Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

σημερα βαφτισαν η καρδούλα και η έλενα

αντε με το καλό κι εσείς

εμείς τελειώσαμε έχω ένα δωμάτιο με δώρα για αλλαγή

εμείς μυνηγγίτιδας δεν κάναμε ακόμη

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινάκι είναι τέλεια. Όντως, τί είναι αυτο, στράτα;

Γιώτα, γενέθλια είναι θα περάαααααααασουν. Και θα έρθουν τα επόμενα. Γαμώτο.

Άντε, με το καλό όσες βαφτίζεται το επόμενο και να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας όσες βαφτίσατε αυτό το Σ/Κ.

Το να μην κάνεις εμβόλια στα παιδιά σου είναι κοινωνική αναλγησία, υδροχοάκι μου. Πέρα από την προσωπική προστασία, τα εμβόλια παρέχουν μια ασπίδα, ένα τείχος στο γενικό πληθυσμό. Δε θα ήθελα να ξαναδώ την ευλογιά να ξαναγυρίζει (που ξαναγύρισε....) ή την πολυομυελίτιδα. Τώρα, άμα δε γουστάρεις να κάνεις εμβόλιο γαστρεντερίτιδας, μην κάνεις. Καμία αντίρρηση.

Τί διάβασες Σοφάκι για το engerix? Εμείς θα το κάνουμε αυτό το μήνα.

δε νομίζω ότι είναι θέμα επιλογής...θέλω να πω τα υποχρεωτικά τα κάνεις εννοείται πάει και τελειωσε

το παλιό το ιντζερίξ είχε κατηγορηθεί για σκλήρυνση κατά πλακας

απλά ρε γμτ είναι νωρίς για εμβολιασμό ηπατίτιδας Β

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/vaccine_hepatitis_b.html

i1lzp2.png

βρε σοφακι το ξερω για εσας! σου εστειλα πμ δεν το πηρες!

κατσε να ευχηθω και στα κοριτσια!

cate δικιο εχεις αλλα αμα δεν ξερεις κιολας τρομαζεις με αυτα που διαβαζεις

ακολουθουμε τη μαζα λοιπον και εμεις

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

του κανω προπονηση στην μπανιερα με το ντους..κατευθειαν μουρη..χιχιχι

(σκυλα μανα...) αλλα δεν κλαιει !! ξετρελενεται με το μπανιο!

δε νομίζω οτι κλαίνε με το νερό αλλά με το σφίξιμο των παπάδων οι οποιοι φοβουνται μην τους γλιστρησει

κοιτούσα το βίντεο και ο δικός μου άρχισε να κλαίει στον αέρα!!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

βρε σοφακι το ξερω για εσας! σου εστειλα πμ δεν το πηρες!

κατσε να ευχηθω και στα κοριτσια!

cate δικιο εχεις αλλα αμα δεν ξερεις κιολας τρομαζεις με αυτα που διαβαζεις

ακολουθουμε τη μαζα λοιπον και εμεις

α καλάαααααααααα τώρα το είδα

ευχαριστούμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

τι πάθατε; τίποτα σοβαρό;;

i1lzp2.png

δε νομίζω ότι είναι θέμα επιλογής...θέλω να πω τα υποχρεωτικά τα κάνεις εννοείται πάει και τελειωσε

το παλιό το ιντζερίξ είχε κατηγορηθεί για σκλήρυνση κατά πλακας

απλά ρε γμτ είναι νωρίς για εμβολιασμό ηπατίτιδας Β

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/vaccine_hepatitis_b.html

Στην Ελλάδα τίποτα δεν είναι πραγματικά υποχρεωτικό, Σοφάκι μου. Ξέρω πολλούς που το κάνουν, γι' αυτό το λέω. Από την άλλη το engerix μπήκε πρόσφατα στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών. Παλιότερα ήταν θέμα επιλογής το αν το έκανες. Μη φοβάσαι πάντως, πιο πολλά ακούγονται για το MMR..... Στην Ελλάδα δεν έχουμε καταγεγραμμένα περιστατικά. Ούτε αναφέρεται στο φύλλο οδηγιών.

αχ μη λες τετοια!!!

Μπα, εμένα έκλαψε όταν του έριξε το νερό στη μουρίτσα. Διαφορετικά κύριος μέχρι που τον κάθισε στην κολυμπήθρα. Άμα σου ρίχνουν όμως με φόρα λαδωμένο νερό στο πρόσωπο, και είσαι και μωρο, αγριεύεσαι:tongue::tongue:

εμενα παντως δεν με ρωταει η παιδιατρος!

ουτε μου εξηγει ποιο ειναι αν δεν ρωτησω!

δεν εχω μπει στην διαδικασια να διαβασω λεπτομερειες για το καθενα για να μην φρικαρω

Διαφημίσεις

Στην Ελλάδα τίποτα δεν είναι πραγματικά υποχρεωτικό, Σοφάκι μου. Ξέρω πολλούς που το κάνουν, γι' αυτό το λέω. Από την άλλη το engerix μπήκε πρόσφατα στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών. Παλιότερα ήταν θέμα επιλογής το αν το έκανες. Μη φοβάσαι πάντως, πιο πολλά ακούγονται για το MMR..... Στην Ελλάδα δεν έχουμε καταγεγραμμένα περιστατικά. Ούτε αναφέρεται στο φύλλο οδηγιών.

νόμιζα ότι είναι υποχρεωτικό για να πας σταθμό ή σχολείο

και το MMR είναι στα υποτιθέμενα υποχρεωτικά; ούτε αυτό το κάναμε εμείς

i1lzp2.png

Μπα, εμένα έκλαψε όταν του έριξε το νερό στη μουρίτσα. Διαφορετικά κύριος μέχρι που τον κάθισε στην κολυμπήθρα. Άμα σου ρίχνουν όμως με φόρα λαδωμένο νερό στο πρόσωπο, και είσαι και μωρο, αγριεύεσαι:tongue::tongue:

κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά τελικά είδα είχε πάρει φάτσα θα βάλω τα κλάματα από την ώρα που ήταν ψηλά!!!!

λοιπόν πάω για ύπνο...ψόφησα από τα πλυντήρια και τα σίδερα σήμερα

i1lzp2.png

ουτε και εγω διαβαζω πια .... αρκετα ειχα φρικαρει με αυτα που διαβαζα για τα φαρμακα που επαιρνα στην εγκυμοσυνη.. ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω... τωρα πια δεν διαβαζω τιποτα..

mYQbp2.png

με το λαδι πρεπει να τσουζει τα ματακια τους

αντε να τελειωνει η βαφτιση μου εχει γινει αγχος!

καλυτερα ληξιαρχειο κατευθειαν και να αποφασιζουνε μονα τους

αλλα θα εχουμε γκρινια αν το κανουμε αυτο (@#$%#%$^&@##$#@@$$%^$#**)...λες και τωρα μας αφηνουν σε ησυχια δηλ.... τλσ!

κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά τελικά είδα είχε πάρει φάτσα θα βάλω τα κλάματα από την ώρα που ήταν ψηλά!!!!

λοιπόν πάω για ύπνο...ψόφησα από τα πλυντήρια και τα σίδερα σήμερα

καληνυχτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...