Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Το πρώτο βήμα έγινε!!! Μπράβο σου πολύ χάρηκα!!! Όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα!!! Έφυγες για χοριακη!!!!!🎉

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

katerina iremise. na thimase oti kai me ta mwra mas isxiei oti kai me thn egkimosini mas. oti diavazoume den simainei oti to exoume. prospathise na sigkentrothis se kati allo kai na to ksexasis mexri th paraskeyh pou tha pate paidiatro. krima einai na vasanizese me skepsis mexri tote

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

katerina iremise. na thimase oti kai me ta mwra mas isxiei oti kai me thn egkimosini mas. oti diavazoume den simainei oti to exoume. prospathise na sigkentrothis se kati allo kai na to ksexasis mexri th paraskeyh pou tha pate paidiatro. krima einai na vasanizese me skepsis mexri tote

Ασε καρδουλα ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα τι ηθελα και εγω να μπω να το ψαξω και σκεφτομουνα μηπως εχει κατι η μπεμπε μου απο την αλλη σκεφτομενη λογικα απο την θερμοκοιτιδα την πηρα δεν θα την ειχανε ψαξει?? η παιδιατρος δεν θα ακουγε κατι τοσο καιρο??αχχχχ ειμαι να σκασω

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κοριτσάκια καλημερούδια!!!!!

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!!

Σήμερα σέρνομαι, αδιαθέτησα (μετά απο 20 μέρες καθυστερηση!!), έχω σηκωθεί απο τις 06.30 και κάνω διαφορες δουλίτσες, περιμένω να ερθουν απο το Praktiker να μου φέρουν μια ντουλάπα για το μπαλκόνι και εκτός όλων αυτών περιμένω και την πεθερά μου, ΠΑΛΙ!!, να έρθει για 2 μέρες (λέει...), έχω τρελό αίμα και κατά τα άλλα πρέπει να είμαι και μέσα στην τρελή χαρά....

Τέλος πάντων, χθες κάναμε εμβόλιο αλλά κυρία!! Δεν κατάλαβε τίποτα!!

Και ευτυχώς δεν κάναμε και πυρετό!! Τωρα είναι στο παρκοκρέβατο και τραγουδάει...

καταλαβαίνετε, χρειάζομαι ωτοασπίδες!! Χαχαχα!!

Φιλακια!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Αχ Κατερίνα και εμείς τα ίδια...πάλι "μαμά, δεν θέλω πάω κολείοοοοο!!" είχαμε πρωινιάτικα..τελικά τα αγόρια είναι πιο αντιδραστικά..μόνο αγοράκια βλέπω να κλαίνε στον παιδικό, τα κοριτσάκια κιουρίεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςς!!!χαχαχαχα...

Αυτό με την συχνότητα που βγάζουμε τις μυξούλες, η παιδίατρος μου έχει πεί ΄΄οχι πολλές φορές γιατί μπορεί να πληγώσουμε την μυτούλα..

Κατερίνα, μην διαβάζεις ποτέ στο νετ για "πιθανές" αρρώστιες..μπορεί να τρελαθείς!!Θυμάμαι όταν είχα πεί του γυναικολόγου μου στο 1ο παιδάκι μου ότι ενημερωνόμουν από το νετ, μου λέει ¨"γιατί, θέλεις να τρελαθείς" συζήτησε το με την παιδίατρο ,τόσο καιρό τη βλέπει και ακούει την καρδούλα της βρε..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ασε καρδουλα ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα τι ηθελα και εγω να μπω να το ψαξω και σκεφτομουνα μηπως εχει κατι η μπεμπε μου απο την αλλη σκεφτομενη λογικα απο την θερμοκοιτιδα την πηρα δεν θα την ειχανε ψαξει?? η παιδιατρος δεν θα ακουγε κατι τοσο καιρο??αχχχχ ειμαι να σκασω

Κατερινα, είναι λογικό να αγχώνεσαι αλλά προς Θεού ηρέμησε!!!

Εννοείται πως κάτι θα είχε καταλάβει η παιδίατρος τόσο καιρό!!

Μην ξεχνάς πως πολλά συμπτώματα σημαίνουν κάτι άσχημο σε συνδυασμό με άλλα και όχι απο μόνα τους! Μπορεί αυτό που πρόσεξες στη μικρή να σημαίνει κάτι μόνο σε περίπτωση που υπάρχει και άλλο σύμπτωμα!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!!!

Μην φωναζεις βρε Ιωαννα μου με ξυπνησες χιχι

πολυ ωραια τα βαπτιστικα σας αν και εγω το εχω δηλωσει μου αρεσουν τα απλα ντυσιματακια!Και ο λευκος σταυρος!

Ηθελα να ξερα τι καθεσαι και ψαχνεις και μενεις ξυπνια μετα.Τιποτα καλε δεν εχει το παιδι!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

το ξερω οτι δεν πρεπει να διαβαζω γιατι αυτα παθαινω μετα αλλα τωρα το διαβασα και δεν μπορω να ηρεμησω..

