Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

cate μια χαρα σου τρωει!!!200αρια ειναι πολυ καλα! και αφου θηλαζει τελεια!

Εαν εξαιρέσεις τη χορτόσουπα... Δεν τη θέλει, δεν τη θέλει. 5 κουταλιές με ατελείωτο ζόρι και τραγούδι

Εμένα το διπλασίασε από 3 μηνών, δεν ήταν και δύσκολο γιατί τον πήρα 2800 από το μαιευτήριο, κι εκτοτε.... Άσ'τα

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;

Με τις ετοιμασίες δεν έχω προλάβει καθόλου να μπω να σας διαβάσω, αν και σας σκέφτομαι!!! Τι κάνετε; Τα μπεμπάκια;;;Να σας ζήσουν οι νεοφώτιστοι!!! Πως αντιδρασαν;

Μένουν 14 μέρες για τα μυστήρια και εχω ακόμα ενα κάρο πράγματα να κάνω!!! Περιττό να σας πω ποσο πολυ το μετάνιωσα που κάνω τα πάντα μόνη μου!!! Βοήθεια απο πουθενά!!! Εχω το Μαρινάκι μου διπλα μου στον καναπέ (γιατι μονη της δεν κάθεται, ουτε κοιμαται την ημέρα), την παίζω συνέχεια με τα παιχνιδάκια της και διπλα παλευω να φτιάξω μπομπονιέρες, δεσιμο πετσετών, νυφικό, παρανυφάκι κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ...... Αυτη φυσικα καποια στιγμή θέλει να αρπάξει αυτα που κανω εγω.. σταματάω,, παιζουμε.. και ου το καθεξης!!!!!!!

Εχουμε αρχίσει τις φρουτοκρεμμες.. τα πάμε λιγο καλυτερα τώρα.. τρώμε γυρω στα 50-60γρμ.. Κάνω υπομονή και το παλευω.. βλέπω πως κάθε μερα στρώνουμε ολο και περισσότερο.. Τρωμε και σουπιτσες.. ειμαστε κρεατοφάγοι!!!!!!

Η παιδιατρος επιμένει να της δωσω πορτοκάλι, αλλα εγω δεν θα το κανω αν δεν παει 11 μηνων. Εχω διαβάσει πως ευθύνεται για πολλες αλλεργιες!!!

Προς το παρον τρώμε μήλο, αχλάδι, μπανάνα, ακτινίδιο, πεπόνι, καρπουζι, καροτο, πατατα, κολοκύρι, κουνουπίδι, φασολάκια, κοτόπουλο και μοσχάρι!!

Εσεις τι τρώτε; Τι ποσότητες τρώνε τα ζουζουνια σας; Βγαίνουν συγχρονως και τα δυο πανω δοντάκια μας και εχουμε κλάμματα και οδυρμους ξανα!!! Επίσης με τις ετοιμασίες, τους φιλοξενουμενος και τα ταξίδια εχει βγει απο το στοιχειωδη προγραμματακι που ειχαμε!!! Εχουμε αρχίσει ξανά να μην κοιμόμαστε την ημέρα!!! 3 εικοσάλεπτα με μεγάλη δυσκολία, εξάωρο το βράδυ!! Και δυστηχώς εχει σταματήσει να κοιμάται μόνη της!!! Την κοιμίζω αγκαλιά ή στο κρεββάτι μας και την παω στην κουνια της!!! Περιμένω να τελειωσουμε με τον γαμοβαπτιση για να την βάλω στο προγραμμα!!!!! Εχουμε αρχισει να μπουσουλάμε και εμπρος τώρα, αν και ακομα αγαπάμε περισσότερο την οπισθεν!!!!!! Απο το μπουσουλημα εμαθε και καθεται μονη της στον κώλο, κατεβάσαμε την κουνια γιατι καποιες φορες κατάφερε να σηκωθει το ατιμο το παιδι!! Και οταν της κρατάμε τα χεράκια αλλάζει βηματάκιααα με μια χαραααα!!! Με τον μπαμπα της διανύουν ολο τον διάδρομο με τα πόδια, οσο κι αν διαφωνώ!!!! Σήμερα ειπε και το "δ" και "μαμ" για πρώτη φορα!!!!!!!

Μπορει καποια να μου πει απο τι αποτελειτε το πακέτο της βάπτισης; Εχω την αίσθηση πως κάτι μου λειπει, αλλα δεν μπορω να καταλάβω τι ειναι αυτο!!!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημέρα σε όλες και ιδιαίτερα στη Μαρία που είχαμε καιρό να την ακούσουμε!!!

Λοιπόν, πακέτο βάφτισης:

Βαφτιστικά ρούχα

Εσώρουχα

Παπούτσια

Καλτσάκια

Λαδόπανα- 2 πετσέτες, 1 σεντονάκι

Λαδικά- μπουκαλάκι λάδι, σαπούνι, 3 κεράκια για την κολυμπήθρα

Μαρτυρικά

Σταυρός

Δεύτερα ρούχα- προαιρετικόν!

Λαμπάδα

Κουτί βάπτισης

Στολισμός κολυμπήθρας- προαιρετικόν επίσης!

Βάλτε μέσα στο κουτί κάτω- κάτω μωρομάντηλα και πάνα για να μην ψάχνετε στη τσάντα και μια χτενούλα για να χτενίσετε τα μαλλάκια και πιπίλα με πιάστρα, να μην την χάνετε..

