Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

την εφτιαξες την χορτοσουπα?

Την έφτιαξα, αλλά φοβήθηκα να του βάλω λάδι και λεμόνι που είπε ο γιατρός και δεν την έφαγε με τίποτα. Σαν πουρές καρότο ήτανε και άνοστο. Άυριο θα βάλω λάδι λεμόνι να τη νοστιμίσω και βλέπουμε. Και δεν είμαι κακή στη μαγειρική γαμώτο, πώς με έφτυσε έτσι ο γιός μου:tongue::tongue::tongue:

Ελα Ιωάννα μου μέχρι να την κάνω μπάνιο,να την ταίσω και να την βάλω για νάνι πέρασε η ώρα και ήθελα να μαγειρέψω αλλα τώρα με έπιασε βαρεμάρα αλλα μάλλον σε λίγο θα πάω να κάνω τα πράσα που πήρα από την λαική γιατί θα χαλάσουν....

Α της έδωσα το παλιό γάλα πρώτης βρεφικής ηλικίας και ήπιε 210 όπως παλιά ,αν και το πρωί που θα ξυπνήσει πιει τόσο σημαίνει λογικά οτι δεν της αρέσει το καινούριο γάλα...θα δείξει.

mz6Up2.png

Cate, βάλε λεμόνι, τα ξυνά συνήθως τους αρέσουν. Εμένα της κόρης μου δεν της αρέσει το κολοκύθι. Ενώ χθές που της είχα πατάτα- καρότο έφαγε, σήμερα με το κολοκύθι, το έφτυσε κανονικά..

Αύριο θα της βάλω πατάτα-καρότο- κοτόπουλο, μέχρι τώρα δεν έβγαλε πάντως πάλι σπιθουράκια, εύχομαι να μην έχει αλλεργία..

Παω να μαζέψω τον Νικόλα και μετά νάνι...αν με αφήσει ο άντρας μου...αχ και έχωμια κούραση άλλο πραγμα..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλησπερα φιλεναδες μου!

Σήμερα πήγαμε παιδιατρο! Ο μπεμπης είναι 8.500 και 72cm! Αντρακι σωστό δηλαδή!!!

Ααα μου είπε η Elita και πήγα στο monsoon και πηρα στην Ματθιλδη φόρεμα για την βάπτιση με ασορτι βολερο, 38?!!!! Όλα τα μαγαζιά πάντως απο ότι είδα έχουν προσφορές!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Την έφτιαξα, αλλά φοβήθηκα να του βάλω λάδι και λεμόνι που είπε ο γιατρός και δεν την έφαγε με τίποτα. Σαν πουρές καρότο ήτανε και άνοστο. Άυριο θα βάλω λάδι λεμόνι να τη νοστιμίσω και βλέπουμε. Και δεν είμαι κακή στη μαγειρική γαμώτο, πώς με έφτυσε έτσι ο γιός μου:tongue::tongue::tongue:

ελα βρε και τους αρεσουν τα ξυνα!

Εγω εχω παρει ενα μπουκαλι βιολογικο λαδι και τους βαζω μια κουταλια στον καθενα και μπολικο λεμονακι!

Βαλε αυριο και θα δεις

Σου εδωσε το προγραμμα διατροφης?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

α τί γίνεται, η πρωινή της παρέας είμαι?????????????

Χθές το βράδυ ξεράθηκα κορίτσια.,..πωπω έκλεισα μπαταρίες λέμε...αφού κάποια στιγμή έκλψε η μπέμπα και δεν σηκώθηκα και ξανακοιμήθηκε μόνη της..μιλάμε τρελή κούραση, μου βγήκε όλη μαζί,,,ουφ!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερούδια μανούλες και μπεμπάκια!!!

Ναταλάκι, σε ποιό monsoon πήγες? Μου αρέσουν πολύ τα ρουχαλάκια που έχει...

Cate, χωρίς λαδάκι και λεμονάκι, δουλειά δεν κάνεις... Ασε που το λάδι βοηθάει και στο εντεράκι....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερα!!!

