Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά τελικά είδα είχε πάρει φάτσα θα βάλω τα κλάματα από την ώρα που ήταν ψηλά!!!!

λοιπόν πάω για ύπνο...ψόφησα από τα πλυντήρια και τα σίδερα σήμερα

καληνυχτα καλονοικοκυρα!!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νόμιζα ότι είναι υποχρεωτικό για να πας σταθμό ή σχολείο

και το MMR είναι στα υποτιθέμενα υποχρεωτικά; ούτε αυτό το κάναμε εμείς

Ξεκινάει μετά το χρόνο, γι' αυτό.

με το λαδι πρεπει να τσουζει τα ματακια τους

αντε να τελειωνει η βαφτιση μου εχει γινει αγχος!

καλυτερα ληξιαρχειο κατευθειαν και να αποφασιζουνε μονα τους

αλλα θα εχουμε γκρινια αν το κανουμε αυτο (@#$%#%$^&@##$#@@$$%^$#**)...λες και τωρα μας αφηνουν σε ησυχια δηλ.... τλσ!

Εμείς τον δηλώσαμε στο ληξιαρχείο μπας και το γλιτώσουμε. Και τελικά, απλά καταλήξαμε να κάνουμε και βάφτιση από τη γκρίνια τους.... Κι έτσι βαφτίσαμε ένα παιδί που το έλεγαν εδώ και πολλούς μήνες ήδη Δημήτρη.... Ευτυχώς που είχα κρατήσει μια ληξιαρχική από τότε που γεννήθηκε κι έλεγε... αβάπτιστο:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

επεστρεψα..

γαλα σας πινουν???

εμεις 250 μαχ

και μου ειπε η παιδιατρος 500...αλλα τι να κανω αφου δεν θελει?

Δεν ξέρω να σου πω γιατί θηλάζουμε, αλλά τις τελευταίες 10 μέρες, 2 νύχτες αρνήθηκε τελείως να θηλάσει και κοιμήθηκε νηστικός. Κρατάνε σιλουέτα φαίνεται τα καμάρια μας.

σχετικα με την βαπτιση παλι..τα εχουμε ολα εξω, ειναι μικρο το εκκλησακι

μυστηριο και catering..ο κ..καιρος χαλασε...αλλο αγχος και αυτο

εντωμεταξυ εχθες σκεπαστηκα με κουβερτα κανονικα...εκανε ψοφο το βραδυ...και το φορεμα που εχω παρει ειναι τιραντακι

το σημαντικοτερο βεβαια ειναι μωρο που θα ειναι γυμνο εξω με το σκατοκρυο

ελπιζω να μην μου κρυωσει

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

cate εγω παραιτηθηκα απο το να τον ζυγιζω!!! μια φορα το μηνα που παμε παιδιατρο τον ζυγιζει αυτη!!! δεν αντεχω αλλο αυτο το αγχος!

τρωει φαι το μεσημερι γυρω στα 180, φρουτοκρεμα 150 (αλλα εχει τυχει και μερα να φαει 5 κουτ. και το απογευμα δημητριακα αλλα 150 οπου παρομοιως εχει τυχει να μου τη φτυνει...καλα φαριν λακτε και βανιλια κανει εμετο..εχει μαθει να ξερναει αν δεν το θελει κ το πιεζω το σκατουλι! πινει και 250 γαλα κ τελος...τι να τον κανω!

και εμεις δεν πινουμε πια πολυ γαλα... και στα αλλα φαγητα εχει γινει πολυ γκρινιαρα .. θελει πολυ μπουρ μπουρ χαχα χουχου και τραγουδακια να φαει.. αυριο θα φαμε και μοσχαρι, ελπιζω να της αρεσει γιατι ποσο πια τραγουδι???

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

cate εγω παραιτηθηκα απο το να τον ζυγιζω!!! μια φορα το μηνα που παμε παιδιατρο τον ζυγιζει αυτη!!! δεν αντεχω αλλο αυτο το αγχος!

τρωει φαι το μεσημερι γυρω στα 180, φρουτοκρεμα 150 (αλλα εχει τυχει και μερα να φαει 5 κουτ. και το απογευμα δημητριακα αλλα 150 οπου παρομοιως εχει τυχει να μου τη φτυνει...καλα φαριν λακτε και βανιλια κανει εμετο..εχει μαθει να ξερναει αν δεν το θελει κ το πιεζω το σκατουλι! πινει και 250 γαλα κ τελος...τι να τον κανω!

Εμένα θηλάζει το πρωί καλά, μετά τρώει κανένα 200-250 φρουτόκρεμα, το μεσημέρι 3 κουταλιές χορτόσουπα και μετά κλείνει το στόμα, οπότε θηλάζει, το απόγευμα ρυζάλευρο 250, και το βράδυ ενίοτε θηλάζει, ενίοτε τίποτα........ Κι εγώ δεν τον ζυγίζω πια. Τους πρώτους 3 μήνες πήρε 3200 και από τα 6 κιλά ώς τα 6800 που είναι τώρα έκανε 3 μήνες. Απηυδησα.

ασχετο... πηρα ενα φορμακι ολοσωμο για το βραδυ και εχει 14 κλιπακια - κουμπακια. ελεος ρε παιδια... πως θα τα κουμπωνω ολα αυτα? θα μου πειτε δεν το ειδα οταν το πηρα? ε, δεν το ειδα:oops:

mYQbp2.png

Σαν τον άντρα μου κάνεις.... Που τον ντύνει το βράδυ μετά το μπάνιο κι αν έχει πάνω από 3 κόπιτσες αρχίζει τη μιρλα:tongue: Πάντως ακόμα με φανελάκι κοντομάνικο τον κοιμίζω.....

αχ γιωτα μου δεν μπορεις να φανταστεις!!!! το μουσικο βιβλιαρακι της fisher price το εχω πια σιχαθει!!! ακουω το χοπ χοπ χοπ τρεχα αλογακι και μου ερχετε υστερια!

επισης λεμε οταν θα πας κυρα μου στο παζαρι ξετρελενεται με το κικιρικουυυυυυ και να του κανω την πυροσβεστικη ιου ιου ιου... ασε ασε

σκεψου ολα αυτα κ να εχει την μπουκια στο στομα κ 15 λεπτα! και να τρεχουν απο το πλαι τα ζουμια! μερικες φορες πιανει το νερο του χωνω το μπουκαλι και πριν τραβηξει καλα καλα νερο κατεβαζει την μπουκια! αλλες μου ερχεται να του σκασω το βιβλιαρακι στο κεφαλι την αμαρτια μου την λεω!! εχω κανει 1.45 για να φαει 5 κουταλιες στην κυριολεξια!!! μαυρες σκεψεις με πλυμμηρησανε αλλα αντεξα κ την γλιτωσε! τι τραγουδια τι παραμυθια τι παιχνιδια ΤΙΠΟΤΑ !! η μπουκια στο στομα κ το στομα ανοιχτο !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...