Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια να ρωτησω ποτε βαζουμε αλατι στο φαγητο των μωρων???

Κρεμμυδι και σελινο, σπανακι τους δινετε ε

σεις εμενα μου ειπε οχι ο doc!

αλάτι μετά το χρόνο. Εμένα ο καινούργιος μου είπε ναι σέλινο και κρεμμύδι, όχι σπανάκι. Άβυσσος......

Αχ κοριτσια τρεις μερα τώρα ξυπνά ανα 1 με 2 ωρες το βραδυ . Τα εχω παίξει .

Την καλημέρα μου σε ολες .

Για φαί ξυπνάει;

Αλάτι δεν έχει νόημα να βάλεις από την στιγμή που δεν το έχει γευτεί ακόμα και δεν ξέρει καν την γεύση του. όταν θα αρχίσει να τρώει και άλλα φαγητά, πιο "μεγαλίστικα" τότε θα γευτεί και το αλάτι και πλέον θα τρώει ότι φαγητίο φτιάχνεις για όλους.

Τώρα όσον αφορά τα λαχανικά, πιστεύω απλά μερικά επειδή είναι "βαριά" για το στομάχι, όπως το κρεμμύδι π.χ. συνήθως λένε να τα βάζουμε για άρωμα αλλά να μην τα αλέθουμε. Π.χ. σέλινο εγώ βάζω αλλά δεν το αλέθω με τα υπόλοιπα, γιατί "βαραίνει" η γεύση...

Θέλω να βάλω καλαμπόκι, τί καλαμπόκι παίρνετε? Κονσέρβα, κατεψυγμένο τί?

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

εμένα μου είπε απ όλα τα λαχανικά και έτσι κάνω

άκρη δε΄βγάζεις

αν σας λένε κάτι όχι, ρωτάτε γιατί καλέ, να μαθαίνουμε κι εμείς

σε μια φίλη της είπε να βάλει και μαρούλι!! απόρησα αλλά μετά σκέφτηκα οτι φρικασέ μια χαρά το τρώμε

έβαλα και πράσο προχθες, έχω βάλει και κρεμμυδι και κρεμμυδάκι και σέλινο και σέλερι και σπανάκι

καλαμπόκι πήρα φρέσκο γιατί βρήκα αλλιώς κατεψυγμένο, η κονσέρβα έχει ζάχαρη και αλάτι νομίζω

λαδάκι βάζω, λένε καλύτερα ηλιέλαιο μέχρι το χρόνο αλλά δεν τα έχω εμπιστοσύνη τα ηλιέλαια καθόλου, οπότε ελαιόλαδο στο τέλος, λεμόνι έβαλα μερικές φορές

σήμερα δεν του βαλα μπανάνα αλλά ροζ μήλο και δεν έφαγε πολύ φρούτο

η μπανάνα και το αβοκάντο την κάνουν λεία και του αρέσει

το κρεμμύδι βραστό ή στον ατμό δε νομίζω οτι είναι βαρύ

i1lzp2.png

ιωαννα ο χρόνος για τα μπισκότα εξαρτάται από το πάχος του μπισκότου αλλά και από το φούρνο σου, τα ψησες στον αέρα ή στις αντιστάσεις;

εγώ τα κανα 20 λεπτά στους 160 περίπου στον αέρα και βγήκαν καλά, ήθελαν λίγο χρωματάκι ακόμα

επίσης τα βαθιά ταψιά τα καίνε περισσότερο και καλό είναι να τα βγάζεις αμέσως από το ταψί και να τα βάλεις σε σχάρα γιατί συνεχίζουν και ψήνονται

το χω μελετήσει το θέμα...χα χα χα

εντυπωσιάστηκαν πολύ από τα μπισκότα πάντως...αντε και muffins στην επόμενη βάπτιση!!

έφαγα ένα χθες και ήταν ακόμη φρέσκο!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια τρεις μερα τώρα ξυπνά ανα 1 με 2 ωρες το βραδυ . Τα εχω παίξει .

Την καλημέρα μου σε ολες .

σε συμπονώ και σε καταλαβαίνω, εμένα ξυπνάει 2 φορές τον τελευταίο καιρό και τα χω παίξει...

προσπάθησε να τον θηλάζεις περισσότερο μέσα στη μέρα, μόνο αυτό με σώζει, έτσι και είμαι εκτός σπιτιού και δε θηλάσει πολύ καήκαμε!

i1lzp2.png

Δεν νομίζω οτι είναι πείνα ........ το λεω γιατι μου το ξαναεκανε τον τελευταίο καιρο και εκανα πειράματα . Τις περισσότερες φορές μπορει να ξανακοιμηθεί χωρίς στήθος .

