Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

όχι βρε Καρδούλα μην αγχώνεσαι ,απλά πλέον ξεχωρίζεις το κλάμα δυσαρέσκειας από το κλάμα πόνου ή ότιδήποτε άλλο..άλλωστε μέχρι τον 6ο μήνα το κλάμα σημαίνει πάντα κάτι, από τον 6ο και μετά το κλάμα μπορεί να είναι και παραπόνο και βαρεμάρα..αχ τα άτιμα μας δουλεύουν!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστώ ιωάννα μου. άντε και στα δικά σας.

χθες βράδυ τελειώσα και τα παιδικά δωράκια δεν εκανα μπομπονιέρες αλλά δωράκια και έβαλα μέσα marshmallows σε γαλάζιο χρώμα σαν lollipop και ένα φλυτζάνι με δελφίνι ή καβουράκι ανάλογα, μια σφραγιδούλα και από αυτά που φυσάς και βγάζουν μπουμπουλίθρες με νερό και στα κορίτσια έβαλα και κολιεδάκια από χαντρούλες γαλάζιες ή πορτοκαλιές. Θα σας βάλω κάποια στιγμή φώτο να δείτε. Νομίζω πιο πολύ θα το εκτιμήσουν από τις μπομπονιέρες.

Εμένα πάλι η μικρή που παει με τέτοια χαρα στο σχολείο να αγχωθω;;;; Μήπως δεν περνάει καλα μαζί μου και θέλει να πηγαινει σχολείο;;;;; Τι τραβάμε οι μάνες;;;; Πάω την μικρή σχολειο& μετα πάω για προσκλητηρια!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Και εγω σημερα χαρουμενη μανουλα, ο Αλκης μου σηκωθηκε και πηγε με χαρα στο σχολειο, εντωμεταξυ εχθες δεν αντεξα και πηγα και εκανα ντου να δω πως περναει και τον βρηκα να παιζει και να χορευει οποτε τερμα οι στεναχωριες!!!

Καρδουλα με το καλο να τους υποδεχτειτε, και μην αγχωνεσαι ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι τελεια.

Ελιτα ετσι ακριβως αισθανομαι και εγω με τα 2 , τα κουβαλαω μαζι και τα πραγματα τους γιατι ο μπαμπας μας δουλευει πολλες ωρες.

Παρος βαζεις και φωτιστικα??? Υποκλινομαι.

Σημερα εχουμε και τα 2 εμβολια , η μικρη μαλιστα 2 τσιμπηματα χαμος θα γινει παλι στον γιατρο. Οιμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε (που λεει και η ραμονιτσα)

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

αχ πότε θα συνηθίσει και το δικό μου παιδάκι? όλα παίζουν ήσυχα και μόνο το δικό μου κλαίει...μα θα πάω και εγώ μια μέρα να δώ τί κάνει...μπορεί και σήμερα..καλή ιδέα Κατερίνα...αν και δεν ανησυχώ, για τί αφού τρώει, που για τον Νικόλα είναι σημαντικό, πάει να πεί πως μόνο παράπονο είναι το κλάμα..αχ τον ευαισθητούλη μου!!

Κοριτσάκια, καλημέρα!

Σήμερα χαλάρωσα κάπως από δουλειά και είπα να σας γράψω λίγο.

Την Κυριακή είναι η βάφτισή μας και τρέχω με τις τελευταίες λεπτομέρειες. Το απόγευμα θα πάω να παραλάβω τις μπομπονιέρες, θα κάνω ένα τελευταίο τηλεφώνημα στο ζαχαροπλατείο για τα παγωτά και θα κλείσω κάπου για το Σάββατο βράδυ για εμάς και τους φίλους μας (ναι, ναι, ακόμα δεν έκλεισα, με τη δουλειά δεν πρόλαβα!)

