Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια .

Χρονια πολλα στις εορτάζουσες και να χαιρόμαστε τους νεοφώτιστους .

Και εγω για γαμοβαφτιση ειμαι τον χειμωνα , αλλα ακομη δεν ξερω ημερομηνια .

Εμεις σημερα βάλαμε και την μπανάνα στην φρουτόκρεμα και επιτελους μας αρεσε . Ιδια γούστα με τη μαμα μου φαίνεται εχει η μικρή . :P

Τα κακα τους πως γίνονται τώρα με τις στερεες ? Η μικρή μου εκει που τα εκανε 3-4 φορες την ημερα , κανει μερα παρα μερα και ειναι σαν τα δικα μας , δεν ειναι πλεον υγρη μουσταρδα . Είναι φυσιολογικό ?

Κοριτσακια που τα μικρα σας μπουσουλανε , στρωσατε χαλιά για να τα βάλετε κάτω ?

Εγω σκεφτομαι να στρωσω μοκετα , αλλα να βάλω και 2 παπλωματακια για πιο μαλακα , τωρα στην αρχη . Μαλιστα σημερα βρηκε αλλο παιχνιδι και εκανε βουτιές πανω στα μαξιλάρια με τα μουτρα .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανούλες και μωράκια! Επέστρεψα κι εγώ μετά από ένα μήνα διακοπές (είχα πολλά χρόνια να το κάνω αυτό!). Παντρευτήκαμε, βαπτίσαμε και τον κούκλο μας και τώρα πίσω στη βάση. Δεν προλαβαίνω να διαβάσω ότι γράφατε τόσο καιρό, ελπίζω όλοι να είστε καλά. Θα σας διαβάζω από εδώ και πέρα.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

κοριτσακια γυρισαμε.

οΛΓΙΤΣΑ κΑΡΑΘΩΝΑ εννοουσα χιχι

Σοφακι τι παπας ηταν αυτος, τον καημενο τον Μαριουλη μωρε ταλαιπωρηθηκε το παλικαρακι.Πουναχε να βαφτισει δυο και να παντρεψει.ωρε τι εχει να γινει σε εμας.

Σοφια το δικο μας δωρακι θα μπορεις να το αλλαξεις και ειναι για 12-18.

Καλα τοσο ασχετοι ηταν με τα δωρα?Α θα βαλω λιστα και στα μωρα.

Ακου 6 μηνων.Εμας τζαμπο 6 δε μας κανουν του μπεμπη.Μαρεσει που σε ρωταγαν κιολας τι χρειαζεσαι.Ειδικα το δισκοποτηρο, θεικο!!!!!

Βασικα τρωω και προσπαθω να γραψω με το αριστερο.θα ξαναμπω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Είμαι λιωμααααα! Σήμερα μέχρι και κορτινοξυλο έβαλα στον τοιχο!!!! Ναι το εκανα&αυτο!

Ξεκίνησε ο παιδικός, η ματθιλδη πήγε το πρωί με απίστευτη χαρα!!!

Να σας ζήσουν τα παιδάκια cate&mummycool!!!!

Mummy επεισοδιακή η βάπτιση εεε;;; Που να δεις όταν βαπτισα το βαπτιστηρι μου! Μας λέει ο Πάπας δώστε ότι θέλετε για την εκκλησία, δίνουμε με την μαμά μου 50? και κρεμαει μια μούρη μέχρι το πάτωμα και τελειώνει το μυστήριο σε 15'... Απαραδεκτοι είναι & σπάνια βρίσκεις καλο παπά!

Χρόνια πολλά Γεωργία!!!!!!!!!!!!!

Ελπίζω η HOL να μεταφέρει γρήγορα το τηλέφωνο, γιατί δεν μπορώ χωρίς Internet.. Και ολοι οι γείτονες τα έχουν κλειδωμενα.. Γγγρρρρρρρ!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

exeis dikio Cate...poly dikio..irthe o Basilis apo ti douleia kai molis ton pire agkalia ton epiase sto metwpo kai toy leei "exeis pireto mpampaka??" :confused:

Pariggeila ta baftistika mas!!!!!

http://www.q-jewellery.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=965&category_id=&catid=&option=com_virtuemart&Itemid=8〈=el

elpizw na einai ola ok me tin pistwtiki kai na tin dexontai..

Kardoula, opws sou eipe i Cate kai min agxwnesai..pies kammia bitaminoula kane kammia gargara me Hexalen..ola tha einai kala!!

kalinixta koritsakia mou!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καρδουλα ντεπονακι να προλαβεις το κακο.. και μην ανησυχεις ολα θα ειναι καλαααααα.... δεν μασαει ο πριγκηπας :D

ek31 να ζησετε παντα ευτιχισμενοι και ερωτεμενοι και να χαιρεστε κ το ζουζουνι σας καλοτυχο και γερο να ειναι...