Κατι άλλο είναι και δεν ξερω τι .......

Να ειναι δόντια ? Να ειναι αλμα ανάπτυξης ? Μονο να μην είναι μονιμο , γιατί δεν αντέχω !!!!!!!!!!!

Τον τελευταίο καιρό κανει συνεχως καινούργια πράγματα , λετε να εχει σχέση ? Εχει γινει υπερκινητική και ακομη και οταν την ταιζω διακοπτουμε το ταισμα αρκετες φορες γιατι σηκωνεται και καθεται (την θηλαζω ξαπλωμενη) .

Καλησπερα μανουλες!!!!!

Να μας ζησουν τα μωρακια που βαφτιστηκαν σημερα!!!!

Καρδουλα , Ελεονωρα ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!

Εμεις καλα ειμαστε πηγαμε παιδιατρο την Παρασκευη καναμε το εμβολιο μας και ολα καλα περα απο μια μικρη γκρινια 9.500 κιλα και 72 ποντους η ζουζουνα μου. Μου ειπε η παιδιατρος να της δινω να τρωει οτι θελω εκτος απο αυγο ψαρι σπανακι, παντζαρι. Γιαυτο που ανησυχουσα μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα και να το ξεχασω:D

Εχθες πηγαμε στην συναυλια του Χατζηγιαννη στον Λυκαβητο , παρολο το κρυο που εκανε ηταν μαγικα περασαμε τελεια.

Σημερα χαλαρα σπιτι και περιμενουμε επισκεψεις το απογευμα τους κουμπαρους μας, η κουμπαρα ειναι εγκυουλα σε 10 μερες μπαινει στον μηνα της και θα της δωσω λικνο, κουνια υπερπαραγωγη θηλαστρο που πλεον δεν χρειαζομαστε γιατι ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ!!!!!:P:p:p:p:p:p

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

γεια σου κατερίνα!

για ποιο πράγμα ανησυχούσες;; για τις κοκκινίλες στα μάτια;;

μια χαρά και ψηλώσατε και βαρύνατε

εμείς αύριο έχουμε γιατρό το απόγευμα

i1lzp2.png

σε συμπονώ και σε καταλαβαίνω, εμένα ξυπνάει 2 φορές τον τελευταίο καιρό και τα χω παίξει...

προσπάθησε να τον θηλάζεις περισσότερο μέσα στη μέρα, μόνο αυτό με σώζει, έτσι και είμαι εκτός σπιτιού και δε θηλάσει πολύ καήκαμε!

Koriτσακια καλημερα σας!!!!!!!

Να ζησουν οι νεοφωτιστοι, Καρδουλα και Ελεονωρα!!!!

Ο αντρας μου σημερα θα μου μαγειρεψει για πρωτη φορα, ξεσηκωθηκε.Θα κανει ομελετα αλλα δικη του συνταγη λεει.Βασικα δεν μουχει ξαναφτιαξει κατι απο τα χερακια του και τον ενθαρρυνω.

Τα μωρα τα εβαλα στο πατωμα με αυτα τα παζλ και τα γυμναστηρια και ετοιμαζομαι να παραγγειλω φραχτη για να τους περιορισω καποια περιοχη καιναχουν χωρο να αλωνιζουν.

Γιατι πραγματικα αλωνιζουν κοριτσια δεν καθονται στον καναπε σας λεω με τιποτα.

Πωπω πραγματι τελεια η ομελετα σαν κρεπα με γεμιση ειναι.

Κοριτσακια τι εγινε χειμωνιασε?

Κι εμενα ξυπνανε μια με δυο φορες το βραδυ.Βασικα αν τους δωδω γαλα στις 2 θα ξυπβησει σιγουρα ο μπεμπης στις 6.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Ανησυχουσα γιατι καμια φορα εβλεπα γυρω απο το στομα της κατω απο την μυτη δηλαδη και στο πηγουνακι να μελανιαζει ελαφρα , τελικα η γιατρος μου ειπε πως δεν ειναι τιποτα αγγειακες συστολες λεγεται που φαινονται στο δερματακι μας γιατι ειναι λευκο ειχα μπει στο ιντερνετ και διαβαζα κατι για καρδιοπαθειες και ειχα φρικαρει το ειπα στην γιατρο και με εκραξε:D Τα σπυρακια κατω απο τα ματια μου ειπε οτι ειναι καποιος τοπικος ερεθισμος αφου δεν δακρυζουν δεν εχουμε θεμα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλώστες και ας αργήσανε!!

