Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εγώ δεν είδα καλό ονειρο και φυσικα μου βγήκε πρωι-πρωι!!!!

Σας έχω πει οτι ο σύζυγος έχει 2 παιδιά απο 1ο γάμο.

Ε, έστειλε η πρωην τη λίστα με τα βιβλία ξένων γλωσσων.

Συγκοπή μου ήρθε: 360ευρώ!!!

Και φυσικά η διατροφή κανονικότατα...

Ένας μισθός για τον Σεπτέμβρη (τα βιβλία+η διατροφή), καλό???

Ήθελα να ήξερα δίνει και εκεινη άλλα τόσα???

Και ο δικός μου δεν μιλάει για να μην την κακοκαρδίσει!! ΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimera koritsia !!!!!

po,po posa grapsate....

den beno poly sihna treho gia tin vaftisi kai ksekinisame kai ta ekpedeftika tis foufous...siderono pleno ...kainourgia rouha..oti ki esis diladi...

kardoula ki emis boukosame ..

eho ksenerosei me tin eliza ...den tha beno syhna ...opia thelei na kratisoume epafi ..fb...alios tha sas episkeptome ..pou kai pou na matheno ta nea sas ...kai esis ta dika mou.

smouch!!!!!

inka

AW3sp2.png

ααα Λιτσακι μου ο δικος μου δεν κανει τετοια!!!

Την διατροφη και οταν μεγαλωσαν περισσότερο τα παιδια χαρτζιλικι για την βολτα τους επειδη το ηθελε εκεινος!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

cate πλυνε καλα τα λαχανικα πατατα καροτο και κολοκυθι βαλ'τα σε κατσαρολακι να βρασουν και μετα με το ζουμακι που εχουν βγαλει λιωσε τα στο μπλεντερ.

Εγω κρεας μονο φτιαχνω για δυο μερες.Λαχανικα καθε μερα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ααα Λιτσακι μου ο δικος μου δεν κανει τετοια!!!

Την διατροφη και οταν μεγαλωσαν περισσότερο τα παιδια χαρτζιλικι για την βολτα τους επειδη το ηθελε εκεινος!

Μακάρι να ήταν και ο δικός μου έτσι. Δεν λέω, παιδιά του είναι, θα κάνει οτι μπορεί. Αλλά μεχρι εκεί, ό,τι μπορεί, όχι και οτι δεν μπορεί!!!

Βρήκε όμως η άλλη και τα κάνει....:evil::evil:

Του δικού σου, σε τι ηλικίες ειναι??

EIXrp2.png

Διαφημίσεις

20 και 22 αλλα ηταν πολυ μικρα οταν χωρισε

Ηταν και ειναι αψογος πατερας αλλα οχι και να τον ..... η αλλη!

Οτι μπορει κανει και εκεινος και για τα 4!Δεν ξεχωριζω εγω παιδια του ειναι και τα αλλα.

Αλλα οπως λες μεχρι εκει που μπορει!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ινκα δεν χανομαστε ετσι κι αλλιως;) απλα θα μου λειψει η παρουσια σου και εδω φιλαααααααακια!!!!

εβαλα καινουριες φωτο στο προφιλ μου να δειτε πως μεγαλωσαμε!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημεραααααα

ινκα μη φευγευς θα μου λειψεις.....

Κατερινα μου τι ομορφη μια μικρουλα τσιμπιτσα και απο μενα στο μπουτακι!!

εμεις πηγαμε για εμβολιο αλλα δε το καναμε χτες εχουμε μυξεεεες μπλιαχ!!

θα τη ξαναδει μη χειροτερεψει λεει!!Οχι Παναγιτσα μου!

μια χαρα λεει ο doc εχει τεραστια διαφορα απο πριν ενα μηνα στην επικοινωνια! χα -χα του κανε και κουπε πε και μολις την εβαλε κατω για εξεταση κλαμααααααααααααα και μετα το κοιταζε καλα- καλα!!!

