Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

thanks .To βρηκα σενα σαιτ τελικα.Σημερα πειραματιζομαι.

Φτιαχνω λαζανια με κιμα και λαχανικα, εχω να μαζεψω ρουχα, πλυντηριο, σκουπισμα και να παρω τα μωρα να κατεβω κεντρο να πρω τον αντρα μου να παμε Πειραια για κατι δουλιτσες, ουφ!!!!!!Αυτα και τρεχω για να προλαβω.

Τελικα ειδες ειχε φορεματακια.

Μεγεια σας.Για την ηλικια της Ματθιλδη νομιζω ειχε αρκετα για εμας παλι οχι!!!!!Σημερα αν τον προλαβω ανοιχτο στον πειραια θα παω στο ζαρα να τους παρω κανα φουτερακι, φορμουλα εγω.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γειαααα σαςς!!!

επιστρεψαμε και εμεις και δεν θυμαμαι καν αν σας το εχω ηδη πει ...

και ξεκινησα το τρεξιμο με την βαπτιση ...να σας πω λιγο να δειτε ποσο προκομενη ειμαι ???

προσκλητηρια αυτη την εβδομαδα θα εινια ετοιμα, σημερα πηγα και ειδα γλυκα για το τραπεζι και σκεφτηκα για την εκκλησια τα ξεροτηγανα που ειδα στην κρητη να τιμησουμε και το νονο αλλα πρεπει να μου τα στειλουν απο εκει και να τα διπλωσει εδω η κοπελα που θα μας κανει και του τραπεζιου...αρα πρεπει να συνενονοηθω και με τον νονο και αν μπορει να μας τα παραγγελει τουλαχιστον

παιδικες μπομπο τπτ ακομα αλλα θα παω τζαμπο να δω γιατι σκεφτηκα κατι πολυ καλο αλλα δεν ξερω τι τιμες παιζουν ..λεω λοιπον να βαλω παιδικες ομπρελεις μια και ερχεται και χειμωνασ

την παρασκευη παμε με τον μπαμπα αθηνα να παρει το κοστουμι του

και αυριο θα παω να συναντησω την μοδιστρα γιατι τελικα λεω να ραφτω (εμ που να βρω φορεμα στα ξυβικα μου και δεν προλαβαινω κιολας )

κατι αλλο ?? δεν θυμαμαι αλλα σιγουρα εινια πολλα ακομα

σας ειπα?? το παιδακι μου μπουσουλαει κανονικα πια!@!! δεν τον πιανεις ( και καλα) και αρχισε να τραβαει και τα καρε που εχει η γιαγια πανω στα τραπεζακια και να πιανεται απο τις καρεκλες να σηκωθει

κουκουβαααααααααααααα

οσο για το γαλα τι να πω ! σταθερα πανω απο τα 500 (2 φορες την ημερα 260γραμαρια νερο) και φυσικα οοολο το φαγητακι μας πλην της φρουτοκερμας που μας ακουει η γειτονια

σας αφηνω για λιγο παω να βαλω κατι μπριζολακια στο φουρνο

καλε συμπεθερα ασε το κοριτσι να κοιμηθιεεεεε κανει επιδερμιδα

thanks .To βρηκα σενα σαιτ τελικα.Σημερα πειραματιζομαι.

Φτιαχνω λαζανια με κιμα και λαχανικα, εχω να μαζεψω ρουχα, πλυντηριο, σκουπισμα και να παρω τα μωρα να κατεβω κεντρο να πρω τον αντρα μου να παμε Πειραια για κατι δουλιτσες, ουφ!!!!!!Αυτα και τρεχω για να προλαβω.

Τελικα ειδες ειχε φορεματακια.

Μεγεια σας.Για την ηλικια της Ματθιλδη νομιζω ειχε αρκετα για εμας παλι οχι!!!!!Σημερα αν τον προλαβω ανοιχτο στον πειραια θα παω στο ζαρα να τους παρω κανα φουτερακι, φορμουλα εγω.

Πως αντεχεις????????????????????????????????????

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Καλημέρα κορίτσια!Η δικιά μου αρχισε πάλι τα ίδια δεν πίνει το γάλα με τίποτα 130 μλ και τέλος τι να τη κάνω πειτε μου ;Τα δικά σας παιδάκια πόσο πίνουν ;

τοσο και μενα! αντε στον υπνο του το βραδυ αλλα 60!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

αντε μωρε και για αυτο το ινκακι φρικαρε???

απο την στιγμη που μπαινουμε στο νετ οποιος θελει μας βλεπει ...ασε που και εμεις να μην εχουμε μπει μπορει να βαλει αλλος!

μορφωμενοι ανθρωποι ειμαστε δεν μασαμε με τετοια!

Αντεχω.για την ωρα, τελειωσα με φαι, μαζεψα ρουχα.

τελικα ευτυχως δε θα κατεβουμε πειραια σημερα.Αλλα θα παω εδω αν ειναι.

Φιλεναδα, θελω ζαρα και χοντος εδω τεταρτη που θα βρω σημερα?να παω στο γκολντεν?

PN8Qp2.png

csXep2.png

και χοντος να μην ειναι, κατι που ναχει καλλυντικα βασικα χρειαζομαι εναν στοκο, ε ενα μεικαπ καλυπτικο και θελω να παρω ενα καλο για να μακυγιαριστω για το γαμο μονη μου.αλλα εγω παιρνω ολο ελαφρια μεικαπ και ειναι σα ναμαι αβαφτη.

τα μικρα θηλασαν για μεσημερι και ξανακοιμηθηκαν.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...