Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 2

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεωργια κι εμεις εχουμε να κανουμε υπερηχο νεφρων. Που θα κλεισεις? Εγω θα προσπαθησω στον Παπανικολαου. Θεωρειται ο καλυτερος...

Εκει θα παμε και μεις πηρα τηλ. στις 20 Αυγουστου και ειναι οοολλοο το Σεπτεμβρης κλεισμενα (φαντασου τι γινεται)και θα παω στην αναμονη επειδη ειναι επειγον!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημερα Νατασα και Γιωργια!

Νατασα μου ολα καλα θα πανε και θα ειναι το τελευταιο χειρουργειο σας!!

Γιωργια λες να κανουμε εφοδους στην κυρια οταν πιασεις δουλεια?χιχι

Λιτσακι μου και γω προτιμουσα φετος την βαπτιση για να ειναι πιο μικρα αλλα δεν γινοταν οποτε θα συμβιβαστω να πανε περπατωντας στην εκκλησια και να πουνε μονα τους στον παπα πως τα λενε!

Ναι πολυ θα το θελα να κανετε!!!! φοβαμαι οτι θα τη κοιμηζει στο καροτσι γιατι με ρωτησε αν ειναι μεγαλο αφου πριν με ειχε ρωτησει πως κοιμαται η μικρη!!! Εν το μεταξυ εχει μαθει να της λεω τραγουδακια να τη παιρνει ο υπνος και λιγο αγκαλια δε νομιζω ναι ναι δυσκολο να το κανει και δεν ειναι και το μεγαλο μωρο πια!!Της ειπα οτι δεν την αφηνω να σπαραζει στο κλαμα κτλ και δε τη κοιμηζω στο καροτσι για να δουμε θα το καταλαβω απ΄το παιδι φανταζομαι !!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Εκει θα παμε και μεις πηρα τηλ. στις 20 Αυγουστου και ειναι οοολλοο το Σεπτεμβρης κλεισμενα (φαντασου τι γινεται)και θα παω στην αναμονη επειδη ειναι επειγον!

Γεωργία μου και Νατάσσα μου υπομονή και καλή δύναμη!!!

lX5Hp3.png

Κοιμήθηκε το παιδάκι μου 14 ώρες νηστικό. Από τις 7 το απόγευμα που είχε να φάει, κοιμήθηκε στις 11 και ξύπνησε στις 9 το πρωί. Αλλά ανησύχησα πολύ που δεν έτρωγε και κοιμήθηκα άθλια.

Η βάφτιση πήγε μια χαρά. Σας ευχαριστώ όλες πολυυυυυυυυυυ για τις ευχές:D:D Τώρα μας λένε Σκιουροδημητράκη:tongue::tongue::tongue: Ε΄λπίζω να μην επαναλάβει το πάρτι και σήμερα και να αρνηθεί να θηλάσει. Δεν θα το αντέξω.

Θα σας πω λεπτομέρεις αύριο. Τώρα είμαι εξαντλημένη. Σοφούλα, να τον χαίρεστε:-P:-P

Να σας ζήσει ο Δημητράκης!!! Καλοφώτιστος και πάντοτε γερός +καλότυχος!!

Να τον χαίρεστε!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Τελικα πηρα και επειδη ηθελα πριν τις 20 που ειναι το χειρουργειο, μου ειπε την Τεταρτη στις 12 με αναμονη.......

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Γιωργια απο γνωστο την πηρατε ή τυχαια?

Ελεωνορα μου με το καλο η βαπτιση!

Προσεχε το καοριτσακι ενος κοινου μας φιλου και η μαμα του που τη ρωτησα μου μου ειπε οτι ηταν αψογη με το παιδι!! θα δειξει

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Προσεχε το καοριτσακι ενος κοινου μας φιλου και η μαμα του που τη ρωτησα μου μου ειπε οτι ηταν αψογη με το παιδι!! θα δειξει

ειναι πολυ βασικο να μην ειναι εντελως αγνωστη... εισαι τυχερη!!

καλη επιτυχια και σε σας με την εξεταση σας...

mYQbp2.png

Hello girls!!!

ήρθε το πακέτο με τις κορδελίτσες μας, οπότε από αύριο αρχίζει η χειροτεχνία...

παρήγγειλα και τις πεταλουδίτσες σήμερα, οπότε τελειώσαμε θέλω να πιστεύω...

Ρώτησα σε ένα άλλο σαιτ για μπισκότα, 2,50 ευρώ το κομμάτι..καλά, είναι δυνατόν ρε γμτ??? Θα δώ τί θα κάνω και με αυτό το θέμα..σας είχα πεί που είχα δεί σε ένα περιοδικό που τυλίγαν σε σελοφάν 3 μπισκοτάκια μιράντα, με κορδελίτσες και καρτούλα με το όνομα του παιδιου? Μπορεί να φτιάξω και τέτοια..

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας Νατάσσα και Γεωργία, να ακούσετε μόνο καλά νέα!!

Όλγα, άντε η απόφαση είναι η αρχή..να σε βάλουμε στη λίστα!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

natassa kai georgia kalh epityxia me thn e3etash sas

καλέ το καλύτερο δε σας είπα....ρώτησε ο παπάς το νονό το όνομα κι αυτός κατάλαβε το δικό του και του πε Νικόλαος και μου ρθε με φόρα να λαδώσει το μωρό και είπε Νικόλαος!!! εγώ φυσικά στον κόσμο μου....λέω κάτι για το νονό θα λέει ή για την εκκλησία που είναι Αγ. Νικόλαος

πετάχτηκε ο άλλος ο παπάς και το έσωσε

αχ για πολύ ξύλο ο νονός!! πώς του ρθε!! μπαμπά Νικο νονό Νίκο αν το βγάζαμε κι αυτό Νίκο καήκαμε

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...