Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 2

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Hello girls!!!

ήρθε το πακέτο με τις κορδελίτσες μας, οπότε από αύριο αρχίζει η χειροτεχνία...

παρήγγειλα και τις πεταλουδίτσες σήμερα, οπότε τελειώσαμε θέλω να πιστεύω...

Ρώτησα σε ένα άλλο σαιτ για μπισκότα, 2,50 ευρώ το κομμάτι..καλά, είναι δυνατόν ρε γμτ??? Θα δώ τί θα κάνω και με αυτό το θέμα..σας είχα πεί που είχα δεί σε ένα περιοδικό που τυλίγαν σε σελοφάν 3 μπισκοτάκια μιράντα, με κορδελίτσες και καρτούλα με το όνομα του παιδιου? Μπορεί να φτιάξω και τέτοια..

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας Νατάσσα και Γεωργία, να ακούσετε μόνο καλά νέα!!

Όλγα, άντε η απόφαση είναι η αρχή..να σε βάλουμε στη λίστα!

εμ έτσι πιάστηκα κι εγώ και τα έφτιαξα τα μπισκότα...τα 3 μιράντα όμως μου φαίνεται κάπως λίγο ιωάννα, αν και θα μου άρεζε νομίζω, και μπισκοτολούκουμο που έχω δει μου άρεσε πολύ

i1lzp2.png

Κάνω ένα διαλειμματάκι από τη δουλειά για να σας διαβάσω και να σας γράψω δυο λέξεις...

Νατάσα και Γεωργία, καλή επιτυχία με τις εξετάσεις σας. Όλα καλά θα πάνε!

Λιτσάκι, χρόνια σας πολλά! Κι εμείς χτες γίναμε 7 μηνών!

Γιώτα, Μυρτώ θα τη βγάλουμε. Δε λένε καμία γιαγιά, αλλά μας άρεσε... Κι άλλα μας άρεσαν, αλλά ήταν το μόνο στο οποίο συμφωνήσαμε κι οι δύο.

Ελεωνόρα, βρήκες παπουτσάκια για το φόρεμα;

Mummy, αυτό που λες με το νονό, το έκανε κι ένας φίλος μου. Είπε το δικό του όνομα που τυχαία ήταν και το όνομα του παππού που είχαν αποφασίσει να μη βγάλουν. Φαντάζεσαι τι παγωμάρα έπεσε στην εκκλησία και τι διπλωματικό επεισόδιο παραλίγο να γίνει!

Χαζεύοντας στο Ιντερνετ, βρήκα τις μπομπονιέρες μας. Είναι ακριβώς αυτές http://www.happyhippie.gr/blog_d.php?bg=14, αλλά τις πήρα από άλλο μαγαζί και θα κρέμονται σε άσπρο μεταλλικό δέντρο και όχι σε αυτήν την ντουλαπίτσα. Πώς σας φαίνονται;

Άσχετη ερώτηση: Τα συμπράγκαλα των μωρών τα βάζετε στο πλυντήριο πιάτων; Αν ναι, με τι σαπούνι, σε τι πρόγραμμα και μαζί με τα δικά σας ή όχι;

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Διαφημίσεις

2,10 μου βγήκαν, λιγότερο απ' ό,τι θα μου έβγαινε αν έφτιαχνα τις υπερπαραγωγές που είχα στο μυαλό μου ή αν αγόραζα από αλλού. Ό,τι θέλουν ζητάνε στα μαγαζιά, όπου αλλού έπεσε το μάτι μου έκανε από 3,50 μέχρι 8 ευρώ! Έλεος δηλαδή!!!

Κι εγώ λέω να αρχίσω να τα βάζω στο πλυντήριο, έχω βαρεθεί ένα ένα στο χέρι με το βουρτσάκι. Και να φανταστείς ότι ακόμα θηλάζω!