Και μέσα σ' όλα, μόλις έβαλα να πλύνω το φουστάνι που θα φορέσω, γιατί το έδωσα στη μοδίστρα να μου βάλει cups (γιατί θα είχαμε αποκαλυπτήρια!) και η βλαμμένη μου το επέστρεψε γεμάτο λεκεδάκια! Τώρα της το τρίβεις στη μούρη ή όχι;;;

Κατά τα άλλα, προχτές κάναμε εμβόλιο, μας μέτρησαν και μας ζύγισαν (69 εκατοστά και 8.390, θρεφτάρι!) Έχουμε κι ένα θεματάκι με το λάρυγγά μας, αλλά θα σας το αναλύσω κάποια άλλη στιγμή, να μου πείτε αν έχετε ακούσει κάτι σχετικά... Πάντως ο γιατρός είπε ότι δεν είναι τίποτα ανησυχητικό κι ότι σε λίγους μήνες θα φτιάξει μόνο του.

Επίσης, Cate, δεν μπορώ να δω τις φωτο από τις μπομπονιέρες σου... Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση, είναι θέμα privacy ή κάτι τέτοιο;

Και, Ιωάννα, η κόρη σου είναι μια πραγματική κούκλα!!! :-)))

Αυτά, πάω να τρίψω τους λεκέδες!!! ΧΧΧ

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Καλημερα...

Εμεις ξυπνησαμε πριν λιγο αλλα.... εχθες ειχαμε δραματα.. κοιμηθηκε η καλη μου γυρω τις δεκα και μετα απο καμια ωρα το ματι γαριδα κ να μην κοιμαται με τιποτα... δοκιμασα τα παντα.. μεχρι κ στο κρεβατι μου την πηρα ειχα να το κανω απο τοτε που σαραντισε... τιποτα.... γκρινια, κλαμμα δεν ηξερα τι ηθελε... της εδωσα κ ντεπον κ παλι τιποταααααα. τελικα κοιμηθηκε κατα τις τρεις ξερη.. καπου θα πονουσε ρε γμτ ή μπορει κ να ερωτευτηκε χιχιχι....

και τωρα φυσικα ουτε λογος για γαλα... βρε καλη βρε χρυση τιποτα.. ρουφαει λιγο κ το φτυνει... την αφησα κ εγω νηστικια.. ε, τι αλλο να κανω πια? επιζω να φαει τα φρουτα.....

Καρδουλα ασε τς βλακειες πρωι πρωι... ειναι λογικο οσο περναει ο καιρος να ξεψαρωνουμε κ να μην τρεχουμε με το παραμικρο.... ισως τωρα μπορουμε να ξεχωρισουμε ποιο ειναι το κλαμα ''ποναω'' κ ποιο ειναι το κλαμα ''δεν τρεχω λιγακι την μανα μου να περασει η ωρα?????''.....

Ααααα εχθες μιλησα με την Μαρια, ειναι καλα αλλα τρεχει με νυφικα, μπομπο, βαφτιστικα και δεν προλαβαινει να μπει και πολυ.....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

eyxaristoyme Kyveli, koukoubaaaaaaaaaa lemeeeeee!!!

Καλά τί θέμα αυτό με το φόρεμα? Ελπίζω να είναι όλα καλά, θα είσαι μια κούκλα...

Καρδούλα θέλουμε φωτό...πολύ καλή ιδέα, σίγουρα θα το εκτιμήσουν τα παιδάκια..σκέφτομαι να πάρω και εγώ από το Τζαμπο και να τους βάλω κάτι εξτρα..σκέφτομαι να πάρω και κλόουν, νομίζω είναι 70 ευρώ, αξίζει τον κόπο να είναι απασχολημενα για λίγο, να ευχαριστηθούμε και εμείς οι γονείς..

κοιτάξτε καλέ πως μεγαλώσαμε!!!

Kala ioanna ta sagionarakia ola ta lefta xaxxax. Mia mikri thea

Κοριτσάκια, καλημέρα!

Την Κυριακή είναι η βάφτισή μας και τρέχω με τις τελευταίες λεπτομέρειες. Το απόγευμα θα πάω να παραλάβω τις μπομπονιέρες, θα κάνω ένα τελευταίο τηλεφώνημα στο ζαχαροπλατείο για τα παγωτά και θα κλείσω κάπου για το Σάββατο βράδυ για εμάς και τους φίλους μας (ναι, ναι, ακόμα δεν έκλεισα, με τη δουλειά δεν πρόλαβα!)

