Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Πριν απο λίγο μαζευτήκαμε κι εμείς! Είχαμε βγει για ψώνια και μόλις γυρίσαμε!!!

Με το καλό τα μπεμπάκια που πρόκειται να βαπτιστούν!!

Πάω να πέσω λίγο για ύπνο μπας και ξεκουραστώ λίγο γιατί το βράδυ η μικρή ξύπναγε κάθε 45' επειδή της έπεφτε η πιπίλα. Τα λέμε αργότερα!! Φιλάκια!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια sos δεν καθονται στον καναπε θελουν να εξερευνησουν τον εξω κοσμο.Τρεχω να παω να παρω φραγμα για να φτιαξω στο σαλονι χωρο να καθονται.ουφ.

Επισης βλεπουν το μπαμπα να τρωνε μακαρονοπιτα και εχουν λυσαξει να φανε και αυτα.Τρωνε τα μακαρονια ολοκληρα με φετουλα αγωνα κανουν ποιο θα φαει.Τι θα κανω με αυτα τα παιδια?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσια sos δεν καθονται στον καναπε θελουν να εξερευνησουν τον εξω κοσμο.Τρεχω να παω να παρω φραγμα για να φτιαξω στο σαλονι χωρο να καθονται.ουφ.

Επισης βλεπουν το μπαμπα να τρωνε μακαρονοπιτα και εχουν λυσαξει να φανε και αυτα.Τρωνε τα μακαρονια ολοκληρα με φετουλα αγωνα κανουν ποιο θα φαει.Τι θα κανω με αυτα τα παιδια?

Να χαίρεσαι καλέ, που τα παιδάκια σου θα είναι καλόβολα στο φαγητό- πίστεψέ με , είναι δώρο Θεού, να τρώνε τα παιδάκια από όλα!!

Όσο για τις εξερευνήσεις, απλά πρόσεξε να μην έχεις εύθραστα πράγματα σε ακτίνα βολής, όχι για ζημιές, αλλά για να μην τα τραβήξουν και χτυπήσουν...εγώ έχω πάρει κάτι μεγάλα τετράγωνα παζλ από το elc και θα της βάλω αυτά, τα είχαμε από τον Νικόλα...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

kale ou eiste oles????

psaxnw na brw ti tha balw stin mesi sta trapezia..den thelw kati akribo outws i allws ta pairnoun ola kai den menei tipota, klassiko!!! An exw 20 trapezia, thelw kati me 6-8 eyrw oxi parapanw..alla tha exw 20 i ligotera...ax prepei na parw ton filo mou na mou pei pws tha balei ta trapezia...

KALE POU EISTE?????????????Mpouxoyxoyyyyyyyy.........

τωρα τελειωσα να σας διαβαζω...

κ φυγατε ολες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:(

αχ ρε σεις κανονιστε κανενα καφεδακι παλι πριν χαλασει πολυ ο καιρος να τα πουμε λιγακι!!!!!!!!

θελω να σας δωωωωωωωωωωωωωωωωω.....

κ θελω να δω κ φουφου ινκααααααααααααααααα.....

με εχει τρελλανει η ατιμουλα στις φωτο !!!!!!!!!!!!!!!;):tongue:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Ιωαννα πηρα κι εγω τετοια ππαζλ απο τζαμπο.κι εγω ταχω βαλει κατω,

Λοιπον δε βρηκα φραγμα σημερα αλλ νομιζω πως ειχα δει στα πρεναταλ.Ξερεις καμοια σας που να βρω?για περιορισμο χωρου οχι μονο για την πορτα.

Ειχαμε παει βολτα και αργησαμε να γυρισουμε.

Σας καληνυχτιζω κοριτσακια και μπεμπακια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπέρααααααα!!!

Εμάς είχε έρθει η νονά μας και μόλις έφυγε!! Βέβαια δεν είδε κανένα απο τα μικρά γιατί κοιμούνται απο τις 9:30!!!!!

Ελεονόρα τέλειες και οι μπομπο και τα προσκλητήρια!!!!!!!!! Με το καλό αύριο οι βαπτίσεις!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

χαχα τελικα δεν ξενυχταω μονη μου!!!

εχω ξεστραβωθει να παρω ιδεες για την βαφτιση... χορτασε το ματι μου να βλεπει νεραιδοπριγκηπισσες!!

παω κ εγω για νανι!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Ε εντάξει εννοείται πως εγώ θα πώ την 1η καλημέρα!!!:D:D:D

Τα μωράκια μου κοιμηθήκαν στις 9:30 και τα 2 και ξύπνησαν η μπέμπα 06:00 και ο Νικόλας 07:00..ουφ!

Καλή επιτυχία στις βαφτίσεις σήμερα!!!Με το καλό να βαφτιστούν τα μωρουλίνια!!

Και μην ξεχνάτε...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣ!!Κυρίως από Ραμόνα και Mummycool!!!

Πολύ ωραίο θέμα για βάφτιση για κοριτσάκι είναι και τα φρούτα...και ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα, και μπορείς να παίξεις με όποιο χρώμα σου αρέσει και υπάρχουν και πολλά υλικά! Και το καρουσελ ειναι ωραίο θέμα..

Ψάχνομαι ακόμα για τα τραπέζια...βρήκα στο AGRINVEST.GR κομμάτια ψεύτικο γρασίδι και έλεγα να βάλω τέτοια και να τα στολίσω με πεταλούδες..αλλά τελικά είναι μεγάλο, είναι 25χ25 και τα τραπεζάκια είναι μακρόστενα οπότε γυρίζουμε πάλι στην αρχή. Λέω Τρίτη η Τετάρτη να πάω Τζάμπο να δώ να μου έρθει καμμιά ιδέα..

Τί θα μαγιερέψετε βρε κορίτσια? Εγώ κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο...έλεγα να το κάνω σούπα γιατί μας έβρεξε και λίγο το πρωί...θα δούμε...

Φιλάκια, καλή μας ημέρα!

Καλημερεεεεςςςς! κανω λιγο σιδερο τι μικρη τη κοιμηζει τωρα ο μπαμπας της!

Δε μαγειρευω σημερα θα παω πεθερα! Αφηστε και η Κων/να βαριεται οοολη μερα εκει και με κοπυραζει αντε να κοπου ιο κυριακατικες επισκεψεις σιγα σιγα γιατι....

Φιλακιαααααααα!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημέρααααα!!! Αχ Κυριακή σήμερα και βαριέμαι να κάνω οποιαδήποτε δουλειά!!!!!!!!

Ioanna και εμάς η γιαγιά μου σήμερα κοτόπουλο με πατάτες θα μας έχει!!!!!

Α, θύμισε μου σε ποια διεύθυνση ήταν οι cupcakes κρεμαστρούλες?? Κάπου στη Νέα Ιωνία νομίζω, επίσης υλικά για τις μπομπο απο που πήρες????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ναταλία, οι κρεμάστρες στο www.parisis.com.gr . Όσο για υλικά, έχω πάρει από Παρίση, από Adorex, από eshopgamou...και έπεται συνέχεια!

Πάντως το 123mpomponiera.gr έχει και αυτό αρκέτα..

εγώ τώρα βρήκα αυτό

http://perle-ele-ilika.blogspot.com/2010/05/dokimi.html

και ψάχνωωωωωωωωωωωωωω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...