Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mallon erwteutike pou ths estile filaki xthes o prigkipas. Gia auto den trwei kiolas. Ths lipi xixi:)

σιγα καλε.... μην μας ακουσει ο ναυπλιωτης ... ειναι ζορικο αντρακι αυτος και δεν σηκωνει τετοια!! χιχι...

mYQbp2.png

Oyf ti πολυλογια σας επιασε καλε?

Καλημερα σε ολες.

Νυσταζω, χτες δεν ξερω μια εγω ξυπναγα καθε τρεις ωρες μια ακουγα τα μωρα και νομιζα πως πεινανε γενικα ξυπνησα στις 6 και μετα νομιζω ως τις 9 δεν εκλεισα ματι δεν με επαιρνε υπνος, μετα ξυπνησαν αυτα για γαλα γενικα μπορει και να κοιμομουν αλλα ηταν ελαφρυς υπνος, ακουγα σκυλια και νομιζα οτι ηταν τα μωρα.

Τωρα αυτα κοιμουνται κι εγω εχω μαυρους κυκλους.

Καρδουλα ουτε εγω πιστευα πως θα τα καταφερω και παραλιγο να βαλω τα κλαμματα απο τα νευρα μου.Αλλα τελικα τα καταφερα και σημερα ειμ αι σε επιφυλακη μην αργησω.

Γενικα ο αντρας μου τοχει απο μικρος λεει στο σχολειο παντα πηγαινε αφου χτυπησει το κουδουνι.Στους γαμους και στις εκδηλωσεις παντα παμε μαζι με τη νυφη ετσι για σασπενς, γενικα αν δεν ημουν κι εγω να το παλευω πιστευω μπορει να μας περιμεναν ακομα!!!!!!!Καποτε πουχα να κουμανταρω τους δυο μας ηταν καλυτερα τωρα με τα μωρα πρεπει να ξεκινησω πολυ νωριτερα τη διαδικασια.

Ναχω νερα, φαγητο μηπως πεινασουν, πανες, αλλαξιες μην λερωθουν, να τσεκαρω αν εχει βαλει τις παντοφλες του ο αντρας μου, το μαγιω του, κι αυτος αλλαξια, ε ελεοςςςςςς!!!!!!!

Εχουμε και σημερα το κανονικο μας μαθημα.Ε κριμα ειναι να πληρωνουμε και να χανουμε τα μαθηματα και τους αρεσει τοσο πολυ!!!!!!!Στη βουτια ειμαστε αστερια, η μπεμπα βγαινει οπως μπαινει με ανοιχτα ματια και με εκφραση εκπληξης.Ο μπεμπης και αυτος αλλα καμοια φορα πινει και λιγο νερακι αλλα γελαει μετα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

σΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑς, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ οι νεοφωτιστοι!!!!

Ελεονωρα θασαι κουκλα και ολα θα πανε καλα!!!!!Να την χαιρεστε!!!!!

Κυβελη μην αγχωνεσαι κι εσεις ολα καλα θα πανε.Με το καλο και η δικη σας βαφτιση.Αμα σας πω οτι 12 Σεπτεμβρη σκεφτομασταν αν τα καταφερναμε για φετος να κανουμε γαμο και βαφτισια, ευτυχως ομως γιατι θαχα αγχωθει παρα πολυ,

Νατασσουλα ευχομαι να πανε ολα καλα με το αγορακι σου.Ειναι κριμα να ταλαιπωριεται τοσο μικρακι!!!!!!

Σας ειπα ζυγιστικα σημερα και εχω χασει 3 κιλα.Απο 60 πηγα 57 και τινει στο 56.Γιαυτο χωρεσα στα ρουχα μου.Ειναι τα λαζανια διαιτης!!!Πλακα κανω απλα ειναι που δε βαζω κ..ο κατω μαλλον και που δεν το σκεφτομαι.Απλα θαθελα λιγη γυμναστικουλα για να ερθω στα νορμαλ μου οχι σε κιλα αλλα σε φορμα.