να σας ζησουν οι νεοφωτιστοι!!!!!! σε ποια εκκλησια πηγατε βρε Σοφακι???? τι πραγματα ειναι αυτα???? η Αγαπη νομιζω πως δεν εκλαψε λογω των καλων τροπων του παπα ..... και εκει δεν εχει και ταριφα η εκκλησια...

η Γεωργια εχει γεννεθλια????

χρονια πολλα λοιπον!

Ευχαριστούμεεεεεεεεεεεεεεεε

Χαρούμενα μηνογενέθλια, Λιτσάκι. Κι εσένα Γεωργία χρόνια πολλά.

Νατάσσα και Γεωργία ελπίζω όλα να πάνε καλά με τα μωράκια σας.

Βρε κορίτσια, σαν πολλά λεφτά αυτές οι μπομπονιέρες και τα γλυκά. Εμένα οι μπομπονιέρες μου πήγαν 1,60 το κομμάτι και το γλυκο (προφιτερόλ και εκμέκ μέσα σε κύπελλο ντίσνει, με το κυπελλάκι του, το κουταλάκι, τον κιόσκι του, πολύ περιποιημένο) μου βγήκε 1,30 το κομμάτι. Γιατί έτσι;

Σούπερ τιμές πέτυχες, Cate. Εμένα το 2,10 μου φάνηκε λογικό μετά από τα εξωφρενικά που είδα στα προηγούμενα 4-5 μαγαζιά που είχα κοιτάξει. Λες να έψαξα σε λάθος μέρη; Εσύ τι μπομπονιέρα είχες κι από πού την πήρες;

Διαφημίσεις

Κατερινακι μου κ μαμυ μου να σας ζησουν τα αγγελουδια σας...Καλοτυχα , ευτυχισμενα κ με υγεια να ειναι παντα...!!!!!!!!!!Κ ολα τα παιδακια του κοσμου...

Νατασουλα μου κ Γεωργια μου, ευχομαι ολα καλα να πανε...κ με πολυ καλα αποτελέσματα....Κ θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Οσο για την βαφτηση..ΕΛΕΟΣ καλε μαμυ..δεν του δινες κανενα φουσκο εκει περα του τραγοπαπα...σαν δεν ντρεπονται!!!!!!!!!!!!!!

Εμας οχι απλα ηταν κυριος, αλλα κ ουτε καν βασσανισε το μωρο! το παιδι μου δεν εκλαψε ουτε μια στιγμη, κ ο παππας δεν του εχωσε το κεφαλι μεσα στην κολυμπηθρα, απλα του εβρεχε απαλα το κεφαλακι, κ μετα το εβγαλε το εδωσε στην νονα...Κ η κολυπμηθρα δεν ηταν γεματη γιατι εχουν γινει σκηνικα με μωρακια, οπως κ αυτο που πνιγηκε το ακουσατε;

Μας ειχαν βαλει νερο ισα ισα για να βραχει το μωρο!

Σαν δεν ντρεπονται λεω εγω..μερικοι!ουυυυυυυυυυσττττττττττττττ!

μαμυ μου..ολα οκ ομως τωρα..τελειωσε..ο Μαριος σου ειναι καλα, βαφτησμενος , χριστιανος,κ σουπερ παιδακι!:D

Παω να δωσω την κρεμα στον αντρα μου κ βββββββββββββββββουρ για την μαμα μου ..εχει ερθει η θεια μας απο την Κρητη κ παμε να την δουμε...

Κ μαλλον δεν θα ξαναγυρισει Κρητη...Καταλαβαινεται γιατι ε; :(

αλλα θα ειναι πολυ καλυτερα για αυτην...Θα ηρεμησει πανω απο ολα!

Παωωωωωωωωωωωωωωωω....

