Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεραααα!

Καλε τι σας εχω κανει και μιλατε για λαζανια και καρμποναρες????Κανω διαιτα λεμεεε!!!

11η μερα διαιτας σημερα και εχω ξεφουσκωσει πολυ!Δεν ανεβαινω ακομη στην ζυγαρια γιατι θα τρομαξω

Βρε Κατερινακι τι επαθες καλο μου?Ελα μου να σου φτιαξω το κεφι!

Ελεονωρα μαζι ειμαστε αδιαθετες και τα νευρα κρόσια!

Καρδουλα μου στο ξαναειπα.Μηπως τον ειχε αφησει νηστικο η μανα σου και ελεγε μαμ μαμ και εσυ ακουσες μαμα???χιχιχι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!!!!!!!

Κατερινακι απαπα.. τι ειναι αυτα που ακουω καλε? Ολες οι μαμαδες που στελνουν τα παιδια τους σχολειο ειναι κακες και δεν τα αγαπανε??? μην σε ξανακουσω να λες τετοια.... κοιτα να χαλαρωσεις λιγο, προσπαθησε να κοιμηθεις (βοηθαει το μυαλο να ξαστερωνει) και οσο για την περοδο η γιαγια μου ελεγε οταν εχεις καθυστερηση να κανεις καφε ελληνικο να ριχνεις μεσα μπολικη κανελλα (σκονη) και να το πινεις.. και τσουπ θα εμφανιστει αμεσα η ατιμη !!!

Καρδουλα... τα φιλια μου στον πριγκηπα... αφου δεν ειπε πρωτα θεια γιωτα χιχιχι...

Ααααααααα...... καλονοικοκυρες μην ξανακουσω κουβεντα για καρμποναρες και λαζανια... να φτιαξετε καφε φαγητου και να πατε εκει να τα λετε... :tongue:

mYQbp2.png

Καλημέρα μανουλίτσες,

Κατερίνα για ηρέμισε λίγο. Σαν πολυ αγχώνεσε τελευταία χωρίς λόγο.

Ελεωνόρα εγώ του διαβάζω διάφορα παραμύθια. Τώρα πχ διαβάζουμε τους μύθους του Αισώπου. Από μουσική εκτός από Babyradio ακούμε και Lovely Baby κλασσική μουσική.

Α του έφερνα δώρο από Φιλλιπο Νακα κάτι φανταστικά κρουστά που είναι για βρέφοι. Ξετρελάθηκε http://www.nakas.gr/ kai patiste drums/krousta/krousta gia paidia/ systhma halilit exei poly oraia pragmata:) Εμας μας έφεραν το Halilit Baby music set.

Καλά βρε Γιώτα εσύ κάνεις δίαιτα και σε ενοχλούν τα λαζάνια;

ΟΛΓΑ79 Καρδουλα μου στο ξαναειπα.Μηπως τον ειχε αφησει νηστικο η μανα σου και ελεγε μαμ μαμ και εσυ ακουσες μαμα???χιχιχι

Μιλησε κανείς?

Θα θελες καλή μου ζηλεύεις γιατί τα δικά σου ακόμα νιαουρίζουν:tongue: Smooch

Καλημερες, καλησπερες!!!!!!

Τι εγινε βρε κοριτσια ολες αδιαθετες ειστε?Εγω ευτυχως ξεμπερδεψα την προηγουμενη βδομαδα.

Καρδουλα μουσικοφιλος ο πριγκιπας ε?Εχω κι εγω κατι οργανακια παρομοια απο τη σχολη που κανμε μουσικοκινητικη αγωγη!!!!!Ειναι φτηνα και πολυ ωραια γενικα.

Εχω και κασσετουλες με παιχνιδια μουσικοκινητικα, λες να τις ξαραχνιασω?

Μολις φαγαμε και παιζουμε τωρα.

Σημερα θα παμε να κανουμε το κολυμπι που χασαμε την τριτη γιατι ενω ο μπαμπας εφυγε νωρις απο δουλεια ξεχασε τα κλειδια του αυτοκινητου στο γραφειο και φυσικα δεν προλαβαιναμε ναμαστε στην ωρα μας κι ετσι ειπαμε να παμε σημερα που υπηρχε δυνατοτητα.