Καλα Ναταλια εμεις τα λεμε και απο το τηλ σου βγαζω το καπελο ομως, θηριο και ηλεκτρολογος?Εισαι θεα και υποκλινομαι.Ειδες νονα που βρηκα εγω στο γιο μου?

PN8Qp2.png

csXep2.png

ελιτα και εγω ελεγα να παρω απο τον παριση , πραγματι εχει πολυ ωραιες.....

η ολγα μου ειπε πως ο ναρλης (www.narlis.gr) εχει τις μπομπο του παριση πιο φτηνες κ απο τον παριση...:shock:

mYQbp2.png

τι κανετε κοριτσακια εγω παλι αλωνιζω και λεω που εμοιασε η κορη ! Τη πηρα πηγαμε σουπερ μαρκετ νταλα ο ηλιος και βγαζει το καπελο και το ριξε κατω απ το καροτσι πηγα να πεσω σε καπια φαση απο κατι στα ποδια μου και τι να δω η καπελαδουρα της Κων/νας να μου βαζει τρικλοποδια η τσουραπω μου...

Ηρθα μαγειρεψα φασολακια μαζι με χαντρες γιτι ο αντρας δε τρωει σκετα φασολακι σφουγγγαρισα το σαλονι, εβαλα πλυντηριο κατι ρουχακακια της ....

και λεω να παω να φαω μη πεσω κατω κιολας...

Ο Χρηστος εναι πολυ στα κατω του δε του αρεσει η δουλεια του κουραζεται πολυ και δεν εχει καθολου διαθεση εδω και κατι μερες....

Πηγαμε στο Παπανικολαου για τον υπερηχο νεφρων το καναμε της βρηκε πιο μικρη διαταση, τα νεφρα της πολυ καλα μας ειπε.. Συμπερασμα δε βγηκε και λεει αμα κανει παλινδρομηση υπαρχει περιπτωση να βγουν διαφορετικες οι μετρησεις "πιασ' τ΄αβγο και κουρευτο" και με τη ψιλη μαλιστα! δε ξερουμε τι να κανουμε να τη κανουμε ή να μη τη κανουμε τη κυστεογραφια ?θα ζητησουμε να δει τις απαντησεις ενας νεφρολογος στο παιδων να δουμε τι θα πει και ο παιδιατρος και βλεπουμε.....

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα απ΄το λιγο που διαβασα

Ελεονωρα αντε να χαρεις τη κορουλα σου ολα θα ναι καλα με το καλο κοριτσακι...

Ελιιτα εισαι θεα με τα μωρακια σου το ξερω επαναλαμβανομαι αλλαααα το αξιζεις.....

Ιωαννα θα συνηθισει ο μπουκος σου !και γω οσο σκεφτομαι τη 1 Νοεμβρη με πιανει κατι ενας κομπος δε θελω να την αφησω με τπτ.....

Ογα ποτε θα μαζευτεις μωρε απ΄τις εξοχες να παμε για κανενα καφε εεεεεεεεεε Ολγα εεεεεεεεεεεεεεεεεεε μ΄ακους

φιλακια παω να φαω για να δω τι.... τρωγονται.... αντε καλο μεσημεροπογευμα..........................

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Νατασουλα κοριτσακι μου να τελιωσουν ολα γρηηηηηηηηηγορα και να μη ξαναπατησουμε στους παλιογιτρους να χαρουμε και μεις τα παιδακια μας

Ολα να σου πανε καλα με ολη μου τη καρδια....

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Γιωργια σε ευχαριστω.Ευχομαι να πανε ολα καλα για τη μικρη να ησυχασετε κι εσεις και η μικρουλα.Οσο ναναι τα νοσοκομεια και οι γιατροι ειναι μια σκετη ταλαιπωρια

PN8Qp2.png

csXep2.png

σημερα νιωθω τοση κουραση.και δεν εκανα και τιποτα τρομερες δουλειες.

παω να τα ετοιμασω γιατι εχουμε κολυμπι.αυτη τη φορα ο μπαμπας ξεκινησε ναρθει νωρις

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...