Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και πιστευω οτι χριστουγεννιατικα φανταζεσαι οτι θα τον πληρωσεις παραπανω τον στολισμο ετσι?

Εγω παντρευτηκα του 14/2 και αν διαλεγα κοκκινο στολισμο ηταν τα διπλα λεφτα.Εκανα φουξια και πηγε λιγο παραπανω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και πιστευω οτι χριστουγεννιατικα φανταζεσαι οτι θα τον πληρωσεις παραπανω τον στολισμο ετσι?

Εγω παντρευτηκα του 14/2 και αν διαλεγα κοκκινο στολισμο ηταν τα διπλα λεφτα.Εκανα φουξια και πηγε λιγο παραπανω

ελα ρε δεν το πιστεύω

εγώ είχα κόκκινες και πορτοκαλί ζέρμπερες που είναι φτηνά λουλούδια σχετικά

i1lzp2.png

πόσα λεφτά;; θελεις υπερπαραγωγή με χρονόμετρα κτλ η απλό;

Λέω να δώσω 300-400 για τον καθένα .Τι λέΣ πολλά ή λίγα;Για υπερπαραγωγή και τέτοια δεν ξέρω απλα μόνο οτι θέλουν να είναι σπορ όχι τα κλασικά μεγαλίστικα.

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

ναι ναι και οταν το ακουσα φρικαρα!

Λογω ημερας πιο ακριβος ο στολισμος

Δεν πρόκειται θα τους κάνω από τώρα συμφωνία κια αν θέλουν ακου διπλά λεφτά .....ουκ αν λάβεις παρα του μη έχοντος....!!!

mz6Up2.png

Καλημέρα κορίτσια . Επιτέλους κοιμήθηκα το βραδυ . Ξυπνησε μια φορα και την θηλασα βεβαια για καμια ωρα μεχρι να κοιμηθει , αλλα οκ . Ελπιζω να μην μου ξανακανει τα ιδια , γιατι και πριν λιγο καιρο παλι ξυπναγε καθε μια ωρα για λιγες μερες και παλι εφτιαξε ο υπνος για λιγες μερες . Γκρρρρρρρ .

mummy μην αγχωνεσαι με τα κιλα . Και εγω εχω +9 απο την εγκυμοσύνη και εχω και τον αντρα μου να γκρινιαζει , που δεν χανω . Αλλα αν θηλαζεις , δυσκολα τα χανεις ....... Θα τα χάσουμε μετά πιστεύω και ελπιζω .

Να μας ζησουν και οι νεοφωτιστοι .

Το να μην κάνεις εμβόλια στα παιδιά σου είναι κοινωνική αναλγησία, υδροχοάκι μου. Πέρα από την προσωπική προστασία, τα εμβόλια παρέχουν μια ασπίδα, ένα τείχος στο γενικό πληθυσμό. Δε θα ήθελα να ξαναδώ την ευλογιά να ξαναγυρίζει (που ξαναγύρισε....) ή την πολυομυελίτιδα. Τώρα, άμα δε γουστάρεις να κάνεις εμβόλιο γαστρεντερίτιδας, μην κάνεις. Καμία αντίρρηση.

Τί διάβασες Σοφάκι για το engerix? Εμείς θα το κάνουμε αυτό το μήνα.

Κατερίνα συμφωνω . Ομως εκτος απο το ''κανω τα εμβολια'' και ''δεν κανω τα εμβολια'' , υπάρχει και αλλη λυση . Το να πας σε ομοιοπαθητικο παιδιατρο και να τα κανεις μεν , αλλα σε διαφορετικους χρονους . (Βεβαια που να βρεις καλο ομοιοπαθητικο παιδιατρο και πως μπορεις να τον εμπιστευτεις , αφου και αυτος ενας ανθρωπος ειναι και μπορει να κανει λαθος .) Οχι οτι το κανω , δεν εχω χρονο να το σκεφτω καν , αλλα δεν θεωρω οτι ειναι κοινωνικη αναλγησια οσοι το κανουν .

Μια φιλη μαλιστα εκανε το αλλο , ξεκινησε τα εμβολια απο την ηλικία των 6μηνων . Αλλα πρεπει να εισαι πολυ ψαγμενος για να μην ακολουθήσεις την γενική οδηγια και δεν το ρισκαρω . Ισως για το ΜΜΡ να συζητήσω με την παιδιατρο , μηπως της το κανω αργοτερα .

σιλβη μου αρεσει η ιδεα να κρεμασεις ολες τις μπομπο σε ενα μεγαλο χριστ/κο δεντρο..οσο για χρωμα θα διαλεγα ασημι κ το λευκο του χιονιου που λαμπυριζει κατι σαν λευκοχρυσο!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Λέω να δώσω 300-400 για τον καθένα .Τι λέΣ πολλά ή λίγα;Για υπερπαραγωγή και τέτοια δεν ξέρω απλα μόνο οτι θέλουν να είναι σπορ όχι τα κλασικά μεγαλίστικα.

καλα ειναι κι εμείς δώσαμε τόσα περίπου 400 στο γαμο και 350 στη βαπτιση

δες longine αρμανι calvin klein

i1lzp2.png

σιλβη μου αρεσει η ιδεα να κρεμασεις ολες τις μπομπο σε ενα μεγαλο χριστ/κο δεντρο..οσο για χρωμα θα διαλεγα ασημι κ το λευκο του χιονιου που λαμπυριζει κατι σαν λευκοχρυσο!

τέλεια ιδέα!!!!!!!!!

i1lzp2.png

Ολγα κουκλια τα ζουζουνια σου !!! Να τα χαιρεσαι !!!!

Εμενα μολις με δει με την καμερα , ερχεται καταπανω μου να την πιασει . Καλα , οχι μονο με την καμερα , αλλα με οτι κρατάει η μαμά . Ουτε βιβλίο δεν μπορω να διαβάσω διπλα της και να παιζει ησυχα σαν καλο κοριτσάκι . :)

ολγα μεγαλώσατε κι άλλο!!!! και τα δυο κουκλιά αλλά πεθαίνω για νικολα στο χω πει

μαλλον ο στολισμός είναι πιο ακριβός γιατί οι έμποροι πουλάνε πιο ακριβά τα κόκκινα επειδή ήταν του αγ. βαλεντίνου

i1lzp2.png

Ολγα κουκλια τα ζουζουνια σου !!! Να τα χαιρεσαι !!!!

Εμενα μολις με δει με την καμερα , ερχεται καταπανω μου να την πιασει . Καλα , οχι μονο με την καμερα , αλλα με οτι κρατάει η μαμά . Ουτε βιβλίο δεν μπορω να διαβάσω διπλα της και να παιζει ησυχα σαν καλο κοριτσάκι . :)

κρεμασμένος στο λαπ τοπ ειναι τώρα

αθάνατο το τοσίμπα μου τα βγαλε τα λεφτά του!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...