Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κυβέλη πρέπει να γίνουμε φίλες για να τις δεις. Θέλεις να γίνεις φίλη μου ;;;;

Κοριτσάκια είμαι πτώμα, μετά τη βάφτιση την Κυριακή και τα νταβαντούρια, πήγα σερί δουλειά με τον πανικό στις τιμές και στα υπόλοιπα και νιώθω κομμάτια. Δε μου τρώει ακόμα τη χορτόσουπα, αλλά έχουμε κάνει προόδους, σήμερα μπορεί να φάγαμε και 10 κουταλιές....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλη μας ημέρα!!

Σας ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια, και εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα!

Τώρα περιμένω να μου φτιάξει η κουμπάρα μου το προσκλητήριο, αχ και ειναι και λίγο αναβλητική στις δουλειές της, αλλά θα την πάρω τηλ να την πιέσω λίγο, γιατί τα θέλω μέχρι 25 Σεπτέμβρη...

Σκέφτομαι για τα τραπέζια, θέλω μία σύνθεση με ύψος αλλά όχι φάρδος και έτσι λέω να πάρω ένα βάζο τύπου σωλήνα, χρωματιστό νερό, κλάδάκι και πεταλουδίτσες κρεμαστές και κορδελίτσες...τί λέτε? Καμμιά άλλη ιδέα??

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ναι Παρος μου θελω ο καθενας να εχει κ αλλο κειμενο.... ευχαριστω, θα παω και θα σου πω....

Αχχχ Σαββατο σημερα, οτι πρεπει για λιγο οικογενειακο γουτσου - γουτσου!!! Θα παμε κ τζαμπο να παρουμε παιχνιδακια γιατι τα παλια τα βαρεθηκαμε :D

mYQbp2.png

good morninggggggggg

τι μου κανετε ?? εγω εχω χαθει γιατι τρεχω αρκετα θα ελεγα με την βαπτιση και ολα τα υπολοιπα αλλα καλα να τα παθω που τ αφησα ολα για τελευταια στιγμη !!!

ο σκαθαρακος μου μια χαρουλα μεγαλωνει χριστε μου μερα με την μερα και περιμενω και εγω μηπως και ακουσω αυτο το πολυποθητο μαμα αλλα μαλλλον κανα γιαγια θα πει πρωτα και θα με στειλει !!!!!

το σπιτι μου θελει 15 μαρουσκες για να γινει σπιτι πια και ο αντρας μου νομιζω αν την γλιτωσω και τωρα θα ειμαστε μαζι για ππποολυ καιρο ακομα !!

αλλα εδω πες μου με εγκαταλειπει και η νυφουλα μου :((( χαχα

γιωτα ειναι δυσκολη τελικα η συνεφουλα αλλα σου το εχω πει δεν μασαμε !! αλλωστε ο πριγκιπακος το θετικο εινια πως εινια λιγο μακρια μας δυστυχως και μαλλον δεν κινδυνευουμε αμεσα!! αλλα αν μου στεναχωρησετε το παιδι ουε και αλλιμονο σας χαχαχα

καλα ψωνια σημερα να εχετε !! πηγαμε και εμεις τζαμπο χθες και ηθελα να τα παρω οοολλλλαααα!!

σας αφηνω γιατι περιμενω απο την νεοσετ τα επιππλα για το γραφειακι μου κ πρεπει να παω να τα παραλαβω !!

φιλακια πολλα και να εχουμε ολεες ενα υπεροχο σκ και τα μωρακια μας που βαπτιζονται να ειναι φωτισμενα και γερα !!!

Διαφημίσεις

συμπεθερουλα χαλαρωσε καλε λιγο με τις δουλειες.. ολα θα γινουν αρκει να μην πεσουμε και απο τα ποδια μας!!! και μην φοβασαι καλε... δεν σας αφηνουμε ετσι ευκολα!!

η μαμι ξεκουραζεται στην χαλκιδικη χαχα... εκτος και αν της ερθει περιοδος και τα βαλει παλι μαζι μου :tongue: :tongue: :tongue:

mYQbp2.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!

Τρέχω και δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω.

Είμαστε στην τελική ευθεία για την βάφτιση.. στολίσαμε το σπίτι το μπαλκόνι με μπαλονάκια και τούλια και ελπίζω να μην μας τα χαλάσει ο καιρός....

Σας στελνω φοτο από μπομπο+προσκλητήριο

post-17825-14825440435772_thumb.jpg

post-17825-14825440435977_thumb.jpg

lX5Hp3.png

Καλημερα κοριτσια καλα σερνομαι παλιιιιιι

Ολγα εβαλε αερα στο Βυρωνα ψυχρανε ο καιρος για ελατε

Ελεωνορα ειναι πολυ ομορφα μπραβοοοο....

παω να βαλω κατι μπριζολιτσες στο φουρνο

Ο αντρας μου πολυ πεσμενος και κανα τα παντα για να τον ανεβασω και χτες το βραδυ και σημερα το πρωι του φκιαξα πρωινο τπτ....

