Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!

Τι έγινε καλε και το ξενυχτισατε όλες εχθές;;;

Εμείς πάντως απο ύπνο άλλο τίποτα!!

Στο monsoon στην Κηφισιά πήγα, μιας και είναι κοντά μου, αλλά λογικά και τα υπόλοιπα θα έχουν προσφορές!

Πηγα και ρώτησα στο κολυμβητήριο και για τους 2! Η ματθιλδη παει στο μεγαλύτερο τμημα& όχι στο baby όπως το καλοκαίρι(Elita 25? είναι τελικά εφόσον έχει κλείσει τα τρία! Στο λέω για το Χριστόφορο) και ευτυχώς θα την βάλει στο τμημα 4:30-5:00 οπότε θα πηγαινει κατευθείαν μετα τον παιδικό! Και για τον μικρο θα μας πει απο βδομάδα σε πιο τμημα θα μπει!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο τις υπναρουδες της παρεας..

εμεις λοιπον κοιμομαστε ακομαααααα απο εχθες το βραδυ.... τι να κανω να την ξυπνησω??? παλι δεν θα μου βγουν τα γευματα ρε γμτ....

mYQbp2.png

Καλημερα και απο τις υπναρουδες της παρεας..

εμεις λοιπον κοιμομαστε ακομαααααα απο εχθες το βραδυ.... τι να κανω να την ξυπνησω??? παλι δεν θα μου βγουν τα γευματα ρε γμτ....

Καλε Γιωτα ακομααααα κοιμαστε???? Θυμασαι καποτε που γκρινιαζες γιατι τα δικα μου κοιμουνται απο νωρις και ολο το βραδυ??? Μας ξεπερασατε!!!:D:D

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

εμεις φαντασου τωρα πεσαμε για τον μεσημεριανο μας υπνακο αφου ξυπνησε απο τις 8 σημερα. Αστο καλε το παιδι να κοιμηθει και να χασει και κανενα γευμα δεν χαλασε ο κοσμος

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

ετσι λεω και εγω..

ασε που ξυπνησε ηπιε γαλα πριν τρια τεταρτα περιπου και τωρα ξαναφωναζει... λες να πειναει παλι? ημαρτον, θα με τρελανει αυτο το παιδι... παω να φτιαξω φρουτα...

mYQbp2.png

kalimera kai apo mas,

oxi den ksipnisame twra eimaste apo tis 6.30 sto podi (asopsete h douleia). apla epese poly douleia simera to prwi. tora ksemperdepsa kapws.

re koritsia emena pali arxise kainourgio na mhn thelei me tpt mpimpero to vradi. enas kaugas na tou to dwsw otan egw ithela na to thilazw to vradi ki allos kaugas na thilazei tora pou tou ftiaxnw mpimpero. eleos anapodo paidi xaxa. entometaksi fovame oti mou miothike pleon poly to gala kai den trwei. autos omws den fenete na diamartirete.

giota pws einai simera h neraidoula sou? ti sas eipe telika o giatros?

Διαφημίσεις

Αχ βρε Γιώτα...και εγώ κάνω πάρτυ επειδή η δική μου ξύπνησε 5 και ξανακοιμήθηκε χωρίς γάλα μέχρι τις 7!!Αχχχχ...

Τώρα είμαστε στο γραφείο του άντρα μου και την πήρε να πάει στην Πολεοδομία..χαχαχα...ο χαζομπαμπάς!Αλλο που δεν θέλει, να του λένε ότι του μοιάζει η μπουμπού!

Δεν της έχω μαγειρέψει και ούτε και για εμάς..αλλά εμείς μάλλον θα φάμε κάτι υπόλοιπα από προηγούμενες ημέρες, να μην πετάμε και φαγητάκι αμαρτία είναι! Η μπουμπού τώρα, ε οκ, αμέσως γίνεται το φαγητάκι της...

Μνμ προς Ινκα: Βρε κορίτσι, μην μας εγκαταλείψεις!Μην ξενερώνεις..όταν μπαίνεις στο νετ να έχεις υπόψιν σου πως ο καθένας μπορεί να βλέπει πράγματα για εσένα...έστίασε στο γεγονός πώς είμαστε εμείς εδώ, οι μανούλες, που κάνουμε καλή "παρέα" και χαιρόμαστε η μία για την άλλη!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Αχ τι ωραία σύνδεσα το κινητό με τον υπολογιστή και παίρνει internet απο κει οπότε μπορώ να σας διαβάζω κανονικά, γιατί μου έχουν βγει τα μάτια να διαβάζω απο το κινητό!

Βρε ινκα δίκιο έχει η ioanna μπορεί όποιος θέλει να μας διαβάσει, αν και για κάποιον άσχετο μου φαίνεται οτι οι συζητήσεις μας θα είναι πολύύύύύύύύύ βαρετές..

Πόσα ml έφαγε το μωρό, πόσες φορές έκανε κακά και άλλα τέτοια...

Τώρα αν θέλουμε να πούμε και κάτι πιο προσωπικό υπάρχει και το pm... Μην τρελένεσαι..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα κορίτσια!Η δικιά μου αρχισε πάλι τα ίδια δεν πίνει το γάλα με τίποτα 130 μλ και τέλος τι να τη κάνω πειτε μου ;Τα δικά σας παιδάκια πόσο πίνουν ;

Σιλβή μου κι εμένα είναι τώρα 2 μερες που εχουμε κλάματα και δεν μου τρώει πολύ...

Τι να πω υπομονή.... είναι τα δοντάκια??? δεν πεινάει??? δεν ξέρω αλλά έχουμε και κλάματα και είναι ανήσυχη οπότε κάτι έχει το μωράκι μου... βέβαια τα υπόλοιπα γεύματα τα τρώει κανονικότατα... στο γάλα μου τα κάνει αυτά... θα δείξει..

Αλλά δεν το συζητώ είναι ένα άγχος.. απλά προσπαθώ να μην τρελαίνομαι και της το μεταδίδω...

lX5Hp3.png

Κοριτσακια καλημερα.Επειδη ταιζω τα μικρα και θελω μια πληροφορια.Θελω να μαγειρεψω λαζανια, πρωτη φορα.Τα βραζουνε πριν?δε λεει πανω και μες τις συνταγες ελεγε αναλογως τον παρασκευαστη.εγω εχω παρει μπαριλα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...