Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalispera,

kathisa epitelous. phgame kai kolimpi pali simera super o mpempakos. na pw kai to koukouva mou eipe mama o prigkipakos mou kai exw trelathi telios. isos na mhn siniditopoiise akoma ti eipe alla to eipe 3-4 fores simera. kai mou to lege xthes h mama mou kai den to pisteua simera to akousa me ta idia mou ta autia koukouva. klaiw apo sigkinisi. mporei na mhn kathisame kala kala akoma alla eipame leksoula. ax ax. opws eipe kai i paidiatros otan htan akoma vdomadon einai epikoinoniako to mwro mou xixi. koukouva.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Μόλις χτυπήσαμε με τον αντρούλη μου μια καρμπονάρα ωραιότατη από τα χεράκια μου..μιαμ, μιαμ!

Cate, βάζεις ζουμάκι για να το χτυπήσεις? Δοκίμασε να φτιάξεις πατάτα και καρότο μονά τους, σε κατασρολάκι με νεράκι, μόλις βράσουν στο μπλεντερ με λίγο από το νεράκι τους και καλό χτύπημα- σορυ, δεν λέω πως είσαι ανίδεη!!χαχαχαχα..!! Μέχρι να συνηθίσει περνάει λίγο ο καιρός..μην απογοητεύεσαι. Της δικιάς μου π.χ δεν της αρέσει το κολοκύθι..

Αύριο θα πάμε Ηράκλειο, ο αντρας μου αρχαιολογία και εγώ με τη μπεμπού στα μαγαζιά..να δούμε τί θα βρούμε!

Ελίτα, και εγώ θέλω να ξαναφτιάξω λαζάνια, δεν μου είχαν πετύχει την 1η φορά ,για πες την συνταγή!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

kalispera,

kathisa epitelous. phgame kai kolimpi pali simera super o mpempakos. na pw kai to koukouva mou eipe mama o prigkipakos mou kai exw trelathi telios. isos na mhn siniditopoiise akoma ti eipe alla to eipe 3-4 fores simera. kai mou to lege xthes h mama mou kai den to pisteua simera to akousa me ta idia mou ta autia koukouva. klaiw apo sigkinisi. mporei na mhn kathisame kala kala akoma alla eipame leksoula. ax ax. opws eipe kai i paidiatros otan htan akoma vdomadon einai epikoinoniako to mwro mou xixi. koukouva.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Mωλις σας διαβασα ολες.....

καλησπερα κοριτσιααααααααααααααααααααα.....:-D

σας γραφω τωρα λοιπον....

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Μόλις μαζευτήκαμε κι εμείς! Κάναμε μπάνιο, ήπιαμε γάλα και τώρα ο μπαμπάς μας, μας βάζει για ύπνο!!

Πήγα και σουπερ μάρκετ σήμερα...

Είναι και η πεθερά μου σπίτι (ακόμα...)

Εσείς όλες καλά???

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Κατερινακι μην τρελλαινεσαι....το νετ μας τρομαζει πολλες φορες η αληθεια εινι γιατι καποι πραγματα δεν τα γνωριζουμε κλα κ τα παρερμηνευουμε...κτσε ν δεις τι θα σου πει ο γιατρος την Παρσκευη...πιστευω παντως οτι δεν θα ειναι κατι σοβαρο..!

Ινκακι μην φευγειςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!! καλε ολοι μπαινουν κ διαβαζουν αυτα που γραφουμε...ουτως η αλλως δεν μας ξερουν, υπαρχει ανωνυμια...το προφιλ σας να κλειδωσετε...πως θα το κανω κ εγω για πειτε μου;Αλλα κ ν θες να απομακρυνθεις οκ..θα τα λεμε στο φατσοβιβλιο...!;)

Υδροχοακι ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες σου!Σουπερο καμβας κ το βιβλιο ευχων!Πολυ γουστοζικα;)

Ελιτα, ΟΛγα, Λιτσακι, κ εγω στο ιδιο κλαμπ ειμαι οπως ξερετε, αλλ δοξα το Θεο προβληματα με την κοπελα δεν εχουμε..ισα..ισα...ακομ τουλαχιστον για το μελλον δεν ξερω....εμεις οι δυο κιολας εχουμε κ πολυ καλη σχεση, κ που κ που μιλαμε κ στο τηλ..Τι να πω θα δειξει.