Σημερα φτιαχνουμε ρεβυθια!!!!!Ενταξει κοριτσια εγκρινετε για διαιτα????

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα μανουλίτσες,

Κατερίνα για ηρέμισε λίγο. Σαν πολυ αγχώνεσε τελευταία χωρίς λόγο.

Ελεωνόρα εγώ του διαβάζω διάφορα παραμύθια. Τώρα πχ διαβάζουμε τους μύθους του Αισώπου. Από μουσική εκτός από Babyradio ακούμε και Lovely Baby κλασσική μουσική.

Α του έφερνα δώρο από Φιλλιπο Νακα κάτι φανταστικά κρουστά που είναι για βρέφοι. Ξετρελάθηκε http://www.nakas.gr/ kai patiste drums/krousta/krousta gia paidia/ systhma halilit exei poly oraia pragmata:) Εμας μας έφεραν το Halilit Baby music set.

Καλά βρε Γιώτα εσύ κάνεις δίαιτα και σε ενοχλούν τα λαζάνια;

ΟΛΓΑ79 Καρδουλα μου στο ξαναειπα.Μηπως τον ειχε αφησει νηστικο η μανα σου και ελεγε μαμ μαμ και εσυ ακουσες μαμα???χιχιχι

Μιλησε κανείς?

Θα θελες καλή μου ζηλεύεις γιατί τα δικά σου ακόμα νιαουρίζουν:tongue: Smooch

Το Babyradio το ακούμε μόνο μέσω internet????

Λοιπόν κοριτσάκια σας χαιρετώ!!!!!!!!!!!

Καλό απόγευμα!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

...e..kala ipa na mi beno...alla ohi kai katholou...DEN ANTEHO MAKRIA SAS!!!!!!

..kai opos diavazo ..vlepo oti i filenada mou ehei thema ...ti na kano?????panagia mou???

katerinaki mou ti einai ayta pou diavazo ....ormonika e??ki ego prin mia evdomada pou adiathetisa sta halia mou imouna ....mehri oti den me agapaei i mama mou eniotha ....fantasou ..oloklori gaidoura ....mta evapsa mali arhisa kai tis voltes kai pleon me agapaei kai o manavis!!!(sigoura tosa pou psonizo)

katerinaki pare tilefono na vrethoume !!!!!ise i teleytea manoula pou tha ihe logo na niothei tipseis ....ISE TELIA!!!!!POS ALIOS NA SOU TO PO!!!!oso gia tin skia pano apo to stoma mipos einai o fotismos sto domatio periergos ?

emis imaste kala genika ...agorasame parko kai ine poly haroumeni!!!!!tha pame se orthopediko tin deytera giati i diples tis den einai simetrikes sta boutakia ...gia na mas figei i amfivolia ...

piga ki ego ginekologo simera ola kala to inomioma den efige alla ine 20 mm.leei oti den prepei na to vgalo ine poly mikro ..apla to parakolouthoume .

to kreas den to trome ....oute kotopoulo oute moshari....me to zori 5 koutalitses ....help!!!!

ramonitsa i miss you!!!!!

sas filo oleeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!

inka

AW3sp2.png

Ινκακι hello.

Τι εχουνε καλε οι διπλες της ποιος στο πε καλε αυτο?

Οσο για το κρεας μηπως την ενοχλει η υφη?Το θελει ποιο ομοιομορφο και δεν της αρεσουν τα κομματακια?

Κατερινακι υπομονη το ορμονικο φταιει κι εγω ολο εκλαιγα πριν να αδιαθετησω.Ενιωθα ασχημη και πως ειμαι μια μηχανη που βγαζει γαλα και ταιζει μωρα!!!!χιχιχ

τωρα επανηλθα και δε νιωθω τυψεις , τα παιδακια μου μεγαλωνω τι στο καλο!!!!!!

Και μην μιωθεις ενοχες, οσο μπορεις καποτε τα παιδια μας φευγουν απο το σπιτι απο μονα τους μην αγχωνεσαι, για καλο του ειναι.

Τωρα τι σου λεω ε?Εγω που για να παω σε ενα γαμο τοχω κανει μεσανατολικο λες και θα ερθει η συντελια του κοσμου!!!!!Δε μπορω μωρε να τα αφησω κλαψ!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Hello girls!!!

