Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

α καλα!!!!!Τον παταει εκει που ποναει.Και φυσικα αυτη τα βαζει σου λεει τι θα πει οχι στα παιδακια του?Τι να πω ρε παιδι μου ειναι να μην μπλεξεις.

παντως για να το παμε και λιγο αντιστροφα εμενα αν ας πουμε με χωριζε ο αντρας μου και ειχα και παιδια, δηλαδη αν μας παραταγε αυτος θα του αλλαζα τα φωτα.

Τωρα αν τον χωριζα εγω, θελεστα και παθεστα ειναι πολυ κατινια να ζητας και τα ρεστα απο τον αμοιρο, οπως εστρωσες κοιμησου που λεμε?

Εμενα ευτυχως ο δικος μου αν θελει να την ταρακουνησει εχει ραμματα για τη σκουφια της κι εγω επισης.Τι να πω ρε παιδι μου, ειναι και δυσκολοι καιροι.Νομιζω αυτο που ειπα πριν δεν το λενε αγωγη αλλα κανεις δικη και καλα για αναπροσαρμογη του συμφωνιτικου.

Τι τα θελουν κι αυτοι αν εισαι πολυ καλος σε πατανε.

Εχω ακουσει περιπτωση που αυτη τον χωρισε αφου τον απατουσε και μετα ζηταγε τα μαλλια της κεφαλης της και του κανε τη ζωη μαρτυριο.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ααα αμα ημουν στην θεση του θα της ειχα κοψει τα ποδια.Οχι της κορης αλλα της πρωην

Εκμεταλλευεται τα ιδια της τα παιδια για να τα παιρνει?

Θα της το ελεγα καθαρα κανονισε την πορεια σου με αυτα που κανεις γιατι θα μαθουν τα παιδια πραγματα που δεν θες!

Σουχω πει ε?Πως σε παω γιατι αν εξαιρεσουμε τις βιταμηνες χιχιχ!!!!!στα αλλα συμφωνουμε!!!!!!κι εγω αυτο εχω στο χερι, και ξερω πως την ποναει γιατι ουτως η αλλως εχει ενοχες απεναντι στο παιδι της.

Αλλα δεν ξερω αν θα εφτανα στα ακρα απλα θα την τρομαζα λιγο, γιατι το παιδι δε φταιει σε τιποτα.

Αλλα αν εβλεπα οτι αυτη δηλητιριαζε το παιδι και ελεγε ασχημα για τον πατερα του δε θα εμενα με σταυρωμενα χερια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια, τι να πω? Ευτυχώς που με καταλαβαίνετε! Εννοείται οτι τα παιδιά δεν φταίνε!!

Αυτό είναι που λένε: Και κερατάς και δαρμένος....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Ακριβως αυτο!Μεσα απο την ζωη ειναι βγαλμενα αυτα

Αλλα δυστυχως εμεις δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα γιατι αν πουμε μην κανεις αυτο μπορει να παρεξηγηθουμε

Να νομιζουν αλλα και να εχουμε μπλεξιματα μετα

Του στιλ δεν θες τα παιδια μου!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ε οχι!!!!!κι αλλη μελιτζανοσαλατα?δεν αντεχω αλλη μελιτζανοσαλατα!!!!αυτη τη φορα made in μπεμπα

Ένα έχω να σας πω, του έχω πάρει κάτι φτηνά πάμπερς, μια πλαστικούρα, και μες στη μέρα φοράει αυτά. Αφού αλλάζουμε 6.... μελιτζανοσαλάτες

και άλλες τόσες πάνες στα γεύματα. Αλλά το βράδυ του βάζω baby active τρομάρα μου , για να μην ερεθιστεί το πωπουδάκι. Με τα λίμπερο γίνεται σαν τον... πωπώ της μαιμούς.

Καλά πόσα γράψατε πάλι!!!!!!Μια ώρα διάβαζα για να μάθω τα νέα σας .......!!!!!Να μας ζήσει ο Μάριος και ο Δημήτρης!!!Καλά ο παππάς δεν το συζητώ ,ας τολμήσει να κάνει τίποτα τέτοιο στην δικιά μου και κάηκε ....θα τον κυνηγάω μέχρι έξω!!

Η δικιά μου κορίτσια μου έχει σπάσει τα νεύρα ..καταβροχθίζει τα πάντα και μειώνει το πιο σημαντικό .......το γάλα της!!!Με έχει σκάσει τι να σας πω εκει που έπινε 210 το πρωί και άλλα τόσα το βράδυ τώρα πίνει 100 το πρωί και 100 το βράδυ ....!!!Πείτε μου τι να την κάνω ξέρω οτι σαυτην την ηλικία το πιο σημαντικό είναι το γάλα και πρέπει να πίνει τουλάχιστον 500 αλλα αυτη προτιμάει να φάει μια γαβάθα με μοχαράκι ή κοτόπουλο και λαχανικά παρά να δει το γάλα και το περίργο είναι οτι παλιά το λάτρευε!!!Σήμερα πηγα και το άλλαξα και ξαναπήρα το παλιό της 1ης βρεφικής ηλικίας να δω μήπως δεν θέλει το 2ης τι να πω!!Εσείς πόσο πίνετε κορίτσια΄;

mz6Up2.png

Και εμείς με το γάλα δεν πάμε καλά. Πίνει 140 το πρωί και 140 το βράδυ, της άλλαξα και εγώ και της ΄πήρα Νουλακ, το ίδιο..και αυτό με το ζόρι, δηλαδή πίνει, αφήνει το μπουκάλι, πίνει, ξάνα το ίδιο..την βάζω να ρευτεί, ξανά μετά..σκέφτηκα μήπως την κουράζει η πιπίλα, επειδή της έχω ακόμα το νο1 και δεν μπορεί να τραβήξει, της έβαλα το 2 και πνίγεται. Εντωμεταξύ έχει συνηθίσει να ρουφάει πολύ και γι αυτό πνίγεται με την πιο μεγάλη..

φτιάχνω τα μπισκότα- βάπτισης...για να δούμε!!θα τα πετύχω??

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

ώραια έγιναν, αλλά λίγο σκληρά..Σοφία, πόσο τα έψησες? Εγώ τα άφησα στον αέρα στους 170 για 20'...αλλά μου φαίνεται και 15' καλά θα είναι..βέβαια είναι και μπισκότα. Από γεύση πάντως είναι τέλεια!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...