Ante me to kalo kai eseis na parete to onoma sas. Xalara ola tha ginoun exoun dikaio ta koritsia.

Καλημερα...

Εμεις ξυπνησαμε πριν λιγο αλλα.... εχθες ειχαμε δραματα.. κοιμηθηκε η καλη μου γυρω τις δεκα και μετα απο καμια ωρα το ματι γαριδα κ να μην κοιμαται με τιποτα... δοκιμασα τα παντα.. μεχρι κ στο κρεβατι μου την πηρα ειχα να το καν απο τοτε που σαραντισε... τιποτα.... γκρινια, κλαμμα δεν ηξερα τι ηθελε... της εδωσα κ ντεπον κ παλι τιποταααααα. τελικα κοιμηθηκε κατα τις τρεις ξερη.. καπου θα πονουσε ρε γμτ ή μπορει κ να ερωτευτηκε χιχιχι....

και τωρα φυσικα ουτε λογος για γαλα... βρε καλη βρε χρυση τιποτα.. ρουφαει λιγο κ το φτυνει... την αφησα κ εγω νηστικια.. ε, τι αλλο να κανω πια? επιζω να φαει τα φρουτα.....

Mallon erwteutike pou ths estile filaki xthes o prigkipas. Gia auto den trwei kiolas. Ths lipi xixi:)

Καλημερα κι από μας. Εξεταστηκαμε αρκετα αυτες τις μερες, νεφρα ματια, ευτυχως ολα καλα. Ετρεχα και σε γιατρους ευτυχως χωρις το μικρο για να δουν κατι εξετασεις ενοψη χειρουργειου, καλο περναω δηλαδη.... Ευτυχως δεν εχει ξεκινησει ακομα το εργαστηριο που δουλευω, εχει μεγαλη κατανοηση το αφεντικο, γιατι αλλιως ποιος θα τα εκανε αυτα?

Θελω κι εγω να την εστελνα τη δικια μου παιδικο, αλλα ο πνευμονολογος του μπεμπη μας ειπε οσο μπορω να την εχω σπιτι , τοσο το καλυτερο.... για το μικρο....

Αυριο παμε Ναυπλιο, βαφτιζει ο αδελφος μου τη μπεμπα τους, ακομα δεν εχουμε κλεισει που να μεινουμε (καλο εεε?).

Κυβελι, αν αναφερεσαι στη λαρυγγομαλακια, την εχουμε κι εμεις, ως καταλοιπο του πρωτου χειρουργειου, αλλα ειναι κατι συνηθες για ολα τα παιδακια. Μεγαλωνοντας θα δυναμωσουν οι μυς και θα ειναι καλυτερα. Τωρα θελει μικρα και συχνα γευματα...

Κουκλιτσα η μικρη Ιωαννα.!!!!!

nG0fp2.png yu71p2.png

Καλημερα κι από εμένα!!!!!!!!!!! είμαι στην δουλειά και το μυαλό μου είναι συνέχεια στις προετοιμασίες τις βάφτισης την Κυριακή... Την μητέρα μου την έχω τρελάνει στα τηλεφωνα .. όλο κάτι θυμάμαι και της λέω!!!!

Σήμερα τελειώνει + η γυναίκα το σπίτι και μετά θα το πνίξω στα μπαλόνια...χχχχχ

Σχεδόν είναι όλα έτοιμα..

Την Κυριακή το πρόγραμμα ξεκινάει με μαλλιάστις 08:00 και στη συνέχεια ο μακιγιερχχ

αχ αγχώνομαι αν το κοριτσάκι μου θα είναι σε καλή διάθεση ώστε να μην με παρουν τα ζουμια όταν θα κλαίει...

Πήραμε τις μπομπονιέρες.. τέλειες θα σας βάλω φοτο με το προσκλητήριο από Δευτέρα κατόπιν εορτής το ξέρω αλλά δεν προλαβαίνω....

Α.. και για το καιρό εύχομαι να είναι ηλιόλουστος...

δεν σας είπα η μικρή εχθές κοιμήθηκε και με ξύπνησε στις 06.45 δεν το πίστευα...τελικά είναι με τις μέρες της..

φιλάκια τα λέμε σε λίγο πάλι

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...