Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Koritsia, koitaxte tin mpompo mas- twn megalwn..pws sas fainetai???

ΘΕΙΚΗΗΗΗΗΗΗ μπράβο ioanna!!!!!!!!!!

Πήγα και παρήγγειλα τα προσκλητηρια!!! Θα μου στείλουν την μακέτα με email οπότε θα σας το βάλω! Είναι αρκετά μεγάλο(το ήθελα μεγαλύτερο η αλήθεια είναι αλλά επειδή πήγαινε ειδική παραγγελία θα ανέβαινε πολυ η τιμή οπότε το διαλεξα όπως ήταν! Α είναι και πουα γαλάζιο και θα βάλουν και ενα μικρο κεκακι μιας και το θέμα είναι τα cupcakes! Πολυ φτηνά μου βγήκαν κορίτσια, 138? 65 προσκλητηρια! Είναι εργοστάσιο, αν καμία θέλει διεύθυνση ας μου πει! Α και το φοβερό είναι ότι σε 2 μέρες τα παίρνεις! Επίσης πήγα στο empoli outlet και πηρα απο το stock σου lapin πράγματα που έκαναν 406? και τα πηρα 80?!!!!!!!!! Έχει βάλει τα μπλουζάκια 10? και τα παντελονακια 15!!!!! Έχει τέλεια πράγματα και μεγάλη ποικιλία!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τελεια, παρα πολυ ομορφη ιωαννα,με το καλο.

Κοριτσια ερωτηση κρισεως, θελω να βρω αυτο το διχτυ πως να το πω που βαζουν στις γλαστρες για να μην πηγαινουν να χεζουν οι γατες, μου εχουν καταχεσει τις ζαρτινιερες στα μαπαλκονια και βρωμαει.που τα πουλανε αυτα?σε ειδη κηπου. η σε χρωματοπωλεια?καταλαβατε ποιο λεω?ενα που το βαζουν απο πανω απο το χωμα.επισης βαζουν και βοτσαλα που τα βρισκουμε αυτα?

PN8Qp2.png

csXep2.png

ΘΕΙΚΗΗΗΗΗΗΗ μπράβο ioanna!!!!!!!!!!

Πήγα και παρήγγειλα τα προσκλητηρια!!! Θα μου στείλουν την μακέτα με email οπότε θα σας το βάλω! Είναι αρκετά μεγάλο(το ήθελα μεγαλύτερο η αλήθεια είναι αλλά επειδή πήγαινε ειδική παραγγελία θα ανέβαινε πολυ η τιμή οπότε το διαλεξα όπως ήταν! Α είναι και πουα γαλάζιο και θα βάλουν και ενα μικρο κεκακι μιας και το θέμα είναι τα cupcakes! Πολυ φτηνά μου βγήκαν κορίτσια, 138? 65 προσκλητηρια! Είναι εργοστάσιο, αν καμία θέλει διεύθυνση ας μου πει! Α και το φοβερό είναι ότι σε 2 μέρες τα παίρνεις! Επίσης πήγα στο empoli outlet και πηρα απο το stock σου lapin πράγματα που έκαναν 406? και τα πηρα 80?!!!!!!!!! Έχει βάλει τα μπλουζάκια 10? και τα παντελονακια 15!!!!! Έχει τέλεια πράγματα και μεγάλη ποικιλία!!!!!!!

,μαζι γραψαμε οεο!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

,μαζι γραψαμε οεο!!!!

Tι κάνεις εσύ εδώ????? Πηγαινε να ετοιμαστείς γρήγορααααααααα!!!!!!!!

Και στο leroy merlin θα έχει τέτοιο αλλά σε χρωματοπωλείο μπορεί να βρείς!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ευχαριστω βρε παρος αλλα ψαχνω να αγορασω μονο το χαρτι... το σχεδιο το φτιαχνω μονη μου στον υπολογιστη και θελω στον καθενα να βαλω ξεχωριστο - προσωπικο κειμενο... αρα πρεπει να τα τυπωσω εγω αφου αυτοι εχουν ενα κειμενο για ολα.. λεω αυριο να παω κεντρο να βρω χονδρεμπορους χαρτιου.. εχει καμια κανενα γνωστο?

mYQbp2.png

Καλησπερα μολις γυρισαμε απ 'τη παιδικη παρλα η μικρη! αλλα ολοοοοοοο μπαμπα φωναζε μαμα καθολου μονο αμα τσιριζει φωναζει μαμα καταλαβε το παιδι αμα θελει κατι φωναζει μαμα για σορολοπ μονο ειναι ο μπαμπας !!!!

Ιωαννα φοβερη η μπομπο μπραβο

Παω να κανω ενα μπανακι και μετα να ετοιμασω τη μικραη για τα γνωστααα

πολλα φιλια

καλε ακουτε της λεει ¨μπαμπα μου σ΄αγαπω πολυ " το ψωνιο τον ακουω απο δω που φωναζειρε τι γινεται

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

ευχαριστω βρε παρος αλλα ψαχνω να αγορασω μονο το χαρτι... το σχεδιο το φτιαχνω μονη μου στον υπολογιστη και θελω στον καθενα να βαλω ξεχωριστο - προσωπικο κειμενο... αρα πρεπει να τα τυπωσω εγω αφου αυτοι εχουν ενα κειμενο για ολα.. λεω αυριο να παω κεντρο να βρω χονδρεμπορους χαρτιου.. εχει καμια κανενα γνωστο?

Βρε συ ότι θέλεις μπορούν να γράψουν! Και εγω δικό μου κείμενο έδωσα να γράψουν και μεταξύ μας αυτό που είχε η Μενεγάκη στην Βαλερια(ψωναρααααα μανααααααα)!!!!! Χαχαχαχαχα!!! Κοιτά αυτοί πουλάνε& χαρτί! Άλλωστε εργοστάσιο χαρτου είναι! Την εκτύπωση 40? την χρεώνουν! Τώρα αν θέλεις να το φτιάξεις μονη σου είναι άλλο θέμα! :)))

Κοριτσακια καληνυχτα.Κοιμηθηκαμε νωρις και παω να δω ταινιουλα με τον αντρουλη μου.

Πολυ ωραια στο μπανακι, κουραστηκανε και νυσταξαν τα καμαρια μου!!!!!!

Ναταλιτσα πηρα το γιατρο κι εκλεισα ραντεβου επιτελους.Σευχαριστω πολυ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...