Σοφία, τα μπισκότα έγιναν και εμένα πολύ καλά, έχω βάλει 2 μέσα σε ταπερ αεροστεγώς και θα τα ανοίξω σε 3 ημέρες ακόμα, συνολικά 1 εβδομάδα, να δώ αν είναι ακόμα τραγανά. Ετσι λέω να τα φτιάξω 10 ημέρες πρίν και 3 ημέρες πριν να φτιάξω ζαχαρόπαστα και να τα κλείσω. Εσύ τα έβαλες σε σελοφάν ή κουτάκι?Εγώ λέω σελοφάν και κορδελίτσα..ξέρεις μήπως που να βρώ σελοφάν σακουλάκι? Θα ήταν πιο έυκολο...

Πρέπει να βρω και κουπ-πατ και χρώμα, τώρα θα πω της αδερφής μου να μου πάρει και να μου τα στείλει..λέω να κάνω στρογγυλό μπισκότο, λευκή ζαχαρόπαστα και ροζ και φούξια πεταλουδίτσα..πώς το βρίσκεις??

Το κοτοπουλάκι μου έγινε πεντανόστιμο, το τίμησαν και ο άντρας μου και ο Νικόλας μου...η μπεμπούλα πατάτα, καρότο, φασολάκι και κοτοπουλάκι, Αυριο θα πάρω να φτιάξουμε και μοσχάρι!

Αχ Κατερίνα, μπαίνετε στον 8ο όπου να είναι!!Πωπω πως μεγαλώσαν έτσι τα μωράκια μας...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

θα πάω κι εγώ να πάρω αυτά τα παζλ από το τζάμπο....έχω να αλλάξω και 2-3 πράγματα (σιγά μη δεν είχα σαν τη ρέιτσελ στα φιλαράκια νιώθω αλλά τόσο πράγματα τι να τα κάνω;;Θα πάρω και μια πορτούλα για αρχή από το ισόγειο προς τα κάτω έχουμε κι αλλη μια για το υπόγειο, άλλες 2 θέλουμε μετά ουφ

αχ εμεις έχουμε αρχίσει να σηκωνόμαστε και είναι άστα να πάνε, και δε φτάνει που σηκώνεται αφήνει και το ένα χέρι

στην παραλία να τον δείτε να κάνει pole dancing στην ομπρέλα...αχ δε θα πεινάσει στη ζωή του

i1lzp2.png

Καλώστες και ας αργήσανε!!

Σοφία, τα μπισκότα έγιναν και εμένα πολύ καλά, έχω βάλει 2 μέσα σε ταπερ αεροστεγώς και θα τα ανοίξω σε 3 ημέρες ακόμα, συνολικά 1 εβδομάδα, να δώ αν είναι ακόμα τραγανά. Ετσι λέω να τα φτιάξω 10 ημέρες πρίν και 3 ημέρες πριν να φτιάξω ζαχαρόπαστα και να τα κλείσω. Εσύ τα έβαλες σε σελοφάν ή κουτάκι?Εγώ λέω σελοφάν και κορδελίτσα..ξέρεις μήπως που να βρώ σελοφάν σακουλάκι? Θα ήταν πιο έυκολο...

http://www.cakescookiesandcraftsshop.co.uk/acatalog/Cello_Bags.html

εγώ τα παρήγγειλα όλα από εδω και κουπ και χρώμα και σελοφάν

σελοφάν έχει στην αθήνα σε ένα μαγαζί με είδη επαγγελματία στο ρέντη

δε θυμάμαι πως το λένε

μου βγηκαν 25 λίρες περίπου σελοφάν 200 κομμάτια κορδέλα, κουπ, χρώμα κόκκινο (πήρα πάστα όχι υγρό)

εκτύπωσα και τα καρτελάκια στον υπολογιστή

στη ζαχαρόπαστα δεν έβαλα γλυκερίνη βαρέθηκα μου παν έχει στα φαρμακεία cateeeeeeeeeee κάνει καλέ να τρώμε γλυκερίνη δεν ξερω

τα 50 κομμάτια τα χα κάνει 2 βδομάδες πριν και τα βαλα κατάψυξη αλλά τελικά με έπιασε και έκανα 200 φρέσκα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...