Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://www.cakescookiesandcraftsshop.co.uk/acatalog/Cello_Bags.html

εγώ τα παρήγγειλα όλα από εδω και κουπ και χρώμα και σελοφάν

σελοφάν έχει στην αθήνα σε ένα μαγαζί με είδη επαγγελματία στο ρέντη

δε θυμάμαι πως το λένε

μου βγηκαν 25 λίρες περίπου σελοφάν 200 κομμάτια κορδέλα, κουπ, χρώμα κόκκινο (πήρα πάστα όχι υγρό)

εκτύπωσα και τα καρτελάκια στον υπολογιστή

στη ζαχαρόπαστα δεν έβαλα γλυκερίνη βαρέθηκα μου παν έχει στα φαρμακεία cateeeeeeeeeee κάνει καλέ να τρώμε γλυκερίνη δεν ξερω

τα 50 κομμάτια τα χα κάνει 2 βδομάδες πριν και τα βαλα κατάψυξη αλλά τελικά με έπιασε και έκανα 200 φρέσκα

Κάνει, ξεκάνει, οι μανάδες μας και οι γιαγιάδες μας τη βάζουν χρόνια τώρα στα γλυκά και τίποτα δεν πάθαμε. Την πουλάω Χριστούγεννα και Πάσχα. Εγώ πάντως δε θα έβαζα, δεν είναι και το πιο καθαρό πράγμα στον κόσμο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια προσεξτε τα παζλ απο τα τζαμπο . Τα μωρακια τα τρωνε και θεωρουνται τοξικα και επικινδυνα .

Παραθετω λινκ : http://www.mlsi.gov.cy/mlsi/dli/dli.nsf/All/A84930C13F8F88ADC22574E3002CEE2C/$file/99%20Anakoinosi%20RAPEX%20Dec%2008.pdf

mummy παταει καλά στα ποδια του και σηκωνεται ?

Και εμενα προσπαθει να σηκωθει , αλλα πατάει στις μυτες και πολλες φορες στραβοπαταει (δεν παταει καν στην πατούσα) και μετά πεφτει . Ειναι βεβαια πιο μικρό το δικο μου .

Κορίτσια, εγώ τα έχω πάρει από το elc, και έχω και του τζάμπο αλλά καμμία σχέση, τα elc είναι πιο χοντρά και καλύτερα σίγουρα. Τα Τζαμπο είναι πιο πρόχειρα...

Σοφία, τα παρήγγειλα ήδη!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια προσεξτε τα παζλ απο τα τζαμπο . Τα μωρακια τα τρωνε και θεωρουνται τοξικα και επικινδυνα .

Παραθετω λινκ : http://www.mlsi.gov.cy/mlsi/dli/dli.nsf/All/A84930C13F8F88ADC22574E3002CEE2C/$file/99%20Anakoinosi%20RAPEX%20Dec%2008.pdf

ευχαριστούμε πολύ δε θα πάρουμε τελικά!! θα δω αυτά του elc

i1lzp2.png

mummy παταει καλά στα ποδια του και σηκωνεται ?

Και εμενα προσπαθει να σηκωθει , αλλα πατάει στις μυτες και πολλες φορες στραβοπαταει (δεν παταει καν στην πατούσα) και μετά πεφτει . Ειναι βεβαια πιο μικρό το δικο μου .

καλέ εμείς 6 μηνών μόλις στηρίξαμε τη μέση μας!!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Γυρισαμε κι εμεις από Ναυπλιο. Πολυ ωραία ηταν. Το Σαββατο το μεσημερακι επιασε και μια μπορα, σουπερ, ισα για να χαλασει το κεφι του αδελφου μου και της νυφης μου, πριν τη βαφτιση. Τελικα ομως την ωρα της βαφτισης ηταν καθαρος ο ουρανος και μετα στο τραπεζι τελεια. Μονο την κορουλα μου ειχα παρει μαζι, η οποια το καταυχαριστηθηκε, μην ταλαιπωρηθει ο μπεμπης μια βδομαδα πριν το χειρουργειο και εχουμε τιποτα τρεχαματα.

Σημερα το πρωι πηγαμε για καφεδακι με τη Τζενη, φοβερος ανθρωπος, ηρεμο και χαλαρο ζευγαρι και το σκαθαρι τι να σας πω, καλα ενα μαλλι, ολα τα λεφτα......

Η καρδουλα και η ελεονορα βαφτισανε αυτό το ΣΚ? Καλοφωτιστα τα μωρακια σας......

nG0fp2.png yu71p2.png

Κατερίνα, η μπέμπα μοιάζει πολύ με τον Άλκη, και είναι και τα 2 κουκλιάάάάάάάά!!!

Πήγαμε βολτούλα, καροτσάδα με τα μωρά, γυρίσαμε, η μπέμπα κοιμήθηκε και ο Νικόλας αλωνίζει ακόμα...

Αχ...αύριο σχολείο, για να δούμε πώς θα τα πάμε,θα τον πάω πάλι εγώ. Εντωμεταξύ αύριο ξεκινάν και τα σχολεία και επειδή σχετικά κοντά μας είναι 2 σχολεία, άυριο θα γεμίσει ο δρόμος παιδιά, οπότε θα έχω να λέω και στον Νικόλα...αφήστε κορίτσια, περπατάμε στον δρόμο και ότι δέντρο δεί που του θυμίζει έλατο φωνάζει "Χριστούγενναααααααααα!!" χαχαχαχαχα....

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ανεβασα στο προφιλ καινουριες σημερινες φωτο!!!!:D:D

κουκλα είναι κατερίνα μου να τη χαίρεσαι

και νομίζω έχει αρχίσει και φεύγει το μπεμπεδίστικο το ζουμπουρλίδικο, άρχισε να μοιάζει με παιδάκι!!!

i1lzp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Εμεις περασαμε μια ομορφη οικογενειακη Κυριακη !!!!:D.... πηγαμε για φαγητο οι τρεις μας και η μικρη ηταν κυριαααα , μετα ηρθαν κατι φιλοι μας σπιτι κ τωρα ο καλος μου ειναι γηπεδο, ευτυχως κερδιζει η ομαδα γιατι αλλιως θα ερχοταν με κατι μουτρα μεχρι το πατωμα, χιχι και εγω φτιαχνω την μακετα για το προσκλητηριο.. δηλαδη στο εξωφυλλο ειμαι ακομα...μια της βαζω το ενα χαμογελο, μια το αλλο ... μια στρογγυλο προσωπο, μια μακροστενο... την εχω τρελανει την καημενη την νεραιδα!!! αχ και οταν θα παω στο μεσα φυλλο εχει να γινει πανηγυρι....

Νατασουλα να σας ζησει το ανηψακι !!! Καλε γνωρισες τον γαμπρο μου??? Ζηλευωωωωωωω...... αχ ρε Τζενακη σας εφαγε η Πυλος χιχι.. αλλιως την Πεμπτη θα ημασταν εκει...;)

Σοφακι καλως ηρθες!! ουφ την γλυτωσα τελικα :tongue:

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...