Φιλια!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

koritsakia ti kanete?

emeis ok, pername to apogeyma mas sinithismena..o Nikolinos moy kanei to aytokinito elkithro kai to odigei ston Boreio polo kai i mpoumpou pros to paron paizei sto parko...ouf zesti kai simera...

bre koritsia eksigiste mou kati..giati exw pathei "fobia piretou"?? Kathe 3 kai ligo nomizw pws o Nikolas tha balei pireto...na kai twra ayto moy fainetai..toy bazw thermometro kai exei 37, 2 ok kai i mitoyla toy akoygetai kapws boulwmeni..alla giati pathainw tetoia trampakouliasi?ti na kanw??? mallon epeidi kserw oti piretos Nikola=3 imeres xwris ipno, kleismeni sto spiti...ti na pw gia tin periptwsi mou...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

kalispera koritsakia mou,

emas trexoun oi mikses mas kai einai ligo mpoukomenos. tou evala oro kai traviksa arketes. ti allo prepei i mporw na tou kanw re koritsia. mh mou arwstisi tora pou tha vaftisti. toso kairo den pathame tpt.

entometaksi nomizw oti kai emena kat me peritrigirizi. ax ax oxi twra:(

empeires manoules ta fwta sas parakalw. mou rxete na valw ta klamata

Σούπερ τιμές πέτυχες, Cate. Εμένα το 2,10 μου φάνηκε λογικό μετά από τα εξωφρενικά που είδα στα προηγούμενα 4-5 μαγαζιά που είχα κοιτάξει. Λες να έψαξα σε λάθος μέρη; Εσύ τι μπομπονιέρα είχες κι από πού την πήρες;

Λοιπόν ήταν μπουμπουνιέρα με μαγνητάκια πειρατές (πέντε διαφορετικά σχέδια) και δυο διαφοερικά τούλια. Μέσα είχαν 7 κουφέτα Χατζηγιανάκη σοκολάτα και φρούτα και 3 ζελεδάκια-καραμέλες. Ωραίες ήταν. Μια ιδέα μπορείς να πάρεις από το προφίλ μου αν και τις έχω αδικήσει πολύ έτσι όπως τις κακοφωτογράφησα.

koritsakia ti kanete?

emeis ok, pername to apogeyma mas sinithismena..o Nikolinos moy kanei to aytokinito elkithro kai to odigei ston Boreio polo kai i mpoumpou pros to paron paizei sto parko...ouf zesti kai simera...

bre koritsia eksigiste mou kati..giati exw pathei "fobia piretou"?? Kathe 3 kai ligo nomizw pws o Nikolas tha balei pireto...na kai twra ayto moy fainetai..toy bazw thermometro kai exei 37, 2 ok kai i mitoyla toy akoygetai kapws boulwmeni..alla giati pathainw tetoia trampakouliasi?ti na kanw??? mallon epeidi kserw oti piretos Nikola=3 imeres xwris ipno, kleismeni sto spiti...ti na pw gia tin periptwsi mou...

Λογικό είναι γιατί ο Νικολίνος σου έχει ευαισθησία. Αλλά μην του το κάνεις γιατί θα του δημιουργήσεις κι εκείνου φοβία πως όλο έχει πυρετό.

kalispera koritsakia mou,

emas trexoun oi mikses mas kai einai ligo mpoukomenos. tou evala oro kai traviksa arketes. ti allo prepei i mporw na tou kanw re koritsia. mh mou arwstisi tora pou tha vaftisti. toso kairo den pathame tpt.

entometaksi nomizw oti kai emena kat me peritrigirizi. ax ax oxi twra:(

empeires manoules ta fwta sas parakalw. mou rxete na valw ta klamata

Καρδούλα όσο περισσότερες φορές βάζε του ορό. Αλλά μην του τραβάς τις μυξούλες συχνά, μόνο όταν είναι φίσκα γιατί μπορεί να του τραυματίσεις τη μυτούλα. Και πρόσεχε τον τώρα λίγο με τα ρεύματα. Μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε. Για σένα πάρε κανένα ντεπονάκι πριν κοιμηθείς μήπως σε τριγυρίζει τίποτα και το προλάβεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...