Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και μενα μου αρεσει πολυ η ιδεα σου υδροχοακι!Και το ασπρο-ασημι πολυ προτοτυπο

οντως!

Σιλβη αυτες οι αγκαλιτσες και με τους δυο μαζι ειναι ολα τα λεφτα!

Κλειω μου μαλλον και μενα ειναι λιγο ψωνια!Μολις δουν καμερα στηνονται!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειαααααααα

Μπηκα και εγω να δω τι κανετε και εχετε γραψει τοοσες σελιδες που δεν σας προλαβαινω !!

ΚΑΡΔΟΥΛΑ και ΕΛΕΟΝΩΡΑ να σας ζησουν τα παιδακια σας !! καλε η καρδουλα που εινια ? να μας πει κανενα νεακι απο την βαπτιση ???

ολγααααααα τα μωχ! ρα ειναι τελεια !! και τι ματια ειναι αυτα καλε ??/ ωχ! θα καψουν πολλες καρδιες αυτα !! τρεμε συμπεθερα της

εμεις καλα ειμαστε αν εξαιρεσετε το χθεσινοβραδυνο που αποφασισε να κανει την κουκουβαγια μεχρι τις 2 σχεδον !! εγω να κλεινουν τα ματια κ το σκαθαρι να θελει να παιξει!! εχθες διαπιστωσα ποσες αντοχες εχει τελικα η δολια μανα !! και ειμαστε ακομα στην αρχη ε ??? κατα τ αλλα μπουσουλαει σ οοολο το σπιτι ομως και θελει ολο να στεκεται ορθιος!!!!!!

καλα να σας πω πως η νατασα ειναι επισης super ανθρωπος !!! καμια σχεση με μαμα που εχει γεννησει προσφατα και η μικρη της ειναι αψογηηηηη!!!!!!!! και με πολυ σουπερ ονοματακι!!! καλα και ο μπαμπας καλος εινια χιχι να μην παραπονιεται !!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ παλι καλα να λες που η κορουλα της νατασας μας πεφτει λιγο μεγαλη αλλιως θα σας ελεγα εγω που μας ψηνεται στο ταψι χιχιιχ

τελικα μου λες τι γινεται καθε φορα που θες να πας καπου γιατι αποφασιζουν να κανουν απεργια οι βυτιοφοροι ???? τυχαιο ???

Θαυμα, θαυμα!!!

Φαγαμε την φρουτοκρεμα σε πεντε λεπτα!! ουτε λερωσαμε , ουτε τιποτα!!

θα ψαξω στο εορτολογιο να δω πια αγια γιορταζει σημερα να της αναψω κερακι!!!

mYQbp2.png

τελικα μου λες τι γινεται καθε φορα που θες να πας καπου γιατι αποφασιζουν να κανουν απεργια οι βυτιοφοροι ???? τυχαιο ???

τυχαιο?????

δεν νομιζω .....

γμτ η γκαντεμια μου δεν λεγεται, λεμε..... :twisted: :twisted: :twisted:

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

εβαλα και εγω νεες φωτος....

να μας δειτε που καθομαστε μονες μας χωρις βοηθεια, αλλα και που κοιμομαστε ορθιες... χιχι... την εβαλα μια μερα στο καροτσι και αποκοιμηθηκε χαχα

mYQbp2.png

εβαλα και εγω νεες φωτος....

να μας δειτε που καθομαστε μονες μας χωρις βοηθεια, αλλα και που κοιμομαστε ορθιες... χιχι... την εβαλα μια μερα στο καροτσι και αποκοιμηθηκε χαχα

Εγώ Γιωτούλα πώς θα σας δώ??????????? χχχχχχ

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμάς!!!!!!!

Πολύ όρεξη βλέπω Δευτεριάτικα!!!!!!

Που έχουμε την λίστα με τις βαπτίσεις???????

Εμείς πάμε για 12/12... Είπαν στον άντρα μου να κάτσει στην επισκευή που είναι για τέλος Οκτωβρίου και έχω γίνει κουρέλι ρε γ@μ*τ*... Εκεί που θα ερχόταν σε ένα μήνα θα έρθει σε 2... Μέχρι τις 25 θα πάω και στο πλοίο να καθίσω κανένα 20ήμερο αν και δεν τρελαίνομαι με την ιδέα.. Το ταξίδι μας μεταφέρεται για Ιανουάριο και γενικότερα, θέλω να ΟΥΡΛΙΑΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...