Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Κοριτσακια ποσα γραψατε καλε!!!!!!Δεν προλαβαινω να σας διαβασω.Και εχω και αλλα τοσα να πω!!!!!

Ψηφιζω κοκκινο με ασπρο!!!!!!!!Τρελαινομαι μαρεσει παρα πολυ!!!!!!

Σαν καθαροαιμο κριαρακι τερλαινομαι για κοκκινο!!!!!

Κοριτσια μπουσουλαμε κανονικα και με τη Νικη.

Επισης σημερα εχει γενεθλεια ο Χριστοφορος ο γιος του αντρα μου.

Επισης αυτη την εβδομαδα θαρθουν οι γονεις μου με εναν θειο μου που πρεπει να κανει κατι εξετασεις γιατι εχει επιληψια και μου παν αν μπορουν να μεινουν εδω για ενα βραδυ.Ενω στην αρχη λεγαν να πανε σε ξενοδοχειο και να μεινει μονο η μανα μου εδω να δει τα μικρα.Οπως και ναχει ενταξει αλοιμονο τι να πεις μην ερχεστε?Απλα σκεφτομαι πως πρεπει μετα να πλενω σεντονια και σιδερο και εχουμε και χαλασμενη τη μια λεκανη στην τουαλετα και γενικα ειναι λιγο αναστατωση.Επειτα εχω τη μανα μου που λεει α την Τεταρτη θαρθω πρωι πρωι δεν πιστευω να κοιμαστε.

Σορυ πουχω τη μπεμπα να κοιματι μετα τις 12 και με ξενυχταει και με ξυπναει καθε βραδυ και δεν κλεινω ματι.

Ε δε γκρινιαζω αλλα μια ταλαιπωρια για μενα θαναι γιατι βγαινουμε απο το προγραμμα μας και δεν ειναι οτι αν ερθει η μανα μου κανει και καμοια δουλεια.Απο τοτε που εκανε εγχειρηση κοπηκαν αυτα, κουραζεται και την πεφτει για υπνο φυσικα το μεσημερι που εμενα τα μικρα κανουν παρτυ.

Την Πεμπτη θα φυγουν και μετα θαρθει η πεθερα μου για να κατσει λιγο με τα μικρα για να κανουμε προβα για την παρασκευη που θα μεινει μαζι τους οταν θα παμε στο τραπεζι του γαμου.Αλλο αγχος και αυτο!!!!!!

Και γενικα εχω φρικαρει οσο σκεφτομαι αυτη τη βδομαδα.Και θελω να φτιαξω νυχια και μαλλια!!!!!!αααααααααα

Α και χτες πειραξα ενα μπιμπικι στο μαγουλο και ξυπνησα σημερα με ενα μεγαλο κοκκινο σημαδι στο μαγουλο.Ευτυχως που δεν ειμαι νυφη χαχαχχα!!!!1

PN8Qp2.png

csXep2.png

νομιζω το χειροτερο ειναι γι'αυτον που περιμενε να ερθει και τελικα παλι μεσα θα ειναι....

ειναι ο αδερφος της μαμα μου ναυτικος και ξερω την κωλοδουλεια τους...

ελιτα χαλαρωσε και εσυ καλε... μου φαινεται δεν σας θελει τις κουμπαρες!!!!

mYQbp2.png

Αχ Σοφιτσα ωραιο ονομα!!!!!!

Να σου ζησει Ελεονωρα!!!!!

Κυβελη και καρδουλα να τους χαιρεστε!!!!!!!

Εχουμε πολλες εορταζουσες την Παρασκευη ε?Δυο Σοφιες, μια Αγαπη.Ε και εμενα Ελπιδα αλλα μου πε ο αντρας μου πως επειδη δεν εχει βαφτιστει δε γιορταζει.Ναι αλλα αν την βαφτιζαμε δηλαδη 3 χρονων.δε θα γιορταζε το παιδακι, τι σημασια εχει.Αφου της φωναζουμε το ονομα κι απο τη στιγμη που αποφασισαμε πως θα την λενε?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Ναι ξερω τα λεγαμε, τωρα με την κουμπαρα, μου πε και τα δικα της.Ασε χειροτερα απο μενα!!!!Γενικα και οι δυο απο πεθερες και μανες και βοηθεια ψωνισαμε απο σβερκο.

Εμενα βοηθαει η πεθερα μου αλλα εχει και τον πεθερο μου που δε μπορει να τον αφησει γιατι εχει ζαχαρο και αν αρχισει να τρωει μπορει να του ανεβει και να παθει τιποτα.Οποτε τον παιρνει μαζι και εχει να κηνυγαει και αυτον, μην ψαχνει το ψυγειο, μην αναψει τσιγαρο στο σπιτι.Ειναι σαν μικρο παιδι.

Βεβαια τωρα επειδη αυτη φιλοξενει εναν ξαδερφο του αντρα μου πουχει ερθει απο Αυστραλια και μενει απλα στο σπιτι της ειπαμε να τον αφησει κει τον πεθερο και να τον προσεχει ο ξαδερφος γιατι της λεει ο αντρας μου:Δεν ειναι λιγο κουραστικος ο μπαμπας!!!!!Τι να κανουμε βρε κοριτσια ασε.Ουτε μιση μερα δε θα λειψουμε και υπαρχει προβλημα.Απορω πως θα καταφερουμε να παμε και Βαρκελωνη τον Μαρτη που εχουμε κλεισει.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ελιτα δεν σε φοβαμαι!! Εισαι θηριο !!!

Σου ειπα? Παραγγειλα το ΤΑΙΣΕ ΜΕ με επηρεασες μαγειρικα.. θα μου το φερει ο Ελευθερουδακης κ περιμενω! γιατι τελικα οι παιδιατροι ειναι εντελως ασχετοι σχετικα με την διατροφή! ουτε μεταξυ τους δεν συμφωνουν!

Παρος ουρλιαξε να ξεσπασεις!! εγω θα ειχα σπασει και τιποτα!! ΥΠΟΜΟΝΗ δεν μπορεις να κανεις κατι!!!! Ψαξε με περισσοτερο ενθουσιασμο για το ταξιδι!

Ελεονωρα οχι δεν τα εφτιαξα μονη μου..τα εκανε μια κοπελα που γνωριζω οπως κ το βιβλιο ευχων..μπομπο εφτιαξα μονη (ψιλοαποτυχια μου φαινονται) αλλα δεν πειραζει!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

και εγω Σοφια ειμαι!!!! με βαλατε μεσα εεεε???

γιορταζω παρασκευη κ την επομενη βαφτιζω το παιδι μου! οπως καταλαβαινεται το εκανα ετσι για να μην μου μαζευτουν σπιτι παρασκευη...θα λεω σε ολους "θα σας δουμε αυριο!"

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

ουτε και εγω ζηταω βοηθεια

ο αντρας μου με λεει ξεροκεφαλη αλλα οταν καποιος ερχεται για βοηθεια μου το βγαζει ξυνο, επειδη βοηθας δηλαδη πρεπει να κρινεις και συνεχεια? γιατι αυτο ετσι και το αλλο αλλιως?? ααα δεν μπορω κοριτσια εχω και τα νευρα μου και θα πω καμια κουβεντα και δεν θελω

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...