παρος με το καλο το νετ....μαζευτηκατε ετσι; καλε εσυ ποτε φευγεις;

Καρδουλα μπραβο γι τον πριγκηπακο σου!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

cate μου αν κ εχεις βαλει οτι πρεπει για μα μπορει να το φαει το μωρο..προσπαθησε το ..ξεγελασε τον με παιχνιδακια, κ αν ειναι κ καποιος αλλο ατομο εκει να τον παιζει αν γινετι για να ανοιγει το στοματκι του..

Μην βαζεις πολυ πατατα κ γινεται στουπι, βαζε μια μικρη σχετικα πατατα, ενα κολοκυθκι κ καροτο , κ δοκιμασε να βαλεις κ σελινο ή ακομα κ λιγο πρασο που το κανει ακομα πιο γλυκο..κ οπως σου ειπαν τα κοριτσια με το ζουμακι του αλεσε το.... Αχ κ καλη προσπαθεια!

ξεχασα καμια;;;;;;;;; ε σιγουρα ε; :oops:

Εμεις παλι ολα καλα απο φαγητο! Τρωμε πολυ την φρουτοκρεμα κ το φαι μας κ την κρεμα μας κ το γαλα μας..κ εμεις 500 μλ γαλα πινουμε, πρωι κ βραδυ....

το τρωμε ολα πολυ ωραια, αρκει να μην συμπεσει η πεινα με την νυστα μαζι γιατι εκει εχουμε γκρινιααααααααααααααααααα....κ γινομαστε αρνητικοι..αλλα με παιχνιδια κ λαλαλαλαλα..κατι γινεται...

Αυριο εχουμε την τριτη μας βουτιτσ κ του αρεσει τρελλα λεμε.παρα πολυ! Μακαρι να του αρεσει κ στο μελλον κ να ακολουθησει την κολυμβηση...Θελω προς τα εκει ν τον μυησω....βεβαιω να του αρεσει κιολας....αλλα αν απο μικρο το βαλεις καπου, συνηθως τους αρεσει , αρχιζουν κ εξοικοιωνονται κ το αγαπουν....θ ηθελα να γινει ενας πολυ καλος αθλητης κολυμβησης...:D

σας ειπα;;;;;;;;;;;;;; ΕΧΑΣΑ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

κ συνεχιζω ακαθεκτη...ακους Ολγακι...;;;;;; πεινα πεινα...αλλα εχουμε εποτελεσμα..οποτε συνεχισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθε σημερα η διατροφολογος μου κ με ζυγισε κ μου αλλαξε κ την διατροφη...ευτυχως ακομα δεν μου εχει ριξει τις θερμιδες , ειμαι ακομα στις 1400....αλλα απο την αλλη βδομαδα θα τις ριξει...:(

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Κορίτσια σας χαιρετώ!!

Πάω να κάτσω λίγο με τον αντρούλη μου (και την πεθερά μου)!

Τα λέμε αύριο!!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Ραμονιτσα εχεις δικιο για το ιντερνετ παρατηρησα και τον γιο μου και ειδα πως εχει ακριβως το ιδιο χρωμα με την μικρη γυρω απο τα χειλια καμια φορα οποτε δεν νομιζω να ειναι τιποτα ηρεμησα και εγω.

Κοριτσια δεν ξερω τι εχω παθει σημερα ολο κλαιω , μια γιατι δεν με φιλησε ο Αλκης οταν του ζητησα , μια γιατι κατι μου ειπε η μαμα μου στο τηλεφωνο δεν ξερω τι εχω παθει μου φαινεται οτι δεν παω καθολου καλα:confused:

Καρδουλα μπραααααααααααβο!!!! Και εμενα εχει 2 μερες που το λεει ενω πριν ελεγε μονο μπαμπα μπαμπα νομιζω οτι το λεει συνειδητα γιατι φωναζει οταν φευγω απο το δωματιο και τοτε το λεει:D:D

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Μόλις χτυπήσαμε με τον αντρούλη μου μια καρμπονάρα ωραιότατη από τα χεράκια μου..μιαμ, μιαμ!