καλε γιωτα τι ειναι τα τζαμια κοριτσακι ιδεα δεν εχω:roll::confused: καλε εσυ σκοπευεις να ξεπατωθεις!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

kalimera koritsia !!!!!

po,po posa grapsate....

den beno poly sihna treho gia tin vaftisi kai ksekinisame kai ta ekpedeftika tis foufous...siderono pleno ...kainourgia rouha..oti ki esis diladi...

kardoula ki emis boukosame ..

eho ksenerosei me tin eliza ...den tha beno syhna ...opia thelei na kratisoume epafi ..fb...alios tha sas episkeptome ..pou kai pou na matheno ta nea sas ...kai esis ta dika mou.

smouch!!!!!

re koritsia ti symbainei me ayth thn Eliza???????????????????????

Den exw katalavei. Den sas prolavainw kiolas

lX5Hp3.png

Καλημεραααααα

ινκα μη φευγευς θα μου λειψεις.....

Κατερινα μου τι ομορφη μια μικρουλα τσιμπιτσα και απο μενα στο μπουτακι!!

εμεις πηγαμε για εμβολιο αλλα δε το καναμε χτες εχουμε μυξεεεες μπλιαχ!!

θα τη ξαναδει μη χειροτερεψει λεει!!Οχι Παναγιτσα μου!

μια χαρα λεει ο doc εχει τεραστια διαφορα απο πριν ενα μηνα στην επικοινωνια! χα -χα του κανε και κουπε πε και μολις την εβαλε κατω για εξεταση κλαμααααααααααααα και μετα το κοιταζε καλα- καλα!!!

καλε γιωτα τι ειναι τα τζαμια κοριτσακι ιδεα δεν εχω:roll::confused: καλε εσυ σκοπευεις να ξεπατωθεις!

Ax bravo gewrgia mou!!! pou einai poly kalytera sthn epikoinwnia oso gia tis myksoules den peirazei ola etsi einai twra...

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

20 και 22 αλλα ηταν πολυ μικρα οταν χωρισε

Ηταν και ειναι αψογος πατερας αλλα οχι και να τον ..... η αλλη!

Οτι μπορει κανει και εκεινος και για τα 4!Δεν ξεχωριζω εγω παιδια του ειναι και τα αλλα.

Αλλα οπως λες μεχρι εκει που μπορει!

Του δικού μου είναι 11 και 13, αλλά ήταν 6 μηνών και 2,5 ετών όταν χώρισε... Με δική της πρωτοβουλία, αλλά κατάφερε να τον κάνει να νιώθει και τύψεις!!!

EIXrp2.png

μπραβο σας γιωργια μου!!!!!!!! ειδες ολα καλα με την μικρουλα σου!!!

τα τζαμια ειναι αυτα που κανονικα πρεπει να βλεπεις εξω αλλα τα δικα μου ειχαν γινει καθρεφτης χαχα.. ευτυχως εχω αυτο το οικολογικο πανακι και ειναι θεμα δευτερολεπτων να τα καθαρισω, σαν να ξεσκονιζω ειναι!!

κατερινα ειστε πανεμορφες.. αχ θυμαμαι αυτη την θειτσα που σας ελεγε χοντρουλες και σε ειχε στεναχωρησει... :mrgreen:

καλε ινκα που πας???? τι ειναι αυτα που λες??? θα μας λειψεις....

mYQbp2.png

εμεις εχουμε βγαλει κατι σπιθουρακια στο πουλακι μας.. απο εχθες.. τωρα μου λεει ο γιατρος μπορει να ειναι απο την πανα, μπορει καμια αλλεργια ή μπορει κατι απο την ζεστη.. να την εχω χωρις πανα λεει και θα δουμε.. τι χωρις πανα βρε ανθρωπε??? εχει κατουρησει τα παντα ..... γκρρρρ ... εστρωσα κουβερτα κατω στο πατωμα εβαλα και σεντονακι και φυσικα τα εκανε μουσκεμα, αλλαξα σεντονι και κουβερτα και τα ξαναεκανε μουσκεμα και μετα ντοιιιιινννν δουλεψε το κεφαλι και εβαλα σελτεδακια και τουλαχιστον τωρα θα αλλαζω μονο σεντονι... το εχω χασει το μυαλο μου ....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...