Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!! + ΣΟΦΙΑ ειναι το ονομάς μας πια!!!!!!!!!!!

Όλα πήγαν πολύ καλά και μας βοήθησε και ο καιρός!!!!

Φωτογραφίες τέλειες με όλους + με όλα τα μωράκια τους!!

Το μωράκι μου μια κουκλιτσα δεν ακούστηκε καθόλου αφού όλοι μου έλεγαν καλά την εκπαίδευσες???? γιατί τους έλεγα ότι θα έκλαιγε... ο παπάς όχι απλά την πρόσεξε τι σας πω... την είδε και μινιον όπως ήταν και την πρόσεξε πάρα πολύ σε όλη την διαδικασία .. κλάμα της δεν ακούστηκε όλο γελούσε ή αγαπούλα μου!!! βέβαια στις χαιρετούρες κοιμόταν δεν κρατιόταν αλλά στο κέντρο μετά μια χαρά ακμαιότατη!!!!!!!!!!

Αχ κορίτσια μου έφυγε ένα βάρος!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! Με το καλό και στα υπόλοιπα μπεμπάκια!!!!!!!!

Γιωτούλα + Κυβέλη να μας ζήσουν πάντοτε γερά και ευτυχισμένα!!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------------------------------

Σήμερα βέβαια είμαι ένα πτώμα αλλά είμαι πολύ πιο ξαλαφρωμένη..

από δώρα αφήστε το τι αλλαγές έχω.......... τρελές!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοπελες

Ελεωνορα και Καρδουλα να σας ζησουν τα παιδακια σας....

Εμενα η κορη με κανει οτι θελει αχ τι θα κανω προσπαθω να τη βαλω στο καροτσι να τη παιρνει ο υπνος γιατι με χει ξεχεριασει και με κοιταει στα ματια με παραπονο και τη παιρνω αγκαλια παλι... βριστε με να ισιωσω!πρεπει να μαθει να κοιματε εστω στο καροτσι γιατι τη βλεπω να μπλανταζει στο κλαμα με τη νταντα, που σιγα μη της κανει τα χατηρια!!!

Κατερινουλα κουκλα η μικρουλιτσα σου και χρονια πολλλαααα για τα μηνογενεθλια σας!

εμενα κοριτσια ολο θελει να φυγει απ΄την αγκαλια που θα πας μαρη λεω! το κακο ειναι οτι μας ειπε ο ορθοπεδικος να μην τη βαλουμε στη στρατα αλλιως θα την ειχα βαλει ηδη!!!

Γιωτα χρονια πολλλλλααααα...

Σιλβυ αντε κυνηγατην οτι θα κανουμε ολες σε λιγο δηλαδη...

Ενα -ενα μου ρχονται στο μυαλο!!

Τι θα μαγειρεψετε σημερα?εγω λεω κοτοπουλο στο φουρνο με κριθαρακι!

παω να κανω καμια δουλεια φιλαικια πολλααααα!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Να σου ζήσει Έλενα!!!!!!!!!!!!! Να είναι γερή και καλοφωτισμένη!!!!!!

Καλό κουράγιο με τις αλλαγές ;)

Σε ευχαριστώ Σοφούλα!!!!

Πολλές αλλαγές όντως αλλά τουλαχ θα βγάλουμε τα ρούχα του χειμώνα ε????? χχχ

Δεν σας έιπα έχασα 1 κιλό ακόμα με το τρέξιμο.... αρα είμαι +3 ακόμα

Δεν το πίστευα.. + χωρίς δίαιτα απλά πολύ τρέξιμο+δουλειά....

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ σήμερα επειδή σέρνομαι θα μαγειρέψει η μανούλα μου μάλλον σουφλέδάκι με μπεσαμέλ+ταλιατέλες.......... πώπω πείνασα... ε σήμερα θα φάω και απόάύριο πάλι στο πρόγραμμα ...

lX5Hp3.png

Έλενα να σου ζήσει η Σοφούλα σου!!!Γεωργία σας είπε όχι στράτα ε;Εγώ σήμερα θα τον ρωτήσω αλλα δεν παλεύεται αλλιώς με ξεπάτωσε ..συν του οτι ολη μέρα είμαι με την σκούπα γιατι ετσι που αλωνίζει τα πάντα κολλάνε πάνω της και αν βρει κατι μικρό παέι να το φάει!!