να δω τωρα που θα γυρισει πηγε σ΄ενα φιλο να δει κατι στο αμαξι μας που χαλασε...

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

αχ βρε γιωργια ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα εκει εξω... δικιο εχουν και αυτοι που γκρινιαζουν , τι να πεις... κανουν απολυσεις στην δουλεια του??? και που δεν κανουν αλλωστε....

eleonora πολυ γουστοζικες ... μπραβο σας...... αντε με το καλο αυριο... γερο και δυνατο το παιδακι σας!! και εχουν και μηνογενεθλια οι κορες μας αυριο!!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

αχ βρε γιωργια ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα εκει εξω... δικιο εχουν και αυτοι που γκρινιαζουν , τι να πεις... κανουν απολυσεις στην δουλεια του??? και που δεν κανουν αλλωστε....

eleonora πολυ γουστοζικες ... μπραβο σας...... αντε με το καλο αυριο... γερο και δυνατο το παιδακι σας!! και εχουν και μηνογενεθλια οι κορες μας αυριο!!!

Δουλευει 15 χρονια εκει αλλα εχει πολυ κουραση και αχγος και δεν αντεχει του φορτωνουν διαφορες βλακειες! Απο προπερσι του ελεγα να το κοιταξει το θεματακι μηπως για καπου αλλου κτλ αλλα ολο το ανεβαλε τωραααα.... που τα ποδια τοπυ ειναι χαλια απ την ορθοστασια και μεγαλωνουμε μπρρρρρρ ....το σκεφτεται τι θα γινει που θα παει η κατασταση και τετοια πραγματα....

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημερα κοριτσακια.

Δουλειες δουλειες δουλειες.Και εφτιαξα και μακαρονοπιτα.

Σημερα σηκωθηκαμε νωρις.Να δουμε θα κοιμηθουμε και νωρις?

Με το καλο αυριο σε οσα μπεμπακια βαπτιζονται και καλο σκ σε ολες.

Καλε τι καιρος ειναι αυτος?ΑΠΑΠΑ.

Ελεωνορα πολυ ομορφες, μπραβο.

Γιωργια τι να πω κουραγιο στον αντρουλη σου.Φταιει και ο καιρος για την διαθεση

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ελεονώρα, είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!!Πολύ-πολύ μου αρέσουν!!!Με το καλό!!

Καλέ τί λέτε για τον καιρό, τί έγινε? Εμεις ήλιο και ζέστη έχουμε..;)

Εδωσα στην φίλη μου που μου παρήγγειλε τα πράγματα για τις μπομπό να ου φτιάξει ένα δέιγμα, αυτό που σας έδειξα χθές, και σήμερα πήγα να την δώ και μου λέει "έλα, σου φτιάχνω τις μπομπο" και έχει φτιάξει καμμιά 30αριά!!Αχ να είναι καλά, μου λέει "άστες έδω, δουλειά δεν έχουμε- έχει μαγαζί με ρούχα- τουλάχιστον να κάνουμε κάτι χρήσιμο!"..καλό???

Κατα τα άλλα ησυχία..τώρα κοιμούνται και τα 2 πάω να την πέσω και ε΄γω...φιλάκια!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

επιστρέψαμε κι εμείς!! το χουμε κανει τάμα να κλείνουμε τη σεζόν κάθε χρόνο ;) περάσαμε πολύ ωραία ξεκουραστήκαμε, κάναμε και μπανάκια (ο γιος μου ο κρυωνιάρης μόνο μια μέρα βούτηξε τις άλλες έτρεμε σαν το ψάρι :tongue:) περίοδο δεν είχαμε ευτυχώς (γιώτα τη γλίτωσες χε χε χε) φάγαμε πάρα πολύ δυστυχώς :rolleyes:

δε χάσαμε καμιά βάφτιση ε;; αυριο έχουμε πριγκηπάκο και μπουμπού έλενας; καλά θυμάμαι;;

σας διαβάζω μεταξύ συμμαζέματος και πλυντηρίων και επανέρχομαι

i1lzp2.png

Σοφακι καλωςηρθες.

Ενα εχω να πω μακαρονοπιτα τη φοβομουν γιατι εκανα εγω φυλλο σε μηχανη αλλα εγινε τελεια.Λιωνει στο στομα.

Εδω βρεχει και μαυριλα πολυ!!!!!

Μεσα σημερα ταν μωρα εχουν ξεσαλωσει, ξαπλωσα μαζι τους τωρα για μεσημερι και με αφησαν μονο μιση ωρα.

Σοφακι θα τα πουμε.Σας αφηνω παω κι εγω να κανω σιδερο.Ευκαιρια πουναι ετσι ο καιρος για χουχουλιασμα.

Εβαλα το μπεμπη στο πατωμα με κατι , στρωματακια γυμναστηρια κλπ και αυτος αλωνισε το δωματιο χωθηκε κατω απο καρεκλες και βαλθηκε να εξερευνησει το συμπαν,ασε που ολο παει να περασει πανω απο τις μαξιλαρεςσ στον καναπε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...