Παρος χρυσοχερα! και κουρτινοξυλο μονη σου? μπραβο ρε συ!!

Ιωαννα πολυ ωραιος σταυρος... με το καλο και η συνονοματη μας!! (θα γεμισει το καφε συννεφουλες) !!!

Ααα να ξεχασα το νεο μας χαιδευτικο ειναι συννεφουλα (απο το Νεφελη)..

mYQbp2.png

κοριτσια τη βοηθεια σας.που μπορω να βρω, οστρακα, κοχυλια, αστεριες και τετοια φτηνα?Θελω μεσαια οστρακα, ισομεγεθη, οχι διαφορα ειδη!!!!!!Ξερετε καμοια ιστοσελιδα?

PN8Qp2.png

csXep2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Ελίτα, για σένα...

http://www.mpomponieracenter.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7%CE%A4%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%93%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%92%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82

Βρε κορίτσια, έβαλα λάθος λινκ!!Χεχεχε..αυτό τον σταυρό τον έστειλα στην αδερφή μου για να δεί περίπου τί μου αρέσει...

Ηθελα να σας βάλω τα ρουχάκια μας

http://www.babybeauandbelle.com/Jessica-Collection-s/83.htm

αλλά και ο σταυρός πολύ ωραίος..λέτε όμως ο ροζ χρυσός να ξεπεραστεί σε κάποια χρόνια και να φαίνεται πολύ ντεμοντέ???

Καλημερααααα!!!!

Ioanna είναι υπέροχο!!!!!!!! Είναι τόσο ρομαντικό..!!!! Πόσο σου βγήκε όλο μαζί; Ο Σταυρός δεν νομίζω να ξεπεραστεί.. Έτσι και αλλιώς ο χρυσός τρία χρώματα έχει και φοριουνται πάντα και τα τρία!!

Πάω να τα ετοιμασω για να φύγουμε για το σχολείο!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

ΕΛΙΤΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Κ.ΠΑΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΩΝ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ

http://www.agrinvest.gr/shop/index.php?keyword=%CE%9A%CE%9F%CE%A7%CE%A5%CE%9B%CE%99%CE%91&Search=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&Itemid=6&option=com_virtuemart&page=shop.browse

kalhmera manoulitses,

simera eimaste kapws kalitera. euxaristw koritsia gia tis simvoules sas.

ioanna mou einai yperoxa kai poly romantika. an kanw pote koritsaki tha to protimiso to site auto:)

kala paros sou vgazw to kapelo me dio paidia monh sou kai na vazeis akoma kai kourtinoksila.

ek31 kalosorises kai pali kai na zhsete na eiste panta eutixismenoi kai agaphmenoi:)

καλημεραααα!!!!

Ιωαννα τελεια!!! θα κοιταξω και εγω σε αυτο το σαιτ.

Καρδουλα περαστικα στον πριγκηπα , τραβα του συχνα τις μυξουλες βαλτου πολυ ορο καλυτερα απο μπουκαλι με συριγγα για να μπαινει με μεγαλυτερη πιεση και επισης ανασηκωσε με ενα βιβλιαρακι το στρωματακι του εκει που ειναι το κεφαλακι βοηθαει να αναπνεει καλυτερα.

Να σας ζησουν και παλι mummy και cate!!!!!

Σημερα 2η μερα παιδικου και εγινε χαμος παλι για να παμε να δουμε ποτε θα συνηθισει ουφφφφφφφφ.

Ρε κοριτσια εχω ενα θεματακι απο τοτε που ηταν νεογεννητη η μπουμπου ειχα παρατηρησει οτι η περιοχη γυρω γυρω απο τα χειλακια της δηλαδη κατω απο την μυτη και στο πηγουνι καμια φορα γινοταν πιο σκουρα οχι μελανιαζε πολυ αλλα σκουραινε , δεν ειχα δωσει σημασια νομιζα οτι ειναι φυσιολογικο αλλα μπηκα εχθες στο ιντερνετ και φρικαρα μαυτα που διαβασα για καρδιοπαθειες κλπ την Παρασκευη εχω παιδιατρο και θα της το πω αλλα μεχρι τοτε τα χω παιξει:(

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρα Πάρος καλημέρα Καρδούλα!!!

Πήρα το φόρεμα, το ζακετάκι, την κορδέλα, το καπελάκι, τα παπουτσάκια και την σαλιάρα, και μεταφορικά 25 δολ, 319 δολ, δλδ περίπου 240 ευρώ!!

Πολύ καλή τιμή, αν σκεφτείς οτί εδώ σου δείχνουν μόνο για φορεματάκι 200 ευρώ!!

Η αδερφή μου θασ της πάρει και ένα εξτρά ζευγαράκι παπουτσάκια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...