εστειλα τον Αλκη παιδικο (σημερα λιγο καλυτερα γκρινιαξε λιγο οταν τον ξυπνησα δεν θελω να παω κλπ και μετα περιμενε το σχολικο στο μπαλκονι), η μικρη παιζει στο παρκο της και εγω εβαλα καφεδακι να πιω.

Εχθες το βραδυ ειχαμε πανηγυρια , ξυπνησε ο Αλκης κατα τις 12 με τρελα κλαμματα ελεγε οτι τον ποναει το ποδι του καπου που ειχε χτυπησει πριν λιγες μερες ,τον πηρα στο δωματιο μας να ηρεμησει μπας και κοιμηθουμε και καποια στιγμη που τον ειχε παρει ο υπνος παει ο Δημητρης να κλεισει ενα φως που εχουμε στο διαδρομο και αυοτς ξαναξυπνησε και αρχισε να φωναζει. Χαμος ξυπνησε και την μικρη η οποια βρηκε ευκαιρια και αρχισε να παιζει να μιλαει κλπ και τελικα καταφεραμε ολοι να κοιμηθουμε κατα τις 2..

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Ναι, Ολγίτσα, μου έδωσε πρόγραμμα διατροφής. Από σήμερα θα το ακολουθήσω κανονικά. Ελπίζω....

Ρε κορίτσια, χθες βράδυ, ο μικρούλης ξυπνούσε κάθε μια ώρα, ξανακοιμόταν με λίγα χαδάκια και μετά ξανά μανά. Πυρετό δεν έχει, λέτε να μου αρρωσταίνει; Ποτέ ξανά δεν το έχει κάνει, αυτός από 50 ημερών κοιμάται 10 ώρες σερί. Άντε να ξυπνήσει μια φορά, τον παίρνω αγκαλίτσα, του χαιδεύω τα μαλλάκια. Τώρα τί έπαθε; Δοντάκια δε φαίνεται να βγάζουμε.

Λιτσακι μια χαρα ειναι ο μικρος θεατρινος μου στο τελος αυτος ροχαλιζε ενω εμας καταφερε νας ξυπνησει ολους τους υπολοιπους:tongue:

Cate μπορει να ειναι δοντακια ακομα και αν δεν φαινονται δεν νομιζω οτι ειναι αρρωστος μπορει να ποναγαν τα ουλακια του η απλα να ηθελε χαδακια

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Ναι, Ολγίτσα, μου έδωσε πρόγραμμα διατροφής. Από σήμερα θα το ακολουθήσω κανονικά. Ελπίζω....

Ρε κορίτσια, χθες βράδυ, ο μικρούλης ξυπνούσε κάθε μια ώρα, ξανακοιμόταν με λίγα χαδάκια και μετά ξανά μανά. Πυρετό δεν έχει, λέτε να μου αρρωσταίνει; Ποτέ ξανά δεν το έχει κάνει, αυτός από 50 ημερών κοιμάται 10 ώρες σερί. Άντε να ξυπνήσει μια φορά, τον παίρνω αγκαλίτσα, του χαιδεύω τα μαλλάκια. Τώρα τί έπαθε; Δοντάκια δε φαίνεται να βγάζουμε.

Καλημέρα!!!

Δεν εχω κοιμηθεί καθόλου... Η μπέμπα ανα 2 ώρες το πολύ ξυπνούσε με κλάματα - της έπεφτε η πιπίλα της την έβαζα και πάλι από την αρχή.. αφήστε που δεν έτρωγε.. τα δόντια της??????????? αντε να δουμε πότε θα βγουν...............

Πάλι καλα είμαι στο γραφείο.... μετα δεν ξέρω πώς θα είμαι όμως.. αδιθέτησα κιόλας.. τουλάχιστον να έχω τελειώσει στην βάφτιση .. να κι ένα ευχάριστο!!!!!!!!

φιλάκια!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...