Κορίτσια εμείς κλέισαμε γαμο και βάφτιση 12 Δεκεμβρίου και ξέφτηκα το θέμα να είναι χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο κια για χρώμα μου είπαν ιδέες ασπρο -κόκκινο ή άσπρο του πάγου -ασημί -μπλέ ή τα κλασσικα των χριστουγέννων κόκκινο-πράσινο κλπ. Εσείς έχετε πολύ καλές ιδέες πείτε καμιά να αρχίσω κι εγώ σιγά σιγά να κλείνω προς κατι.Α και κατι άλλο οι κουμπάροι μου και οι δυο κατέληξαν οτι για δώρο θέλουν ρολόι αλλα δεν έχω ιδέα ξέρετε τι παίζει από μάρκες χρήματα κλπ. που να ψάξω για καλές τιμές;

mz6Up2.png

Έλενα να σου ζήσει η Σοφούλα σου!!!Γεωργία σας είπε όχι στράτα ε;Εγώ σήμερα θα τον ρωτήσω αλλα δεν παλεύεται αλλιώς με ξεπάτωσε ..συν του οτι ολη μέρα είμαι με την σκούπα γιατι ετσι που αλωνίζει τα πάντα κολλάνε πάνω της και αν βρει κατι μικρό παέι να το φάει!!

Κορίτσια εμείς κλέισαμε γαμο και βάφτιση 12 Δεκεμβρίου και ξέφτηκα το θέμα να είναι χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο κια για χρώμα μου είπαν ιδέες ασπρο -κόκκινο ή άσπρο του πάγου -ασημί -μπλέ ή τα κλασσικα των χριστουγέννων κόκκινο-πράσινο κλπ. Εσείς έχετε πολύ καλές ιδέες πείτε καμιά να αρχίσω κι εγώ σιγά σιγά να κλείνω προς κατι.Α και κατι άλλο οι κουμπάροι μου και οι δυο κατέληξαν οτι για δώρο θέλουν ρολόι αλλα δεν έχω ιδέα ξέρετε τι παίζει από μάρκες χρήματα κλπ. που να ψάξω για καλές τιμές;

εγω θα διαλεγα ασπρο + ασημι πιο σικ μου φαινεται !

Αχ τι θα κανω ναι μας ειπε οχι στρατα δε καθεται τη κυνηγαω στο διλπο κρεββατι περα δωθε στο καροτσι παντα δμενη κανει τουμπες βαρελακι και το βατραχακι ασε

Ευτυυχωωωωωωωωωωωως που καθεται στο παρκο με τα παιχνιδαια της πολυυυυ ωρα, σ΄ευχαριστω θεε μου, αλλιως δε τη παλευα αλλα να με βλεπει, αν δε με βλεπει δε κλαιει ,ουρλιαζει ααααααααααααααα μαμμμμμμμμααααααααα, η τσουραπω!!!!!!

τωρα που θα παω για δουλεια τη παιρνω πιο πολυ αγκαλι να παιξουμε εν το μεταξυ θα μου λειψει και προσπαθω να τη χορτασω λιγο παραπανο (ψυχοφαρμακα η μααανααααα!!!!)

Σου πηρε πολυ να συνηθισεις εσυ???

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

σιλβή κουράγιοοοοο

κι εμένα μου αρέσει το κόκκινο, το χα κι εγώ αλλά επειδή δεν παντρεύτηκα χριστούγεννα το σπασα με λίγο πορτοκαλί

για ρολόγια θα δεις εκεί στη γειτονιά σου και μετά ψάξε στο ιντερνετ για καλύτερες τιμές.

αντε περιμένουμε να κατεβείτε θεσσαλονίκη για ψώνια!!

i1lzp2.png

κατακκοκινο στολισμο ειχε η αδερφη μου στο γαμο της οντως ειναι πολυ εντυπωσιακος

αναλογα τι αρεσει στο καθενα!!!

Εγω στο δικο μου γαμο ειχα παλ χρωματα και γενικα δε μ΄αρεσει το εντονο!

παω να απλωσω παλι μπουγαδα!!!!! ρε που παμε ....(Σαπφω Νοταρα)

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλέ συμφωνήστε σε ένα χρώμα να με ξεμπερδέψετε!!χαχα!Για τα ρολόγια ξέρει καμία ούτε ποιες είναι καλές μάρκες ξέρω!ασχετη εντελώς είμαι αντε πείτε αν ξέρετε.

mz6Up2.png

Καλέ συμφωνήστε σε ένα χρώμα να με ξεμπερδέψετε!!χαχα!Για τα ρολόγια ξέρει καμία ούτε ποιες είναι καλές μάρκες ξέρω!ασχετη εντελώς είμαι αντε πείτε αν ξέρετε.

πόσα λεφτά;; θελεις υπερπαραγωγή με χρονόμετρα κτλ η απλό;

i1lzp2.png

Σιλβη μου και εγω λεω κατι αναμεσα σε κοκκινο και ασημι...γιατι και το πολυ κοκκινο βρε κοριτσια καπως μου κανει... ψαξε και λιγο στο ιντερνετ θα παρεις πολλες ιδεες.. βαλε στο google χριστουγεννιατικος στολισμος γαμου και θα σου βγαλει σελιδες να ψαχνεις απο τωρα μεχρι τοτε χιχι

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...