Αχ Ιωαννα τα ιδια κι εμεις εμενα δεν κλαιει καθολου στον παιδικο και εχθες που τον πηγα εγω κυριος αλλα στο σπιτι οταν τον ξυπναω να τον ντυσω γινεται χαμος κλαιει τσιριζει, σημερα μου ελεγε δεν θεεεεεελω να πω σχολειιιιοοοο γιατι ειναι κακο!!! γιατι ειναι κακο τον ρωταγα εγω. Γιατι ετσι πρεπει:rolleyes: μου απανταγε βγαλε εσυ συμπερασμα τωρα. Μετα οταν τον κατεβαζα στο σχολικο μια χαρα ηταν χαμογελαγε κιολας , αλλα αυτο το πρωινο μαρτυριο με τα ουρλιαχτα και να τον τραβολογαω να τον ντυσω ειναι αστα να πανε

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Αυτο που λες Ιωαννα μου ειχε πει και ο δικος μου γυναικολος.Ειχα την κακια συνηθεια και διαβαζα για ολες τις επιπλοκες.Μου ειπε λοιπον καλυτερα να μην ξαναμπω στο ιντερνετ αμα ειναι να τα διαβαζω αυτα χωρις να ξερω να τα αναλύω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κάνω ένα διαλειμματάκι από τη δουλειά για να σας διαβάσω και να σας γράψω δυο λέξεις...

Νατάσα και Γεωργία, καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σας. Όλα καλά θα πάνε!

Λιτσάκι, χρόνια σας πολλά! Κι εμείς χτες γίναμε 7 μηνών!

Γιώτα, Μυρτώ θα τη βγάλουμε. Δε λένε καμία γιαγιά, αλλά μας άρεσε... Κι άλλα μας άρεσαν, αλλά ήταν το μόνο στο οποίο συμφωνήσαμε κι οι δύο.

Ελεωνόρα, βρήκες παπουτσάκια για το φόρεμα;

Mummy, αυτό που λες με το νονό, το έκανε κι ένας φίλος μου. Είπε το δικό του όνομα που τυχαία ήταν και το όνομα του παππού που είχαν αποφασίσει να μη βγάλουν. Φαντάζεσαι τι παγωμάρα έπεσε στην εκκλησία και τι διπλωματικό επεισόδιο παραλίγο να γίνει!

Χαζεύοντας στο Ιντερνετ, βρήκα τις μπομπονιέρες μας. Είναι ακριβώς αυτές http://www.happyhippie.gr/blog_d.php?bg=14, αλλά τις πήρα από άλλο μαγαζί και θα κρέμονται σε άσπρο μεταλλικό δέντρο και όχι σε αυτήν την ντουλαπίτσα. Πώς σας φαίνονται;

Άσχετη ερώτηση: Τα συμπράγκαλα των μωρών τα βάζετε στο πλυντήριο πιάτων; Αν ναι, με τι σαπούνι, σε τι πρόγραμμα και μαζί με τα δικά σας ή όχι;

Καλημέρα!!!!!!!!

Κυβέλη μου οι μπομπονιέρες σου είναι απλά τέλειες!!!!!!!!!!!!!!!

Παπουτσάκια αγκαλιάς τελικά βρήκα κάτι λευκά δερμάτινα με ροζ μαργαρίτες στη μπαρετα με αυτοκόλητο οπότε κρατάει το ποδαράκι της... είναι τέλεια της είναι μεγάλα (0-3 μηνών φαντάσου χχ) αλλά τουλαχ δεν φαίνονται ξένα επάνω της!!!!!

Εχθές έκλεισα και λουλούδια για την κολυμπήθρα φούξια ζέρμπερες-ροζ πολύ απαλά τριανταφυλλάκια και άσπρη ψιρίτσα ..πολύ πλούσια σύνθεση.

Ένα ένα φεύγει.. αχ αντε !!!!!!!!!!!!!1

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Ελεονώρα μου, μου ακούγεται πολύ όμορφη η λουλουδοσύνθεση!!! Θέλω φώτο!!

Αχ όντως θα είναι τέλεια την είχα κάνει πέρυσι στην ανηψιά μου που την βάφτισα!!!!

Θέλω να σας βάλω + φοτο από μπομπον+προσκλ κλπ αλλά δεν ξέρω πως..... μην γελασετε χχχχ στην διαχ συνημ αρχείων??? όσες φοτο θέλω????

lX5Hp3.png

Kαλημερα!

Καλε Ιωαννα ασε μας να κοιμηθουμε λιγο ακομαααα, λιγακι λεμε.. χιχιχιχι..

Κοιμηθηκαμε καλα , ξυπνησαμε καλα μαμα και κορη τεμπελες (εννιαμιση) ευτυχως ηταν το νετ κλειστο και δεν ακουσαμε τις πρωινες που φωναζαν (:tongue:) , ηπιαμε γαλα και τωρα χαλαρωνουμε απο την πολυ κουραση!!

Σε λιγο ομως πρεπει να σηκωθουμε γιατι εχουμε ξεσκονισμα , καθαρισμα, τζαμια και φυσικα σιδεροοοοοοο.......

αχ τι τραβαω η δολια...

Κατερινα κλεισε το ιντερνετ και πηγαινε για καφε τωρααααα...... γιατροι το βλεπουν το παιδακι σου τοσο καιρο, αν ηταν κατι δεν θατο ειχαν δει?

Αντε να εχουμε μια πολυ καλη μερα γιατι εδω που τα λεμε ειδα και ενα ονειρο που ποτε δεν μου βγαινει σε καλο....:(

mYQbp2.png

Βρε κοριτσάκια μου, λέω σήμερα να του αρχίσω χορτόσουπα. Μπορούμε να τη φυλάξουμε ψυγείο ή κάθε μέρα θα κάνω φρέσκια. Κι αν ναι, πώς; Μέσα στο ζουμάκι τα λαχανικά και ψυγείο ή στεγνά, όπως κρατάμε τα δικά μας; Και πώς θα το ζεστάνω μετα; Άχρηστη είμαι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...