Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι βαφτισεις ειχαμε?? ο βεντουζακος και της ραμονιτσας? ποιο αλλο εχασα?

μπειτε αν θελετε να δειτε βιβλιο ευχων και καμβα που μου εφτιαξε η δεσποινα

http://creationsbydespina.blogspot.com/search/label/%CE%9D%CE%AD%CE%B5%CF%82%20%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Ναι η golden η mall! Αύριο τελικά θα πατε παιδιατρο;; Γιατί εγω θα πάω να μου γράψει ενα εμβόλιο γιατί εχθές ξέχασα το βιβλιαριο&το χρωσταω στον φαρμακοποιο αν είναι να πάμε ίδια ωρα&μετα να πιούμε καφεδακι!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Το ύποπτο με την συγκεκριμένη είναι ότι μπήκε σε όλα τα προφίλ και αλσε αλλά cafe και δεν είχε κάνει καμία δημοσίευση! Εμείς πλέον γνωριζόμαστε οπότε οποία κοπέλα μπαίνει θα περνάει απο έλεγχο!!!! Χαχαχα!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

αχ κοριτσια ζω για καποιες στιγμες.....

η μικρη επαιζε στην κουνια, βαρεθηκε και αρχισε να γκρινιαζει.. παω σιγα σιγα και μολις με ειδε...τσουπ ενα τεραστιο χαμογελο, αρχισε να χτυπαει χερια ποδια, να με κοιταει και να εχει ενα υφος μανουλα σ'αγαπαω, τι καλα που ηρθες..... την πηρα αγκαλια και χοροπηδουσε απο χαρα μεσα στην αγκαλια μου!!!

κουκουβααααα

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια, ούτε ξινή την έφαγε τη χορτόσουπα. Τι κάνω λάθος γαμώτο, πρέπει να είναι σφιχτή σαν πουρές ή νερουλή;

cate οχι και πετρα αλλα ουτε σαν γαλα..τι εβαλες? πατατα καροτο κολοκυθι λιγο λαδακι κ λιγο λεμονακι?? μηπως θελει περισσοτερο καροτο να γλυκανει ?

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

cate οχι και πετρα αλλα ουτε σαν γαλα..τι εβαλες? πατατα καροτο κολοκυθι λιγο λαδακι κ λιγο λεμονακι?? μηπως θελει περισσοτερο καροτο να γλυκανει ?

Αυτά έβαλα. Έχω την αίσθηση οτι έχει περισσότερη πατάτα απ' ότι πρέπει και σφιγγει όταν τη χτυπάω. Πάντως τρελή αηδία στη μουρίτσα του και δεν ήθελε δεύτερη κουταλιά με τίποτα.

Ουφ επαθα κατι με μια ασφαλεια στο σπιτι και το μισο σπιτι δεν ειχε ρευμα.Βασικα γινεται οταν παω να βαλω πλυντηριο.Θαρθει να το δει αυριο ενας ξαδερφος ηλεκτρολογος, (αλλος αυτος Ναταλια) γιατι φαινεται να βραχυκυκλωνει.

Παντως τα λαζανια πτου μου πτου μου γιναν εξαιρετικα.Συνταγη απο μπαριλα και αυτοσχεδιασα και λιγο.Πεθαινω, λιωνουν στο στομα.!!!!!!

Παω να ντυθω γιατι περιμενουμε το μπαμπα να ερθει για να παμε εξω.

Υδροχοακι, τελεια πραγματακια φτιαχνει η κοπελα, παρα πολυ ομορφα.Πολυ μου αρεσαν!!!!!!

Χορτοσουπα?Πατατα εβαλες?

Σαν κρεμα νανειναι γενικα δεν τρελενονται τα μωρα για νερουλα οσο περναει ο καιρος.Εμεις παλι φαγαμε τραχανα με ζωμο που χα φτιαξει αλλη φορα φυλαγμενο στην καταψυξη που ειχε μεσα, κολοκυθα γλυκια, γλυκοπατατα, πρασο, καροτο.Και βγηκε μια γλυκα αφου εφαγα κι εγω.

Μονο που οπως κραταγα το μπωλ, ριχνει μια κλωτσια ο μπεμπης και παρτο κατω.και μετα τους εδωσα το υπολοιπο.σμπαραλια ομως εγινε γιατι ηταν γυαλινο.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...