Oles kala? Kale ti egine kai egw adiathetisa kai malista 3 imeres nwritera..bre mpas kai exoume sigxronistei???

Piga simera Irakleio, koitaxte ayto to set koytakia sas aresei???

Poli kourasi, pwpw exw ksesinithisei toys rithmous tis "polis"..xexexxe!!

Elita, eides to site me ta koxilia???????

Κατερίνα, αχ σε καταλαβαίνω αλλά άκου τί περνάω για να δείς και τα χειρότερα. Σήμερα ετοιμαστήκαμε όλοι να πάμε εμείς Ηράκλειο και ο Νικόλας παιδικό. Μόλις κατεβήκαμε από το αυοτκίνητο, και ενώ είχε ήδη ξεκινήσει από το σπίτι "δεν θέλω να πάω σχολείο" κλπ, τον δίνω στην δασκάλα του και αρχίζει να κλαίει με λυγμούς, και να φωνάζει μανούλαααααααααα..πως κρατήθηκα και δεν γύρισα ούτε εγώ ξέρω..μετά έβαλα τα κλάμματα στο αυτοκίνητο. Στην επιστροφή, πάω στη δασκάλα του και μου είπε πως περνάει έντονη προσαρμογή, και γιατί πάνω που είχε συνηθίσει σταματήσαμε για καλοκαίρι και φτου και από την αρχή αλλά και γιατί λόγω της μπέμπας, πιστεύει πως τον πάω σχολείο για να είμαι μόνη μου με την μπέμπα σπίτι. Και πως όλη μέρα τους λέει "πάω σπίτι με μαμά και μπέμπα" και πάει βρε κορίτσια και κάθεται στα ρηλαξ που έχουν για τα μωρά..δεν το περίμενα!Στο σπίτι δεν δείχνει τέτοια σημάδια...μου είπε να του δείχνω πολύ αγάηπη- το κάνω ήδη, αφού του έχω τρελή αδυναμία- και να τα ετοιμάζω και τα 2 το πρωί πως και καλά πάει και η μπέμπα σε σχολείο για μωράκια...αχ Παναγίτσα μου δλδ!!!

post-13075-14825440432264_thumb.jpg

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλησπερα.

Ουφ γεματη μερα σημερα.

Καταρχην ειχαμε κολυμπι στις 5 και περιμενα το μπαμπα αφαντος, ηταν 4μιση και το κινητο του δεν ειχε ση μα, γιατι ηταν ακομα στο μετρο.τα παΙΡΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ και σαλωνομαι σαν το γαιδουρι, σακιδια και μωρα, τα βαζω στο αμαξι και ξεκινησα να παω μονη μου.

Μπορειτε να με φανταστητε?Εβαλα δυο μωρα σενα σλινκ να τα παω στο αμαξι, και να σου η τσαντα με τα μπουρνουζια, και αλλη με τις πανες.Τεσπα ξεκιναω και 5 παρα βρισκομαι στα μισα της διασρομης με παιρνει ο αντρας μου, του λεω μην κανεις τον κοπο να πας σπιτι εχουμε φυγει.Με απογοητευσες και τετοια ενω ειναι η δευτερη φορα μες τη βδομαδα και πηραμε και τηλ για να μας πουνε αν μπορουμε να παμε εκτακτα σημερα.

Τελικα του πα ελα και θα μας βρεις εκει.

Φτανω ακριβως και με ενα αγχος πως θα τα παω μεσα και πως θα τα αλλαξω και πως θα τα παω στην πισινα.Ευτυχως ειχε μπαρα για καροτσια, τα εβαλα τα χρυσα μου μεσα, φορτωσα και οτι χωραγε πανω στο καροτσι, ευτυχως φοραγα εγω μαγιω, Το καροτσι ισα που χωραγε στο ασανσερ, παω στα αποδυτηρια, που το καροτσι δε χωραγε μεσα, τα ντυνω ενα ενα.Παω στην πισινα με το καροτσι, της λεω της δασκαλας μας αργησε ο μπαμπας, μας σημερα.Κρατησε αυτη τη μπεμπα και εβαλα εγω το μπεμπη και τελικα καναμε το μαθημα μας με τη δασκαλα που μου πε αν αργει ο μπαμπας να τα φερνω και θα κραταει αυτη το ενα.Μαλιστα η μπεμπα της εδωσε και φιλακι στον ωμο σημερα και επαθε πλακα.

