Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Cate εμενα η παιδιατρος μου ειπε μερα παρα μερα να φτιαχνω την χορτοσουπα και να την διατηρω στο ψυγειο . Δεν θα χανουν τα λαχανικα φαινεται τοσο ευκολα τις βιταμινες τους , οπως τα φρουτα .......

Για τα κακα δεν μου ειπατε . Πως γινονται με τις στερεές ? Ποια ειναι φυσιολογικά ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΛΙΤΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Κ.ΠΑΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΩΝ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ

http://www.agrinvest.gr/shop/index.php?keyword=%CE%9A%CE%9F%CE%A7%CE%A5%CE%9B%CE%99%CE%91&Search=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&Itemid=6&option=com_virtuemart&page=shop.browse

Σευχαριστωωωωωωω!!!!!!

Βρηκα κι εγω κατι ενδιαφερον αλλα το δικο σου καλυτερο για αρχη.

Επανερχομαι σε λιγο.Να τα ταισω και τα λεμε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Γιωτα η δικια μου ειχε πολυ μαλλι απο την αρχη τωρα ειναι τελειως αφρο:tongue:

Κλειω σε εκανα φιλη! Φυσιολογικα ειναι τα κακα ειναι απο τις στερεες αλλαζουν υφη γινονται πιο στερρεα απο εκει που ηταν τελειως κρεμωδη και καποιες φορες μυριζουν και πιο εντονα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Του δικού μου είναι 11 και 13, αλλά ήταν 6 μηνών και 2,5 ετών όταν χώρισε... Με δική της πρωτοβουλία, αλλά κατάφερε να τον κάνει να νιώθει και τύψεις!!!

Λιτσακι βαστα.Εγω αγριευω με πρωην και τετοια γινομαι τουρκος.Κι εμας με δικη της πρωτοβουλια χωρισαν.Ευτυχως στο θεμα χρηματων δεν εχουμε θεμα.Δε θα την ελεγα κακια, κι αν με ενοχλει κατι ειναι ηα ανεση του τυπου τον ξερω χρονια και του μιλαω με ανεση.Ε επειδη ομως της εριχνα κι εγω κανα μηνυμα σιγυρισμενο μαζευτικε.

Τι να κανουμε ειμαι και οξυθυμη.Απλα επειδη δεν ειναι και το πρωτο υποδειγμα καλης μανας και της την λεω με φοβαται τωρα.Ας πουμε επειδη τον ειχε παρατημενο φετος 2 μηνες στην πεθερα μου και ελεγε πως ειναι κουρασμενη της την ειχα πει και καποια στιγμη επειδη δεν ξαναασχοληθηκα μαζι της λεει στον αντρα μου, Φανταζομαι τι θα λεει η γυναικα σου θα με κραζει που τον εχω παρατημενο.Καλα που το καταλαβε δηλαδη, μετα πηγε και τον πηρε μερικες μερες.

Ξερει δεν ειναι χαζη.

Να σου πω τι με εκνευριζει?Που επειδη ο αντρας μου την ειχε καλομαθημενη και αυτη ηταν πιτσιρικα και δεν εμαθε να κανει πραγματα μονη της οτι θυμηθει (ειδικα αποτα χωρισε με το γκομενο γιατι πριν εβαζε αυτον)τον παιρνει μα να της φτιαξει e mail μα να τον ρωτησει ασχετα για το κομπιουτερ,το κορυφαιο προχτες γυρναγαμε απο το κολυμβητηριο και μας πηρε να μας ρωτησει πως πανε στο οακα και που να παρκαρει.

Μετα ξαναπηρε και μας ρωταγε που ειμαστε και αν μπορουμε να την παμε εμεις εκει για να μην χαθει!!!!!ντιν ντον ντιν ντον.

Φυσικα ηταν μονη χωρις το παιδι ολα αυτα.

Καλα λεω του αντρα μου παει καλα?

Ο αντρας μου γελαγε αλλα εγω καθολου.Του λεω επικοινβνει?Με ποιο θαρρος εσυ της τοχεις δωσει και τετοια.Να φυγουμε μεις με τα μωρα να την παμε.Μου λεει δεν το εννοουσε και καλα.

Μου λεει πως και καλα οταν παιρνει θαναι για το παιδι, ε και γω του λεω πως αυτο το καταλαβαινω , ολα τα υπολοιπα, του τυπου τι να κανω βοηθησε μου, συμβουλες και τις προαλλες κουτσομπολιο μιση ωρα ασχετο για το τι κανει ο εανς και ο αλλος δε μας ενδιαφερουν, τι εισαι του λεω ο κολλητος της.

Βεβαια εχει μαζευτει και ο αντρας μου απλα επειδη ειναι αγαθιαρης οποιος του ζηταει βοηθεια και μπορει βοηθαει.

Αυτα ασε μην το αναλυσω περισσοτερο γιατι κι εγω συγχιζομαι.Και εχω και αυτους που ειναι εξω απο το χορο, ελα μωρε πως κανεις ετσι τοσα χρονια ηταν μαζι λογικο ειναι ηταν σαν φιλοι και τετοια.

Και εγω λεω δε με νοιαζει να ξεγινουν!!!!!Δε φτανει οσα εκανε .Εγω δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να της μιλαγα κιολας μονο τα τυπικα.

