη! Τούρτες! Μπότες με δώρα !Λαμπάκια! χιόνι! Αστεράκια!Μελομακάρονα! κουραμπιέδες!

Νοιώθεις καλύτερα;;;

mz6Up2.png

Ελίτα υπομονή με τις επισκέψεις ξέρετε εγώ είμαι η πρώτη που βρίζω οταν κουβαλιέται η πεθερά μου καθε τρεις και λίγο και κάθεται με τον πεθερό μου και την κόρη της και περιμένουν να ταίσω το παιδί και να μαγειρέψω για αυτούς να φάνε να πλύνω τα πιάτα και από βοήθεια τι να σας πω ...πως κρατιέμαι καθε φορά και δεν γίνετε νεο βιετνάμ απορώ.............

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

εμένα μια φορά ήρθε η πεθερά για σίδερο λεχώνα ήμουν και δεν άντεξα 2 ώρες ένα πλυντήριο, σιδέρωνε και τα κορδόνια από τις πυζάμες μου έλεος...ξημερώσαμε...

αχ ζήλεψα θέλω κι εγώ χριστουγεννιάτικο γάμο...στον επόμενο λέτε;;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...