Τελικα ο μπαμπας μας εφτασε οταν τελειωσαμε και ηδη τα αλλαζα.

Τελικα το εκανα κι αυτο, πηγα με τα μικρα μονη κολυμβητηριο.Αγωνας δρομου ουφ!!!!!!!Γιαυτο αδυνατιζω γρηγορα;););)

Η πλακα ειναι που τα εβγαλα απο την πισινα ενα ενα και τα εβαλα με τα μπουρνουζια στο καροτσι.

Μετα ειχαμε ταξιδι ως τον πειραια και γενικα ειμαι ενα πτωμα!!!!!

Ευτυχως οταν πηγαινουμε πισινα νυσταζουμε τρελλα και ενω κοιμοντουσαν ωρα στο αμαξι και εδω ξεραθηκαν

PN8Qp2.png

csXep2.png

KΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Αχ μόνο εγώ και η Ioanna ξυπνάμε απο τα χαράματα??????

Λοιπόν προχθές το βράδυ ήρθε ο κουμπάρος μου και μου έβαλε 2 φωτιστικά,

και επειδή μέναν ακόμα 6 έκατσα εχθές το πρωί και τα έβαλα μόνη μου! Αφήστε σήμερα με πονάνε τα χέρια μου, η πλάτη μου και οι κοιλιακοί μου, απο το σπρώξιμο να κάνω τις τρύπες με το τρυπάνι.. Τουλάχιστον ξεμπέρδεψα και απο αυτό και έφυγαν απο την μέση! Τώρα έμειναν κάτι κουτάκια ξύλινα που είναι κρεμαστά στον τοίχο και τελειώσαμεεεεεεεεεε! Καλά έχουν μείνει κάποιες λεπτομέρειες αλλά τις αφήνω δωράκι στον άντρα μου!

Βρε Ελίτα συγχαρητήρια! Αγώνας δρόμου με 2 μωρά.. Πόση ώρα είναι τελικά το κολυμβητήριο απο το σπίτι?

Εμείς εχθές πήγαμε βόλτα στην Κηφισιά, πήραμε και τσουρέκια απο το Βάρσο που τρελαίνεται η γιαγιά μου, ψώνισα και 3 μπλουζάκια και μια φορμίτσα στον μικρό απο το zara!

Σήμερα έχει γενέθλια μια φίλη μου και αύριο γιορτάζει η γυναίκα του νονού της Ματθίλδης, δώστε καμιά ιδέα, τι να τους πάρω???????? Δεν θέλω να χαλάσω πολλά λεφτά...

Ακόμα να ξυπνήσετε?????????????????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

kalhmera,

kala ioanna ti einai auta pou akouw. ipomonh. poly swstes oi simvoules ths daskalas. ax ti exoume na traviksoume telika.

elita etsi einai pou sto telos aneksartitopoioumaste kai ta kanoume ola mones mas. kai sto telos mas vgenoun kai apo panw oti afou mporoume tis tou talaiporoume. bravo sou pantos egw nomizw oti den tha evriska th dinami na to kanw auto monh mou an kai polles fores exw ekpliksi ton eauto mou.

emas simera erxonte oi giagiopapoudes mas h nona kai h thia mas apo ellada katalavenete. kiriaki me to kalo tha kanoume kai emeis th voutia mas gia na paroume to onoma mas. exw trelh agwnia pio poly gia to an tha ta thimitho ola me olo auto to kosmo kai to treksimo pou tha xw para gia to mikro. re koritsia den kserw an to exei kamia allh alla pleon otan klaiei den pathenw mourla opws sthn arxh. to vriskw normal kai apla prospathw na ton kathisixasw. mhpws exw ginei anaisthiti kai akardi mana?

Καλημέρααααααααααααα...

Ναι, ναι Ναταλία, εμείς είμαστε οι πρωινές. έτσι φαίνεται..

Σήμερα πήγα εγώ τον Νικόλα σχολείο, είχαμε πάλι κλάμματα, λίγο καλύτερα από χθές..

Δεν μου είπατε σας άρεσαν τα κουτάκια ή όχι??:cry:

Τί θα μαγειρέψετε σήμερα βρε κορίτσια???????

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...