Παντως στο οικονομικο ειμαστε στο προσυζητημενο , αλλα κι εγω παιρνω πραγματακια στον μικρο και τα δωρα του και ολα.

Ξερει πως δεν εχουμε οποτε δεν εχει ζητησει ποτε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

ααα και επισης κατερινα περιττο να σου πω , ποσο πολυ ζηλευω κοριτσια με μαλλακια... καλε μονο εμεις ειμαστε καραφλες ακομα????

κι εμεις ελάχιστα μαλάκια έχουμε γι' αυτό και θα τηε βάλω στεφανάκι από λουλούδια στην βάφτιση. Γενικά φοράμε κορδέλες... προς το παρόν δεν τις βγάζει.

Πήγα εχθές στο Jambo και δεν είχε κοκαλάκια αυτοκόλητα για τις 5 τρίχες της κεφαλής μας..που μπορώ να βρώ??? πέρα από το net.

lX5Hp3.png

Τα κακακια μεχρι να μαθει το μωρακι στην αρχη ειναι σφιχτα σαν πλαστελινη.

Μετα με τον καιρο μαθαινει το εντερακι και αρχιζουν και γινονται κανονικα, παχυρευστα και μπολικα.Κια αν ειναι και φαγανο δε θα προλαβαινεις να αλλαζεις πανες.!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κλειώ μου, εμένα όταν πρωτοάρχισε τα στερεά έκανε κακάκια με πολύ σφίξιμο σαν ενήλικου, τόσο σκληρά, 3 φορές τη μέρα. Σοκ, μετά από τη μουσταρδί "σούπα" του θηλασμού.... Τώρα όμως είναι μαλακά, περίπου σαν μελιτζανοσαλάτα ένα πράγμα, και τα κάνει εύκολα. 5 φορές τη μέρα και βάλε.

Κλειώ μου, εμένα όταν πρωτοάρχισε τα στερεά έκανε κακάκια με πολύ σφίξιμο σαν ενήλικου, τόσο σκληρά, 3 φορές τη μέρα. Σοκ, μετά από τη μουσταρδί "σούπα" του θηλασμού.... Τώρα όμως είναι μαλακά, περίπου σαν μελιτζανοσαλάτα ένα πράγμα, και τα κάνει εύκολα. 5 φορές τη μέρα και βάλε.

Μια απο τα ιδια.Μονο που το εχω επι δυο.

Προχτες στο Ναυπλιο στο δωματιο πηγε ο αντρας μου να ανοιξει την πανα του μπεμπη και να παει να τον πλυνει και του επεσε σπλατς μια σκα.....λα ναααα σα μελιτζανοσαλατα οπως το λες και του πεσε και στη σαγιωναρα.ασε πολυ γελιο ριξαμε.Σκατοβομβα ορολογιακη!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Ελίτα, εμείς έχουμε θέμα στο οικονομικό!

Πέρα απο την διατροφή (που δίνει και παραπάνω απο τα συμφωνημένα) ο,τι έξτρα προκύπτει βάζει τα παιδιά να πάρουν τηλέφωνο και να ζητάνε. Θ'αλλάξουμε έπιπλα, θέλουμε γυαλια, θελουμε ρούχα, κλπ.... Απορώ τι νόημα έχει η διατροφή...

Τελος πάντων... τωρα με πήρε ο άντρας μου, απολύουν κόσμο και έχει αγχωθεί πάρα πολύ....:?:-?

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Κοριτσακι να ξερεις πως αν δεν εχει ο αλλος μπορει να ξκανει αγωγη πως μεχρι τοσα μπορει να δινει.Το ξερω γιατι ειχα εν γνωστο που ειχε το ιδιο προβλημα.

Ας πουμε δε μπορεις να θες να το πηγαινεις σε ιδιωτικο σχολειο και να ζητας τα κερατιατικα στον αλλο.Αν δεν εχεις μην τα πας, θα τα πας δημοσιο.

Παντως αυτος που δινει διατροφη μπορει να επικαλεστει πως με βαση το εισοδημα του μπορει μεχρι τοσο.

PN8Qp2.png

csXep2.png

προφανώς Ελιτακι βρισκει και τα κανει η κυρια οπως ειπε και το Λιτσακι

Εμας ουτε που της εχει περασει απο το μυαλο 13 χρονια τωρα να ζητησει λεφτα για τετοια πραγματα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Εννοείται οτι βρηκε και τα κάνει!!!!

Αλλά είπαμε, τον πατάει εκεί που πονάει!! Σου λέει, τι θα κάνει? Θα πει όχι στα παιδιά? Θα τα απογοητεύσει? Γι'αυτό βάζει εκείνα να του ζητάνε και δεν το κάνει η ίδια!!

Το απίστευτο? Πριν καιρό, παίρνει η κόρη του και του λέει: "Μπαμπά, δεν βλέπω καλά, πρέπει να πάω στον οφθαλμίατρο. Αν μου πει να βάλω γυαλιά θα μου τα πάρεις?"

Σε τέτοιο στυλ γίνονται όλα!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

ααα αμα ημουν στην θεση του θα της ειχα κοψει τα ποδια.Οχι της κορης αλλα της πρωην

Εκμεταλλευεται τα ιδια της τα παιδια για να τα παιρνει?

Θα της το ελεγα καθαρα κανονισε την πορεια σου με αυτα που κανεις γιατι θα μαθουν τα παιδια πραγματα που δεν θες!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...