Νομίζω αυτά είναι...

Σήμερα πήγαμε σχολείο χωρίς κλάμματα!!!Να ναι καλά η Μελέτη, που πρωί -πρωί είπε πως ΣΉΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ και το άκουσε ο δικός μου και κάπως του ήρθε, σου λέει το είπαν και στην τηλεόραση είναι σοβαρόοοο!!!χαχαχαχα...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα κορίτσια !!!Τι κάνουν τα μπεμπάκια σας;Εμείς συνεχώς ετοιμαζόμαστε για βουτιά....Δεν κάθεται πια με τίποτα στο πάρκο κρατάει το πάνω μέρος και γυρνάει γύρω γύρω όρθια για ώρες και αν την βάλω να κάτσει κλαίει,επίσης αν με δει οτι περνάω και δεν την παίρνω αγκαλιά κλαίει....Αγόρασα κι εγω τα παζλ από τα τζάμπο τα άφησα να ξεμυρίσουν τρεις μερες στο μπαλκόνι γιατι βρωμούσαν και τα έστρωσα στο δωμάτιο της και από πάνω παπλώματα..Ε λοιπόν βγήκε από το δωμάτιο 'επιασε την καρέκλα που είχα για φράγμα στην πόρτα και σηκώθηκε ορθια και έπεσε και άρχισε να κλαίει.......!!!!έκανα τόσο ασφαλή το δωμάτιο για να μην χτυπήσει και αυτη βγήκε έξω!!!Τα νεύρα μου κορίτσια!Στο κρεβάτι πιάνεται από το κάγκελο και προσπαθεί να σκαρφαλώσει και το κεφάλι από έξω ετοιμη για βουτιά...έστρωσα κι εκει 2 παπλώματα ωστε μόλις πέσει να μην σπάσει κανένα κεφάλι...Στο σαλόνι τραβάει τον καρέ για να σηκωθεί όρθια και μόλις σηκώνεται περπατάει λίγο γελάει πέφτει κάτω και κλαίει!

Τι θα κάνουμε κορίτσια πείτε καμια λύση μήπως να την βάλω σε περπαρούρα;Σήμερα έχουμε εμβόλιο και θα ρωτήσω τον γιατρό γιατι δεν πάει αλλο..

Καρδούλα και Ελεονώρα να σας ζήσουν κια εσάς οι νεωφώτιστοι!

Cate μην στεναχωριέσαι ουτε η δικιά μου έτρωγε χορτόσουπα και μόλις έβαλα κρέας ξετρελλάθηκε !

Κατερίνα κούκλα η μικρή!

mz6Up2.png

Καλημερα!!!

Να σαι καλα βρε Ιωαννα με εκανες και γελασα πρωι πρωι.Και εμενα δεν εκλαιγε καθολου σημερα εεεεε αφου το ειπε και η Μελετη χαχαχαχαχαχα!!!!

Εγω λεω να την παρουμε τηλ να το λεει καθε μερα.

Ευχαριστω κοριτσια ειμαστε ομορφες πως να τοκανουμε:tongue::tongue: Στρατα ειναι αυτο την ειχα απο τον Αλκη και την βαζω που και που μεσα και εχει αρχισει και την περπαταει

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες και μπεμπακια!!!!Τι κανετε?

Μου φαινεται οτι γραψατε παρα πολλα,τα διαβασα και δεν θυμαμαι τιποτα!

Καρδουλα και Ελεωνορα να ζησουν οι νεοφωτιστοι!!!!Περιμενουμε νεα και φωτογραφιες!

Θα σας βαλω και γω καινουργιε φωτογραφιες σε λιγο

Κατερινακι μεγαλωσε το Χριστιαννακι πολυ!Χρονια σας πολλα!!!!!

Γιωτουλα Χρονια πολλα για εχθές!!!

Λοπον κοριτσια πρεπει να το παρω αποφαση οτι τα παιδια μου θα τρωνε μονο το μεσημεριανο τους κρεατακι με λαχανικα και το γαλα τους.Ουτε φρουτα σκετα,ουτε φρουτα με κρεμα,ουτε φρουτα με κουακερ.Ουτε κρεμα σκετη!

Τι αλλο να κανω η γυναικα?

Το σφραγιζουν και αμα καταφερω και χωσω καμια κουταλια μου το φτυνουν στην μουρη

αχ δεν εχω αλλη ιδεα για το τι μπορω να κανω

Διαβασα για το εμβολιο και τρομαξα η αληθεια ειναι.Αλλα οπως λεει και η cate δεν γινεται να μην εμβολιαζονται.Οχι μονο για τον εαυτο τους αλλα για τον γενικο πληθυσμο

Παω να ξαναδιαβασω οσα γραψατε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα

Καλη χρονια στα παιδκια που αρχιζουν σημερα τα βασανα... αντε και στα δικα μας , χιχι...

να σου πω την αμαρτία μου σκέφτηκα οτι του χρόνου τέτοια μέρα ο μάριος θα είναι παιδικό κι εγώ δουλειά και χάρηκα η ρουφιάνα!! χα χα χα

αχ δεν είμαι καλά σήμερα, πονάει δόντι και στομάχι, πώς θα αντεξω δεν ξερω

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...