Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω εκανα μια παραλλαγη απο συνταγη πουχε πανω το κουτι.

Μισο κιλο κιμα τον μαγειρεψα οπως για παστιτσιο, αλλα εβαλα και μια πιπερια πρασινη κομμενη κομματακια, μια κιτρινη, δυο κολοκυθακια, λιγο καλαμποκι κι ενα καροτο.

Να κρατησουν λιγο ζουμακι στη σαλτσα.

Εφτιαξα κι ενα κουτι μπεσαμελ, γιατι ειμαι και μαμα διδυμων και δεν ειμαστε τωρα για κανονικη μπεσαμελ, καποιες φορες ομως φτιαχνω γιατι την κανω πολυ πιο νοστιμη.

Αρα αν τη φτιαξετε μονες, υπολογιστε τοση μπεσαμελ που ναχει εναμιση λιτρο γαλα.

Γυρω στα 200 γρ ρεγκατο.

Στρωνω γυρω στα 4 φυλλα λαζανια κατω κατω σε βουτυρομενο ταψι.Απο πανω μια στρωση πλουσια με μπεσαμελ, πασπαλιζω με τυρι ρεγκατο και συνεχιζω με μια στρωση απο τον κιμα.Ξανα λαζανια μια στρωση και επειτα, μπεσαμελ- ρεγγατο - κιμα, αλλη μια λαζανια, μπεσαμελ, κιμα και τελος τελευταια λαζανια με οση μπεσαμελ εχει μεινει.Πασπαλιζω με ρεγγατο και για να μη στεγνωσουν τα τελευταια φυλλα απλωσα λιγες φετουλες τυρακι μοτσαρελα, η οτι εχετε και λιγα κομματακια βουτιρακι_δεν ενδικνειται για διαιτες!!!!!

Μη με ρωτατε ποσοτητες παντα παιζω με το ματι.Αν βγουν λιγοτερες οι στρωσεις δεν πειραζει, εμενα σε ενα μικρο ταψακι βγηκαν τοσες και γινεται πολυ αφρατο!!!!γιαμ γιαμ!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κοριτσιααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επιτιδες το κανετεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

υποφερω λεμε η μαναααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:(:(:(:(

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

γεια σας μανουλες!!!!

ολοι κοιμουνται και βρηκα ευκαιρια να κατσω λιγο στον υπολογιστη..... ρε κοριτσια οσες δουλευετε,οταν φευγετε απο το σπιτι τα παιδακια σας κλαινε????? Η Αγαπη παντως κλαιει....σνιφφφφ..... ειναι πολυ μικρουλα νομιζω για να αντιδραει ετσι.... αφηστε το αλλο που θελει συνεχεια να αλωνιζει και πιανεται απο τους καναπεδες σηκωνεται ορθια και προσπαθει να κανει βηματα πλαγιως σαν τον καβουρα.... τα ψιλοκαταφερνει αλλα δυο φορες επεσε κατω και χτυπησε ελαφρα στο κεφαλι..... κατα τα αλλα, ανακαλυψα πως δεν της αρεσει το κολοκυθακι αντιθετα τρελλαινεται για πρασσο.... επισης προτιμαει κoμματακια το φαγητο και οχι αλεσμενο, ειπα μια μερα να της κανω μπιφτεκι - χωρις μπαχαρικα και αυγα κλπ εννοειται

Καλημερούδια!!!!!

Διάβαζα τα χθεσινοβραδυνά σας! Καλά δεν ντρέπεστε?? Τι λέτε?? Τι λαζάνια?? Γιατί μου βάζετε ιδέες πρωι πρωι???

Φιλάκια πολλά σε όλες...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!

κοιμαστε ολες???

Εχθες ειχα πολυ χαλια μερα, συνεχεια εβαζα τα κλαματα χωρις λογο η με το παραμικρο, μου φαινεται οτι η προσαρμογη στον σταθμο του Αλκη εχει επηρεασει εμενα περισσοτερο αντι γιαυτον . Πρωτη φορα τον αφηνω να φυγει απο το σπιτι και τον εμπιστευομαι σε προσωπα που ουσιαστικα δεν γνωριζω και μου εχει ερθει καπως αυτο:( Τελος παντων ελπιζω να συνηθισουμε και οι δυο γρηγορα , κρατησα και την κοπελα που με αντικαθιστα στην δουλεια μεχρι τελος του μηνα για να κατσω καπως περισσοτερο και ετσι τελικα θα ξεκινησω γυρω στις 20 γιατι να αφησω και την μικρη τωρα θα μου φανει αβασταχτο.

Ραμονιτσα μπραβο για τα κιλα και εγω ειμαι σε φαση διαιας δεν κανω καμια συγκεκριμενη αλλα προσεχω πολυ και σημερα ανεβηκα στην ζυγαρια και ειμαι μειον 1.