Cate, βάζεις ζουμάκι για να το χτυπήσεις? Δοκίμασε να φτιάξεις πατάτα και καρότο μονά τους, σε κατασρολάκι με νεράκι, μόλις βράσουν στο μπλεντερ με λίγο από το νεράκι τους και καλό χτύπημα- σορυ, δεν λέω πως είσαι ανίδεη!!χαχαχαχα..!! Μέχρι να συνηθίσει περνάει λίγο ο καιρός..μην απογοητεύεσαι. Της δικιάς μου π.χ δεν της αρέσει το κολοκύθι..

Αύριο θα πάμε Ηράκλειο, ο αντρας μου αρχαιολογία και εγώ με τη μπεμπού στα μαγαζιά..να δούμε τί θα βρούμε!

Ελίτα, και εγώ θέλω να ξαναφτιάξω λαζάνια, δεν μου είχαν πετύχει την 1η φορά ,για πες την συνταγή!

Βάζω ζουμάκι αλλά όχι πολύ, δυο-τρεις κουταλιές. Αύριο λέω να βάλω περισσότερο. Μα εντελώς ανίδεη όμως....

Κάνω όμως φοβερά λαζάνια με κιμά. Άκου πώς....

Φτιάχνω κιμά όπως θα τον κάναμε κανονικά κοκκινιστό, 750γρ. Όταν γίνει ρίχνω μέσα ρεγκάτο λαιτ τριμμένο, γύρω στα 150γρ. Στρώνω σε μεγάλο πυρεξ τα λαζάνια, μετά το μισό κιμά, μετά λαζάνια, τον υπόλοιπο μισό κιμά και τέλος μια τελευταία στρώση λαζάνια. Σε ένα κατσαρολάκι βράζω στα γρήγορα λίγη κόκκινη σάλτσα, πολύ νερουλή. Περιχύνω τα λαζάνια και τον κιμά, ρίχνω λίγο τυράκι ακόμα και μια κρέμα γάλακτος 200ml νουνού light. Τα ψήνεις στις αντιστάσεις στους 180 στην κάτω σχάρα για 20 λεπτά σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο και άλλα 20 λεπτά χωρίς ασκέπαστα. Περιμένεις κανένα 10 λεπτο αφού γίνουν για να ρουφήξουν όλο τους το ζουμάκι και μετά σερβίρεις.....

Ραμονιτσα εχεις δικιο για το ιντερνετ παρατηρησα και τον γιο μου και ειδα πως εχει ακριβως το ιδιο χρωμα με την μικρη γυρω απο τα χειλια καμια φορα οποτε δεν νομιζω να ειναι τιποτα ηρεμησα και εγω.

Κοριτσια δεν ξερω τι εχω παθει σημερα ολο κλαιω , μια γιατι δεν με φιλησε ο Αλκης οταν του ζητησα , μια γιατι κατι μου ειπε η μαμα μου στο τηλεφωνο δεν ξερω τι εχω παθει μου φαινεται οτι δεν παω καθολου καλα:confused:

Καρδουλα μπραααααααααααβο!!!! Και εμενα εχει 2 μερες που το λεει ενω πριν ελεγε μονο μπαμπα μπαμπα νομιζω οτι το λεει συνειδητα γιατι φωναζει οταν φευγω απο το δωματιο και τοτε το λεει:D:D

Ζηλεύωωωωωωωωωωωωω Εμένα απλά κάτι συνεχόμενα μπα μπα μπα κάνει, ο μπαμπάκιας!!!!!

kARDOYLA ΜΙΑ απο τα ιδια, εμενα λενε μπαμπα αλλα φαινεται να το εννοουν.Το λενε οταν βλεπουν το μπαμπα τους.Και πεντακαθαρα.

Η μπεμπα προσπαθει και το μαμα αλλα ακουγεται σαν μπαμπα καπως σαν μαμπα.

Ειχαμε παει στο γκολντεν, τους πηρα απο μια φορμουλα και δυο μπλουζακια μακρυμανικα.

Πριν κανα μισαωρο γυρισαμε.τα ταισα εκει σε καρεκλακι φαγακι πουχα παρει μαζι.πλυθηκαμε και περιμενουμε να κοιμηθουμε σε λιγο.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...