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κατερινάκι, τι ψυχολογία είναι αυτη κοριτσακι μου?? Γιατί είσαι τόσο πεσμένη?? Αντί να χαίρεσαι που ο Άλκης σου προσαρμόζεται και η μπουμπούκα σου είναι μια χαρά, πέφτεις στα πατώματα?? Μη χειρότερα!!! Σύνελθε!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Κατερινάκι, τι ψυχολογία είναι αυτη κοριτσακι μου?? Γιατί είσαι τόσο πεσμένη?? Αντί να χαίρεσαι που ο Άλκης σου προσαρμόζεται και η μπουμπούκα σου είναι μια χαρά, πέφτεις στα πατώματα?? Μη χειρότερα!!! Σύνελθε!!!!!!!!!

Δικιο εχεις αλλα δεν ξερω τι με εχει πιασει απο εχτες. Σκεφτομαι μηπως το παιδακι μου νιωθει οτι τον εγκαταλειπω μηπως δεν εκανα σωστη επιλογη σταθμου και δεν περναει καλα εκει περα. Θελω να ειναι χαρουμενος και εχθες τον ειδα καπως στεναχωρημενο και εσκασα. Ειναι μαλλον που περιμενω να αδιαθετησω και δεν ερχεται η ατιμη και εχει τρελαθει ολο το συστημα:twisted:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καταλαβαίνω... Νιώθεις περίεργα, φεύγει για πρώτη φορά απο την αγκαλιά της μανούλας ο μικρός και είναι κάπως όλο αυτό! Είναι και η άτιμη περίοδος (αδιαθέτησα την Κυριακή μετά απο 3 βδομάδες καθυστέρηση και τα νευρα κρόσια) και έχεις μια διάθεση όχι και τόσο καλή, αλλά ηρέμησε!!!

EIXrp2.png

Διαφημίσεις

Ναι, ναι, ναι, 3 βδομάδες!!!! Διαβολοβδομάδες!!!

Νευρα κρόσια!! Δεν μπορούσε να μου μιλήσει άνθρωπος και φυσικα με ενοχλούσαν τα παντα!!!

EIXrp2.png

το εκανα κ εγω..αν και αν μου ειχε κανει friend request δεν θα το σκεφτομουν να την κανω φιλη! ειδες τελικα πρεπει να το ψαχνουμε λιγο!

Kαλημέρα,

Σχετικά με την Ελίζα κι εμένα είδα ότι είχε μπει στο προφίλ μου... τι να μπράβο που την τσεκάρατε.. καλά εγώ δεν θα επαιρνα πρεφα...

πέστε πώς το κλειδώνουμε το προφιλ μας παρά μόνο για φίλους?????????????

Εμείς πάλι δεν κοιμηθήκαμε καλά όλο κλάματα + δεν φάγαμε και καλά ιδίως εχθές το βράδυ.. μαρτύριο τι να πω μου την φυλάει για την βάφτιση??????

αχ το παιδάκι μου εύχομαι να περάσει γρήγορα!!!

Κουτουλάω στην δουλειά!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

α παπαπα εγω 3 μερες εχω και κοντευω να παθω νευρικο κλονισμο, στις 3 εβδομαδες θα ειχα κλαταρει..

Κοριτσια να ρωτησω εχει βαλει καμια το μωρο σε στρατα? Εχω μια απο τον Αλκη και που και που βαζω την μικρη φυσικα κατω απο επιβλεψη εννοειται , αλλα θυμαμαι οτι ο Αλκης 6 μηνων με την στρατα αλωνιζε ολο το σπιτι η μικρη η καθεται ακινητη η πηγαινει προς τα πισω βηματα μπροστα δεν κανει καθολου

kalispera,

kathisa epitelous. phgame kai kolimpi pali simera super o mpempakos. na pw kai to koukouva mou eipe mama o prigkipakos mou kai exw trelathi telios. isos na mhn siniditopoiise akoma ti eipe alla to eipe 3-4 fores simera. kai mou to lege xthes h mama mou kai den to pisteua simera to akousa me ta idia mou ta autia koukouva. klaiw apo sigkinisi. mporei na mhn kathisame kala kala akoma alla eipame leksoula. ax ax. opws eipe kai i paidiatros otan htan akoma vdomadon einai epikoinoniako to mwro mou xixi. koukouva.

Πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμένα όλα νια νια νια λεει χχχχχχχχχχχ και βέβαια τσιρίζουμε!!!!!!!!!!!!!!!

Κα΄λά όταν θα ακούσω το μαμά θα κατουρηθώ πάνω μου!!!!!!!!!

Κορίτσια τους διαβάζετε τίποτα??? η τι μουσική σους βάζετε????

εννοώ τι πρέπει τωρα να τους μαθαίνουμε????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...